- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Egy 99%-os gyári házikóban éldegélő Nokia 6030-as megér 4000Ft-ot töltővel és gyári fülessel? Én akarom eladni, és ahogyan látom ez a maximum jelenleg amennyiért felteszik.
Ugyanezen a néven futok, ha esetleg valakit érdekel. -
KSparrow
őstag
Szépségeim:[link]
-
meroly
veterán
-
Korlátozott funkciók.. Ha-ha!!
Akku és töltő nélkül.
Az áramhiány elég korlát nem?
-
Theonlymac
csendes tag
válasz
T0rnad0 #14182 üzenetére
Mik a korlátok rajta?
Egyébként nemrégiben vettem egy Nokia 5510-est, teljes dobozzal, audiócuccokkal és mindennel! Azt hiszem megtaláltam a nekem való topikot
Nagyon szuper a picike! Hogy milyen eszméletlen, hogy ilyet képes volt a nokia csinálni olyan régen! A mai telefonok tudásával egyezik kb! -
T0rnad0
addikt
Hátha érdekel valakit: [link]
-
.bruszli.
senior tag
Nincs valakinek egy folos ujabb fajta Siemens toltoje ?
-
törölt tag
Szép 6510 Vaterán ha érdekel valakit. [link]
-
KSparrow
őstag
Megint jó napom volt. tegnap vettem 7260-ba egy gombsort, a kirakatban megláttam egy kék olimpifont, 2000-be elhoztam. (1955-ös számú, az antennánál törött, de amúgy szép)Ma meg 2 darab DCV-14-es POP.portos Nokia dokkolót vettem 400-ért, és egy gyári fekete előlapot a 7260-ra. már csak hátlap kell, és meglesz a gyári fekete is.
-
golya32
senior tag
Érdekel valakit siemens csomag?
Van minden.
C35 A50 S55 Ef81 M50 mind szép állapotú. -
Jó az a tégla!
Ugye kártyafüggetlen?
-
Zooka
tag
Tud esetleg valaki olyan helyet vagy embert aki frissítene még Nokia 3650-en szoftvert?
-
golya32
senior tag
Kellene nekem n73 ház, de elég lenne a billentyűzet és a hátlap is..
Valakinek van felesleges? -
KSparrow
őstag
Nokia 7260: [link]
Három újdonság:[link]
Meg úgy általában: N93, N93i, E50, E60, E70, N70, N71, N72, N73, N75, N76
Kép egyben: ITTTudom, nem a legszebb kép. meg a 7260-ason a szemfülesek észrevehetik, hogy a fekete ház utángyártott, de a hétvégére lesz gyári fekete ház. Meglesz mindkét gyári szín, felújítva.
hát én se vagyok normális... -
KSparrow
őstag
Ez nekem keeeellll!!!![link]
-
törölt tag
Köszi mindenkinek, szerintem is szép lett, megérte a befektetés. (idő/pénz)
-
T0rnad0
addikt
válasz
KSparrow #14133 üzenetére
Ismerem ezeket a telefonokat, csak ennyiért nem találok ( 5 ezer ). Mondjuk lehet mindig azt nézem, hogy karcos/kopott, meg jó lenne qwerty is. Ja és dobozos. Na ezért nem vettem még
Ehhez több pénz kell...Meg nem is fő telefonnak használnám.
5800? Azt inkább nem, már volt -
G.FeT
tag
Nekem ma megérkezett ez.
Perpill bele is költöztem, de nem viszem túlzásba, mert nem akarom elkoptatni.
-
törölt tag
E51-et vettem ma 5500-ért minden működik rajta csak karcos a ház, az meg 7$ külföldről. Ez lesz a fő telefonom úgy döntöttem. Jó azért ha tudok emailt nézni bárhol.
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #14118 üzenetére
A kamera ebben is vacakol, a zoom meg az AF jó, ebben a szenzor rosszalkodik sajnos. de a wlan meg a szalagkábel jó, telefonnak kiváló, állapotra is elmegy, 4000-ért meg nem panaszkodom, örülök, mint majom a farkának. Holnapra meg meglesz az N71 is, ma jött az értesítés, hogy vár a postán.
-
KSparrow
őstag
Ma szereztem egy N93i-t.
-
törölt tag
Szürke GD95-öt 200$-ért árulják ebayen. Nevetséges.
-
KSparrow
őstag
Alakulóban van a dolog, egy pár hét múlva pontosabbat is tudok majd, ami egyelőre biztos, hogy lesz hely, és biztonságban lesznek a telefonok. Hogy mikor és merre lesz, még nem biztos, de van rá esély, hogy a Közlekedési Múzeumban lesz Pesten.
És a legjobb, hogy nem csak két hét lesz. -
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #14101 üzenetére
megnéztem, bár elég para, mert ott megy a szalagkábel(mondhatni szerves része, és az szerencsére ebben jó) így javítani nem hiszem. megnéztem, de annyira lebontani nem tudtam. az egész kamera egy darabban van, és ugye az rossz, bent a műanyag dobozában, amit nem tudok kinyitni. vagy ha kinyitom, nem biztos, hogy összeteszem. méretre kb akkora, mint összefogva pár sim kártya. (vastagságra kb microsd kártya) szóval kicsi. cserélni kéne, de honnan szerezzek alkatrészt? a másik a ház, nem 100%, az előlap le van verve rendesen, meg a hátsó keret is törött, egy jó nagy darab hiányzik is. lehet lesz egy donor darabom, ami szalagkábel bajos, aztán meglátjuk, ha megvan, össze lehet-e barkácsolni a kettőt egybe. még az is lehet, használom pár napot, tetszik, hogy ilyen benga nagy. mondjuk még az E70 van zsebben, tokban, és az se kicsi.
iszonyat tetszik amúgy, a német qwerty megszokható, és máis szerkeszthető a word doc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- XPEnology
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Egyedi ékszerdobozka
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest