- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don Pityu
csendes tag
Valakinek Bp-en fölös 2110 aksi+töltő?
-
-
477il4
tag
elnézést kérek a direkt marketing miatt, de talán érdekel itt valakit:
ericsson és sony ericsson t68 ill. t68i
Sonyericsson p800
Nokia 9210i -
meroly
veterán
Nem tudom srácok, nem igen értek hozzá mit lehetne vele csinálni.
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly #15169 üzenetére
Nem tűnik ázottnak, de ez semmire se garancia, még lehet, hogy vizet kapott. én is áztatok egy 3410 panelt, és azon sincs semmi oxidációnyom. egy 5310, ami nemráég került hozzám, hogy kimostak, kék-zöld foltos volt. ha oxidált a panel, akkor vizet kapott, de ha vizet kapott, nem biztos, hogy oxidálódótt is. lehet csak valamely része lett zárlatos.
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #15163 üzenetére
nekem itt van a polcon egy jó, ami marad, meg 2 halott egy zacskóban, jobb sorsra vagy új tulajra várva. én használtam pár napig, de sajnos a gumi megadja magát, és akkor oda a szigetelés. Ebay-ről lehet megéri rendelni, bár nem tudom, mennyire gyári, meg ugye az a gumi is állhat már egy ideje, sajnos olyan, mint a samsungok gumija, ami így elkezd megolvadni. Emiatt a bekapcsológombról elcsúszik a gomb, kicsit nehéz bekapcsolni, Olyan, mint egy 6210, de nagyon kényelmes vele SMS-t írni, jó a gombok nyomáspontja. meg minden emberi távolságra van, vakon is simán megírtam az sms-t. (még arra is emlékszem, azt írtam, hogy 92% lett az emelt angol érettségim egy éve... )
-
csoda120
aktív tag
Lehet lesz ericsson T66 és Nokia 6250-em. Működésüket nem tudom és nem is igazán firtatom, mert elég olcsón jönnek
majd kiderül, ha már nálam lesznek
-
thug
tag
Sziasztok!
Elkezdtem olvasgatni a fórumot, nagyon tetszik ez a retro feeling!
Elkezdtem magamban felidézni, hogy milyen készülékeim voltak valaha, miért mennyi pénzt kellet leszurkolnom!
Hát igen, néhány darab készülék elkészült a Westel 450 óta...Viszont retro témában mutatok nektek valamit, ami bőven megelőzte még Westeléket is...!
-
arkades
senior tag
Az létezik,hogy a 6310i-n nincs automata billentyű zár?
-
Félégla
csendes tag
Mennyire számít ritkának egy Motorola Associate 2000 működőképesen?
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly #15136 üzenetére
szerviz. lehet, csak szoftver, de házilag nem tudod megcsinálni, mert addig nem jut el, hogy látná a gép. de az is lehet, hogy ázott, és úgy meg kuka. a kijelzőt tartsd meg, meg ha szép, akkor keress egy jó roncsot. sok van belőle..
nekem ia van eg, annak az a baja, hogy letört a bekapcsológomb, sérült a panel, így nem lehet kikapcsolni, ha beteszem az akkut, megy a teló.
Én ma N91-et szereztem. Sajnos nem megy a menü gomb, meg elég leharcolt, de olcsó volt, és a wlan meg a zene megy. ha meg lesz pénzem, úgyis fel akarom újítani. -
meroly
veterán
Srácok, szereztem egy 6300-t. Ha be akarom kapcsolni csak az oldalsó lámpák világítanak. Ötlet?
Ja az új főtelefonom X2-00, zsírkirály, jó kis utód a 3720 után
-
Don Pityu
csendes tag
Tudom,hogy már megint kérdezősködök,de egy lock kódos telefonnal lehet valamit csinálni?
Vagy csak hamutálnak jó ha leveszem az előlapját? -
G.FeT
tag
Rég jártam itt, azóta jó pár telóval gazdagodtam, többek között anevemearl kolléga jóvoltából
(de nemcsak tőle). Többek között egy Motorola A925-tel, per pillanat talán erre vagyok a legbüszkébb, pedig szinte mindegyik elkellett már.
Egy kérdésem is lenne: anno Ausztriában mely szolgáltatóknál volt kapható a 6210, 3510i, 3210? -
golya32
senior tag
Ericcsonok valahogy sosem jöttek be, sokat szívtam velük
Régen nagyon sagem párti voltam 919, 929, 939 nagyon bejött, ott egy kis lemez volt a vibra.
Végre eladtam az androidos telómat, áttértem az n85re, meglepődtem az akkun simán elmegy 3 napot cégesként, az e66 ilyen terheléssel 1nap.
-
KSparrow
őstag
válasz
Don Pityu #15119 üzenetére
Nézd, nem kötözködni akarok, de nem az a fórum lényege, hogy ártanácsot adjunk. Annak nincs sok értelme, hogy most egész nap erről menjen a vita. Amúgy se éri meg az üzletelés ezekkel, mert annzi pénz nem fog visszajönni. De a lényeg, hogy kezd kicsit sok lenni ez a mennyit ér ez, mennyit ér az...
-
Don Pityu
csendes tag
Skacok!Mit lehet manapság elkérni egy üzemképes,független 6210-ért?
-
arkades
senior tag
válasz
shimano1978 #15114 üzenetére
Köszi szépen de még megvárom, hogy KSparrow mire jut.
Ha nem jön össze, akkor írok -
golya32
senior tag
N70, N73, N93 valakinek?
-
pszili8
aktív tag
A 6210-nek emlékeim szerint nincs a panelra forrasztva a csengője,még van is nekem sztem.
DonPityu: pánikolás helyett inkább pucold ki a 1011 töltőcsatiját,nagy eséllyel korrodálódott már ez a röpke 20 év alatt. -
KSparrow
őstag
válasz
#43960832 #15103 üzenetére
ez igen, ez lesz asz. a kettő, amit linkeltél, nem lehet u.az, az első szögletesebb, ez kerek
de mivel nagyon sok a hasolnóság a 6310-zel, és abban tuti az van, 99%, hogy a 6210 is cserélhatő. Arkades: akkor viszont van fölösbe nekem. csak pár nap türelmet kérek, nemsokára lesz egy dobozos 6210-esem, az kapja meg a jelenleg halott házát, és akkor azt meg elbontom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest