Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
üzenetére
Szerintem sincs!Ha a Lokálban sem lehet eladni,linkelni stb,akkor édes mindegy,ha itt maradunk
a,de én nem is bosszantom magam tovább!Fránya szabályok
Amúgy mivel megszünt az aukciós oldalam és már itt sem lehet boltolni,így 7végén kimászok a zsibibe,hátha szerencsével járok
Jahh és,ha ezt is moderálják,akkor biztos megtépem magam!!!Mert, ha megfigyelitek az utóbbi 40-50hsz-nek simmi köze a telefonokhoz és mégis csak engem moderálnak
Különleges vagyok

-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Jól mondod.
-
fullextra
tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
egy m35 kéne...

-
-
fullextra
tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
szvsz. ezer Ft nem pénz, ha már 2-3 telefont össze tudsz rakni belőle, + még nem is unatkozol.
-
zorzy4
addikt
Egy piacon természetesen és az természetes, hogy az eladó nem tudta mit árul. Amúgy az imei szinte csupa 0, bekapcsolásnál tesztet futtat le, és még ami érdekes elindul csak töltőről akku nélkül. Szóval olyan amilyennek egy igazi prototípusnak kell lennie.
-
zorzy4
addikt
Na szóval ahogy ígértem, egy motorola m3588, de abból különleges. Mert ez bizony a Magyarországon gyártott legelső darab motorola pont az ami a képen van a 2000 májusi tcom magazinban! Íme [link]
-
fullextra
tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
szerintem simán...
-
arkades
senior tag
Különös, hogy amúgy mindig minden a toleranciáról szól.
-
selenge
tag
sziasztok! habár aktívan nem de olvasóként követem a fórumot, és sajnálnám, ha szétesne!
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
a kezdetektől fogva.

-
zorzy4
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
De akkor hogy ajánljunk egymásnak eladó cserélhető cuccokat. Mióta nem megengedett egy harveraprós vagy vaterás stb hirdetést belinkelni. Tévedés ne essék ez nem biznisz fórum de hozzá tartozik.
És hogy a témába illjen este egy motorola különlegességet mutatok nektek. -
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
áttérni máshová... -
zorzy4
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Nos azt elfogadom én is hogy az egyéni dolgokat pl értségi, költözés autó betegség stb ne itt vitassuk meg, de de egy két eladó retro telefont nem bánt itt senkit főleg már csak azért is mert itt van a célközönség és a harcerapróra nincs értelme vagy nem is akarjuk kitenni. Sőt el is várjuk egymástól hogy ide tegyük, és aki erre téved annak is jó.
-
Earl_Muttley
őstag
T.Moderátorok!
Mi itt gyűjtők közösséget alkotunk.
És mi inkább egymás közt adnánk el a cuccokat, és másik gyűjtőhöz kerülnének, minthogy körünkön kívül.
Sztem mindenki nevében beszélek, hogy szeretnélek megkérni titeket hogy toleráljátok itt az üzletet.
Köszi előre is, Earl
-
KSparrow
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
hát ja, az adok-veszek indoklást megértem. Hallgassuk meg szerintem a többieket is a költözés témában.
Mondjuk szerintem, ha nincs egy közösség valamelyik fórumon, az olyan is. Vagy haldoklik, vagy minden kérdés milliószor előjön, mert senki se olvas vissza. Itt inkább az első a valószínű sajnos. -
KSparrow
őstag
-
törölt tag
Hogy lehet, hogy eddig hónapokon, éveken át senkit nem zavart ha a gyűjtők itt adtak-vettek, vagy beszélték meg személyes élményeiket? Mi történt most?
-
Undoroid
őstag
Az előző alkatrészes hirdetést eltávolítottam és az elkövetőjét szankcionáltam! A hirdetéseknek nem itt van a helye, hanem a Hardveraprón! Nem véletlenül szólt néhány hozzászólással korábban Kalandor!
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
KSparrow
üzenetére
Nekem is!
Bár elvileg leállok, de nem bírtam a véremmel, és kimentem a piacra, és vettem egy Motorola Talk. 180ast, 500 FTért.
Érdekesség h úgy kellett egy dobozból összetúrni az akkut, hátlapotrá, volt ott még pár teló.
Sajna csak villan egyet néha-néha, mi baja lehet?
-
KSparrow
őstag
Na ma jó volt a piac! 6210+új ház(hülye vibramotor, nem akarok ragasztgatni de hagyom a francba
)3510, a sima monokróm, meg megboltoltam egy 9300-át is. -
golya32
senior tag
Vettem x5-01t nagyon tetszik, nagyon érzékeny a wifi, és jó a vonal minőség jobb mint az e63.
Sajnos e6 ra nem volt pénzem.Megdöbbentő hogy az ázsiai piacra szánt nokiák jobbak vonalminőségben és akku élettartamba. Na ez miért lehet?
Most már 2 ilyen van x5 és 6270
-
golya32
senior tag
Hát igen, na mind1 megtartom a véleményem nehogy kitiltsanak

-
KSparrow
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
annyira azé nem volt off. Jóarcok vagyunk, bírjuk egymást, nem spammelünk, káromkodunk, szidjuk egymás felmenőit. Elvagyunk csendben, nem zargatjuk egymást. Na mindegy.
Hauptsache:
lesz kiállítás valószínűleg, a Másik oldalon van rá érdeklődés. Akkor BlackBerry (Pszili haverja) és LG (Kadam4), illetve részemről a Nokia telefonok elintézettnek tekinthetők. valaki valami mást?
esetleg ötlet hogy merre legyen? (lehetőleg Pest kéne, és ez ugyebár ideiglenes kiállítás lenne, szóval simán lehetne valami múzeum. A várban van egy telefónia múzeum, de az pont még a Mobilok megjelenése előtti időig öleli fel a telefonok történetét.bár lehet jó ötlet,hogy utána mi lett... Meg kéne beszélni. Holnap valszeg. összefutunk Minokta kollégával, és remélem lesz valami pontosabb is a nap végére.) -
törölt tag
No komment.
-
pszili8
aktív tag
Ma nagy öröm ért: két hete bevittem a BB 9700-asom,hogy gariba csinálják már meg a hangszórót,mert nem úgy szól ahogy egy BB-től elvárnám(9000-hez képest).Erre ma szóltak,hogy kész a telefon,és az egészet kicserélték zsír új panel új előlap minden,tehát egy új mobilt kaptam,tudtam díjazni

-
Earl_Muttley
őstag
Frissült a lista:
Ericcson SH888, hibás
Sony J6, független.
Sony J7, vodás kopottas
Sony Z5, akku rögzitőfül letört. -
Earl_Muttley
őstag
Uraim!
Sajnos Stimpy001, és Csoda120 kollega után, én is felszámolom a gyűjteményemet.
Listát mindjárt írok!
A döntésem végleges!
-
csoda120
aktív tag
Szerintem az én hsz-emet és az arra reagálókét moderálták.Mivel megemlítettem a gyűjteményem felszámolását és annak a helynek a nevét ahol értékesíteni akarom őket

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Természetesen Valamiért vagy valamennyiért cserébe 
. Kaptam egy igeretet 2 db motorola a1000rol, kivancsi leszek, azt tudom hazilag fuggetleniteni? Amcsi halozatos...
a,de én nem is bosszantom magam tovább!Fránya szabályok
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

áttérni máshová...