- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Gigászkalmár
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
albiosz #23173 üzenetére
Azért világelső mert olcsóbb a többihez képest. Meg mert minden marha azt veszi, egymást hülyítik. Kapásból 3 ismerősöm, is akarta falhoz vágni a különböző andriodos lósz...ukat, a tvik rendre pixelhibásak, és én is vettem samu bluray lejátszó, vittem is vissza. Szóval minőségben nincsenek a toppon, csak divatos. Mondom úgy hogy a gyűjteményemben sok samu ritkaság van, és néha használom is őket, és az egyik álom retro telefonom is a samu n400.
-
albiosz
őstag
válasz
albiosz #22459 üzenetére
No sajnos ahogy gondoltam nem az akku halt meg. Főpanel cserét vagy szoftverfrissítést emlegetett a csóka. Gondolom ha előbbi lesz, akkor vastagon fog majd a cerka.
Felmerülő kérdések
- Mennyi lehet az annyi egy ilyen főpanel csere esetén?
- Meg ami a lényeg: garanciát adnak ilyen komoly javításra?Ha esetleg adnak 1-2 év garit rá akkor elgondolkozom rajta, hogy javítsák, de ha 10 fölött áll meg és gari sincs, akkor már inkább veszek új telefont.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
albiosz #17657 üzenetére
Na idefigyelj! Milyen jogon birálsz engem? Ki vagy te?
A vevő reg. nélküli, csak egy mailcimet kaptam, már hivott. Egy órán belül itt van, megveszi, leértékel, happy van. Azért mert 0 értékelése van már klón?
Be lehet fogni, főleg a hátam mögött...
Egyébként itt engem ismernek aránylag és tudják hogy néha körülményes a biznisz, de igyekszem korrekt lenni....
-
draco31
veterán
válasz
albiosz #16640 üzenetére
Közben megnéztem én is, valóban szét kell szedni a 3330-ast is érte, viszont a 3510-esnél valóban könnyen kicserélhető, mert amikor nekem volt azzal szórakoztak a haverok, hogy kikapcsolták miközben sms-t írtam pl. Ilyenkor csak kivettem a gombot.
Egy csavarhúzókészlet valóban jól jöhet bármikor, és csak pár száz Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest