Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Nokia N75 usa független sim kártyás magyar nélküli teló érdekel valakit?
-
vandaru
csendes tag
Üdv ismét!
Tettem fel telefonokat az apródra:
[link]Ha megtetszik valami írj a daru1@freemail.hu -ra, csere is érdekel.
-
darvak
senior tag
SzeVasztok!
Van valakinek tapsztalata DUINO utángyártott akkumulátorokkal???
Nem nagyon találtam semmi mást a siemens me45-ös telefonomhoz.
Esetleg egyéb tipp?
cs
-
fullextra
tag
Engem 6310i alaplapok még mindig érdekelnének, akár magukban, kijelzőpanel és minden extra nélkül!
-
zorzy4
addikt
Ha valakinek kell egy új fóliás kaméleon gyári 6210 előlap, írjon privit.
-
.bruszli.
senior tag
Keresnék egy Ericsson T28 szép állapotú,működőképes,kártyafüggetlen,magyar nyelvű telefont. Ha lenne valakinek ilyen,nyugodtan zaklasson.
-
törölt tag
válasz
.bruszli. #13480 üzenetére
Persze, hogy lehet. De ezek nélkül nem működnek az online adatforgalmat igénylő programok a böngészőből meggyitottakon kívül. Tehát pl egy FB klienst nem tudsz használni, csak böngészőn keresztül, nem tudsz alkalmazást letölteni a BB marketből... Egyszóval: mindenhez kell ami nem böngészőn keresztül megy.
BIS/BES megrendelés egyébként is többezer Ft-os havidíj a netcsomagon kívül.
-
KSparrow
őstag
válasz
#43960832 #13469 üzenetére
Persze, ha nem létfontoságú az, hogy pl Wifi legyen benne, akkor Noia 6800. viccen kívül. használtam, és nekem nagyon bejött. a 6820 az már kicsi, de a 6800 nagyon kényelmes. az 5510 viszont kemény, nekem az nem tetszett. csak az egyszólamú gyengőhang miatt vicces. meg miniUSB-vel egy 64 megás pendrive.
-
zorzy4
addikt
válasz
#43960832 #13467 üzenetére
Nekem még nem volt gondom, de amit te vennél az még nem s3as. Meg hát minden rajta van általában ami kell. (ez nem android, hogy esetleg telefonálni is tudsz, ha telepíted a megfelelő appot) Nyilván a szignózás tört szoftvereknél macerás lehet néha, de nagyon tényleg nincs ami hiányozna egy symbian tellóról, az opera stb, meg felmegy gond nélkül.
-
golya32
senior tag
Én az E75re szavazok kihúzható billentyűzet, Gps nagyon gyors, wifi is ok, és telefon kinézete van, nem annyira zavaró rajta a teljes billentyűzet.
-
zorzy4
addikt
válasz
#43960832 #13455 üzenetére
Ennek inkább a milyen telefont vegyek topikban volna a helye, de szívesen segítünk. Tapasztal mobilosként mondom, SYMBIAN. Persze az sem tökéletes, de a többi inkább divatból népszerű. Persze a bb sem rossz alternatíva, de az android felejtős, még ha csapból is az folyik. Én az e63mast ajánlanám, a legmegbízhatóbb telefon volt amit valaha is használtam. Telefonálás térerő, wi-fi, akku, mind kiváló.
-
leipsing
csendes tag
citromsárga müködő nokia 5110 kinek mennyit ér meg ?
-
Picur1992
tag
A c3-mért anyira felkapott mobil?
-
törölt tag
Tud valaki olyan telót ajánlani, ami qwerty billentyűzetes, nem drágább 25000-nél és használható még manapság is? Nokia E-széria kicsit taszít a Symbian miatt. Erősítsetek vagy cáfoljatok ezügyben.
-
T0rnad0
addikt
válasz
selenge #13453 üzenetére
Boldog Új Évet! Mondjuk neked nem kezdődött jól, ha egyből meló...
Megvettem a vaterás M65-öt, nagyon szép állapotú, kijelzőn van pár apróbb karc, de minden gumidugó megvan hozzá+doboz. Valaki javíttatott már simkártya foglalatot? "Csak" egy kis pöcök van kitörve, holnap rákérdezek, mennyiért csinálják meg.
-
zorzy4
addikt
Egy poén az év utolsó napjára [link]
-
golya32
senior tag
pannonos sarga genia philips esetleg valakit érdekel?
-
fullextra
tag
Engem továbbra is érdekelne 6310i alaplap
akinek van szóljon!
-
selenge
tag
Utolag is boldog karacsonyt nektek! Ugyan nem mobil de retto, nekem egy nivat hozott a jesszuska
viszont ha volna valakinek egy hasznalhato 5140i-je az erdekelne engem
-
T0rnad0
addikt
Köszönöm a válaszokat, az 5140i annyira nem fogott meg, az még nem igazi retro
Lehet 5100/5210 lesz, vagy egy Winter Edition ME45... -
.bruszli.
senior tag
válasz
T0rnad0 #13434 üzenetére
Szerintem ebben a kategóriában az ME45 nagyon jó. Az 5140i már picit újabb,azt is használtam egy ideig ( bár az első,ami nálam volt anno,az egy Vodás példány volt,elég terhelt volt szegény szoftveresen...le is cseréltem hamar egy gyári függetlenre,azzal nem volt gondom ),szóval az lehet jó alternatíva.
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #13434 üzenetére
Ami nagyon strapabíró, az a 6250, de azt nem bántanám
teszt alatt állítólag 3 emelet magasból dobálták, és nem lett baja, meg amit én szereztem, egyetlen üzemképes panelt, az 3 órán át ázott arccal lefelé egy pocsolyában (ez mentette meg, mert lomtalanítás volt, és mikor hívták, nem látszott, hogy világít. (némán volt) 2 méterre volt egy a szemétdombot őrző embertől). de egy sima 3410 is jól bírja. ez tapasztalat. tegnapelőtt egy napig áztattam egy panelt, hajszárítóval megszárítottam, és semmi baja.
-
T0rnad0
addikt
válasz
zorzy4 #13433 üzenetére
Én is gondolkodok új akksin, mert a mostani nagyon keveset bír...Vaterán láttam 1800ft-ért, de nem tudom milyen minőségű...Egy másik szép állapotú ME45-öt azért még beszereznék
KSparrow: köszi az infókat, strapabíróságról esetleg tudsz vlmit? Vagy az ME45-öt egyik sem "üti"?
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #13431 üzenetére
5100 kb ugyanaz, mint egy 7210 vagy 6610. nincs benne ugye kamera, ugyanaz a menü. használni még nem használtam, csak tesztelgettem, de semmi extra. panelom van fölös, de ház kell rá, és az nem olcsó. 5210-esem is van, az ugyanaz, mint a 2100, szóval az se valami nagy extra. az 5140i az viszont egy jó darab, másfél évig használtam. az is van egy, meg akarom csináltatni aztán felújítani. nem tud rá valaki gyári házat?
-
zorzy4
addikt
Ma ezt használom [link] Rám jött egy kis retrozhatnék.
-
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz
zorzy4 #13422 üzenetére
Hát igen,itt rengeteg Samsungot nem forgalmaztak... Pedig amikor bejöttek az első 900-as telók,nagyon erősek voltak. Lehet nem jól tudom,de az elsők közt jött hozzánk az SGH500,tetszett is nagyon ( főleg a kialakítása;mondjuk akksi nagyon gáz volt,meg nem volt azon még magyar nyelv ) de pár hétel később hozzájutottam egy SGH600-hoz;na az már mérföldekkel jobb volt minden tekintetben ( bár nem volt olyan 'vagány' formája )
-
zorzy4
addikt
válasz
.bruszli. #13420 üzenetére
Igen egy olyan kéne. Egyszer volt a vaterán, de a szokásos felállásban
"gyűjtemény csak egyben eladó".
area és bruszli Látom sokat nézitek az oldalam
. Az egy a200as, a a300as elődje, de még nem nagyon forgalmazták Európában. Ez is egy idős nénitől van bolhapiacon, aki követségről kapta, még a kinai sim is benne volt, de független szerencsére.
-
törölt tag
Samsung N100 Vaterán...ha érdekel valakit.
-
KSparrow
őstag
válasz
TommyX_ #13414 üzenetére
csavarhúzóval kijön. de ha már ez gondot okoz, nem ajánlom megbontani, mert még rosszabb a szerelése, mint a 3256 vagy 6500classic. (keress rá youtube-on, hogy disassembly). hidd el, tudom miről beszélek, mindegyiket szereltem már, de a 6500-ra még a szerelő ismerősöm is napokat készül. a 9110-9210 telefonok ezerszer rosszabbak.
-
TommyX_
őstag
Aki szedett már szét Nokia 9210-t, mivel szedte ki a hátlap csavarjainak a "védő gumijait"?
-
Ceree
senior tag
Képzeljétek... hazaérve ezt láttam a T191-es Motomnál. Elöregedhetett az antenna gumiborítása, a rugó meg szépen kilőtte a tetejét... Van ötletetek, hogy mit tudok ezzel kezdeni? Sajnálnám, ha így kéne hagynom.
-
törölt tag
Boldog Karácsonyt minden fórumtársnak!
Remélem hozott retro cuccot a Jézuska, nekem igen.
-
Stylewars_kp
őstag
Valakinek egy Motorola ssw-0622 típusú töltő?
-
tolts.hu
őstag
Esetleg ha valakit érdekel innen, én tudom ezeket a legolcsóbban beszerezni: Nokia CA-42
-
golya32
senior tag
Nem olyan durva az, én most pulse minit és gx30it használok.
Ha megjön a töltő kábel a panasonic x300 hoz, akkor azt fogom cégesnek használniúS40t én sokáig használtam jó kis teló volt, de a térerővel voltak néha problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest