- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
pszili8 #12597 üzenetére
Kb hasonlóan vagyok én is de ha meglátok egy ritka darabot nem bírok ellenállni neki, ha drága akkor sem. És ne felejtsük folyamatosan megy fel az értékük. Bár én is jobb szeretem a piacos cuccokat. Nem csak az olcsóság miatt, hanem akkor úgy jobban érzem, hogy megmentettem egy telefont az utókornak.
Meroly mondok egy újat " a dohányzás súlyosan károsítja ön és pénztárcája egészségét" -
pszili8
aktív tag
válasz
meroly #12596 üzenetére
Én most kapásból 2-300k-t el tudnék rájuk költeni....Annyira szabtam korlátot a dolgoknak,hogy mostmár ha lehet,csak ritkább és szebb darabokat veszek meg.
Hát igen nem egy olcsó hobbi,de nézőpont kérdése,amikor b_szogat valaki,hogy mennyit költök rá,én felteszem a kérdést,hogy TE mennyit költesz cigire havi szinten??? Ezután csend szokott lennni
Kb átlagosan,havi 3-5k-t költök a gyűjteményre.
-
pszili8
aktív tag
válasz
meroly #12592 üzenetére
Inkább időt fordítok rá sokat,mondjuk mostanában annyira,már nem,de azért van olyan telefonom,amihez nagyot kellett nyelnem,de szinte mindet olcsón vettem,70%-a piacról van,a legritkábbak 90%-a piacról van.Már ritkítottam a gyűjteményt,a néptelefonokat passzolgatom el,aki rendszeresen nézi az oldalam az látja,hogy fogy a számuk,tavaly több mint 200db volt.
Fancy-boy: egy 8910-et árulgatok vaterán már régóta,szép gyári állapotú,most végre el fog menni,már van rajta 1 licit.Az az érdekes,hogy az enyém nem kellett senkinek sokáig inkább vették a gyárinak mondott felújítottakat 30k-ért meg az átfestet undormányokat13-15k-ért -
meroly
veterán
-
Fancy-boy
addikt
válasz
pszili8 #12589 üzenetére
Szívesen.
A tieidhez képest semmiség, meg nem is igazán retro még szerintem, de azért viszonylag ritka darabok, főleg ilyen állapotban.meroly
A 7710 tényleg dögös
Szerintem nagyon jó kis okos-telefon, és ha már akkor tudott a Nokia ilyen jót csinálni, érdekes , hogy később nem igazán ment neki az érintőképernyős telefonok gyártása.
-
Fancy-boy
addikt
Nagyágyúk:
-
meroly
veterán
Srácok, nincs valakinek egy fölös működő 6610 kijelzője?
-
selenge
tag
én voltam és maradok is moto rajongó, az alma csak van, mert kihasználom, melóhelyen 2 wifi is van, szal bármerre megyek van net
a 175ezres vaterás aukció meg több mint szánalmas... itthon sokmindennel el vannak szállva az emberek árakkal... pl, több laptopos oldalon láttam nagybetűs akció a laptopre és 194900-ról le volt kőkeményen árazva 193900ra... nesze neked magyar
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #12578 üzenetére
Mármint a szeder nem rossz vagy a Blackberry
Az a Motorola műholdas teló,nekem kb 15db teló kéne belőle,de meg sem kérdezem inkább.Idei nagyobb befektetésem szerezni egy korrekt Nokia 8800-t a gyűjteménybe.Most van a vaterán egy Nokia 8855 isNehezen bírok ellenállni.
-
-
selenge
tag
válasz
zorzy4 #12559 üzenetére
rottyanva kaptam meg a csomagot, vettek fel valami jegyzőkönyvet...
iphont nem tudom, a külső rész széttörött, de a kijelző meg fehéren viláégít és a jobb szélén van 3 csík... ebből gondolom hogy az is halott - bár feloldani sikerült a billentyűzárat, ezt a hangjelzéséből tudom
-
selenge
tag
nah, a tegnapi nap katasztrófa volt, örültem hogy megjött moto a1000-et,de csak addig amíg a kezembe nem vettem... a csomag romokban volt, mikor megkaptam, a postás azt mondta, hogy bocsi, a telefon kijelzője befolyt, be sem kapcsol...
és folytatásnak lerobbant az autóm (komplett kuplung és kupplunghenger csere, rá 10percre pofára ejtettem az iphonomat, aminek szilánkosra törött a kijelzője, tud valaki esetleg segíteni annak a javításában? ha igen dobjon rém egy privit, ebayen láttam pár hirdetést, de nem tudom, hogy az a teljes panelt és az üveget is tartalmazza e vagy sem - és modoktól bocsi az offért
-
pszili8
aktív tag
Lenne egy kérdésem mert már teljesen meg vagyok kavarodva,Nokia 8800-ból nem volt fekete változat ugye?
Az ukraine blacket tudom,de azon kívül.
-
golya32
senior tag
Én is itt vagyok!!!
Most nem gyűjtök csak dolgozom. -
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #12550 üzenetére
úgyis le kell pakoljam mind megint, nem férnek el!
válság van. és az emberek a karakterekkel is spórolnak.
az idő pénz, és az kell mindenkinek, kevesebb idő jut ide. vagy nyaralnak. -
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #12548 üzenetére
a háta is fedett.
-
KSparrow
őstag
Hali! nem tudom mi lehet, de valami rejtélyes: a Nokia 6020-asomon az "opciók" gombon megjelent 2 sárga pötty. olyan, mintha pókürülék lenne. egyszer már volt, leszedtem, most megint van. mikor észrevettem a múltkor, a 6108-ason is volt, az is lejött. a polc fedett, fából van, de nem hiszem, hogy az menne szét, mert semmi nyoma ennek. szóval nem tudom, mi lehet.
na mindegy.
holnaptól hétvégéig off leszek, nyaralok, de lesz netem elvileg. PÜ-ben elértek. Csoda: az N-gage még nem jött meg, valószínű pont hétfőn fog. -
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #12543 üzenetére
Ja igen olvas tudni kéne....
-
pszili8
aktív tag
Ma reggel voltam piacon,nagyon jó fogás volt,vettem egy Moto v3688-at (dorozmás) egy v3690-et nagyon jó állapotban,és egy ultraritka Samsung M100-at MP3 lejátszós,szép áállapotú és magyar este lesz kép is.
-
Earl_Muttley
őstag
Halljátok, de leülepedett a topic...
Mondjuk én büszkélkedhetek vmivel.
Felajánlás:
Panasonic GD30
Samsung E250
Siemens A60
Siemens CXT65Elvileg leálltam, de ami ingyen van, azt illik elfogadni, nem?
Ja, és csináltam egy jó cserét.
Ericsson GF768 bontott előlapot adok egy Bosch Cartelért+T290ért.
És vettem egy ilyet:
500, full doboz, csak megérte.
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #12535 üzenetére
Nekem van. Ha találkozunk a moto miatt elhozom.
-
zorzy4
addikt
válasz
imisomogyi #12533 üzenetére
Tényleg annyi volt függetlenül.
-
imisomogyi
aktív tag
Most vettem egy vadonatúj 3310-est. Akciósan csak 68000 ft-ba került. Szerintem nagyon kafa!
Ha ezt olvassátok, akkor sikerült, az üzenetem elért 2000-ből! -
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #12530 üzenetére
Ja én is csak várom hogy valaki írjon, nem akarom hogy csak én irkálok ide
de figyelek.
Tegnap adott Anevemearl egy adag cuccot, pl. egy kijelzőbajos 8310est, és mont kiderült, 6510 kijelző volt benne. nekem meg volt itthon egy 6510, 8310 kijelzővel (vagy fordítva, a fene se tudja) mindenesetre siketült összeépíteni, így most végre van még egy jó 8310-esem meg egy 6510-esem.ha egy 6210 beinduláskor megakad a legelső pittyenésnél (ez esetben folyamatos sípolás, a kijelző fekete, nem csak bevillan, úgy marad) mit csináljak?
-
törölt tag
6210-es Nokián hogy lehet beállítani, hogy az elküldött üzeneteket mentse? Nem rakja sem a kimenőbe sem az archívumba.
Remélem eléggé szakmai lett a hozzászólás.
-
KSparrow
őstag
ja kompatibilitás.. asszem nem de lehet hogy az, de a mérete akkor se fog passzolni. Majd lehet érdekel, mert kéne egy jó akku. mármint ami legalább beindul.
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #12520 üzenetére
Alaplap hiba, nekem is volt ilyen siemensem. Elektronika hulladékgyűjtő tökéletesen orvosolja
-
Earl_Muttley
őstag
S.O.S!
Van egy Siemens S35 telóm aminek ez a hibajelensége:
Feláll hálózatra, majd kb 25-40 mp. mulva kikapcsol, minden nélkül.
Töltőről is, másik akkuról is.Mi baja lehet?
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #12514 üzenetére
Köszi!
Már megvan, és nem kopott a gombsor, fehér-ezüst az előlap, szóval nagyon szép állapotú. a beszéd hangszórója meg jó hangosszerintem holnaptól beüzemelem.
-
KSparrow
őstag
Ma vettem egy E50-est!
Du. megyek érte.
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #12511 üzenetére
Kösz.
-
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley #12507 üzenetére
Csak irásbeli, nem tiltottak el
-
pszili8
aktív tag
válasz
zorzy4 #12479 üzenetére
Szinte minden régi motorola megy töltőn akksi nélkül
Szép fogás
Nekem a héten jött még 1 BB 8820 szinte karcmentes,megvolt a heti adag.
Am az előzőekhez no komm....Az persze nem zavar senkit,hogy 5percenként nyit valaki egy új topikot egy kérdés miatt,de ez a topik aztán kiveri a biztosítékot.... -
golya32
senior tag
Na hát kaptam egy figyelmeztetést a tiltott hirdetésért.
-
KSparrow
őstag
az c3-00 akart lenni csak a kötőjel kimaradt.
Van esetleg ötletetek, mi lehet a 9300-ám baja? az előlapon használva 2-3 napig tökéletes volt, de most valamiért vacakol. a jobb oldali oszlop, a funkciógombokat és a #-et kivéve (azaz a 3,6,9) nem mennek rendesen. benyomva előbb írják az eggyel balra lévő számot is. pl: lenyomom a 3-ast és 23-at ír be. és valami a telefonnal van, mert gombsor nélkül is ugyanez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Razer Cynosa V2 - Nordic Layout INGYEN FOXPOST
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest