- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Next Win ®
tag
minolta5 kollégának köszönhetően, ma végre egy komplett, működőképes Nokia 7600 boldog tulajdonosa vagyok !
-
draco31
veterán
Egy kicsi off, elnézést érte!! Hátha Ti tudtok mondani róla valamit.
Még annó régen amikor 17.990-ért megvettem a T-nél a Nokia 3510i-met kártyásan, akkor a használatiban volt egy papir, amivel be lehetett lépni a Club Nokiába. Ezt akkor meg is tettem. De azóta sem tudom, hogy mire volt ez jó. A plastic kártyám még meg van, most találkoztam vele, innen jutott eszembe. Ha jól emlékszem talán 2x küldtek reklámanyagot. Más nem rémlik.
-
kaller1
veterán
Na ennek is kíváncsi lennék a végeredményére.
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok!
Valaki nem tud egy hibás/gatya állapotu E51ről?
Tapifonrol váltanék vissza
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #15576 üzenetére
Ja nem, a kijelző jó, ami benne volt nem volt jó (igazából kettőből raktam össze egyet), térerőt talál, látom a kijelzőt rendesen, de a gombok nem reagálnak, csak pittyegnek.
112-t így nem tudom kipróbálni.Akkor érdemes lenne újrahúzni? Csak szerencse is kell hozzá, mert ha az usb kapcsolat nem nokia suite módban van akkor itthon fújhatom.
-
meroly
veterán
Srácok, szereztem egy 1680-at, de sajna bekapcsolásra nem reagál, beázva nem volt, de szétszedve igen, mert már az elején hiányzott pár csavar. Érdemes kínlódnom vele, vagy mit csináljak?
Másik kérdés, 6300, bekapcsol (megszereltem a bekapcsoló elektronika le volt törve, odaragasztottam, így már a gombbal is bekapcsol), de a billentyűzet nem reagál, ami érdekes, mert pittyegni pittyeg, de nem történik semmi. Szóval olyan mintha félig jó lenne, de mégse. Ötlet?
-
zorzy4
addikt
Van wi-fi..... [link]
-
LaciGSM
aktív tag
Siemens SX45 mennyire számít retrónak?? ( szereztem egyet....)
-
meroly
veterán
válasz
LaciGSM #15562 üzenetére
Ez egy nagyon jó ötlet, én a mostani telefonom óta lettem ütésálló mániás. Nagyon sokat jelent amúgy is, meg a tudat is hogy leeshet, vizes lehet stb, akkor is tudsz majd telefonálni.
Épp egy szép 6250-et vadászok első körben, aztán kéne 5210, 5100, 5140, 5500.... stb(#15566) KSparrow: LIKE
-
KSparrow
őstag
ez mekkora ötlet! [link]
fali mobiltöltő! -
csoda120
aktív tag
Nokia 1011 Első SIM kártyás NOKIA
-
LaciGSM
aktív tag
jó estéket!kitaláltam, hogy a mini panasonic telók mellett, rámegyek az ütésálló retro telókra!
ha valakinek van bármilyen ütésálló, esetleg működő darabja, ne habozzon! írjon privát
1-2 cserealap is van esetleg!
-
Don Pityu
csendes tag
Amúgy a 2110-em kijelzője aksi nélkül is felvillan töltőre téve.Nem kén ennek a nyomorult 1011-nek is bevillanni?
-
golya32
senior tag
válasz
Don Pityu #15542 üzenetére
Bikázáshoz 12V kell és max 10s ig kell az akkura rányomni, tapasztalatom szerint..
Ha 10s nél tovább adsz neki áramot, akkor melegedni kezd az akku és romlik az élettartam.
Bikázás mély-merülésben lévő akkuknál ajánlott, sajnos van amikor már az sem használ..Azért a polusokat ne cseréld fel!
-
Don Pityu
csendes tag
Más téma!
Van egy nem igazán üzemelő 1011-em aminek szeretném megbikázni az aksiját,hátha akkor valami történik...Találtam is egy régi szakadt 198 töltőt /11.valamennyi V/ami elvileg jó mert összeérintve a két szálat szikrázik.A szikrázós végét egy szikszalaggal ráragasztottam a + a másikat a - oldalra.Ez így jó lesz vagy hívjam a tűzoltókat?Mennyi ideig hagyam így?
Köszi! -
Don Pityu
csendes tag
JÓ!
-
KSparrow
őstag
válasz
Don Pityu #15539 üzenetére
azz, hogy nem írnak rá, nem azt jelenti, hogy nem is olvassák. csak szimplán azt, hogy a telefon annyira nem képvisel semmilyen értéket, hogy még így se, hogy nincs megbontva, nem kell senkinek. nekem is megvan, nekem csaádi, szóval marad is, de még a tartaalék-alkatrész dobozban is van egy, az meg inverz kijelzős. piacon s, ha 100 ft is, otthagyjuk.
-
-
Don Pityu
csendes tag
Iso raz.Tegnap nem voltatok valami aktívak hátha nem mindenki látta...
Sziasztok!
Viccen kívül most egy olyan készülékre taláktam amit vétek lenne napi használatra befogni.Hátha érdekel valakit egy szuper 5110.Nem ritkaság,de ilyen állapotban...Üzemképes,valószínüleg még megbontva se volt mert még a gyári Pannonos matricák sértetlenül takarják a csavarok fejét.Most függetlenítettem és tettem rá egy novi fóliás előlapot.Karc és repedés sincs rajta.A csavar is eredeti csak a kép rossz,C3050-el készült. -
477il4
tag
Csak igy kellene .
-
Sziasztok!
Ericsson T68m-emet szeretném belül megtisztítani.
Tud valaki segíteni ebben? Én nem kívánok nekiesni konyhakéssel és sebbenzinnel..
A VI kerben lakom, de a XI ben dolgozom...
-
draco31
veterán
Kicsúsztam az időből.
A "ritka" szóra van pár érdekes találat az ismert aukciós oldalon. De lehet csak nekem érdekesek.
-
draco31
veterán
Ilyet is lehetett kapni régen? Mi mindenre gondolt az ericsson régen!
-
Don Pityu
csendes tag
Sziasztok!
Viccen kívül most egy olyan készülékre taláktam amit vétek lenne napi használatra befogni.Hátha érdekel valakit egy szuper 5110.Nem ritkaság,de ilyen állapotban...Üzemképes,valószínüleg még megbontva se volt mert még a gyári Pannonos matricák sértetlenül takarják a csavarok fejét.Most függetlenítettem és tettem rá egy novi fóliás előlapot.Karc és repedés sincs rajta. -
Bernyo022
csendes tag
Sziasztok!
Telefon gyűjtőket keresek. Lenne pár telefon amit szívesen elajándékoznék olyan telefongyűjtőknek, akiknél biztosan nem a kukában fognak kikötni a telefonok.
Akit érdekel az privátban írjon. -
draco31
veterán
Nem tudom ez mennyire illik ide, de biztosan nem mai darab.
-
golya32
senior tag
2760 szép tmobilos érdekel valakit?
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #15507 üzenetére
Nekem valahogy kevés, amit tud. %310-esem hamarabb volt, megszoktam a jack fülest. vagy nem is az, csak lenne benne valami extra. de semmi. a slide lötyög, fényes, könnyen karcolódó műanyag ház, sima S40...
ami viszont érdekes, régebben videózgattam a telefonommal, ma meg már félévente ha egyszer. de másnál se. vagy azért, mert megszoktam, hogy van, éés fölösleges, vagy ez is csak egy divat volt, mint pl a cserélhető előlap? (meg most az érintősökre a szilikon tok(bár ennek értelme is van legalább))
-
pszili8
aktív tag
Nekem volt 6280-am régen,még amikor újnak számított,5 irányú a gombja semmi különbség nincs,csak a 6288-nak más az előlapja.
-
törölt tag
válasz
Next Win ® #15502 üzenetére
Az előlap válaszom T0rnad0-nak ment, bocsi.
Aranyszínű. Bár én barnának látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- MacBook Pro Retina 2017 13" TouchBar Space Gray / 256GB / 16GB / i7
- Toshiba 2 TB MQ04UBD200 2,5" USB 3.0 hordozható külső HDD
- MacSzerez.com - 2018 MacBook Pro 13" Retina / i5 2.3GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia
- IDE (PATA) 3,5 Merevlemezek (HDD-k)
- Eladó Konfig Ryzen 5 3600 16GB DDR4 256GB SSD+500GB SSD RX5700XT 8GB V2.0!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest