Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucinudli91
csendes újonc
válasz
ATM_automata
üzenetére
Igen. Csak az utalás drága, a kártyás vásárlás meg ingyen van.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Kollegam szeretne maganak Revolutot. Van most valami akcio, ha kuldok neki meghivot, akkor kap o is es en is egy bizonyos osszeget? Mikor elkezdtem a Revolutot hasznalni, akkor volt hasonlo.
-
bferenc
tag
válasz
ATM_automata
üzenetére
Apple pay úgy volt, hogy Q1-ben lesz a BB-nél, de eltolták Q3-Q4-re.
-
ATM_automata
őstag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Amúgy ezzel a BB-s kártyás storyval pont az a szar, hogy mivel nincs még apple pay sem náluk, ezért nem tudod megkerülni. Ha lenne, akkor ugye applepay-es feltöltést is lehetne indítani, de így nem lehet. Én is kérdezgetem mindig amikor a bankba megyek, hogy mikor lesz, de egyelőre semmi infó nincs róla.
-
tuzpenge
őstag
válasz
ATM_automata
üzenetére
Igen az utalás (még) megy, de volt már hogy oda is sikertelen műveletet dobált. Vicc a BB mert az apple pay-nek sincs se híre se hamva hiába kérdezek rá mindig csak hablatyolnak. Nem haladnak a korral így lehet tiplizni kell egy normálisabbhoz.
-
ATM_automata
őstag
válasz
Bucinudli91
üzenetére
Más megoldás lehet az átutalás. Van egy magyar gyűjtő számla amire belföldi utalást tudsz indítani és így fel tudod tölteni. Én is most kezdtem használni. Utalást követően 10 perccel jóváírták az összeget. Nem azonnali, de működik.
-
kukac7
tag
atirhato a felhasznalonev (2x), mar nem irja, hogy "hamarosan".
-
Somatom
veterán
válasz
Bucinudli91
üzenetére
Símán. Ha egy regisztrációt meg tudsz csinálni angolul, akkor ez is menni fog. Én is csak gügyögöm az angolt, de a Curve így is next next Win volt. Azt ne kérdezd, hogy mi lenne, ha a support -tal kéne cseverésznem.

-
Bucinudli91
csendes újonc
Sziasztok!
Már nekem is marhára elegem van a BB szarakodásából.
Curve mögül olvasom, hogy megy talán. Ez teljesen angolul van? Azért kérdezem, mert nem vagyok jó angolból és hát a pénzügyeket így inténi nem tudom mennyire lehet egyszerű. Érdemes így foglalkoznom vele? Van valahol magyar segítség hozzá?
Esetleg valami más megoldást talált valaki, ami működik? -
kp78
veterán
A 7.43.1 verzióból hova tűnt a költési statisztika?Fent a csillag mellől is eltűnt...
Szerk.: kicsit lejjebb görgetve elemzések alatt megvannak, csak én mindig felül böktem rá.
-
kp78
veterán
Délután kellett volna hirtelen felvennem kp-t (20e Ft). Közelben egy Erste bankos ATM volt, de elhajtott, h a "bankja nem elérhető"...
Kicsit később egy OTP-s minden további nélkül adott...
Egyedi lehetett, vagy az összes ERSTE-s ATM ilyen? -
koko52
nagyúr
Üdv!
Revolut kártyámmal amire kapok eurót szeretnék eurót felvenni. Mely ATM-ek nem sápolnak meg? -
anadroid
senior tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Volt ilyen gondja egy ismerősnek, másik telefon volt a megoldás. A bűnös egy Nokia volt.
-
sopruk
senior tag
válasz
Tutivesztes
üzenetére
Szia!
A kártya csak annyira törlődik, hogy fizetni már nem lehet azokkal a kártyaadatokkal, viszont továbbra is hozzád tartozik, így gond nélkül vissza fog találni a pénz az egyenlegedre... -
HoppMaster
aktív tag
Revolut számlanyitási probléma akadt egyik ismerősömnek. Akárhogyan fotózza az igazolványát, mindig visszautasítják.
Már írt a supportnak is csatolta is a fotókat, de ez volt már bő egy hete és semmi válasz nem jött.
Hogyan tudná befejezni a regisztrációt sztetek? -
Tutivesztes
tag
Sziasztok!
Bizonyára amatőr kérdés, látványosan nem látom át mit is jelent az egyszer használatos Virtuális kártya. Vásároltam a neten, de nem annyiért amennyiért akartam
Visszatérítést kértem, ami el is indult elvileg, a kérdésem pedig az hogy miként érkezik vissza a pénzem egy olyan kártyára ami a használata után megsemmisül? -
exlepra
tag
Nekem néha megy BBvel, de vmiért mindig csak SMS-t küld pedig a BB appon belül is jöhetne a jóváhagyási kérelem. A Revo kivételével minden BBs vásárlást az appban hagytam eddig jóvá.
-
Oliverda
félisten
"A levelezési cím megváltozásának bejelentése akkor is szükséges, ha a pénzbeli ellátás összegének utalása nem lakcímre, hanem belföldi pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett fizetési számlára (a továbbiakban: bankszámlára) történik."
A Wise nem számít belföldi pénzforgalmi szolgáltatónak, ezért nem utalnak rá nyugdíjat, hiába GIRO formátumú a számla.
jbl: Az teljesen más történet.
-
goop
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Állás keresői pénz simán megy wise számlára, bár a hölgy a papírok intézése közben állította, hogy a mák csak magyar bankszámlára utal, de azért csak sikerült nekik a wise számlámra is utalni, ráadásul teljesen időben.
Nem volt sos, ezért mondtam neki, ha nem jönne meg a számlára, akkor majd kérem lakcímre postával.
A fizetésem mióta van egyedi számlaszám, arra jött. -
Oliverda
félisten
válasz
ATM_automata
üzenetére
Akkor panasszal kell élni, ugyanis a Revolut támogatja az erős ügyfél-hitelesítést.
-
ATM_automata
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Felhívtuk...ez a hivatalos álláspontjuk:
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a PSD2 erős ügyfél-hitelesítésre vonatkozó elvárásánakhatályba lépését követően némely kereskedői weboldalak nem készültek fel az előírásoknak megfelelő átállásra, ennélfogva nem felelnek meg a rendelet követelményeinek. Ezeken az internetes oldalakon gyakran tapasztalható, hogy a vásárlás végső fázisában a tranzakció megszakad és/vagy elutasításra kerül. További részletekért kérjük, látogasson el a https://www.budapestbank.hu/hirek/PSD2-sikertelen-tranzakciok oldalra!
Nekem a banki átutalás erre a Revolutos gyűjtő számláta működik. Kb 10 perc alatt írták most jóvá az átutalástól számítva. -
mályva
aktív tag
Mitől lényegesen jobb? Tehat mi az előnye ?
-
Oliverda
félisten
válasz
ATM_automata
üzenetére
Curve-ra biztos nem, legfeljebb azon keresztül. Többen írták, hogy igen, mert a Curve-vel kvázi meg lehet kerülni a 3DS-t, ahol elakad a folyamat.
-
ATM_automata
őstag
Azt tudjuk, hogy BB-s kártyával megy-e a feltöltés Curve-ra vagy Transferwise-ra? És onnan tovább lehet-e tölteni Revolutra?
-
mályva
aktív tag
Revoluton is van magyar szamlaszam vajon a transferwise vagy a revolut jobb magyar számla szám terén?
nekem már jo újra az utalas magyarra -
kuksa90
őstag
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
írd meg nekik, hogy jelentőset dobna a használaton, ha adnának saját számlaszámot, és fogadni tudnád a revon a nyugdíjadat...
-
ElektrikusDE
senior tag
Pár napja megkérdezte a Revolut hogy miért nem használom az új kártyámat.
"Miért nem használod a kártyádat?
Ha van egy perced, kérjük, tájékoztass minket egy-két kérdés megválaszolásával."Majd ha lesz felesleges pénzem akkor talán, ebben a bizonytalan helyzetben.
Pedig ezen terveztem átváltani a teljes nyugdíjamat...
De ezt azért nem írhatom meg nekik...
-
Somatom
veterán
válasz
ATM_automata
üzenetére
Az előbb feltoltam Erste kártyáról 500 Eurót. Az ellenőrzés rendben volt, de utána dobott egy üzit, hogy Gerorge most épp nem elérhető. Nemtom ez mit jelent, de a feltöltés megtörtént.
-
mályva
aktív tag
Otp nel is gaz van amugy . Azt írja nem megfelelő a revolut szamlaszam és ez mától kezdődött
-
ATM_automata
őstag
válasz
nyikoláj
üzenetére
Dettó. Budapest Bankos kártyáról nem tudok feltölteni. Ugyan az a 3DS hiba stb. Gondoltam, hogy nem nálam lesz a hiba...de na...Én is beszéltem a BB-vel, szerintük a Revolut nincs benne az európai kártyás vásárlási hitelesítési rendszerbe és ezért nem működik (pár napja még benne voltak? akkor ment...) A revoluttal is beszéltem, náluk is minden rendben, beszéljek a bankkal, vagy várjak pár napot hátha magától megoldódik.
És ezekre bízzuk a pénzünket...oh boy...
-
mályva
aktív tag
Nekem se OTP -s se Budapest bank utalas se Jon meg a számlára.. azt írja ki nem jo a szamlaszam miért lehet ? Karbantartás van ?
-
nyikoláj
tag
Sziasztok!
Nálam is gond van a Budapest Bank feltöltéssel.
Beszéltem a Revoluttal, azt mondták, hogy náluk nincs gond, beszéljek a bankommal. Beszéltem a BB-vel, náluk nincs gond, beszéljek a Revoluttal.
Próbáltam eltávolítani a kártyát, majd újként hozzáadni, az után sem ment.
3DS ellenőrzés hiba, valamint tranzakció gyakoriságot túlléptem...
Ötlete lenne valakinek, vagy várjak türelemmel? -
mályva
aktív tag
Sziasztok Szombaton utaltak nekem, magyar belföldi számla.. De még most sem kaptam meg a kettő közül egyiket sem. Szerintetek ez időben normális?
-
bferenc
tag
válasz
Somatom
üzenetére
"Karbantartás lesz BB-nél, nem gondolnám, hogy véletlen.
Tisztelt Ügyfelünk! Karbantartás miatt 2021. április 12. 22:50 óra és április 13. 00:05 óra, valamint április 13. 1:10 óra és 1:30 óra között a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App nem lesz elérhető, továbbá az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód és internetbank belépő kódot tartalmazó SMS kiküldésében ezen időszakok alatt kiesés várható." -
ACE-
addikt
Jól mutatja most már a Curve mögé tett Revolut kártya a terheléseket, a napi még nem könyvelt költések nem egyben, hanem külön-külön szerepelnek.
-
bferenc
tag
Budapest Bank lezártnak tekinti az ügyet:
“Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a PSD2 erős ügyfél-hitelesítésre vonatkozó elvárásánakhatályba lépését követően némely kereskedői weboldalak nem készültek fel az előírásoknak megfelelő átállásra, ennélfogva nem felelnek meg a rendelet követelményeinek. Ezeken az internetes oldalakon gyakran tapasztalható, hogy a vásárlás végső fázisában a tranzakció megszakad és/vagy elutasításra kerül. További részletekért kérjük, látogasson el a https://www.budapestbank.hu/hirek/PSD2-sikertelen-tranzakciok oldalra!” -
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Heti rendszerességgel utalnék fix összeget, de néha mégis szükség lenne a változás lekövetésére. Az automatikus utalás rendben van, de eddig nem sikerült még megváltoztatni az utalás összegét vagy annak felfüggesztését amikor szükség lett volna rá, valahogy mindig törölte(m) és újra be kellett állítanom.
Van erre megoldás, csak én nem jöttem rá hogy működik?
Pl. 1 hetet néha ki akarok hagyni, felfüggeszteni az automatikus utalást. Van rá mód?Köszönöm!
-
RBJ
addikt
Pénteken utáltam a Raiffeisen al revolutra. Elso körben megérkezett. Második körben azóta is várok. Bank szerint elment a revolut meg semmi. Kezdek ideges lenni.
-
pezito
újonc
válasz
tuzpenge
üzenetére
Sziasztok,
Nekem is ez a problémám (BB bank VISA) csütörtök délután óta.
A BB azt mondja, hogy a Revolut nem küldi a kódot, a Revolut pedig a BB kártyaosztályára küld....
Azt a hibát irja a Revolut, hogy a 3D Secure nem támogatott. A BB Bankos ügyintéző azt mondta, hogy sok ügyfél panaszkodott ugyanerre. -
tuzpenge
őstag
válasz
pn4hvq
üzenetére
Igen. Ma én se tudok feltölteni vele. A héten csütörtökön simán fetoltam több tízezret de ma 2x is próbáltam de nem megy. Nem tudom ez BB vagy a revolut sara de már többször elöfordult. Egy idő után megjavul. Van hogy 2 nap, de volt már hogy 1,5 hét után. Egy picit bosszantó mert én is használtam volna ma is…
-
pn4hvq
senior tag
Fel szeretnék tölteni 10e Ft-ot Budapest Bankos Mastercard kártyáról Revolutra. A héten már tettem rá hasonló összeget és a Revo acc megléte óta vagy százszor. Ma többször is próbáltam (az sms-ben kapott vásárlási kódot jól írtam be), de mindegyik tranzakció elutasítva: sms-ben sikertelen kártya POS tranzakció, Revolutnál csak annyi, hogy elutasítva. Mivel ötször próbáltam reggel óta és mindig ezt kaptam vissza, így kérdezném, hogy más tapasztalt hasonlót? Ma még semmilyen kártyatranzakcióm nem volt, vagyis nincs túllépve semmilyen kártyalimitem, és a netbankba belépve sincs semmi tranzakció mára.
Szerk.: a bankkártyát újra hozzáadva a Revo-hoz sem sikerült: "a bankkártya nem felelt meg a 3ds..." tovább nem tudtam elolvasni, mert visszajött a Revo felülete.
-
mályva
aktív tag
Revolut hétvégén működik??? Szombati utalást mikor kapok meg ? Belföldi számlára belföldi . Koszi
-
AcCEsS
senior tag
Megújított személyi igazolványt hogyan lehet náluk lejelenteni? Nem találtam olyan menüpontot, ahol lefényképezhetném az újat.
-
mályva
aktív tag
Sziasztok Olyan kérdésem lenne hogy tudja e valaki esetleg hogy a revolut bankkártya mennyibe kerül? Nekem a legolcsobb kellene 0 ft-os, olyan van hogy havi díj meg minden díj 0 ft ? köszönöm
-
zerodot
aktív tag
Pont azért amit írsz
"Ez nem egy játék alkalmazás, ez egy bank" és a szabályzatuk alapján a pénzváltó részt tilos kereskedésre (= oda-vissza váltásokkal profitszerzésre) használni.
Ettől függetlenül egyszeri alkalom miatt szerintem sincs semmi, főleg kis összegnél. De ha rendszeresen csinálnád, akkor egy idő után rád szólnának.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Curve mögül olvasom, hogy megy talán. Ez teljesen angolul van? Azért kérdezem, mert nem vagyok jó angolból és hát a pénzügyeket így inténi nem tudom mennyire lehet egyszerű. Érdemes így foglalkoznom vele? Van valahol magyar segítség hozzá?

Nem kell közleményben írogatni semmit