- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
huan
őstag
-
gzbotii
nagyúr
-
Gabás
addikt
-
Gabás
addikt
-
driztd
csendes tag
-
driztd
csendes tag
-
teleahocipöm
senior tag
-
bandus
veterán
Nekem segogysem mukodik ios-en, igy utalni szoktam, de ma eddig 4 ora alatt az utalas sem erkezett meg, maskor pedig 5-10 perc :/. Valtozhatott valami a brexittel esetleg? Ez csak most jutott eszembe, es a szokasos templatet hasznaltam mint eddig mindig, a regi szamlaszammal, azonositoval.
-
gixxergabi
senior tag
Nem vagyok benne biztos de ezek szerint még működhet (ha volt már rá befizetés, és ezért még tudod a számlaszámot és közleményt):
"Hogy az átmenet még könnyebb legyen, további két hónapig használhatod mind a régi, mind az új IBAN-számod a nemzetközi átutalásokhoz, egészen 08/11/2020 napjáig. 08/11/2020 után a régi IBAN-ra indított kifizetések már nem érkeznek meg, a rendszer automatikusan visszairányítja az összeget a feladóhoz." -
emeritus
tag
-
Oliverda
félisten
-
vnorbi
aktív tag
Tegnap volt itt már szó róla, ha átkerültél a litván oldalra, akkor remélhetőleg csak ideiglenesen, de megszűnt a forint feltöltési lehetőség átutalással. Esetleg kérdezz rá a supportnál, hátha tudnak erre valamit mondani. Én pont a múlt héten intéztem az utalást, és még amúgy is az UK oldalon vagyok, ahol működik a forint beutalás, de örülnék, ha azért egy hónapon belül ez megoldódna a litván részen is, ahová előbb-utóbb átkerül az én accountom is.
-
Tuomas
addikt
-
Tuomas
addikt
-
tboy93
nagyúr
-
Serpiko
addikt
-
Serpiko
addikt
-
Serpiko
addikt
-
Serpiko
addikt
-
gzbotii
nagyúr
-
tigri44
tag
-
szabi__memo
nagyúr
-
Sioxsiana
csendes tag
Én szoktam aliról vásárolni revoluttal. Sőt, először ezért is csináltattam. De nem csupán virtuális kártyát, hanem dombornyomottat. Simán visszautalják és ennyi. Sőt, hamarabb megérkezik, mint a magyar k&h-s folyószámlámra és nem váltják át automatikusan forintra. Így megmarad euroban és a következő vásárlásnál ezzel az euro összeggel fizetek. Nincs felesleges válás költsége sem.
-
CsodaPOK
senior tag
-
aujjobba
addikt
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
-
KTU
addikt
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)