Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Friss Revolut accountomra szerettem volna feltölteni 350k-t, Eur-ra váltani aztán utalni tovább Eur számlára...
A feltöltéssel van gond, 350k-t egyben nem engedte. Próbálkoztam és 2x100 működött, viszont azóta már 50-et sem engedte.
Írtam a supportnak de érdemben nem tudtak segíteni.
Valaki találkozott már hasonlóval?
Van vajon valami határ, hogy mekkora összegeket lehet az elején feltölteni? Vagy az OTP-nél lehet a gond? Mert azt írja ki, hogy a bankom utasítja el a fizetést. A kártyás vásárlási limitem korlátlan.
-
kchris78
veterán
Erdekes info hogy a Barclays bank mar egyszeruen nonszensz mit muvel azert mert ide akarok penzt utalni (belfoldu utalassal). Paromtol mar NEM tudtak milyen infot kikerdezni, ezert rakerdeztek a Health insurance szamara.. Ez valami vicc kategoria, szerintem ugy szimplan semmi kozuk ahhoz a szamhoz, es kerdes hogy egyaltalan mivel hasonlitjak ossze mert hogy a banknak az nem lett megadva az tuti.. Ezek a hatterben titkoszolgalatosdit jatszanak vagy WTF.... Az meg hogy visszahivjak "hivatalosan" az azt jelenti hogy megcsorgetik KETTOT se csorog ki es maris vege.. Alkalmazott elkonyvelheti hogy oke o hivta a szamot nem vette fel o mar moshatja a kezeit...
-
okoska74
senior tag
válasz
mályva
üzenetére
Miért lett sztornózva a számlámra küldött átutalás?
Az előírások értelmében bizonyos forrásokból nem fogadhatunk átutalással történő befizetést. Ilyenek például egyes kriptodeviza-váltók, országok, bankok és entitások. A következő módokon történő átutalásos befizetést nem fogadhatjuk:Utalás USD-ben Barbadosról, Curaçaóból, Gibraltárról, Jersey-ről, Máltáról, Mauritiusról és Sint Maartenból
Utalás EUR-ban Mauritiusról és Sint Maartenból
Utalás CHF-ben és NOK-ban Máltáról
Ha a befizetés nem sikerül, az összeget a következő 5 munkanapon belül visszatérítjük a feladó számlájára.Ha egy kártyás befizetési próbálkozásod lett sikertelen, előfordulhat, hogy nem végezted el a 3D Secure-hitelesítést, vagy az is lehet, hogy hiba történt a kapcsolatban. Kérjük, próbálkozz újra.
-
mályva
aktív tag
Az nem gond.
De automatikusan visszapattan a pénz a vevőnek 5 munka napon belül
Sajnos sehol nem találtam rá választ, de mindenki revolut számla száma ugyanaz ezáltal nyilván a közös revolut számlára ment, és gondolom közlemény alapján osztja el hogy hova menjen a pénz.
Megtartani gondolom nem tarthatják meg a pénzt, akkor automatikusan vissza pattan neki munkanapon?
Köszönöm
-
mályva
aktív tag
Sziasztok.
olyan kérdésem lenne hogy utaltak volna nekem revolutra ugye közleményben meg kell adni egy kódot ami a revolut appban van a vevőnek. A vevő a kedvezmenyezettet, szamlaszamot jól írta de a közleményt üresen hagyta.. kihangsulyoztam pedig hogy ezt a számsort írja kozlemenybe , de ő nem irt oda semmit.
na a helyzet hogy a pénzt az ő magyar szamlaszamarol levonta de nekem nem érkezett semmi.
a kérdés az hogy automatikusan visszaküldi e neki a revolut a pénzt? Az üres közlemény itt a gond én pedig nem kaptam semmit
vagy ilyenkor mivan? Köszönöm -
-
zerodot
aktív tag
válasz
Gtaati
üzenetére
Azon a fenti linken van egy "Checklist for SEPA Success" lista, szerintem menj még végig rajta mégegyszer, h minden stimmel-e. (Pl. a 4. pont szerinti bankszámla verify-t megcsináltad?)
Amúgy több probléma volt a héten a Revoluttal, pl. a Binance utalásokra is hibát dobált. Az többek szerint már megjavult, úgyhogy ha nem megy a CB, próbáld meg esetleg a Binancet. (Azzal amúgy sem jársz rosszabbul, olcsóbb náluk az adás-vétel, mint a CB-nél.)
-
dtej
csendes tag
válasz
Gtaati
üzenetére
Hello!
A coinbase oldalan [link] van egy ilyen:
Send at least €6 for verification deposits. If your bank transfer is successful, this deposit will be credited to your EUR wallet and your linked bank account will be automatically verified for deposits and withdrawals.
Szoval probald meg, h 6eur-al megy-e. Nekem marcius elejen nem volt gondom oda utalasal, uh elvileg mennie kell. -
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Szeretnék revolut euro számlámról pénzt beküldeni (próba képpen 2 eurot ) a coinbase fiókomra, coinbase számla adatait és a saját egyedi referenciámat is megadtam az utaláskor, de mindig visszadobja az utalást a következő üzenettel: Return of payment ..................... Not Specified Reason Agent Generated. Mivel lehet a gond? Köszönöm!
-
István89
tag
válasz
sajtos365
üzenetére
Elvileg a díjak április 23-tól változnak, de ha rámész a standard kártya kérésre, akkor most is kiírja a szállítási díjat. Nálam most 2178 Ft lenne normál szállítással. Igen, helytől függően fogják árazni, de nem hiszem, hogy olyan drasztikusan fog emelkedni, ha magyarországi címre kéred.
-
sajtos365
tag
Mennyiért küldik most a kártyát, kért valaki a díjváltozás óta? Úgy tudom most már a helytől függően árazzák a küldési költséget.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Tavaly a karantén alatt kicsit tőzsdéztem. Az ebből származó nyereséget idén be kell vallani. Ti ezt hogy intézitek? Ha jól tudom 1.000 Ft alatt nem kell bevallani. -
István89
tag
válasz
sopruk
üzenetére
12:40-kor Google pay-el fizettem és nem volt gond. A héten volt egy elutasításom az egyik automatánál, Gpay alatt látható volt, az appba csak másnap jelent meg az elutasítás. Amúgy mi volt a hibakód? 052 (vagy 054)? Általában az kb minden lehet, terminál probléma, Revolut probléma, MasterCard/Visa probléma stb.
-
sopruk
senior tag
Ma 11:40 körül próbáltam fizetni Revolut kártyával, ahol máskor gond nélkül szokott sikerülni. Most kétszer is elutasította érintéssel, meg egyszer bedugósan is. Végül kp fizettem...
Az applikációban semmi nyoma a próbálkozásoknak...
Tapasztalt más is hasonlót?
12 után néztem a System statust, akkor nem mutatott semmi problémát... -
Caldera
senior tag
Nem a valuta váltónál veszel valutát, hanem az utalt HUF vételárból Wise/Revo-nál váltasz devizát bankközi árfolyamon, ami biztosan alacsonyabb, mint amennyiért eladtad a valutát. Ergo a végén több Euród lesz, mint amennyit eladtál és még a számlán is lesz a pénz, nem kp.
-
ACE-
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Hogy lenne magasabb? Ami nálad eladás, az a valutaváltóknál vétel, és az nyilván alacsonyabb, mint az eladási. Persze ha találsz valami magánszemélyt, akinek épp kell euró, akkor le lehet bartelezni, hogy mindenki jól járjon, csak nem éppen szabályos...
-
-
-
Wohme
tag
Ismer valaki trükköt arra, hogy EUR készpénzt át tudjak varázsolni valahogy Revolutra?
Sima magyar forintos számlám mellett egy Wise számlám van csupán.
-
werszomjas
addikt
Nálam eltűntek a tranzakciók, üres a lista.
Valaki találkozott ilyennel?
7.41.2 verzió -
nort_on
senior tag
Hol tudom megnézni, hogy milyen feltételekkel tudok meghívót küldeni? Nem látok semmi összeget, csak azt hogy kiválasztok valakit és elküldöm a kódot pl emailben. Mennyi jóváírás érkezik? Vagy újként még nem jár?
-
István89
tag
válasz
MidnightBB
üzenetére
Nálam most kiírja a Revolut app a kezdőlapon, hogy card payment issues, de a status oldalon elvileg minden oknak mutatja, szóval lehet nem javult még meg teljesen a dolog.
-
MidnightBB
tag
Amióta volt ez a gubanc nem tudok google pay-el fizetni, ahhoz van rendelve a revolutos kártyám . Járt már így valaki?
-
ACE-
addikt
Ha előre átváltok Revolut-ban EUR-t, majd Curve mögött EUR-ra állítom, akkor amikor gbit-elek a Curve-ben, akkor ugye ugyanúgy euróban marad, ami refund jön?
-
rasky
senior tag
válasz
MidnightBB
üzenetére
Már megy...minket is cserbenhagyott, pont ebéd vásárlásnál.
Szerencsére volt kéznél kp. -
MidnightBB
tag
Nem vagyok egy régi Revolut használó, mennyi ideig tarthat ez?
-
torma99
aktív tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Nekem sem megy, pont most kellett volna fizetnem Sem a VISA, sem a Mastercardjaik nem működnek. Curve mögül sem.
-
Oliverda
félisten
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
-
MrPeekaboo
senior tag
Megint valami hiba van a kártyás fizetésekkel meg az ATM felvéttel. Most terhelnének és nem megy.
-
xy.zsolt
őstag
A BIC és SWIFT kódomat hol találom?....utalnának a számlámra
-
RM1
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi az infót.
-
driztd
csendes tag
Sziasztok!
Már lehet módosítani a felhasználónevet.
Verzió: 7.41.2 -
RM1
aktív tag
Sziasztok!
Ma reggel próbáltam utalni német bankszámlára, de már ott elakadtam, hogy a partnert nem tudtam felvenni. Azt írja az IBAN formátuma nem megfelelő, de az eladó szerint biztosan jó a szám. Ami érdekes, hogy swift kódot nem is kér, korábban úgy emlékszem azt is meg kellett adni. Esetleg valami ötlet? -
ACE-
addikt
Ha Curve mögött egy Revolut kártya van, ami EUR-ra van állítva, ha így vásárolok HUF-ért, akkor ugye a Curve átváltja euróra, és azt vonja a Revolut-ról. Ha nincs euró a Revolut-on, akkor a HUF-ból vált. Ha erre a vásárlásra csinálok Gbit-et, akkor az eurót küldi vissza a Revolut EUR egyenlegére, tehát nem váltja rögtön vissza Ft-ra?
-
vnorbi
aktív tag
válasz
kovacslevi98
üzenetére
Neki kell pénzt feltölteni, fizikai kártyát rendelni és vásárolni háromszor.
Írták az üzenetben ezeket, de fenn van az blog oldalukon is a részletes szabályzat.
-
kovacslevi98
csendes tag
Sziasztok!
Biztos volt már ez a kérdés, de nem találtam meg rá a választ a kereső segítségéve sem.
Szóval, hogy van ez a 7000 ft minden meghívott barát után?
Beregisztráltattam haveromat, feltöltött minden dokumentumot, mit kell csinálnunk, hogy megkapjam a 7000 Ft-ot?
-
ACE-
addikt
Revolut-ban pénz kérési linket létrehozva és megnyitva azt mondja hogy ellenőrizzem a linket, mert rosszat nyitottam meg, másnál működik? Beta Revolut app-ot használok. Na másodikra működött...
-
zerodot
aktív tag
válasz
zerodot
üzenetére
Pont most olvastam egy másik helyen is tök véletlenül... Srác ugyanezt csinálta, csak euróval (EUR topup kártyával, majd SEPA utalás saját számlára). Metal előfizuja van. Revoluttól jött a figyelmeztetés, hogy gyanús lett nekik, hogy kreditkártyáról forgatja a pénzt hogy javítsa a credit rating-et. Erről szó sincs, eleve debit kártyával töltötte. Próbálta a supporttal megértetni, de azt írja, szélmalomharc...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterMark
üzenetére
Értem, köszi szépen.

-
zerodot
aktív tag
-
mr.perfect
tag
Sziasztok.. nekem most esett le, hogy a revolut-nál sehol se látszik a kártyás tranzakciók egyedi azonosítója.. ha letöltöm a statement-et abban sincs. Ez hogy lehetséges? és mi van ha valahova kell esetleg?
-
zsola400
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Így van, nem a 100e utalással kellene kezdeni.
-
n42
tag
Sziasztok,
Lehet a Revoluttal bankszámláról, bankszámlára utalni banki ktg megspórolásával? Havi 100K környéki összeg lenne. OTP -> CIB.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Google Pixel topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Warships
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.