Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
-
Félégla
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #15385 üzenetére
Köszi!
-
Félégla
csendes tag
Ma megvettem a századik telefonomat! Egy Siemens S45i, működik, csak angol menüs.
-
golya32
senior tag
Megjött az n77 nincs magyar és turbosimmel megy, nagyon tetszik.
-
golya32
senior tag
Samsung s5230 vodas érdekel valakit? fekete kis kopás a kijelzőn.
-
törölt tag
válasz
Earl_Muttley #15374 üzenetére
Oh, Xenium! Szerencsés vagy.
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #15374 üzenetére
Igen ha gyenge az akku, ha jó akár 3hét-1hónap
.
-
Don Pityu
csendes tag
N 2110 AKSI TÖLTŐ KERESTETIK!!
-
Plazma185
csendes tag
Na már van egy Ericsson T20e-m is.
Ez miben különbözik a többi T20-tól? -
meroly
veterán
Ezmi?
Most vagy az öngyújtó nagy vagy a telefon nem nokia. -
Plazma185
csendes tag
A Benefon delta mennyire gyakori telefon?
-
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #15356 üzenetére
kicsit a gombsor kék részei sötétebbek, mint az enyémen. szerintem alkudj, én 9-ért vettem (plusz egy ezres volt a nyitás), de dobozos. igaz, van benne lassan 669 óra, de a térerővel nekem nincs gond. Wlan jó, bár a joystick hiba aggasztó kicsit. én még a sajátom nem bontottam le, szóval nem tudom, ponosn milyen van benne, de ha ez zavar, az szerintem 2000 forint körül javítható.
múltkor láttam egyet a piacon, 5000 lett volna, de ott hagytam, nagyon kopott volt, és nekem úgyis van.
Szóval szerintem nem rossz telefon, de próbáld meg olcsóbban elhozni, ha tudod. -
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #15352 üzenetére
azért nem, mert csak tudja, hogy 3310-est látott mindenkinél (mondjuk jet black 6310i-t is láttam már öregasszonynál)
de nem egy 8110-est..
amikor egyetemn leglátták az E70-est, nem hitték el, hogy az egy telefon. az N90-est meg kikiáltották transformernek, ugyanúgy az N93i-t. a 9500 meg mini laptop.
-
törölt tag
válasz
draco31 #15346 üzenetére
Én meg már vásároltam is nem egyet.
Hivatalosan azt jelenti, hogy a hibás telefont a gyártó visszaveszi és a hibák kijavítása után újracsomagolják.
E-bayen viszont inkább az szokott lenni, hogy egy 100%-osan felújított telefont kapsz, de nem mindig gyári alkatrészekből újítják. A minőséggel viszont nincs gond.
-
draco31
veterán
Nem illik ide, de biztosan tudja valaki.
Mit jelent ez: manufacturer refurbished? ebay-en szoktam néha találkozni vele. -
Plazma185
csendes tag
Üdv!
Nálam is van pár retró telefon.
Találtam múltkor a szekrényben párat, majd csinálok róluk képeket, hátha felismeritek.
Az biztos, hogy nekem még megvan a nokia 3310-em, meg a 3650-em meg egy 6600-ám. -
Vangelis
félisten
Srácok ez már gyűjtemény szerűségnek látszik?
Van még biztosan pár telefon valahol de hirtelen ezeket találtam.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Nokia 5510 működik 7210 akkuval?
Előre is köszönettel!
-
KSparrow
őstag
persze. én egy hétig pl 3110-est használtam, nem a Classic-ot. addig bírta egy töltéssel az 550 akkujával.
használtam már 5110-est, 6310i-t, 8110-est, mondjuk napi haznáatban az N82 és az E61 van. bár már ezek is retró telefonok. használtam 9500, 9300, 9210, 9110, sőt, kölcsönkapott akkuval ár napig 9000-est is. utóbbi csak a kabátzsebembe fért el.
használtam új, low-end telefont is, egy 1100-át. az is jó, aranyos, hogy mennyire nem jó semmire, de amire kellett, megfelelt.
Érdekes, hogy ami régi, de tucatdarab, pl 3310, 3410, azt nem használnám. megvan persze, de nem. ha már retró, akkor ne úgy nézzenek meg, hogy "na a csóró lúzer, telefonra sincs pénze", hanem akkor már azért, mert spéci.
az szép volt, amikor a gyereknek szó szerint tátva maradt a szája, ahogy tetris-eztem a 9110-esemen.
N91-est akarom majd zenelejátszónak beüzemelni, na azzal lesnének a metrón szerintembár az is szép volt, amikor az N93i-n néztem a The Big Bang Theory-t headsettel.
(#15334) fullextra: ok, nekem egy sima van, az se jó, sajnos. 8800-ák terén még van mit fejlődnie a gyűjteménynek.
-
andRú
csendes tag
válasz
meroly #15333 üzenetére
Egyébként használtatok ti ilyen készüléket a mindennapokban is ? Úgy értem hogy a hagyományos értelembe vett telefonfunkciókon kívül, mennyire lehet például konkrétan netezni, emailezni velük ? Sokat gondolkodom egy 8800 arte vásárlásán, azért érdekelnének a tapasztalatok
-
arkades
senior tag
A Displex polír pasztát próbálta már valaki? A gigatel honlapján elég jókat írnak róla. Van egy pár készülékem aminek a kijelző védő plexije elég karcos.
-
törölt tag
válasz
Earl_Muttley #15328 üzenetére
www.gigatel.hu
A legtöbb régi telóhoz van valami akciós most.
-
törölt tag
Gigatel szórja ki a régi alkatrészeket, csak szólok, én lemaradtam pár dologról.
-
arkades
senior tag
válasz
golya32 #15322 üzenetére
Én annak idején a Fészek GSM labort hívtam, ők rá tudnak tenni magyar nyelvű szoftvert. Sok pozitív dolgot olvastam róluk. Nekem azért kellett volna az új szoft, mert a telefon kódot nem tudom és pár funkció használatához ezt kéri a készülék. Aztán valahogy elmaradt a dolog, mert másik telefont kezdtem használni.
-
meroly
veterán
Tőletek kérdezem, mert ti otthon vagytok szerelésben.
Szerintetek mekkora esély van rá, hogy a 3720 házba egy 6303i belsőt lehessen tenni?
A két panel egymás mellett:
kép
Szerintem még a csavarok helye is ugyanott van.
Hm?
Vélemény?Visszavonom, alul a csatlakozók nem ugyanolyanok
Áhhh pedig de jó lett volna -
golya32
senior tag
sharp 902 fehér, csak turbo simmel megy?
-
draco31
veterán
Melyik az a qwerty-s mobil, amelyik
stabilan használható
magyarul is tud
van benne Bluetooth
EDGE kapcsolat netezés miatt
10.000 alatt van?Néha a hajam tépem a mostani Alcatel OT-710-esemmel, gondoltam érdeklődöm kicsit, ti jobban jártasak vagytok régebbi mobiloknál.
-
Don Pityu
csendes tag
Hami hami..
-
golya32
senior tag
7610 érdekel valakit?
Fehér magyar nélküli 64Mb memo kártya. -
Earl_Muttley
őstag
Szevasztok!
Szerintetek egy Motorola A1000-el, és egy E1000-el foglalkozik még valaki?
Alkatrész kéne, meg szabadítás.
Szabadulnék pár cucctól: [link]
-
Don Pityu
csendes tag
kÖSZI!!!! SIKERÜLT!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest