- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
allando
tag
válasz
Earl_Muttley #13897 üzenetére
Ugye? Én most egy 8800-át használok és imádom.
-
allando
tag
válasz
zorzy4 #13896 üzenetére
Azért írtam ide mert hátha valaki magára ismer....
Modjuk a "vevő" egyetlen értékelése Berkitől van.
Hátha olvassa és megcáfolja vagy megerősít...
Na mindegyMindenesetre figyelemmel fogom kísérni a sikeres adásvétel utánni értékelést.
Volt már máskor is hasonló (nem nála) ahol az adásvétel után 1 órával már a postán megvásárolt termék nem felelt meg és a tranzakció Nem jött létre. Gondolom ürhajóval szállították -
Earl_Muttley
őstag
Szerzemény:
Nokia 8800- SCIROCCO HÁZBAN
Értem hogy mit szerettek a 8xxx-ben
-
allando
tag
Ennyi pénzt érte..
. [link]
Megkockáztatom, hogy saját magát licitálja hátha talál egy balekot aki fölémegy. -
törölt tag
Pöpec Pana X300 eladó Vaterán, sajna szoftverhibás de gyönyörű állapotú.
[link] -
G.FeT
tag
Kedves fórumtársak, gyűjtőtársak!
A kérdésem az volna, hogy ezt a 6110-est végül elvitte valaki? Mert én megkötöttem vele az üzletet, de nem akaródzik neki elküldeni a telefont. Azt írta az elején, hogy sokan kapkodnak utána. Tud valaki valamit erről, valamint magáról a "hirdetőről"? -
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #13887 üzenetére
Én 2004-ben egy 3410-essel. nekem azóta egyszer tört meg jobban a Nokia-vonal, egy SE K300i-re "cseréltem" az 5140i-met. (a teló megmaradt, de ment a polcra. kevés volt a 3.5mb memória...) Aztán persze vol néha egy-egy Ericsson, pl GH388 (asszem) meg Philps Ozeo, illetve Samsung a300, de már lassan 2-3 éve csak Nokia.
-
WRCpowaa
csendes tag
-
-
Earl_Muttley
őstag
Nokia E51 valakinek?
-
törölt tag
Megjött a 6510, igazi kis ékszer.
A doboza vadiúj állapotban van, 3 akksi, töltő, tok... Tetszik.
4.00 Szoftver van rajta, ez jónak minősül? Érdemes frissíteni?
-
.bruszli.
senior tag
válasz
T0rnad0 #13876 üzenetére
Ha várunk 11 másodpercet,még szebb lett volna...
Nálam a Motorolák picit kiesnek,de ez a modell ( na jó,még 1-2 egy picit...
) tetszett. Anno szerettem volna egyet,de elég ritka volt...meg olcsó se ; aztán utána vettem egy V80 telót,ami nekem nagy csalódás volt. A Defy-ig nem is volt nálam másik Moto...
-
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #13869 üzenetére
Fuj. Nekem is jó napom volt, kaptam házat N70-re meg előlapot 7373-ra, (Mégegyszer kösz, Novinyul
) Már mindkettő szép. Meg örülök a tegnapi boltnak, egy 2310, fehér, nullperces, meg egy 2680s, nagyon szép állapotban (3 telefonból raktam össze).
Tornado, Bruszli: ha 11mp-cel késöb írtatok volna.. -
pszili8
aktív tag
válasz
golya32 #13868 üzenetére
Nekem kifejezetten az iphone utánzatok tetszenek,a tudása nem fontos,nem akarom ezzel kínozni magam arra ott van a SGS.Telefonként használhatók-e,érintőt milyen gyakran kell cserélni?(számomra ez is rejtély,hogy csomó érintőhibás telefon van,vagy szarul érzékelnek, a motorola accomplim meg ezer éves rezisztív,tök kényelmesen kezelem ujjal is pedig nem kicsik az ujjaim)
Lehet,hogy most hanyagolva lesz ez az iphone téma,hétvégén kapni fogok egy Samu S5230-at ráadásul pink -
golya32
senior tag
nekem ipod4g volt tudta a javat de csak 300kb volt a memoriaja nagyon gagyi vollt
-
allando
tag
válasz
pszili8 #13851 üzenetére
Igen nekem van de a "komolyabb" fajta.
A típusa: A738 android 2.2Ez android 2.2 op rendszerű, GPS, Wifis. és Tévés telefon. 2MP-es kamerával és 256 k kijelzővel. 3,5 colos.
Brutál szép a képe.
Kipróbáltam és tuti: Ha csak készenlétben van 8 nap.
Intenzív használattal naponta töltöm. A TV kb 1,5 óra alatt leeszi...de mondom készenlétben több mint egy hét!!!!!!!
Természetesen két sim kártyás.
Térerő stabil. Ja és nokia kompatibilis a töltője és az aksija is.De természetesen ez fullosabb. Az alapszériások ami csak javas (ha egyáltalán van benne) egy kalap sz*r...
-
golya32
senior tag
Esetleg treo 680 dobozos karcmentes?
-
golya32
senior tag
3210 érdekel valakit?
-
.bruszli.
senior tag
válasz
T0rnad0 #13842 üzenetére
Na igen,az is elég komoly...méretre is.
Most egy Aino a fő telóm,de rajta vagyok egy Xperia Pro beszerzésén. Kellenek a gombok...
Használattól függően elment 5-10 napot is,de persze a mostani akssijaim már nem igazán bírják,most 4-5 nap a max ( ez a 850es akksi,amit pl az R320-hoz adtak ).
De annak idején a T39-hez vettem én is 1400-as akksit...külön tok volt hozzá,úgy nézett ki,mint ha egy puttony lenne a hátán.Azt céges telónak használtam akkor és rendeteg dumával elment egy hétig simán.
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz
pszili8 #13841 üzenetére
Én SL10-re vadásztam egy ideig...de feladtam. Sehol nem találtam eredeti,szép állapotú és működő példányt emberi áron ( bár még brutál drágán sem igen...
)
(#13840) minolta5 Csak nem a C35 Boci-mobil ? Nem olyan gyakori,mint a 3210 Boci-mobil ( na nem mintha az minden portán legelne
)
(#13837) T0rnad0 Szerintem sem lassú a T28,az R520 se lehet egy szélvész,pláne ha a protoról van épp szó. A menüje meg hát...retro ! Anno nagyon szerettem,most persze már találni benne kivetnivalót. Ja és én vastag akksival használtam,meg most a T39-est is.
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
.bruszli. #13839 üzenetére
Az s25 az egyik kedvenc siemensem,am tök durva,ha a Siemens S10-et nem töltöm akár egy évig akkor is bekapcsol és az akksi maxon van.
Valakinek van 6210-be kijelzője? A szürkémbe kellene,van a kijelzőben egy csík,el akartam adni,de annyira ritka szín,hogy inkább nem. -
zorzy4
addikt
Most egy siemens boci mobilt fogok kipróbálni, csak még nyitják. Úgy tudom ez elég ritka?
-
T0rnad0
addikt
válasz
pszili8 #13830 üzenetére
Igen, nagyon bejött, 3 hónapig használtam, de most a polcon pihentetem, egy GX-30i-t nyúzok. Igaz ezeket csak második telefonként.
minolta5: és milyen használni az R520at? Ericsson T28-ast én is használgatnám, de az a menü már nem jön be, lehet már túl retro nekem
Viszont külsőre az egyik kedvenc
-
csoda120
aktív tag
válasz
T0rnad0 #13821 üzenetére
Az 55 bordó az elején az a díszcsík, a 75 petig fekete.
Van benne valami kiforrottság és olyan kis masszív, nem lötyög, illeszkedik mindenhol, erős rugó van benne és ahoz képest amilyen kicsik a gombok, normálisan lehet nyomkodni egy nagy újjal is. Todm, láttam már 1500-ért is fóliát bele, csak eddig még nem foglalkoztam a megcsinálásával.(#13822) allando Nekem is van, csak az enyém bordó előlapos, de azért ráírtam
-
allando
tag
válasz
csoda120 #13820 üzenetére
Hello.
Van egy ilyen sl55 a vaterán 2000 ft.-ért. Nem én árulom de ha érdekel...
-
csoda120
aktív tag
válasz
T0rnad0 #13815 üzenetére
Megmondom őszintén szerintem egyet se
Gondolkoztam, hogy a 8850-et vagy az N71-et meghagyom, de inkább mégsem.
Most lehet b.zisnak fogok tünni, de a kis SL55-öt és SL75-öt hagytam megNem tudom miért de nekem azok nagyon bejönnek, igaz a 75-be kell egy szallagkábel, mert csak kéken világít, de viszont dobozos
#13819) T0rnad0 Ez még viccnek is rossz
-
allando
tag
Halihó,
Van-é valakinek egy Moto 3200.-as autós töltője eladó?
Ha van privátba üzenhet.
Köcce. -
vandaru
csendes tag
Személyhívók (Csipogók) eladó/cserélhető!
http://www.vatera.hu/easy_call_szemelyhivo_csipogo_regi_csere_is_1548832418.html
http://aprod.hu/hirdetesek/user/1M7j/
Üdv:
Vandaru -
vandaru
csendes tag
Sziasztok!
Tettem fel új képeket régi, retró mobilokról ide a H.A.-ra:
Ha valami érdekel jelezz. Itt a Nokiák vannak, többi típusról kérdez!
Üdv:
Vandaru -
csoda120
aktív tag
válasz
T0rnad0 #13800 üzenetére
"Tenerife Edition" ez tetszik
Egyébként ez a kinti "vatera"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest