- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #12697 üzenetére
Szerintem 10k-ból már azért lehet jó netezésre alkalmas telót venni,gondolom WIFI kéne.Annyiból lehet N95-öt venni,nekem pl egy BB 8820-at sikerült 5k-ból,mondjuk kis szoftverezés kellett neki,de mondjuk 10k-ból kapsz egy 8320-ast,szerintem ennyiből egész jó,bár kicsit régebbi windowsos PDA-t kapsz.
Meroly: nem bizttos ,hogy itt említettem,hogy idén az volt a célom,hogy sikerüljön szerezni egy 8800-t,jövőhéten,ha a kezemben lesz kiderül mennyire sikerült.egyéb ként egy hibátlan scirocco,13k-ért vettem. -
golya32
senior tag
nekem van egy e63 érdekel?
-
csoda120
aktív tag
válasz
meroly #12696 üzenetére
Annyira gázos a 2330?
Nem
Az már nekem lenne.Belekezdtem egy kis adok veszek dologba az ismert aukciós oldalon és ha meg akarom nézni a liciteimet,akkor nem kéne mindíg bekapcsolni a laptopot
Vagy,ha tudtok valami újabb netezésre optimális telót olyan 10k körül, akkor bombázhattok a tapasztalatokkal
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #12693 üzenetére
2330-on iszonyat picik a gombok. Nálunk az a céges és a nagyobb ujjú kollegák szívnak vele, még sokszor nekem is nehéz nyomkodni, pedig nem abban van a sim-em.
E61-em volt pár napig, a joy rettenetes, akkor már inkább E61i vagy E63, de ez nem faterodnak lenne, ugye?
pszili8: milyen 8800 projekt?
-
csoda120
aktív tag
válasz
meroly #12681 üzenetére
Hidd el jó az,mert egyszerü,nagyban írja ki az órát és éles is
Csak sajna sok vagy nem működik vagy vodás .
6310-et használt már,de nem jött be neki,nem elég élesek a számok(#12682) minolta5 6230-a is volt egy darabig és emphoria is,de az nem jött be neki,mert túl nagy,otromba volt és "öregbítette"
Lassan már több telefont használt mint én
A35,A2618s,R320,3310,3410,3510i,6230,6210,6310,emphoria,6070.Egyéb ötletek?
-
csoda120
aktív tag
Van egy nagy kérdésem számotokra
Milyen régebbi telefont ajánlanátok Apukámnak? Ha nem tud semmit sem az sem baj.A lényeg,hogy nagy gombok,számok,óra. Óra nem csak kijelzővédőként hanem alapból is nagy legyen.
Én ezeken gondolkozok: 3510i,1112
Nem olyan rég volt nálam egy letiltott 2220slide. az lenne a legjobb,tetszett is neki,csak most sajna nincs annyi kp-m -
meroly
veterán
Srácok!
Szert tettem egy Nokia 6100-ra. Aztat írgya hogy a telefon korlátozva. Tehát akkor tiltott gondolom, ugye???
-
zorzy4
addikt
válasz
High-TechGSM #12673 üzenetére
A szépségről semmi, mert az egy 3310, 3315 szoftal amit én is meg tudok csinálni. Annál inkább az eladóról aki egy sunyi disznó!!!
-
High-TechGSM
csendes tag
Mi a véleményetek erről a szépségről?
-
törölt tag
válasz
selenge #12668 üzenetére
2 hét még semmi ha amcsiból rendelsz. Ha a vámon tartják, akkor hamarosan kapsz egy levelet a postától, hogy igazold a vásárlás összegét, hogy kell e vámot fizetni vagy nem. Ha van tracking numbered, akkor odaszólhatsz a vámra, hogy mi van.
További infó a paypalos topicban, többezerszer leírtuk az ügymenetet. -
selenge
tag
az lenne a kérdésem, hogy megrendeltem az almához a kijelzőt, már lassan 2hete, ma a postán azt mondták, hogy itthon van a vámon... ez furi, mert egy másik terméket amit szintén hongkongból rendeltem, azt meg már múlt héten megkaptam, pedig később rendeltem mint a kijelzőt.. meg mit akarnak vámolni egy 7k-s alkatrészen???
-
csoda120
aktív tag
Gyűjteményem valamilyen szinten felszámolás alatt...
Valakinek valami új szerzemény?
-
Earl_Muttley
őstag
Gyűjteményembe érkezett:
Sony CMD C5
Benefon Sigma, Delta! -
Sziasztok!
Ez még igazi Ericsson Volt a Sony Ericsson felirat ellenére.
Szinte minden lapka Ericsson feliratú:A kijelző sajnos karcos, de a gombok nem kopottak, hátlap hajszálkarcos, üzemidőre pedig khm (ezek az adatok +/- 1-2 óra pontosak!) :
Igazából nem egy ilyet szerettem volna, de alkalmi vétel volt.
Már csak egy CommuniCam és egy Ericsson feliratú arany vagy szürke T68 kellene a T68i mellé.Esetleg nincs valakinek egy jó állapotú működőképes tinta kék Ericsson T65?
-
KSparrow
őstag
válasz
tschyllagh #12648 üzenetére
szerintem komplett szft, de inkább próbálj valami helyet nézni, ami még foglalkozik ezzel. vagy add el, és nézz egy magyart helyette. nem éri meg a macerát.
-
tschyllagh
tag
Sziasztok! Német nyelvű 9210esbe szeretnék magyar nyelvet, megoldható szerintetek? Mire lesz szükségem? Csak kábel?
-
fullextra
tag
Srácok, valakinek nincs véletlenül eladó -még használható- 6210-6310-7110 akkuja?
-
selenge
tag
ez a telefon kvajól néz ki!
2004-es gyártás... lehet megveszem
-
KSparrow
őstag
tegnap reggel Nokia 2652-t cseréltem a piacon. egész jó állapotú, pláne hogy az arany belsőt kicseréltem egy fóliás fehérre, szóval most tök fehér. viszont kéne bele egy ilyen keret, ami a SIM kártyát tartja, mert annak letört a külső része. egyrészt ott fedetlen a telefon, másrészt elég macerás kiműteni a kártyát belőle.
-
meroly
veterán
Srácok, 6610-re lehet valahogy csengőhangot varázsolni?
Hogy működött, már nem emlékszem? Csak infra van és csak gépről lehetett adatot küldeni, másik telefonról nem, ugye? -
golya32
senior tag
Emberek a Szabályokat tartsuk be!!!
Mert ha nem akkor törlés és kitiltás lesz a vége...
-
KSparrow
őstag
Egy másik gyűjtő linkje, csemegézni kell, de van 1-2 Nokia finomsága, amit én is flfogadnék. sok olyan van, ami hasonlít 1-1 itthonira. pl 5190, ami az 5110, más frekivel, hasonlóképp 7160...[link] van egy másik Link is kint, az is u.az, csak más rendszerben a képek.
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #12624 üzenetére
engem érdekelne de már van.
Fancy-boy:
igen, más a kijelzőcsati, a 3650 kijelzője eléggé más, a csatlakozó nemm olyan kis lapos, mint pl 5140i, sokkal vastagabb az egész. mármint mélyebben nyúlik ble a kijelző csatlakozója.
valószínű az a rossz, előtte le lett tesztelve, de még utána kell járjak, szerzek másikból jót és lecsekkolom. -
zorzy4
addikt
Ma vettem egy moto v998++ telefont. Olyan mint a v998 és sajnos ugyanúgy kínai nyelven van, de független és működik.
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly #12615 üzenetére
1-1- hívás nem terheli le annyira a hálózatot. nameg ez még csak gép, nem veszem el az időt mástól. Tesztre viszont pont elég. arra, hogy munkatársat kapcsoljanak, nincs is szükség, szóval tényleg semm kárt nem okoz. kb mintha a 1220-at hívnám a pannonból, csak nem kell szöszölni a kártyával, meg ha nem független, akkor is le lehet tesztelni a telefont.
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly #12613 üzenetére
igen, sajnos nem passzol a csatlakozó.
igen, a 112-t hívom, megszoktam, nem kell kártya se, és az elején automata van. "Üdvözöljük, ön a segélyhívó központot hívta. tájékotatjuk, hogy az ügyeletessel történő beszélgetését rögzítjük." kb ez a szöveg, itt le lehet tenni, kiment a hívás, jó a teló. esetleg egy mikrofontezt is belefér. -
KSparrow
őstag
válasz
Fancy-boy #12587 üzenetére
Ja, nyaraltam. hazaértem, várt a papír, mehetek az N-gage-ért a postára. jó volt ez a pár nap kikapcsolódás. Hétvégére le is betegedtem, de már minden oké, újult erővel, és feltöltődött pénztárcával vethetem be magam a piaci létbe.
Meg Vaterán is elment 1-2 dolog, még postázhatom azokat is. Az egyébként miért van, hogy egy hónapig nem kell senkinek a törött kijelzős 3110C-m, de amikor felteszem Vaterára és elmegy,utána jönnek az érdeklődők?Fancy-boy: Nokiából a 9500 csak dummyban van meg, a többi igaziban is. nekem is van 1-2 apróság...
Kaposváron bementem pár GSM-boltba, és volt egy DCH-9 asztali töltő, 500-ért nem hagytam ott, fura hogy nem finn, hanem mexikói gyártmány.
A másik helyen meg lebeszéltem egy 6161-est, amerikai, olyan, mint a 6150, csak flipes.Maroly: kell még kijelző? a 1800 meg téyleg nagyon béna, egy 6610 jobb. nekem 1616 meg 5030 van. mindkét teló S30, a 1616 kb 99%-ban ugyanaz, mint a 1800.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
meroly #12598 üzenetére
Ezt nem is tudtam
Bár gondolom már elégszer hallottad, hogy nem túl egészséges.
Most gondolj bele, a büdös cigi beleivódik a telefonodba, aztán meg az arcodhoz emeled.
Na de ez a te magánügyed.Csak akkor szoktam kiakadni, ha rámfujják a füstöt vagy ha látom, hogy egy család tolja a babakocsit, közben meg bagóznak. Szerencsétlen gyereket tönkreteszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged