Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
de jó lenne, ha ezt betennék valamelyik telefonba... vagy úgy bármibe..
[link]
-
golya32
senior tag
kell valakinek treo 600 működő pixeles teló?
-
thom79
tag
hi all, egy t20as mit érhet, szép állapotnak örvend,fekete...
-
GabeCivic
csendes tag
Sziasztok! Lenne eselyem megvenni egy sonyericsson prototipust, Alicia neven, makulatlan, fuggetlen keszulek. Erdemes? Mennyit adjak erte? Koszi a segitseget!
-
TommyX_
őstag
válasz
csoda120 #13079 üzenetére
Nekem volt E90-m.
Nekem egy dolog miatt volt szervizben, a kamerája miatt.
(Sajna az elkészült képeken megjelent egy fekete folt)
Mikrofon probléma szerencsére nem volt.
Bluetooth probléma sem volt, én sokszor használtam A2DP-s BT fejhallgatóval, úgyhogy az is bírja a strapát.Amúgy tényleg nagyon jó telefon, de ha találsz jó állapotút, amin nincs kopás az előlapon, akkor szerencséd van.
Ez az egyetlen hibája volt, amit nem bírtam a telefonban, hogy hiába hordtam tokban, akkor is kopott.
A középső navi gomb tuti le fog kopni, az előlap alsó 2 széle is hajlamos lekopni, + a kijelző feletti hangszórónak a fémkerete is karcolódik.
Ha v2-es billel fogsz ki E90-t, akkor a belső kijelzőnek semmi gondja nem lesz, max a belső kijelző felső felén lévő 2 db "gumi" talp nyomat helye, látszódik majd meg billentyűzet keretén. -
spedyboy
senior tag
Sziasztok!
Ha valamit erdekel egy gyonyoru allapotu Nokia 9210 es kommunikator batran keressen meg priviben -
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #13079 üzenetére
igen, a belső. ja, a BT-t kifelejtettem.
köszi.Ez is off, de most hirtelen nem tudom hova írni. az miért van, hogy laptopn van netem, de PC-n nincs? Wlan van ithon, a router, a modem jó. a PC mégis azt csinálja, hogy nem kapcsolódik a netre, a wlanon fent van, de "no internet access" feliratot ad. . Holott a modem és a wifi is jó. a gép nem volt mozgatva, nem hiszem hogy kontakt lenne, meg a másik, hogy látja a hálózatokat, csak net nincs. a modemet és a gépet is újraindítottam, de semmi. mot épp vírust keres, hátha. van ötletetek?. eddig nem volt semmi gond vele, az op.rendszer 64bites win7 ultimate.
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #13078 üzenetére
Igen ezt én is hallottam,hogy sok baj elő szokott jönni nála. Nekem sokan a Bluetooth-ot mondták,hogy az megy el meg mint ahogy írtad a mikrofon. A gombsorkoptatásnál gondolom a belső kijelzőre írtad. Beleér a gombsor a kijelzőbe??
Nem tehetek róla egyszerűen használatitelefonba válogatós vagyok nagyon. Sajnos kevés az amelyik bejön. Még mindíg az E61i a favorit meg mostmár az E90.
Nézegettem itt PH-n 20 körül lehet venniÉs ha belegondolsz annyira nem olyan drága a tudásához képest.
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #13077 üzenetére
Neem van Dummyban. mindkét oldalon Symbian, jó lehet. WLAN, 3.2 AF kamera, jó az csak drága, és több baja szokott lenni. állítólag eredetileg tervezési hibás, és a gombsor megkpotatja a kijelzőt, ezért cserélni kell. a mikrofon is bajos szokott lenni, meg azért a zsanér se a legbiztosabb (jó, melyiknél az)
Az egyetlen baj, hogy még a mai napig baromi drága.Nekem ma megérte felkelni reggel: mentem vezetni gyakorolni ( szerdán forgalmi vizsga) aztán az oktató megkérdezte óra után, hogy kimegyünk-e bolhára, vezethetek helyette
Na mindegy, a piacon szereztem egy bliszteres narancs előlapot, gyárit a 3100-ra, feltettem, de a fehér jobban néz ki.
Meg elhoztam egy Nokia 7200-át, nagyon roncs állapotú szegény, de alkatrésznek/ugy. házat kapni rá olcsón piacon/ felújítani jó lesz. 3 helyett 1 ezresbe lealkudtam. És ha minden jól megy, akkor megbeszélem a boltos ismerőssel hogy elhozom tőle a 7270-esét, és ha megtalálja a hiányzó darabot, akkor egy 7373-tól is megszabadítom. -
csoda120
aktív tag
Az E61i nem jött össze és most nagyon megtetszett az E90.
Mi a véleményetek róla,esetleges tapasztalatok? -
golya32
senior tag
Vannak alkatrész telóim érdekel valakit?
6600
3210
v50
d880
Szeretem sört. -
imi290
aktív tag
A birtokomba került két teló,egy motorola c330 és egy ericsson r 600
[link]
mindkettő működik -
KSparrow
őstag
válasz
djsiegfried #13070 üzenetére
Szervizben tudják nyitni, ez kb 2000 ft, ha jól tudom.
-
djsiegfried
tag
Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Van egy N-gage QD-m. Eddig tökéletesen működött, majd pihentettem egy kicsit és most nem tudom működésre bírni.
Az előző gazdájától úgy vettem, hogy security code-ot kért, amire ő nem emlékezett. Adott egy generátort, azzal sikerült kinyitni és használni. Most a pihentetés után újra kéri a kódot. Ugyanazt beírtam és most nem fogadja el. Próbáltam más oldalakon is generálni újat, de mindig ugyanazt adja. Amit persze nem fogad el....
Mit kellene csinálnom?köszönöm a segítséget előre is!
-
draco31
veterán
válasz
draco31 #13058 üzenetére
Csak kíváncsiságból megkérdeztem a T-mobilt, hogy mennyiért oldanák fel. Mivel feltöltős volt, így mindössze 20.800Ft-omba kerülne azért, mert feltöltősként volt vásárolva. Ha előfizus lett volna, akkor csak 10e lenne. Ezt csak én tartom soknak egy kicsit?
Szóval ez így veszett.
Egyébként mennyit érhet ez most, megvan a doboza, az övcsipesze, most már jó akku is van, bár azt nem próbáltam még, hogy töltené is, de egyébként jó a töltője. garanciapapírja is megvan. A gyári sötétszürke, és vöröses előlapja is megvan. Teljesen karcmentesnek mondanám a telefont, tökéletesen működik. A házi barkács akku miatt kicsit feszül az akkufedél. Alcatel OT 303 -
KSparrow
őstag
válasz
meroly #13060 üzenetére
nem, más a közkeret. a panel ugyanaz, de a ház sajnos más.
a 6233 véget ér a krómmal, a 34 viszont lenyúl hátrébb, a 33 bekapcs. gomb jülön van, a 34-nél az előlapban van. Meg ugye a hátlap is más, a 33-nál külön van a3 rész, a 34-ben egyben van. amúgy a felépítés ugyanaz.amúgy fejből mondtam, de az infó tuti.
-
meroly
veterán
Srácok a 6233-ra jó a 6234 előlapja?
Elvileg ugyanaz a két teló, nem? -
Vaterafan
újonc
Van egy fölös Ericsson GH198 am. Több infó PÜ-ben akit érdekel. (Persze nem ingyen...)
-
selenge
tag
tudna itt nekem valaki segíteni win mobile 6.1 6.5re frissítésében? sos lenne viszonylag...
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #13049 üzenetére
manyek, én ps pont ezt akartam írni. nekem egy 1661 a mai termés, egy piros előlap 8310-re, épp fel akarom újítani, megnéztem ezt a pirosat, majd megveszem rá az újat is később
jó lesz, mert ez az előlap csak 45 ft volt...
ja meg egy bontott bliszteres, de karcmentes fóliás gyári fehér előlap 6610i-re, végre gyönyörű lett a kicsikém.
-
draco31
veterán
Lehet kérdeztem már, de megkérdezem megint.
Az Alcatel 303-as akkujában ki lehet cserélni az elemeket 1500mAh-s akkukra? Mert végül is 3db AAA akku van benne összekötve. Töltené-e, vagy egyáltalán működne-e vele? -
GabeCivic
csendes tag
válasz
allando #13040 üzenetére
Nem akarok pofatlan lenni, de ezt a keszletet nagyon nehez lesz egyben eladni, hacsak nem egy igazan realis arat adsz meg.... Kb 30 ezer forintert aakr tul is lehetsz rajta "gyorsan". Persze ha mindegyik keszulek szep es muködik akar egyesevel 100-120 ezer forintot is ki tudsz huzni a keszletböl, de az idö. Sok sikert!
-
allando
tag
Sziasztok!
Fájó szívvel, de el szeretném egyben adni az eddig összegyűjtött kincseimet.
Ez jelen pillanatban több mint 100 darabból áll. Szerintetek mekkora esély van az eladásra és mennyit lehetne érte kérni?
A képeket megnézhetitek:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=3r1769fxfc16lqdf7sqx.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=s93b3ejo1wvq7cgq3orw.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=yxyf8cywhl9a66my7o5a.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=krfqypq8w5fl9hwiv7zr.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=at2pommpv7yf2hmchb8l.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=8ms8o2n373fbauczc81u.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=c328phnzgjree60b5ab5.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=o73je8xdpeu836pfdn13.jpgNem írok semmilyen elérhetőséget így remélem nem minősül hirdetésnek. Egyenlőre csak tanácsot szeretnék kérni, hogy így egyben mit, mennyit ér.
Köszönöm megtisztelő válaszotokat.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Nemrég újra elkezdtem használni a régi Nokia 6230-asom, vettem rá új gyári házat, új akksit, kívül belül szép a teló, még talán az LCD kijelzőjét kellene lecserélni mert a jobb oldalán megfolyt kicsit.
Egy dolog zavar viszont, két napnál tovább nem megy el egy töltéssel (hangsúlyozom úgy hogy vadiúj gyári akksi van benne).
Nem emlékszem régen meddig bírta de nem rémlik hogy ilyen gyakran kellett volna tölteni. Más találkozott ilyennel?
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #13036 üzenetére
Jelenleg a vaterát próbálom megoldani haver álltal és oda tolok felfele majd mindent
-
zorzy4
addikt
Ma benefon twinel rohangászok. Nagyon jó kézbe venni.
-
T0rnad0
addikt
T230, jó leírással
-
meroly
veterán
Srácok, nem futott be hozzátok véletlenül egy 6120 classic?
Nagyon leharcoltat keresek, amiben a 3G modem és a BT jó. Modemnek kéne csak.
köszi -
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #13019 üzenetére
elment. nembaj, egyszer úgyis lesz, és az szép lesz. már egyszer volt ilyen, a 9500-val. majdnem megvettem egy roncsot, aztán megvettem azt, amit eddig használtam. semmi bajom nincs vele, imádom, csak nagy, sajnos. visszatérek az 5310-hez, kicsit nyúzom még, hiszen abban is lehet memokari, és íg már 6Gb zene lehet nálam. Lehetne 8 is, de csak egy 4-es kártyám van. de elég az.
amúgy ez volt az e90:[link]
-
KSparrow
őstag
szerintetek megér egy e90 12000-et?
inkáb úgy kérdezem, hogy megéri-e megvanni,vagy ki lehet fogni olcsóbban is? -
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz
T0rnad0 #13005 üzenetére
GabeCivic-el tévesztettelek össze
Gondolatban kint megkeresett pénzedet költöd,csak csodálkozol rajta,hogy sehol sem fogadják elSzerintem is így lesz
van kb 350db telóm abból kiszortírozok vagy 100db-ot a többit meg meghagyom.
Most jönnek majd elvileg: 6150,6610,X60,F3,T310
F3 jó is lesz Apának a nagy számok miatt -
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #13002 üzenetére
Ezt még magam sem tudom. Ha eladom őket akkor jó lenne az értük kapott pénz odakint. Viszont nem szeretném eladni őket. Hatalmas dilemma
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest