- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shimano1978
csendes tag
Jah,2db kellene reális áron.
-
shimano1978
csendes tag
Van valakinek felesleges,jó állapotú előlapja Nokia 6310i-re?
-
fullextra
tag
Valaki megtudna szánni engem pár darab 5110-6110-6210-6310-7110 antenna takaró gumóval?
-
Don Pityu
csendes tag
Észrevettem,hogy az egyik 1610-em független,ugyhogy ki tudom próbálni Vodás kártyával.Szerintetek nagyon hülyének fognak nézni a buszon,ha meglátják a derekamon egy övcsipeszen?
Én hajlamos vagyok az ilyesmikre,legfeljebb azt mondom azt hittem még Április 1 van. -
-
draco31
veterán
válasz
pszili8 #14983 üzenetére
Gondoltam, hogy magyar árakat néztél.
A szétszedése egyébként nem tűnik vészesnek videó alapján. Az SE W595 rosszabb volt ilyen téren.
Az akksit nem tudom. De ha bele is megy, akkor is csak úgy, hogy a csávó küldi el előbb őket, és ha jók, csak utána megy a 6303. HA!!.bruszli.
Ha ő feltételeket szab, akkor én is! -
pszili8
aktív tag
válasz
draco31 #14981 üzenetére
a szalagnál a magyar árakat néztem,kicsit túloztam,de gyanúsnak tűnik az ember,lehet nem is eredeti 8800,meg a galaxy magában ér annyit mint a 6303.Vonzóan hangzik,de az ilyen emberekkel nem szoktam üzletelni.Gondolom még akksi sincs egyik telefonhoz se,de nem lehet tudni.
-
draco31
veterán
válasz
pszili8 #14978 üzenetére
Hát azért van itt olcsóbb kábel is. Eléggé érdekesen néz ki. Youtube-on biztosan van róla videó a szétszedéséről. Azt tudom, hogy nem egy 3310-es ilyen szempontból.
Igazából a Samsung lenne a fő cél, ez meg amolyan kiegészítő. Igazából a barátomé ez a 6303, én próbálom eladni neki. Vagy cserélni.golya32
Én is eladni szeretném a 6303-at.Jó engem meggyőztetek, már csak a barátomon múlik!!!!!!
-
pszili8
aktív tag
válasz
draco31 #14975 üzenetére
Ha elcseréled szerintem felszállsz a szopórollerre.A Nokia 8800 nem olyan egyszerű mint a többi,egy szalagkábel kb egy tízes,utána imádkozhatsz,hogy ne legyen más baja.Egy szalagos 8800 szvsz egy tizest sem ér max,ha nagyon szép állapotú,esetleg van hozzá doboz is nem cafatokban.
-
draco31
veterán
Nokia 8800 Sirocco 3-6-9-es gomb nem működik. Mi lehet a gond? Billpanel? Mi a legrosszabb eshetőség?
-
golya32
senior tag
Nekem is van egy n96 telóm ha érdekel valakit..
De a belső rész az made in cina, kipróbáltam nagyon fura -
.bruszli.
senior tag
blekberi...
Egy igazi gyöngyszem ! -
Don Pityu
csendes tag
Helló Mesterek!
Most egy 3310-es Nokiával van kínom.A kijelző szerint van térerő,indítja a hívást,de nem történik semmi.Ha hívom akkor meg a Hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható.
Mi a frász lehet vele? -
Ha-ha!
A csokorról lemaradtam. De minek is, ha a kertekben rengeteg a virág!?
Az az R520 meg a képen nem hogy nem volt teljes - hanem egyenesen "meg volt nyúzva".
/Ha még emlékszel a képre - nem volt sem gombsor, sem külső borítás. Szabályosan megijedtem tőle!/
Én azt az egy Erikát napi használatra gondoltam, nem nézni. Van pár funkció, amit használni akarok. /jegyzet, diktafon -› küldés kékfogon./A koszti közelében van egy kereskedő - tele antik mobillal, van pl cápaeri és 520 is - több darab. Mind hibátlan és van még nullkilométeres akksival is. De nem adnak el egyet sem.
Néha beugrom hozzájuk megnézni őket - vonzák a szemet. /Mást nem - mert "picit túl van pörgetve az árcédula" szinte mindenhol./ -
KSparrow
őstag
válasz
novinyul #14950 üzenetére
hát nem tudom, használtam e61 előtt 6310i-t, és frankón megijelsztett az egyszólamú csengőhang... de valahogy ez olyan, hogy pl régen f0stam a Symbaintól, mert nem értettem, most meg már mind3 telefonom azt használja. teljesen hozzászoktam. el se tudom képzelni, milyen lehet ha nem fut egyszerre a névjegyzék, sms, zenelejátszó...
Mivel ragaszkodom a Noiához, nem vágyom androidra. meg a másik, hogy ebben áll a pénzem, eladni nem akarom, mert szeretem őket, szóval pénz nem lesz új telóra. de nem s kell, ezek is jók nekem. meg amúgy is, nem szoktam mobilnetezni, csak mobilról Wlanozni. nem fogok azért fizetni, ami van ingyen is (na j, nem mindenhol, de tudom a helyeket arra amerre járok, ha meg nem, akkor keresek egy mekit vagy burgert, ott van úgyis free wifi.mondjuk ezen nem segít sokat, hogy facebook-függő vagyok
na nem úgy, hogy minden pillanatom kipost-olom, természetesen nagyon figyelek a privacy-ra(mi ez magyarul? adatbiztonság? valami ilyesmi...) csak csekkolom, hogy ha jön üzenet, stb, akkor képben legyek.
-
arkades
senior tag
válasz
golya32 #14960 üzenetére
Nézegettem én is, csak úgy láttam, hogy az akku fedél nagyon karcos. Nekem is van egy, én nagyon szeretem. Egy valamire szeretnélek megkérni. Próbáld már ki légyszíves, hogy a térerő a tiéden is érzékeny-e? Úgy értem, hogy nálam pl. pincében vagy beton épületekben néha elveszti a hálózatot. Régebben mintha valahol olvastam volna ilyen problémáról általánosságban. Kíváncsi vagyok, hogy csak az enyém rendetlenkedik, vagy tényleg mindegyiknél így van?
-
arkades
senior tag
Nekem a telefonon netezés egyáltalán nem vált be. Azt hiszem inkább egy 6310i-t fogok használni. Engem már valahogy idegesítenek ezek a túl okos telefonok.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #14945 üzenetére
én is vágynék a retróra, már át akarom tenni a kártyám a 6110-be, de egyszerűen képtelen vagyok rá. N82-t nem akarom bántani, kell a kamera miatt, hiszen az bármikor kellhet, az E61-et meg nem tudom letenni, annyira bevált az aktív készenlét, a forma, a jó kezelhetőség, hogy néha laptop helyett ebbe jegyzetelek, ez tart nekem mindent fejben, használom a naptárat (ezt meg aktív készenlétet soha nem használtam eddig, de nagyon bevált) és a legjobb, hogy a következő eseményről is szól. szóval nem felejtem el, amire meg nagyon hajlamos vagyok.
-
Szomszédom (fostalicska Galaxy mutáns mini!) simán behalt kékfogas képküldésnél.
/Győzött az én N8-om!/
Istenem! Visszagondolva a régi szép időkre, mikor a T68 Erikával mindent meg lehetett csinálni! Kép, hang, jegyzett vicaverza, a PowerBookot gyárilag vezérelte...
Ezek meg... Nuku!
-
golya32
senior tag
N93 esetleg valakinek bontásra van?
-
Ha-ha-ha!!!
Pityu!
A Westes nullahathatvanban égetett a szám.
Az NMT rendszerű telefonokban tehát nincs SIM.
Azt a GSM rendszerre találták fel. -
Don Pityu
csendes tag
AZ ÉN 0660-AS TELÓMBA NEM VOLT HELY KÁRTYÁNAK.
-
golya32
senior tag
Kicsit kopott N93ra rámozdul valaki?
Illetve hogyan lehet a külső kijelzőt kicserélni? -
meroly
veterán
Hm...
nokia személyhívóVan valakinek ilyen?
-
Don Pityu
csendes tag
Bocsesz,erre nem gondoltam.Akkor visszafogom magam.Apropó!Hátha tudjátok a válasz.Van egy Nokia 1610-em ami csak németül akar komunikálni,Át lehet ezt állítani vagy csak 1 nyelvet beszélnek ezek az ős telefonok?
-
törölt tag
válasz
zorzy4 #14904 üzenetére
Angol e-bayen vannak ezek rogyásig, ott valami nagy állami cégnek voltak céges telói.
8310 meg szerintem refurbos kínai, 20$ postával asszem. Úgy látsuik mások is kezdenek rájönni erre a lehetőségre. Motorola V3-makat is láttam vaterán refurbost, 15-20ért viszik, mikor 6-7be van postával.
-
Ha nem licitál rá senki - akkor majd gondolkodnak rajta, hogy megéri-e.
Ezeknek egy fillért sem!
/Elnézést kérek a fórumtársaktól. Nem rájuk értem./
-
zorzy4
addikt
Ez meg miért ilyen drága
[link]
-
zorzy4
addikt
Miért vannak erős kétségeim? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest