Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Valakinek van ötlete 6220 hátlapot honnan lehet szerezni proto telóra?
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #14287 üzenetére
majd nézek a piacon, jó?
Az N71 már itt megy egy pár napja, aktív (tartalék) SIM-mel, egyetlen bajom vele, hogy a külső kijelző sötét. nem jó a kontraszt. nem lehet értelmes hátteret beállítani rá, alig látni az időt, ha meg megy a zenelejátszó, és kiírja, mi megy, olvashatatlan, mert sötétszürke alapon teszi ki fekete betűkkel...
-
albiosz
őstag
Sziasztok! Nextel-lel van valakinek tapasztalata? A gyári előlap tényleg gyári vagy gagyi utángyártott?
-
golya32
senior tag
Hát én annyira nem voltam elégedett az e63 al szerintem az e72 jobb.
De már nem jön be a teljes billentyűzet. -
kaller1
veterán
Na megpróbáltam 2 proto E60-ra feltolni a gyári fw-t, nem díjazták a dolgot.
-
törölt tag
Ha valakit érdekel tehát új gyári 6510 középrész jelentkezzen.
-
Az a "mobil a filmekben" topik nagyon súlyos!
Ha-ha!!!
-
meroly
veterán
válasz
TommyX_ #14266 üzenetére
Én a 8800-val voltam így anno, meg is volt 1,5 évig (az eddig legtöbb idő, amit főtelefon nálam töltött), utána jön a 3720, ami egy évig, most cseréltem C5-re (céges), kíváncsi vagyok meddig bírom vele, bár ez ingyen volt, de igen szemezek most az E52-vel.
Ja meg a 7270-es nokiámér is oda voltam nagyon. -
TommyX_
őstag
válasz
meroly #14259 üzenetére
Én először a 6600-t, egyik T-mobile(vagyis Westel) üzlet vitrénjéban láttam és ott álltam előtte, csak néztem...., amikor szóltak, hogy megyünk, alig akartam otthagyni
, akkor döntöttem el, hogy nekem ilyen telom lesz.
3410 után nagy ugrás volt, és azóta is meg van a dobozában pihenve. -
Nekem a Nokiás filmek közül a Matrix jön be... Ahogy kivette a boritékból, már csörgött is!
/Hogy én hogy odavoltam azért! Aztán kaptam egy eri T68-at. Zsír!/
De Lehet MI egy is.. A zavarós Nokia az alagút előtt.. Ha-ha!
És a hekkeres telkó a Die Hard 4-ből... A film egy k.ki, de az ötlet jó! Willis is "istant" volt. -
Na igen! Kim Basinger igen csinoska volt akkor is.
Mibe fogadjunk, hogy megnéztétek! A telefon mellékes volt, nemde?
-
golya32
senior tag
Nekem 6760 van a gps miatt, meg a 6290, ha meg jön a ház akkor meg n73
Ha lenne olyan szétnyitható ami tud gpst meg wifit, azonnal vennék,,Van treo 680 érdekel valakit? karcmentes dobozos..
Rendeltem én is teszt telót kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
meroly
veterán
válasz
TommyX_ #14258 üzenetére
Húúú a 6600 mennyire jó telefon (lehetett) csak a fránya pöcök abban is, áhh... Egy egész estés mozifilm épült köréje, láttátok?
Cellular - A mobil (2004)
ott is van -
KSparrow
őstag
válasz
meroly #14255 üzenetére
ezekben is majdnem ugyanaz. de nekem bejön. ha belegondolok, hogy régen mennyire utáltam, és nem tetszett, kerültem. aztán lett egy 6680-am, és láss csodát: megtetszett, mert megértettem, hogy kell használni.
Berlinbe is azt vittem, és kb azóta barátok vagyunk. az N82-t nem tenném le, (kamera,, tuti van wlan-os nálam, meg az a családi), mellette meg általában egy másik Symbian van. (N73 pl elég sokáig volt, N76 meg már nem telefonként, hanem zenelejátszóként megy a 8-as kártyával.) most is pl, 6310i-vel nyomulok, hogy ugye megvan párban a jet black gombsor és az előlap.ma pl akartam volna keresztnévre keresni, az meg nem találta, nekem meg gondolkodni kellett, hogy mi is az illető vezetékneve
-
pszili8
aktív tag
Úristen,életjelek a topikban
Nekem holnap jön a 6630 prototípus ha minden igaz,már nagyon várom.
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly #14247 üzenetére
nekem egy másfél éve van meg lassan az N82, imádom. meg én mellette N76, N73, E60, E50, N75, E70, stb telefonokat nyúzok, vagyis kb csak Symbian. ( meg azért volt 6131, 5310, most 6310i...)én 1-2 játékot leszámítva nem tettem fel semmit, fotózni, zenét hallgatni a gyári programot használom.
-
zorzy4
addikt
válasz
darthsmoke #14249 üzenetére
És persze a nagy áruházak üzletláncok sem megvetendőek. Még a nokia is forgalmazza.
-
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #14245 üzenetére
Ja értem, köszi, igyekszem nem teleszórni mindenféle kacattal, eddig 2 program van fenn pluszban, egy játék meg a zsemlámpa, ettől még nem lehet gondja remélem. Még nem volt hosszabb távon symbianos telóm, igyekszem kilépkedni is az alkalmazásokból, amelyikből nem lép ki, stb, stb.
-
zorzy4
addikt
válasz
darthsmoke #14242 üzenetére
Pl itt [link] néz körül, csak ügyelj, hogy 2 év gyári gari legyen. Ja és rája gsm vestend, náluk van magyar garival és jók az áraik, én ott vettem az e6ot.
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Szerintetek lehet valahol még elfogadható áron kapni E71-et vagy E72-t újonnan? -
meroly
veterán
válasz
Something_ #14238 üzenetére
Tényleg? És C5-ből. E szerint a teszt szerint azért eléggé strapás. Na de ez itt off
-
Tim82
félisten
válasz
T0rnad0 #14230 üzenetére
Nem feltétlenül borzalmas, ellenben típushiba, hogy hajlamos meghülyülni. Szerencsére ez - egyes SE telefonokkal ellentétben - javítható, ugyanis az okozza, hogy iszonyat könnyen tele tud menni porral. Tisztítás után megint használható - kb. egy hónapig, mert akkor megint meghülyül.
-
Something_
őstag
Rendeltem vateráról 2300 ft-ért gyári, új 6310i billentyűzetet!
Ezúton is köszönet KSparrow-nak a tippért!
Vicc, hogy 4000 ft-ért arab és héber billeket árulnak -
Te jó isten! A Régi Nokiák ilyen betegesek voltak?
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly #14231 üzenetére
e52... hiába Nokia, sok a hibás.
Az e50-est imádtam, csak nekem a c meg a hívás vége túl közel volt, és már a földhöz akartam vágni, amikor hatodszor lépett ki az sms-ből. (csak azért nem tettem, mert hibátlan állapotú.na meg mert én nem vagyok olyan...)
Egyébként mikortól lehet otthon, oviban csinálni a szoftvert? eddigi tapasztalatom: 6500C, E51, 3110C.
6650-est igyekszem én is szerezni, majd lehet lesz egy, de az se 100-as. -
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #14215 üzenetére
Max az új 7210-en, a régin tuti nem.
Ilyen 6650-be még nem futott bele senki srácok?
Vagy egy 6090-esbe?E61 nálam is volt, még fő telefonnak szántam, asszem fél órát bírtam vele
A pöcök borzalmas.
Tudjátok mire jöttem rá, ez az új symbian (C5) egész klafa, innentől csak ilyen telóm lesz. Zseblámpa probléma is megoldva. -
KSparrow
őstag
válasz
Something_ #14218 üzenetére
nem túlzottan, de van egy trükkje. írj privátot.
-
KSparrow
őstag
válasz
Something_ #14216 üzenetére
annál azért bonyolultabb, pesti vagyok, itt meg tudom neked nézni. Az utángyártott, véleményem szerint az ilyet jobb messzire elkerüni.
-
Something_
őstag
válasz
KSparrow #14215 üzenetére
Szia! Köszi az infot. Szétkapni amúgy, hogy lehet? Nem nagyon nézegettem még, de az aksi alatt vannak kis csavarok. Azokat kell kiszedni és kibukik az előlapot vagy pattintós? Elég masszívan rajta van
Amúgy szerintem tuti a műanyag halt be, mert így visszagondolva úgy be szokta nyomni a piros gombot, hogy csoda, hogy nem törik ketté a telefon
Néztem neten, van 4000 ft-ért arab és héber billentyűzet, plusz 900 ft-ért ezt találtam. Gondolom után gyártott, de 1500 ft-ért postával szerintem megér egy próbát.
-
KSparrow
őstag
válasz
Something_ #14213 üzenetére
lehet, hogy a gombsor kopott el, lehet hogy alatta kell kipucolni. még az is lehet, hogy ha valamit alá be lehet tenni, megoldja a gondot. házi megoldás, de beválhat.
@Albiosz: 7210? lehet, hogy otthon is sikerülhet egy OVI szoftverrel a gépen, de legvalószínűbb, hogy nem. Pesten tudok 1-2 helyet.. keress meg privátban.Többieknek:
ma nyertem meg, és szereztem a 6310i-mhez arany gombsort, így megvan a komplett gyári Jet Black előlap. -
albiosz
őstag
Sziasztok! Nokia 7210-esen szeretnék szoftvert frissíteni. Valaki tud esetleg segíteni? Az is segítség, ha tudtok olyan helyet, ahol még csinálnak ilyesmit.
-
Something_
őstag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy ezer éves Nokia 6310i, amit nagyfater használ, de a piros "letesz" gomb nehezen/egyáltalán nem nyomható be. Gondolom elkopott a plasztik gombja a billentyűzet hátsó oldalán van.
Vennénk neki billentyűzetet, hogyha ez a gondja. Jól gondolom, hogy ez van vagy lehet más is? Sztem 80%, hogy elkopott az a gumis akármi, de gondolom ti jobban tudjátok ezt!
Amúgy kb az 5. ugyan ilyen telefonját fogyasztja az öreg!
-
honfi_mark01
csendes tag
Keresek Ericsson Hotline 433 vagy 450 Combi táskatelefont. Nem baj, ha nincs meg az akku, az antenna és a kézibeszélő, elég maga a fő rész is. Ha van valakinek eladó, jelképes összegért megvenném. PÜ-be kérném az üzeneteket, azt sűrűbben nézem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Formula-1
- Router gondok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest