- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Újabb mobilok kerültek hozzá. Egy Siemens C25, és egy A50. Az A50 egyenlőre passz, a C25 jobban érdekel.
Neki is estem a fentebb leírt módszeremmel, de itt akadtak komplikációk. Ugyanis itt benne volt az akku a mobilban, és ez megtette áldásos hatását. A panelen korrodálódtak az érintkezők. Így egyenlőre nem tudom beindítani. -
Obito1
csendes tag
Mennyire különleges, értékes kb a Motorola A6188?
-
selenge
tag
-
Obito1
csendes tag
Amúgy hivatalosan miért nem szabad itt hírdetni??
-
zorzy4
addikt
Avatart váltottam. Idáig nem akartam mert rossz emlékein voltak róla, de még is csak ez illik hozzám
.
-
Obito1
csendes tag
Nem tudom, hogy itt szabad-e hírdetni, de teszek 1 próbát...
Nokia 1011
Teszteletlen
akku nélkül
3000Ft
Link: http://mobil-telefon.vatera.hu/nokia/nokia_1011_nhe_2xn_ritka_retro_mobil_1473604693.htmlMotorola International 1000
Bekapcsol, egyéb tesztelés nem volt
8000,- a kikáltási ár
Link: http://mobil-telefon.vatera.hu/motorola/motorola_international_1000_1991_es_gsm_retro_1473691957.htmlEricson T20s
T-mobile
Bekapcsol, hálózatra áll, egyéb tesztelés nem volt.
2200Ft
Link: http://mobil-telefon.vatera.hu/sony_ericsson/ericsson_t20s_1477901972.htmlEricsson R320s
Akku nélkül
Teszteletlen
1000Ft
Link: http://mobil-telefon.vatera.hu/sony_ericsson/ericsson_r320s_1477900174.html -
pszili8
aktív tag
Köszönöm mindenkinek
Már csak egy sima 8800-t ésegy 8855-öt kell szereznem,de az valószínű nem idén lesz...
Ezt azért úgy elfogadnám a gyűjteménybe... -
dellfanboy
őstag
van eladó két darab nokia töltőm olcsóért BP-.n ha érdekel vkit akkor privátozzon.
meg egy régi pana x400-as is eladósorban van. -
KSparrow
őstag
válasz
meroly #12868 üzenetére
eseleg próbáld meg megkaparni az érzékelőt, vagy ha külön gombpane van, akkor cserélni. de esélyes, hogy belül ment el valami. a legjobb a szerviz lenne, meg egy profi ultrahangos mosás. én egy éve tartogattam egy 7020-ast, ami beázott, egyszer szétszedtem, átvakartam a panelt körömkefével, és beindult. azóta persze semmi de már van okom elvinni szervizbe
-
meroly
veterán
Srácok!
Itt kérdezem, mert ti értetek hozzá. Asszony beleejtette a telefonját (N5130) egy kis vízbe. Azonnal szétkapta, kiszárította hősugárzóval, majd itthon állt még 2 napig rizsben. Ki is száradt, de a középső gomb nem működik. Szétszedtem, fólián se érzékeli a középső gombot? Megsérülhetett valami vezérlő? Van értelme foglalkozni vele? Ezen kívül amúgy mindene jó, kamera, hangszórók, többi gomb, kijelző, stb, stb....
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #12865 üzenetére
Nem minden régi telefonnak szar az akksija én pl simán elszaladgálok 15 éves telókkal,van pár elég megbízható.Holnap lesz kép a 8800-ról
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #12865 üzenetére
Akitől vettem az újracellázta, és így állítólag 10-12órát kibír. És ma nem megyek nagyon messze a lakástól.
-
Earl_Muttley
őstag
-
zorzy4
addikt
Ne küldjön ma meg holnap senki smst nekem, hagenuk mt2000el nyomulok
.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #12860 üzenetére
Szerintem többet ér, legalábbis többet szeretnék majd kapni érte
Elég ritka telefon
-
csoda120
aktív tag
Egy dobozos, új házas (fóliás) ME75 szerintetek mennyit érhet?
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #12855 üzenetére
Engem ezért tiltottak ki.
-
selenge
tag
válasz
Earl_Muttley #12855 üzenetére
Az a z5 érdekelne!
-
draco31
veterán
válasz
pszili8 #12848 üzenetére
Életre kelt, bár nem épp úgy ahogyan akartam. Hálózatról adapterrel 3 voltal ugyanis csak megvillantak a ledek. 4.5-ön semmit sem csinált. Így megakadt a szemem az asztalon heverő Nokia 3330-ason. Belül a megfelelő csatlakozóira kötöttem vezetéket, és összekötöttem a siemens megfelelő csatlakozóival. Ekkor beindult az M35i. De közölte, hogy jó lenne egy sim is. Mivel a simet valamiféle keretbe kellett belerakni, és úgy becsúsztatni a foglalatba, és persze ez a keret nincs meg, így kellett egy kis inprovizáció. Egy kis fém lemezzel leszorítottam a simet, és úgy raktam össze. Elfogadta a kártyát, még térerő is van. A csörgő hangszóró is jó, és az összes gomb is.
Persze közben lemerült a 3330-as is, így töltőről ment a két telefon.
-
draco31
veterán
Siemens M35i-t be lehet röffenteni akku nélkül úgy, hogy az akku csatlakozóira kötök 3 voltot belülre a telefonba? Van nálam ugyanis egy, de nincs hozzá töltő, az akkuval nem kapcsol be, meg egyébként is akié volt, az szétbarmolta a töltőcsatlakozóját, a bal oldalt eléggé kesze-kuszán állnak az érintkezők.
Csak kíváncsi lennék, hogy él-e még.
-
csoda120
aktív tag
válasz
meroly #12838 üzenetére
Pont akkor járt le a hírdetés mikor én felszálltam a vonatra,így mákom volt,hogy nem licitált más.
Ezért kell az E61i ,de sajna még mindíg nem jött meg, pedig a srác hétfőn feladta
6170 elvileg szallagkábeles az eladó szerint
6120 pedig már nincs meg kiixelte az eladó.
Én az ME75-re leszek kiványcsi, hogy megy-e azt mostanában eléggé keresik és az ára is megvan. -
csoda120
aktív tag
Úgytűnik kilógok a sorból,de nekem a sima 6230 gombsora kényelmesebb és jobban is tetszik
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly #12832 üzenetére
én értem, meg ismerem a sztorit. régen volt 6230-asa, és vett egy jó minőségű, de ugy. gombsort, ami színben passzol az eredeti előlaphoz, de van középső gomb, mint a 6230i-n. ez a gombsort eltette, és most egy új telefonnál ismét használja. egyébként nekem is van ilyen gombsorom, ha már megláttam, nem hagytam a piacon.
-
pszili8
aktív tag
válasz
meroly #12826 üzenetére
Az enémnek nem volt semmi baja.Küldözgettük a polifónikus csengőhangokat,vicces képeket orrba-szájba haverokkal.Biztos volt jobb telefon,de ár/érték arányban nem volt jobb.Pl a 6230-am annyiért vettem használtan mint a T610-et újan.Ráadásul az első 6230-nak elég fura volt a navi gombja,aztán lecseréltem egy 6600-ra.
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #12824 üzenetére
Szerintem is,akkoriban mindenki csak ámult rajta! Sokáig csak álmodoztam róla,a prospektusa még ma is megvan
aztán megvettem újonnan(ezt volt az egyetlen telefonom amit újan vettem),a családban volt 5db,az enyém pókember extrás volt.Az a poén,hogy faterom 80k-ért vette,keresztanyum 40k-ért,én asszem 30k-ért kereszttesóm 26k-ért,mindezt fél év alatt kb...2 évig megvolt(nálam ebben is rekorder),egyetlen dolog amit nem szerettem benne az a 2 Mb memória,ezért is cseréltem le,egy Nokia 6230 váltotta.Pont most kaptam egy T610-es hétvégén,de már van egy másik is,sajnos elég kopottak,kéne egy karcmentes.
-
Tim82
félisten
Gyors kérdés: egy Sony Ericsson T100 töltője milyen későbbi SE modellekkel kompatibilis még?
Kaptam egy T100-at meg egy Nokia 6230i-t (nem biztos, hogy működnek, de majd töltés után kiderül), van mindkettőhöz tartalék töltő is. A munkahelyemre meg be szoktam vinni a felesleges töltőket, hogy szükség esetén legyen a kollégáknak bent. (Így került be egy micro-USB-s meg egy vékony Nokia-töltő, ezeket nap mint nap többen is kölcsönkérik.)
-
kadam4
tag
Sziasztok!
Valaki nem tud olcsón Nokia 3310 vagy 3410 kijelzőt Budapesten? -
pszili8
aktív tag
válasz
T0rnad0 #12808 üzenetére
Az kemény,mondjuk az én Philips Xenium 9@9-em is bír annyit de erről a telóról nem hittem.Ma hazaérve 3 telefon fogadott az asztalon: egy Nokia 6230i(ismét kaptam) egy SE T610,és egy Samsung Monte demotelefon.De ez nem a szokásos demotelefon,be lehet kapcsolni,és a telefonról egy bemutató videót játszik,ami avi kiterjesztésű.Ha ezt a fájlt kicserélem akkor akármilyen videót lehet vele játszani
-
gaborba81
tag
Sziasztok!
A NOKIA 6310i, na az TELEFON!
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
-
KSparrow
őstag
lehet utálni. [link]
(a 9110-esen utólag rábarkácsolt fólia van, a kijelzőnek meg a plexinek semmi baja. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest