- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyX_
őstag
Nekem nagy kedvencem az E90(szó szerint is
), de sajna van hibája, a navi gomb idővel el kezd kopni és az előlap is, még úgyis, hogy én tokban hordtam és sose ejtettem le.
-
zorzy4
addikt
Na de area kolléga jóvoltából, megérkezett a panasonic gd96, így még egy álomtelefon kipipálva. [link]
-
golya32
senior tag
Nekem is volt e63, meg voltam vele elégedve, de a végére már meguntam.
E72nek ha kicsit lejjebb megy az ára, akkor majd ki akarok egyet próbálni.
Az sem zavar ha nincs benne magyar. -
zorzy4
addikt
-
golya32
senior tag
válasz
sunahunter #15878 üzenetére
Igazad van, most adtam vissza a céges E52t kb fél éves teló és már 4x volt szervizbe, este féltem kikapcsolni, mert volt hogy reggel nem tudtam bekapcsolni
-
arkades
senior tag
Köszi mindenkinek. Akkor megint kezdődik a tanácstalanság
-
golya32
senior tag
válasz
arkades #15875 üzenetére
E66-ot ne vegyél, akku nagyon szar!
Nekem n85 van nagyon szeretem és ajánlani is tudom, a kijelzője miatt akku 3-5 nap használattól függ.
Másod telefonom az E51 az akkuja annak még jobb, de az nem tud annyit és a kijelző is kicsi.E71 nekem is fagyot, ráadásul úgy hogy a kijelző kimerevedett, ránézve úgy tünt működik, én meg eltűntem a hálózatról, akkor inkább E72 az sokkal jobb, sajnos drágább is.
-
sunahunter
senior tag
-
arkades
senior tag
válasz
KSparrow #15871 üzenetére
Az a helyzet, hogy nekem nem nagyon jött be a tapizós telefon, így az 5800-át inkább kihagyom. Az iPhone mellett annak idején a megbízhatóság volt a döntő érv. Azzal nem is volt probléma soha. Viszont attól agyvérzést tudok kapni, hogy egy töltéssel két napot nem megy el a telefon. Szóval az is fontos lenne, hogy legalább három napig kibírja egy töltéssel és az email-t jól lehessen használni rajta.
DJ Tommy: Köszi szépen.
-
TommyX_
őstag
válasz
arkades #15870 üzenetére
Akksi:
21-es szofttól felfelé, már jobban bírta a zenehallgatást A2DP-s headsettel, körülbelül 4-5 óra volt.
Zenehallgatás nélkül, elvileg kibír 2 napot is, átlagos használat mellett, sajna arra már nem emlékszem, hogy új korában mennyit bírt az akksi, mert akkor is, sok zenét hallgattam, filmet néztem, meg játszottam a telefonnal.
Ha sokat netezel vele, akkor a gyári böngésző felejtős, mert hamar megtelik a "memória".
Hátrány: Nincs a kijelző előtt védelem. -
KSparrow
őstag
válasz
arkades #15866 üzenetére
Nézd, akkor lehet jó lenne megpróbálnod egy 5800-át. Laci (Vectra) esküszik rá, kamera, wlan, érintő megvan benne, zenére jó, (gagy)Iphone mit tud töbet?
Perszemindenkinek megvannak az igényei, nekem pl fontos a qwerty, mert sokat sms-eszem, (havi 200 a havidíjban)kell a wlan is, de nem akarok szalagkábelt gyilkolni, az E61 tökéletes. A másik az N82, mert a kamerája bármikor kellhet. nekem a GPS, mobilnet, érintő, kijelzőelforgatás, játékok csak plusz, de nem kell a mindennapokba. N82-nél is csak a galériát forgatom el, máskor minek?
-
arkades
senior tag
Használhatóság szempontjából melyik a jobb készülék szerintetek, E66 vagy E71?
-
iday
aktív tag
Nincs valakinek egy 3310-es akkumulátora?
Bőven elég ha ilyen fél napot kibírós, nem kell nekem új.
Hátha még budapesti is lenne, az maga lenne a kánaán. -
golya32
senior tag
Palm treo pro? Valakit érdekel?
-
KSparrow
őstag
Az indexen nézegettem az Iphone történetéről egy galériát: EZT találtam. Ezt mi rendeztük az Oldmobilosokkal. Akkor még mindent gyűjtöttem, így lehet, hogy a kék mini Samsung (a gombsor látszik csak), illetve a Vodafone logós Sagem az enyém. (volt).
-
golya32
senior tag
Nekem csak egy kérdésem van hogyan lehetne 3210 be li akkut rakni?
Használnám én szívesen a hétköznapokba, de nehéz és a kapható akkuk sz@rok. -
tolts.hu
őstag
válasz
KSparrow #15833 üzenetére
Van még csomagolt gyári Nokia 3210 előlapom nekem is.
477il4: bizony!
-
Sziasztok!
Sony J6-ost szeretnék szerezni! De honnan?
Üdv! -
törölt tag
válasz
sunahunter #15834 üzenetére
Nem akarok belegondolni, hogy milyen úton jutottak hozzá.
Kicsit furcsa az tény.
-
sunahunter
senior tag
válasz
#43960832 #15832 üzenetére
Múltkor hirdettem egy szép, működöképes szürke 8850-et, jött a srác, a kocsija meg tele volt jobbnál jobb cuccokkal. SIII, 4s, N8, stb. Mondta, hogy másnap megy cserélni a maku 4s-t egy bicóra. Na, nekem pont volt egy eladó biciglim, olyan amit keresett
Végül megvette a 8850-et, én meg adtam a 4s-ért a bicit.
Mindenki jól járt. Ilyen hülye véletlenek is vannak.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
sunahunter #15828 üzenetére
azzal nem megy nagyon ez a szar...
no offense, csak próba volt
-
sunahunter
senior tag
válasz
Earl_Muttley #15823 üzenetére
Nem, de beírtam a gugliba, és azonnal volt eredmény...
-
Earl_Muttley
őstag
Emberek!
Segítség kellene.
Ismerősömnek Voda Smart tab 7-jére kéne 1280x800-as igo.
Valaki tud esetleg?
-
tolts.hu
őstag
9210 - 7210 beszerezve kamerás headsettel
KÉP -
törölt tag
Megérkezett az új gyári türkiz előlapom a 3310-re. Igazi nyári szín, jól fog mutatni a fehér háttérvilágítással.
-
Next Win ®
tag
válasz
sunahunter #15809 üzenetére
Itt van egy, igaz a színe nem derül ki..
-
meroly
veterán
válasz
sunahunter #15809 üzenetére
Nekem van egy egész szép állapotú, csak tiltott sajna
-
sunahunter
senior tag
Nagy vágyam egy makulátlan sötétszürke, még nem annyira retro 6100.
De nincs egyenlöre. -
Don Pityu
csendes tag
Sziasztok Islerek!Mi a véleményetek erről a féltégláról?Az aksija mintha a 1011-é lenne..[link]
-
draco31
veterán
válasz
Earl_Muttley #15800 üzenetére
Még talán itt volt az a teszt Mobilarénán.
Nekem 3 évig volt K800-am, a mai napig visszasírom a kameráját...2006-os a K800
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Update 08.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest