- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.adryen
csendes tag
válasz
#40993792 #1490 üzenetére
Persze. Wildfire S, épp ma adtam el (4 és fél óra volt az átfutása a hirdetés felrakásától az átadásig)
, hogy eme gyönyörűséget meg tudjam venni. 512 mega belső tárhellyel (amiből 120 telepíthető) 2 vagy 3 hónap után nem sok mindent tud kezdeni az ember, ha megszokja az androidot.
Háromhavonta gyárira vissza kellett raknom a telefont h használni tudjam, a net is lassú volt rajta meg akadozott meg nem jött be az oldal meg betelt a tárhely szóval inkább ne is beszéljünk róla
Tudom, hogy a Grand X-el ilyen gond már nem lenne, csak már a fene tudja, milyen problémákkal találkozhatok, én már semmiben sem bízom. Remélem, ő marad még két évig legalább.
-
alexka79
csendes tag
Ezt érdemes felrakni?
http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/Hungary/
"Hungary Grand X In SD card upgrading instruction & software package(T-Mobile)
(2012-11-01)"Up: felraktam, a szoftververzió 0B03-ról 0B04-re változott.
-
Beci9595
tag
Rezgést hol tudom levenni? mert az előbb jött valami üzenet és majdnem leesett a telefon a tv tetejéről XD
-
s.adryen
csendes tag
Halihó mindenki! Csak azért írok, mert csendben érdeklődve olvasom a fórumhozzásokat és szeretném megköszönni mindenkinek az információkat, amikkel eddig és ezután szolgálni fogtok. Ma rendeltem meg a T-nél a telót, kicsit félek tőle, hogy elhamarkodtam - gondolván az előző telefonvásárlásomból - de ennyi jó tapasztalat után úgy gondolom, nem ronthattam el a választást. Remélem, így is lesz. Továbbra is figyelni fogom a topicot, úgyhogy még több hasznos infot kívánok mindenkinek.
-
Firstaye
tag
Lehet, hogy voltmár
-
sdd2
veterán
válasz
sarkanyolo2 #1475 üzenetére
Én is tudom, hogy rajta vannak, én is rajta vagyok a teszten.
-
tengo24
tag
Sziasztok!
Mik a tapasztaltok a GXI fényképezőjéről? Milyen képeket csinál?
(Nagy-vonalakban próbáltam átfutni a fórumot, de nem találtam róla infót.)
Esetleg tesztképeket tenne fel valaki?
Köszönöm -
Barbarics
tag
válasz
sarkanyolo2 #1475 üzenetére
köszi
-
rizso
addikt
-
sambuce
tag
Hali!
Két kérdésem lenne:
1.micro usb csati van benne?
2. OTG-t próbálta vki?
THX -
rizso
addikt
Fasza...
Az előbb csatlakoztatva volt a telefon a laptophoz, meg akartam nézni 1-2 képet, de nem engedte, és egyszer csak azt vettem észre, hogy az intézőből folyamatosan tűntek el a mappáim. Az lett a vége, hogy minden eltűnt a microsd-ről, a képek, videók, az alkalmazások által generált mappák, minden
-
szponzor
senior tag
válasz
Canonfan #1456 üzenetére
Nem más OpenSUSE-n sem. A csomagkezelőben telepíted a samba-t, esetleg a samba-common csomagot. A gépnek beállítasz egy statikus IP-t vagy a router beállításainál az address reservation-nél állítod be, hogy mindig ugyanazt az IP-t kapja.
Az /etc/smb.conf-ot kell szerkeszteni, a fájl végére írod be a saját konfigodat., így:[megosztás neve]
path = /mappa/elérési/útja
read only = yes vagy no (én egy ideig no-ra állítottam, mert telefonról ritkán másolok gépre, csak gépről telefonra)
valid user = felhasználónév (ha ez az opció meg van adva, akkor csak a valid user-ek tudnak hozzáférni a megosztáshoz)
browseable = yesUtána ES-ben, ha jobbra húzod a felületet, akkor ott tudsz új szervert hozzáadni, ott beírod az IP-det és a Linux felhasználónév/jelszót.
Szerintem jó megoldás, nem kell kábelezni és az ágyból fekve is rá lehet pakolni a friss zenéket a telefonról?
-
Canonfan
senior tag
válasz
szponzor #1417 üzenetére
Én samba megosztást használok, sokkal kényelmesebb, mint kábelt keresgélni. ES File Explorer meg hibátlanul kezeli.
Köszi szépen az infót,
ez a megoldás lehet nekem is jó lenne, mert én is ES File Explorert használok, + jobban szeretem hálózatról tölteni a telefont mint gépről.
Tudnál adni egy leírást, hogy te hogy csináltad a megosztást a telefon és a gép között? Ha itt esetleg off nagyon, akkor mehet privátba is, bármilyen infót előre is köszi!Rákérdezek majd egy Linuxos fórumon is, egy Ubuntus leírást már találtam, de az nekem (openSUSE) nem biztos hogy egy az egyben alkalmazható. Egyelőre most az Airdroidon, illetve a Dropbox vagy a Google Drive használatában gondolkozom, nem tudom melyik lenne ez egyszerűbb, mert nekem elég lenne ha a fájlok mozgatását jól meg tudnám oldani, nem akarok gépről sms-t írni vagy hasonlók, ti mit gondoltok, mivel járnék jobban?
-
Marcelo
csendes tag
Vajon mikor lesz teszt itt az oldalon?
Tuti nem fogják kihagyni a srácok szerintem ezt a készüléket.Hátha a jövő héten lesz beszámoló róla. -
facsong
csendes tag
Elnézést kérek igazad van a hozzászólásom első részét vegyétek semmisnek!
Maradjunk csak annál hogy a Telenorhoz érkezik vajon??
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
facsong #1446 üzenetére
A Blade-et sem lehet függetleníteni rommal. Egyik modellt sem. Ki tudom kapcsolni a képernyőt, ami kéri az unlock kódot, de ettől a készülék nem lesz független. Viszont tudnám javasolni, hogy ne nagyon erőltessük a témát, mert nekem jobb dolgom van idekinn, mint a rácsok mögött és a profilom sem szeretném kicserélni mostanában.
-
sdd2
veterán
Függetlenül látott valaki valahol Grand X IN-t?
-
facsong
csendes tag
Tudom korai kérdés még, ha megoldható rá a ROM-olás, akkor mint pl a blade-nél, a ROM-al kártyafüggetlenné lehet tenni??? (lehet most leszek flottás a telenor-nál, de nagyon szeretnék egy GRAND X IN-t) avagy Telenornál lesz az inteles verzió, vagy csak a tegrás és mikor?? Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
-
szaszii
tag
Valakit megkérhetnék arra, hogy rakjon fel pár képet magáról a telefonról? Videókat láttam már eleget, képek is vannak a neten, tudom, de mégiscsak ezt kérném.
-
tlac
nagyúr
válasz
#40993792 #1437 üzenetére
jah, nekem ez a kedvenc zseblámpám
Flashlightcsak azt csinálja amire kell, nincs benne sziréna és hasonló baromságok
és nem kell neki semmi jog, mint némelyik még az anyámhoz is jogot kérne... -
rizso
addikt
Úgy hallottam a GXI most hiánycikk lett, és csak 3 hónap múlva lesz megint készleten
Más: van olyan, akinek a facebook nem 1.9.6, hanem újabb, és gond nélkül megy?
Zsolt_72: én azért kíváncsi lennék, hogy mekkora különbség van a GXI és egyéb más led-es készülékek között, amit lehet használni lápaként/videózás közben is.
-
sdd2
veterán
Na úgy néz ki ezt választom mert a sola drágább lett, hétfőn elvileg kiderül mikor veszem
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Pttypang #1429 üzenetére
Hát akkor meg hová magyarázzam?
Négyszögjellel kell hajtani, akkor a kitöltési tényezővel arányos a disszipációs teljesítmény. Ha rémlik még a bipoláris tranzisztor kimeneti karakterisztikája, és az AB osztályú munkapont (aka. kapcsolóüzem), akkor tudod miről beszélek. Itt ugye arról van szó, hogy a két villanás között hagyod hűlni. Ott a két bekapcsolás között. Ha a frekvencia elég nagy, akkor a villogás folyamatos világításnak tűnik és nem sül halálra a cucc, mintha pl. egy direkt egyen feszt engednél bele.
-
szponzor
senior tag
Az MTK-val szerelt verziót láttam ebből a telefonból és az lenne a kérdésem, hogy ennek is "króm" kerete van, vagy matt fekete?
-
válasz
Keeperv85 #1428 üzenetére
Elektrotechnikus vagyok, engem spec lehet ,hogy pont érdekelne
De tény, hogy az ilyen ledeket nem hűtés nélküli folyamatos világításra tervezték, gondolom nem is bírnák el azt a terhelést, amit a villanásnyi időre kapnak.. már tesztelgettük gyakorlaton az egyik tanár audijából kiszedett nagy fényerejű ledeket.. combos jószágok, csak ugyebár hűtés nélkül.. -
-
-
Cooler96
aktív tag
rizso kollégának üzenem: nekem is valami borzalom a vibramotor,ma vettem,első dolgom ez volt hogy kipróbálom.Ugyan olyan mint nálad a videóban.Gond nélkül kicserélték?hétfőn szerintem viszem is vissza.
tudnál csinálni egy új vidit a mostaniról?
-
Keeperv85
nagyúr
Azon van a hangsúly, hogy a készülékbe villanó van, ami vaku, NEM segédfény. Nagy teljesítmény speciális led, aminek szélsőséges esetekben hűtést kell biztosítani.
Mivel nem áll rendelkezésre semmi konkrétabb infó a típust illetően (ezért kellene többek között a kernel forrása), így csak a gyártó felé tudunk mutogatni, akik azt mondják, hogy valószínűsíthetően károsodna a folyamatos világítás mellett ez a modell és nem erre tervezték. Ettől nem kizárható, hogy trükközve nem lehet ezt az időtartamot erősen növelni....
-
M0RGI
őstag
válasz
dzsonkonor92 #1403 üzenetére
Ha egy cikket is elolvastál volna mielőtt megveszed a telefont, tudhatnád, hogy miért nem lehet a vakuval folyamatosan világítani...
-
alien19
tag
Sziasztok!
Részltre is lehet rendelni a webshopból?lejár a hűségidőm és ilyen telót szeretnék venni
Mindenképp itthon kéne lennem vagy családtag is átveheti?Bocs az OFF-ért
-
Éne
tag
Sziasztok!
Kezdő androidosként kérdezném, hogy valamiféle vírusírtó/kereső appra van e szükség a telefonra? Ha igen akkor mik ajánlottak?
Illetve ha tudnátok ajánlani egy oldalt ahol össze van foglalva milyen appokra lehet szükség, miket érdemes használni, azt megköszönném! -
Canonfan
senior tag
rizso (#1336), Keeperv85 (#1339):
Köszi szépen,
Win7-en megy nekem is, bár elsőre sajnos túl sok dolgot akartam átmásolni egyszerre ezért másolás közben újraindult,
(remélem ebből nem lesz gond...
) viszont sajnos ez így nekem nem Ok, mert 95 %-ban Linuxot használok (jelenleg openSUSE 12.2) ott meg egyelőre csak a ptp mód megy nekem, úgyhogy erre még megoldást kell találnom...
-
dzsonkonor92
csendes tag
Sziasztok! Ma vettem meg ezt a jó kis telefont.
Egy gondom van csak vele hogy a vakuval nem lehet folyamatosan világítani. Van rá esély hogy erre lesz valami megoldás? És még azt szeretném megkérdezni hogy ami a zte oldalán vannak letölthető cuccok a telefonhoz (http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/Hungary/) azok mire jók?
-
zannor
tag
válasz
#40993792 #1388 üzenetére
Köszönöm (kézsocának is)! Én úgy tűnik, hogy nagyon leragadtam a symbiannál és a windowsnál.
A cikk a rámhasználatról szólt elsősorban.Ha jól értem, androidon elsősorban ez számít és a processzorhasználat nem? Tehát, ha fut egy program és már nem kell, akkor elég, ha csak kilépek a főmenübe? Attól nem fogja plusszban zabálni a procit és legfőképp az aksit?
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
bencurio96 #1365 üzenetére
ZTE Grand X IN.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest