Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
válasz zorzy4 #23169 üzenetére
Azért ez így kicsit meleg kijelentés. Nem véletlen, hogy letaszította a csúcsról a Nokiát. Már régen is voltak nagyon jó telefonjaik (u széria). Nemrég kerestem minőségi butatelefont egyik ismerősömnek és Nokiánál már azt se találtam, ellenben Samu S5610 tökéletesen bevált neki. Androidos telefonjaik is rendben vannak, bár külsőre nekem abszolút nem jönnek be. TV fronton és micro sd fronton mostanában mindenki Samsungot ajánl, talán nem véletlenül. Ár-érték bajnok és megbízható, valamint gyakorlatilag minden kategóriában jelen van.
Mondom ezt úgy, hogy 1 hete vettem egy Lumia 820-at, szóval senki nem vádolhat meg márkafanatizmussal. De attól, hogy neked nem jön be valami, még nem kéne lehúzni, mert egyértelmű, hogy nem véletlenül világelső a cég.
-
albiosz
őstag
válasz albiosz #22459 üzenetére
No sajnos ahogy gondoltam nem az akku halt meg. Főpanel cserét vagy szoftverfrissítést emlegetett a csóka. Gondolom ha előbbi lesz, akkor vastagon fog majd a cerka.
Felmerülő kérdések
- Mennyi lehet az annyi egy ilyen főpanel csere esetén?
- Meg ami a lényeg: garanciát adnak ilyen komoly javításra?Ha esetleg adnak 1-2 év garit rá akkor elgondolkozom rajta, hogy javítsák, de ha 10 fölött áll meg és gari sincs, akkor már inkább veszek új telefont.
-
albiosz
őstag
válasz zorzy4 #22458 üzenetére
Jaja, most, hogy kicsinálják a symbiant, már simán retro ez is. Amúgy nekem amire kell, arra tökéletes az E5. Eddig a több, mint 2 év alatt semmi baj nem volt vele. Akksi még mindig jól bírja. Tegnap volt egy lájtos 5 órás utazás részben kocsival, részben mávval, klíma sehol nem volt. Lehet megfőtt.
Ma reggel még keltett gond nélkül, aztán mire hazaértem már se kép, se hang. Tegnap töltöttem, úgyhogy le nem merülhetett.(#22457) ferret77: Próbáltam, sajnos ezek nem nyertek. Nagyon úgy néz ki, hogy holnap szervizbe kell vinni.
Más: Milyen jó, hogy tavaly felújítottam egy 3310-est. Most van mivel pótolni.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Nem igazán retro, de hátha tudjátok. Hol van hivatalos Nokia márkaszerviz Budapesten? Anno mintha lett volna a Westendben, de egy helyen azt írják, hogy megszűnt. Nyugatihoz közel lenne az igazi.
Köszönöm előre is! -
albiosz
őstag
válasz Earl_Muttley #17663 üzenetére
Persze, hogy úgy volt.
No, mindenki döntse el, hogy mit gondol!További szép napot mindenkinek!
-
albiosz
őstag
válasz Earl_Muttley #17661 üzenetére
Jézusom, Earl! Nem lenne egyszerűbb annyit írni, hogy hibáztál? Mindenkivel előfordul és úgy legalább utólag korrekt lennél, de nekem mindegy.
Felettébb gyanús, hogy miután linkeled a kollégának a zárt aukciót, rá 20 percre üti le egy zsír új felhasználó villámáron a pakkot. Ennyire egyszerűen nem nézhetsz madárnak senkit!
Értékeléssel meg majd ne is bizonygass semmit, mert a hülye is meg tudja írni, ha le nem buktat a vakera, hogy egy ordas klónreg az egész.Na mindegy, tégy belátásod szerint, én csak jeleztem, hogy nagyon nem voltál fair. Úgy látom másnak is van problémája veled. Talán majd kinövöd!
Tovább felesleges erről csacsognunk, mert ez itt marhára off. -
albiosz
őstag
válasz Earl_Muttley #17659 üzenetére
Ne viccelj már! Azért volt fent zártban az 5510? Bár látom már levetted...
Elég fiatal vagy, van még mit tanulnod, maradjunk ennyiben. Madárnak nézni rutinos(abb) üzletfeleket ilyen fiatalon viszont elég gáz.
Csak azért írtam itt, hogy vedd észre magad. Mindenki követ el hibákat, de szerintem egyszerűbb lenne bevallani, hogy mi történt. Bár gondolom nem akarod leégetni magad az itteni barátaid előtt.Miért ne bírálhatnálak? Szimplán csak érintett voltam az aukcióban, így jogom van bírálni az inkorrekt hozzáállásodat. Kár, hogy nem előbb néztem utána, hogy ki is vagy. Akkor el se gondolkoztam volna a liciten.
Máskor majd ne akarjak jót gondolom... További ,,sikereket" a vakerás pályafutásodhoz!
-
albiosz
őstag
válasz zorzy4 #17656 üzenetére
Feltöltött egy pakkot 1 Ft NMÁ-val, 15 000 Ft-os villámáron, ami még nem is olyan elrugaszkodott jobban belegondolva, legalábbis én gondolkoztam rajta. Volt már 2 licit, mire egy csóka írt, hogy megvenné az 5510-est. Az eladó fel is dobta külön zártban és egy klónreggel (üvölt róla, hogy az) leütötte fix áron a saját pakkját.
Tényleg nem értem, hogy működő, értékesebb darabokat minek kell pakkban felrakni, de ha már megteszi, vállalja a következményeket! Szerintem...
Szerk.: erről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz Earl_Muttley #17644 üzenetére
Alapvetően szánalmas, amit a Vaterán művelsz. Követtem az aukciót egy darabig, gondolkoztam is rajta, hogy megveszem, de tényleg gáz. Az a baj, hogy egyre több az ilyen inkorrekt eladó. Előbb gondolkozni kéne, nem feltöltögetni!
szerk.: ja erről volt szó: Nokia PAKK! 6210 6310i 5510 5210 3110 CSAK 5 NAPIG
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Egy 3310-est előbb próbáltam ki, hogy megy-e a hívásindítás. 112-t próbáltam egy lejárt pannonos simmel, azt írta, hogy nincs hálózati lefedettség. Aktív t-s simmel megy a hívásindítás gond nélkül. Anno 7210-en meg 3510-en kiment a 112 a lejárt pannonossal is. Ennél nem kéne?
-
albiosz
őstag
válasz LaciGSM #17175 üzenetére
én nem vagyok ennyire elégedett. 2 terméket rendeltem, gyári újként volt hirdetve mindkettő. már az utalás után jelezték, hogy az egyik nagyon silány minőségű (akkor mégsem gyári új?). jó pont, hogy annak az árát visszautalták. a másik megjött, rendben volt.
újabb rossz pont, hogy sima levélként adták fel, pedig ajánlott postázás árát kérték. -
albiosz
őstag
válasz Earl_Muttley #16971 üzenetére
hibás, akku, hátlap nincs...
így még annyit sem ér, ahol most áll. -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Nokia 3310-en hogy lehet berakni az új külső bekapcsológombot? Csak szétcsavarozással? 3510-esen ment simán, bár az újabb ugyebár...
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Megvan végre a 3310 (tudom nem nagy cucc, de helyettesnek tökéletes lesz). Kifogástalanul működik szerencsére, de a bekapcsológomb már eléggé elfáradt, meg a gombsor is hangyányit kopottas. Tehát keresek hozzá lehetőleg új és gyári bekapcsológombot és billentyűzetet. Ha valakinek van felesleges, szóljon mindenképpen! Megbízható beszerzési hely is érdekel.
Előre is köszönettel!
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Felhalmozódott itt pár cucc, amikre már nincs szükségem. Talán nektek jól jöhetnek.
Zsír újak:
- Nokia 6610 elő- és hátlap (gyári, fekete)
- Nokia 6230i billentyűzet (gyári, ezüst)
- Nokia 3650 billentyűzet (gyári)
- Nokia 7210 billentyűzet (ez szerintem nem gyári)Használtak:
- Ericsson Chatboard (gyönyörű, karcmentes állapot, gyári tokban, használati utasítással)
- Ericsson T-28 akku (elvileg működik, de nem tudom miben kipróbálni)Ha bármi érdekel valakit, akkor egyben vagy külön is vihetőek, baráti áron. Csere is érdekel bármilyen értelmes dologra. Pl. egy működő 3310-esért az egész pakkot odaadom.
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Nokia 5510 működik 7210 akkuval?
Előre is köszönettel!
-
albiosz
őstag
Sziasztok! Nextel-lel van valakinek tapasztalata? A gyári előlap tényleg gyári vagy gagyi utángyártott?
-
albiosz
őstag
Sziasztok! Nokia 7210-esen szeretnék szoftvert frissíteni. Valaki tud esetleg segíteni? Az is segítség, ha tudtok olyan helyet, ahol még csinálnak ilyesmit.
-
albiosz
őstag
Üdv!
Van egy működő, gyönyörű 3510-esem. Teljesen korrekt, annyi a baj vele, hogy a hátlap törött, új kéne rá. Van rá egy érdeklődő. Mennyi lehet a reális ára?
Eléggé megszerettem a kicsikét, fillérekért nem adnám el.Előre is köszönöm, ha valaki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest