Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don Pityu
csendes tag
Tisztelt Professzorok!
Most egy LG B1200-as kapcsán nyaggatlak titeket!Odáig eljutottam hogy 1945#*5101# erre jelentkezi egy ujabb menüpont ahol egy NCK kódot kér.Innen ti jöttök ISLEREK!
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #15293 üzenetére
famintás. és antenna helyett egy csavar van benne.
-
KSparrow
őstag
A mai piacozás nagyon megérte: egy 1280, egy 3360, (de furcsa mód 2260 előlappal), egy 9300, egy 6820, és egy ugy házas 8110. Legutóbbi potom 100 ft-ért. ja, meg egy 2110i dokkoló, 150 ft-ért.
-
imi290
aktív tag
válasz
T0rnad0 #15287 üzenetére
üdv,került hozzám egy siemen e10-es telefon,ki kellett csereélnem a sim kártya foglalatot,ami a kijelző alatt van,részben,ott vannak a forrasztások.bekapcsolom,nem megy a kijelző,nincs nyoma külső sérülésnek,esetleg aki már javított vagy szedett szét ilyet az nem tudna ötletet adni hol keressem a hibát ?
-
golya32
senior tag
Nekem N70 billentyűzet kellene..
Esetleg valakit érdekel n73 a srác olyan áron adja.. -
iday
aktív tag
Én inkább kívánságlistát írnék, hogy mi kellene.
-
csoda120
aktív tag
-
meroly
veterán
válasz
LaciGSM #15269 üzenetére
Ment pü.
Engem linkelhetsz, ha gondolod, én is linkellek.
meroly.c8.hu -
LaciGSM
aktív tag
Üdv mindenkinek! elindult az oldalam, töltögetem fel a gyűjtött és az eladó,illetve cserélendő cuccaimat! telók, előlapok, esetleg töltőkben is tudok segíteni!
Közűletek már üzleteltem néhány emberrel, remélem fogunk a jövőben is!www.retromobilok.5mp.eu
akit esetleg belinkelhetek az oldalamra, az kérem jelezze!!
Köszöntök mindenkit!
-
KSparrow
őstag
válasz
Apa+Fia #15267 üzenetére
Sajnos ezekkel már nem lehet nagyon mit csinálni.
Boltban megkérdezni se nagyon éri meg, mert ha meg is lehet csinálni, pár ezrest tuti elkérnek érte, annyit meg sajnos a telefon se ér.A kerékpárról maradék festékkel lefestettem egy 3110 házat. Alapból inverzzé tettem már a kijelzőt, találtam egy fekete ugy gombsort, nagyon egyedi lett szerintem.
-
Apa+Fia
aktív tag
Üdv mindenkinek!Apróka segítséget szeretnék kérni,van nekem egy Sagem MYX-5m készülékem régen nem használtam elfelejtettem a telefon kódját,Van-e valami okosság hogy ezt megszüntessem? Válaszokat előre is köszönöm.
-
draco31
veterán
Valakinek CV65 gombsor? Nagyon minimális kopás van csak rajta. Viszont a joy körüli rész el van szakadva, csak a bal szoftgombhoz csatlakozik, összerakva nem látszik. Van billentyüzet panel is, csak nem tudom él-e, füstöléssel halt meg a teló, valahogyan zárkatos lett pár éve. Jó kis teló volt!
-
zorzy4
addikt
Nem retro még, de ma vettem egy egy ilyet [link] Kegyetlen jó! És dobozos karcmentes, csal a billentyűzeten van egy két barnulás. Ja és hát igazi ritkaság.
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #15255 üzenetére
Na, van egy Panasonic EB-G500 (sajna pár gomb hiányzik), Siemens S40 (akku nincs), SonyEricsson T610 és végre egy 3210.
Ez utóbbira keresek előlapot, a többi akár csere tárgya is lehet
Meg az összes nem nokia retróm is mehet cserébe valami nokiára. Várom az ajánlatokat! -
iday
aktív tag
3210-böl én egy elég szép állapotút fogtam ki vaterán, ráadásul dobozos!
(első telefonom)Elvileg holnap hoz a postás egy kis csomagot, benne egy 5510-el. (második telefonom)
Pontosabban ezt: [link] -
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #15250 üzenetére
4 vagy 5, még nem volt időm megnézni részletesen, csak átfutottam.
Mindegyik hiányzó, bár ami nem nokia, azt szívesen cserélem majd olyanra, ami nokia és hiányzik -
meroly
veterán
Hűűű ma kollegámtól kaptam egy doboznyi régi telót, köztük 3210 (végre) valami antennás pana, sonyericsson, siemens... este részletesen beszámolok róluk!
-
spuros
őstag
Sziasztok.
Az én kedvenc telefonom a mostani Optimus 3D mellett a Siemens M35i volt... Mindent kibírt, sokáig bírta az aksi, kényelmes volt kezelni... Saját csengőhang szerkesztés..
A fogása... Továbbá szerintem jól is nézett ki.
A másik nagy kedvencem 2003-2004 körül a Samsung c100 volt.. Ha jól emlékszem a reklámokban kimondottan játékra ajánlották.. Akkor még nem pontosan tudtam miképpen lehetne jobban hozzájutni rá szabott játékokhoz. Igazából ma sem tudom..
Nagyon szép, karcsú kinézete, tenyérbe illő formája, nagyon szép hangja és csengése.. ááááh hihetetten volt. Ma is itt van a fiókban. Néha bekapcsolom, hogy ne pusztuljon meg az aksi.
Imádtam.. -
draco31
veterán
Siemens c25-ösön eloxidálódtak teljesen az akkucsatlakozók a panelen. Van valahol olyan két pont ahol ha áramot kap, akkor életjelet adna? Esetleg ha a töltöcsatlakozóra forrasztanék két vezetéket? Csak nem tudom melyikre kellene, mert nincs hozzá töltöm. Vagy így is esélytelen?
-
.bruszli.
senior tag
Mi hoztunk be pár A1-es 6210i-t,szóval ott biztosan forgalmazták. Gondolom nem a hálózati kód miatt kérdezed...
(#15227) KSparrow Nagyon jól néznek ki.
Nem vagyok nagy Nokia fan,de a 6210 az egyik nagy kedvencem; nekem is lényegesen jobban tetszik,mint a 6310.
(#15234) iday Jópofa házikók. Anno Siemenst láttam,de ez a 7610 is jól néz ki. Mondjuk mindegyik elég jellegzetes...
-
iday
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #15235 üzenetére
Csak volt?
Naná hogy fényképezd le.
-
KSparrow
őstag
-
golya32
senior tag
Esetleg valakinek régebbi symbianja amit már megunt van?
-
törölt tag
Van valakinek fölösleges 3310 adatkábele?
-
Don Pityu
csendes tag
Továbbra is sürgősen keresnék 2110-hez aksit és töltőt esetleg egész telót.
-
ett
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakoznék én is, bár nem vagyok nagy gyűjtő. Azért akad pár telefon nálam is.
Van egy 6310i-m és szegény már nagyon rosszul néz ki, el van repedve az előlapja, ezt leszámítva egyébként tökéletesen működik. Gondoltam veszek másik előlapot rá és már kész is. Elkezdtem nézegetni, de elég drágán találtam. Mivel nekem melós telefon ez, egyáltalán nem érdekel hogy néz ki, csak ne legyen törött. Kicsit karcos, kopott nem számít. Az utángyártottakkal nincs jó tapasztalatom. Úgyhogy maradt az hogy veszek egy komplett telefont pár ezerért aztán kész. Alkatrésznek is jó lesz a többi része. Találtam is egyet, de az üzlet nem jött létre. Az emberke nem volt megbízható. Na de csakúgy kíváncsiságból szétnéztem az oldalon és találtam egy 7110-est, képek alapján korához képest elég jó állapotban. Meg is vettem, 6000 ft-nak megfelelő euro volt szállítással együtt. Kibontottam a csomagot, meg is lepődtem. Nagyon jól néz ki, a flip alján van a két sarokban kis kopás, meg a telefon bal felső sarkában, plusz a kijelzőn néhány kisebb karc. Ezt leszámítva szuper. Öröm bódottá. Csakhogy 4.88-as szoftver van rajta, magyarul sem tud, bár az nem zavar.
Tudtok valakit aki megcsinálná nekem 5.01-esre a szoftverét? -
Eri-t kérném. Jó az a szürkés szín!
Töltővel.... ha lehet. -
KSparrow
őstag
válasz
kaller1 #15202 üzenetére
ja. A feketére ugye a piros témák voltak gyárilag, de a kék is jó. meg egyedi, ilyen nem sok lehet. Mivel MO-n vettük a telefont, a nyelvvel sincs gond, gyári független volt, az is maradt. mondjuk ha itthon frissíteném a szoftvert PC Suite-tal, visszaállítaná? a szoft.: V.10.10-es asszem. bosszantó volt, hogy amikor utolsó nap beadtam még garis szervizbe, és külön kértem, hogy frissítsenek szoftvert, akkor nem tették meg. pedig elvileg ez a policy, hogy azt mindig elvégzik.
-
KSparrow
őstag
válasz
kaller1 #15200 üzenetére
Velem Az 5310-esem játszotta el, hogy BT-n küldtem rá valamit, és a kezemben halt meg, szó szerint. összeomlott a szoft. Miután újra lett húzva szervizben (én nem is tudtam volna, a Nokia Logo után újraindult 2-3 alkalommal majd kikapcsolt) hibátlan lett, azóta is megy. a life timer nullázódott, és az eredetileg piros témák (fekete a telefon) kékre cserélődtek, de sebaj, megy, és az a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest