- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rav3n02
senior tag
Üdv, ezer éve nem jártam erre
Jó olvasgatni, hogy mennyi minden csodára leltek mostanság
Én inkább csak fejben gyűjtöm a telefonokat és emlékeket de egy Ericsson T28-ra még mindig fizikai valóságában vágyom
-
zorzy4
addikt
Ilyen mit a jobb oldali. [link]
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #13191 üzenetére
Olcsó, cseréltem egy 8310re ami 500ftba volt. Csak antenna kéne hozzá.
-
zorzy4
addikt
Tegnap vettem egy motorola v60t. Különleges harley davidson kiadás!
-
Indy1
tag
Kaptam egy 6288at
Mukodik. De a kepernyo uresen vilagit. Neha felvillan az alapkepernyo de 180 fokosan elfordulva. Szeretnem megcsinalni
MIT rendelni az eBay on? Linket kerek peldakent koszonom -
törölt tag
válasz
Earl_Muttley #13184 üzenetére
Privi.
-
myteve
tag
Sziasztok srácok.
Fura kéréssel, kicsit meg is merem kockáztatni, taplón fordulok hozzátok. Van e valakinek működőképes erricson R520m telefonja a topicból, amit eladna, mindennapi használatra? A világ legjobb telefonja, a mai napig használtam, de az előző most adta magát meg. Hálás köszönet!
-
Earl_Muttley
őstag
Hááát, jórég írtam ide...
Sikerült szerezni egy Panasonic A102 mini-mobilt, INGYEN!
Kép majd lesz...
Valamint eladom az X8at, mert már elegem van belőle... Helyette jön 6288+kp.
Ja, néhány szerzemény:
-AEG HT901
-Motorola 5200,6200
-Nokia 6110 szalonállapot
-Siemens S1, S1 Marathon -
csoda120
aktív tag
válasz
Ricardo #13168 üzenetére
Silány az egész. Gyenge is kopós is... Valami kis fémet belevarázsolhattak volna
(#13169) Dj Tommy Sima és 8GB-os előlapja kompatibilis?
(#13171) pszili8 Nem csak az, hogy bereccsenteni, hanem mázgálódik, oldalt tele megy porral
Nálam készenlétben ezek vannak kint:
Keres: Internet saját tartalom
WLAN keresés
online megosztás
Ezeket le tudom szedni valahogy? Anélkül, hogy az aktív készenléthez hozzányúlnék? -
KSparrow
őstag
Na ma megérte kimenni a piacra. egy gombsor (ami kellett az előlapomhoz) a 7250i-hez, egy gyári közkeret 6220-hoz, (így már tényleg 100%-osan felújított
) és egy hibátlan üzemelésű, (csak kopott) piros Nokia N76.így ez lett a 149-esik típusom, sőt, ha minden jól megy, akkor hamarosan meglesz a 150. is, egy 7373-as. a 8810-est más vitte el
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #13167 üzenetére
Látom már megelőztek,de a sima N95-nek nincs védőplexije,kijlzőt könnyen be lehet reccsenteni.Én is imádtam annak idején,gyönyörű telefon volt,de a hátulja az valami iszonyat gagyi műanyag.10 hónap alatt 2 hátlapot használtam el,a pöckök miatt.Nagyon vigyáztam rá,tokban hordtam,így az előlap nálam nem kopott.Ilyen színben volt.és ilyen állapotban is kb:
Többért adtam el mint amennyiért vettem,ja és a doboza is nagyon tetszett: "Here is your Nokia N95" -
golya32
senior tag
6110 navigátor érdekel valakit? Inkább csere érdekelne, N95
-
Ricardo
titán
Két telefon elment. Jelen állás ez [link].
csoda120: Anno sem értettem, hogy egy közel tökéletes készüléket, miért nem normális minőségű házzal adnak ki.
-
csoda120
aktív tag
Megjött az N95!
Összepakoltam és hibátlanul működik rajta minden! Annyi a "baja", hogy mind a két előlapnak szét van barmolva a csarbemenetei, ezért nem lehet lecsavarozni, így én egy kis celluxal oldottam meg a felfogatástMíg nem veszek rá előlapot addig megteszi. Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy az N95-ön van plexi a kijelző előtt?
Mert én nem kaptam hozzá, de vaterán meg úgy olvasok 1-2 előlapot, hogy plexivel?!
Jah és SOHA semmilyen körülmények között ne vegyetek utángyártott házat,előlapot,hátlapot bármit! A volt tulaj akitől vettem ő is azt vett, ráraktam, de nem illeszkedik, gombok szorulnak stb. Inkább maradtam a kopott, de jól működő gyárinál és azzal raktam össze!
N95-ről pedig csak annyit, hogy sokat tud, minden benne van amire csak szüksége van az embernek, de a minősége szánalmas!!! Tiszta silány műanyag az egész
-
.bruszli.
senior tag
válasz
T0rnad0 #13159 üzenetére
Minimál használattal ( szinte készenlétben ) elmehet annyit,de átlagos használattal nálam max. 3 napot ment el...bár az átlagos használat is mindenkinél mást jelent.
Most én is elővettem egy S45 telót,és meglepően jól bírja...szerintem többet elmegy,mint anno,mikor használtam ( persze az nem ez a példány volt,de azt meg újan vettem és ahogy emlékszem 3,max 4 napot ment el akkor ) -
pszili8
aktív tag
-
KSparrow
őstag
Ma kiderüllt, (miután licitáltam egy másikra) hogy a 8810-esem, ami eddig döglöttként volt nyilvántartva, nagyonis üzemképes! csak nem veszi a töltést. de bebikázott akkuval szuperül megy, bár térerőt nem igazán talál. de megy, működik, és nem döglött!! van (és eddig is volt, csak elbújt) egy jó 8810-esem!! és ha minden igaz, lesz még egy hajnali egykor.
gondolkodom még egy Nokia 8800 carbon arte-n, de 10-ért gyanúsan olcsó. (holnapig pls ne vigye el senki, ha megtalálja -
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #13158 üzenetére
Nem tudom sajnos.Ma elmentem nagy vigyorral,hogy megveszem a Google Nexus S-t a Media Markt-ban,bemegyek a telefon 79990Ft,mondom mi a f*sz múlt héten még 69990Ft volt,megkérdeztem a srácot,hogy miért,a válasz : népszerű volt mostanában ezért felemelték az árát.
Ígyhát nem lett Nexus S-em
-
KSparrow
őstag
szurkoljatok, lehet lesz jó 8810-esem.
éjszaka derül ki
-
T0rnad0
addikt
válasz
pszili8 #13152 üzenetére
Mert amikor vettem, még csak 1 év gari volt rá és nem akartam megvárni, hogy lejárjon...Meg a Sensationt is jó áron kaptam meg céges telóként. Ha ezek nem lettek volna, tuti megtartom, ICS-ig nincs értelme a duplamagos procinak. Ha nem akarsz ROMolni, akkor érdemesebb a Nexus S-t venned a frissítések miatt.
-
pszili8
aktív tag
válasz
T0rnad0 #13149 üzenetére
Köszi! BB.ből akkor is marad még 2db egy 9000 és egy 9700,meg egy ős BB 6230,egyébként szvsz a BB-ből 8800-ás sorozat a valaha gyártott legszebb.Még lesznek ezeken kívül is eladók,csak nincs türelmem annyit feltenni,meg lefárasztanak az emberek a "remek" üzleti ajánlataikkal. Venni akarok egy Google Nexus S-t,vagy egy Galaxy S-t.
-
pszili8
aktív tag
Hát igen négy év munka van benne,hogy minden telót úgy ahogy helyrepofozzak,de ezt persze senki nem fizeti meg,sajnos
Duplázni nem fogok leginkább eladom az egészet.Nem tudom a biztonsági kódot,a gyári van rajta nézd meg a könyvbe.
-
-
golya32
senior tag
itt van egy rakás érdekesség ha valakit érdekel írjon püt
-
T0rnad0
addikt
Nekem megjött pszili8-tól vett dobozos ME45, rögtön használatba vettem második telefonként
-
csoda120
aktív tag
Jujj, de kihalt ez a topik
N95 3k-ért -
allando
tag
Sziasztok,
Az alábbi telefonok lennének eladóak. Ami egy képen látszik az egy egységet képez és csak egyben eladók.
Ezek nagy része üzemképes és az akkumulátora is jó a korukhoz képest.Árat azért nem írok mert bármennyiért is hitet valaki mindig az a sok.
Nézd meg a képeket és ha valamelyik csomag megtetszik tegyél te egy ajánlatot.Amit vásárláskor mindenképpen figyelembe kell venned, hogy én Fejér megyében vagyok és nem járok Pestre és ezáltal nem is viszem senkinek a helyébe csakis a Postáig.
Ennek természetesen ára van ami a telefonok árán felül van ( 4-500 ft illetve attól függ, hogy milyen értékbiztosítást kérsz rá és milyen hiper szuper sebességet vagy galambpostát )http://kepfeltoltes.hu/view/111101/Ericson_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111101/Moto_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111101/Nokia3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111101/Nokia6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111101/S4_elol_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111101/S4_front_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111101/S4_hatul_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111101/Siemens_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111101/Sony_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111101/20111101277_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111101/20111101275_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111101/20111101274_www.kepfeltoltes.hu_.jpgHa valami megtetszik akkor ezen az e-mail címen tehetsz ajánlatot:
gsmart03@gmail.com
Üdvözlettel: alland
-
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #13127 üzenetére
kijelentés
amúgy bedobozoltam és elraktam az összes telefonomat,de közben le is számoltam. 148 különböző típus van. Többre emlékeztem, de sebaj. Ez ugye nem darab, hanem típus, és ugye van, amiből több van.
Nemsokára meglesz a 150, 1-2 típus folyamatban illetve tervben van. -
törölt tag
Sziasztok!
Rég jártam erre.
Tudnátok segíteni, hogy mi a típusszáma a 6210-hez való ultravékony, közepes és vastag akkuknak? Most BPS-2 van, ez úgy tudom az ultravékony.
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #13116 üzenetére
Ilyen. [link]
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #13116 üzenetére
Később. Keresek 6210 kijelző pesten max 500ft-ig.
-
zorzy4
addikt
Ma vettem egy ericsson t20ast ami mályva színű. Úgy tudom ez elég ritka?
-
csoda120
aktív tag
Sziasztok Mesterek!
Tegnap hozzám került egy SE W910i javításra. A felső csúszkán lévő gombok egyáltalán nem mennek. Szétszedtem és a kijelző átvezetőn van egy 2-3mm széles vágás. Ugye jól tudom,hogy annak nem kéne ott lennie?
Mert kicsit az is bennem van,hogy nem-e a billfólia szakadt-e meg,de azon nem látok sérülést. Plusz most néztem, hogy a kijelző fölötti 2 gomb sem megy, habár azok azt sem tudom mire valók
Szóval szerintetek melyik a ludas? Bill átvezető vagy kijelző átvezető?Mennyire utálom ezeket a SE-okat, Rengeteg kábel
Kijelző,bill,kamera,hangszóró,antenna ...áááá
-
Ricardo
titán
válasz
Ricardo #13106 üzenetére
Akkor helyesen.
Nokia 1661 Angol vodás, Doboz, angol töltő, headset
Nokia 6610i T-s, csak a készülék
Siemens C72 Független , doboz, töltő, leírás
Siemens C55 T-s
Siemens A65 T-s
Az egyikhez tudok töltöt adni. (C55 vagy A65)
Alcatel One Touch Club T-s, 1998-ban vásárolt, Töltő, + van hozzá egy viseletes bőr tok. Gyenge akku, bekapcsolás után kikapcsol.
Mindegyik nagyon szép állapotban van a korához mérten. -
Ricardo
titán
Tegnap hozzám került pár darab telefon. Gondoltam megkérdezem itt mielőtt meghírdetem őket:
Nokia 1661 Független,Angol, Doboz, angol töltő, headset
Nokia 6610i T-s, csak a készülék
Siemens C72 T-s , doboz, töltő, leírás
Siemens C55 T-s
Siemens A65 T-s
Az egyikhez tudok töltöt adni. (C55 vagy A65)Alcatel One Touch Club T-s, 1998-ban vásárolt, Töltő, + van hozzá egy viseletes bőr tok. Gyenge akku, bekapcsolás után kikapcsol.
Mindegyik nagyon szép állapotban van a korához mérten.
Képek: Telefonnal készültek, de a lényeg látszik. Igény esetén csinálok részletesebb fotókat is.
-
thom79
tag
óóó köszi, igyexem azért
elöször énis azt hittem h különleges dehát ez lett belöle, sajnos némely eladó olyan fotókat küld h alig lehet látni vmit... bezzeg látnák az én hirdetéseim...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest