Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:41:15

LOGOUT.hu

A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11553) LélekVándor válasza #31733248 (#11551) üzenetére


LélekVándor
tag

Nézd feleslegesnek látom, hogy erről vitatkozzak veled, 1 évig kerestem magamnak kb. megfelelő fényképezőgépet, ezalatt az idő alatt rengeteg tesztet és videót néztem végig, minidenhol evvel a melegedéssel küzdöttek. Én csak azért szóltam, hogy erre is készüljön fel az illető, nehogy hatalmas meglepetésként érje majd. És annyiban igazad van, hogy vannak rá trükkök, hogy ezt a 20 percet kitold, néztem sok kis trükköt erre vonatkozóan. Többek között:
-Nyitva hagyod az akksi ajtaját
-Sűrűn cserélsz akkumulátort
-Fém keretbe teszed a kamerát(Cage)
-Vagy akedvencem, hogy jég akkut teszel az LCD és a gép közé:))

És valóban ha nem a napon kell dolgoznod, hanem mondjuk hidegben, esetleg beltéren, akkor ez lehet 1 óra is, és ha nem megy folyamatosan, hanem csak vágóképezel, persze akkor még jobban ki lehet tolni. Igen hogyne lehetne komoly munka rövid snittekből, persze lehet, van amikor végig kell csak vágóképezned egy rendezvényt és abból kell vmi ütőset alkotnod, persze arra még talán jó is lehet, de nem tudom Nálad hogy van, mert Nálunk nem Mi határozzuk meg, hogy milyen munkánk van éppen, hanem az épp aktuális megkeresés. Pl. most fejeztünk be egy dokumentumfilmet, ahova igenis jó lett volna egy ilyen képminőséggyel rendelkező gép, mint az a6300, a6500, de ha nem tudok megbízni a technikában, akkor mégis mi tévő legyek? Volt hogy egy nyers interjú másfél órás volt, nem állhatsz le a kamerával, és nem mondhatod, hogy bocsi, csak a gépnek kell 40 perc hogy lehűljön, majd folytatjuk, mert a saját ázsiódat ásod alá. Könyörgöm, ha fél millió forintot kiadok egy a6500-rt nem fogok buhera megoldásokkal dolgozni, szerencsétlenkedni, főleg nem egy komolyabb munkánál az ügyfél előtt. Neki nehezen magyarázod el, hogy hát igen Mi vettünk volna technikát ha lett volna, dehát a Sony...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.