- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
housejoy
tag
nekem 8 %-on áll a gép és nem villog pirosan vagy ég folyamatosan a led mint itt írták...., először merítem le ennyire.,most az én készülékem ilyen csak vagy elírás ez a merülést jelzó piros led ?
-
M0RGI
őstag
Azt hiszem itt az ideje a Blade-t leváltanom. Még egy kcisit gondolkodom és megrendelem a webshopban (már ha meg lehet). Dominoban neten rendelve elég verhtetetlen az ára. Ha megveszem, szívesen beszállok a támogatók körébe is.
(#1597) vegyszer: Ezt most nem értem. Olyan lesz rajta amilyet felraksz.
-
vegyszer
addikt
A tulajdonosokhoz lenne egy kérdésem: van benne nem qwerty billentyűzet is gyárilag? Egyen meg a fene engem, nekem az iXT9 a Blédben oly nagyon bejött, hogy majd két év nem volt elég arra, hogy a qwerty-t meg próbáljam szokni. valahogy nem kényelmes...
Ha nincs, valamit tudtok javasolni, ami tud beszélni jól mágyárszky?
THX! -
sdd2
veterán
Látom jó hogy ajánlottam a készüléket mert veszel egyet
Jönnek a jó kis ROM-ok
Remélem kedden én is meg tudom rendelni.
rizso
ko9 nem most kezdte, Xperia Mini-re meg mini pro-ra olyan jó ROM-okat írt hogy csuda, én imádom a munkályát és ő segített is nekem pár alapdolog megtanulásában.
-
rizso
addikt
válasz
atillaahun #1588 üzenetére
Én is így csinálom, csak "kicsit" lassabban
A manus lazán letépte, vagy csak szimplán selejtes darabot fogott ki, aminek könnyen lejár a hátlapja
ko9: nincs mitől tartani, egyszerű, mint az 1*1
-
ko9
addikt
Holnap lesz egy zarándokutam a T-hez, és amennyiben beszerezhető náluk, úgy lehet én is csatlakozom a tulajdonosok táborához
Az, hogy utánna mit tudok kezdeni a csekély szakmai tudásommal... Majd kiderül. -
alexka79
csendes tag
válasz
atillaahun #1582 üzenetére
SIM hálózat függetlenítő PIN-t kért (kék T-s kártyával próbáltam).
-
Beci9595
tag
Most csináltam én is egy friss videót
VIDEÓ -
rizso
addikt
válasz
atillaahun #1582 üzenetére
Kipróbálnám, de most tényleg nincs itthon senki sem, akinek van másik szolgáltatótól is kártyája. Meg ha jobban meggondolom, amúgy sincs semmi kedvem a hátlap leszedéséhez
-
vegyszer
addikt
válasz
gyuribácsi88 #1580 üzenetére
Én meg pont fordítva gondolkodom, jöjjön meg a kínai tok, és fólia hozzá, és mikulásra rendelem meg ezt. Ez úgyis gyorsabban ideér.
Addigra a céges flottába is remélhetőleg felkerül a listára, és az meg nagyon tetszene...HDMI-s átalakítót valaki próbált?
Én két típust láttam a neten, tán 5, illetve 11 lábút. Azt tudja valaki, ehhez melyik kellene?
(vagy melyik kompatibilitási ágon helyezkedik el?) -
-
vegyszer
addikt
válasz
gyuribácsi88 #1578 üzenetére
Az nem biztos, hogy felejtős. A webshop fogyott ki, ki tudja mi van a raktárakban az egyes tépontokban...
Legyünk optimisták! -
válasz
SziberTomi #1577 üzenetére
hát ha a t-nél veszed (vennéd) akkor szerintem felejtős, mivel elfogyott
-
SziberTomi
tag
Sziasztok.
Ha jövőhéten megveszem a telót, csak 2 napot tudok eltölteni Magyarországon. Tudnátok tanácsot adni, mik azok a dolgok, amiket próbáljak ki mindenképpen, mert azokban vannak a hibalehetőségek, ami miatt kicserélik a telefont?
-
borsodika
őstag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy próbálta -e már valaki más szolgáltatós kártyával a készüléket? Mert ahogy hallottam az első szériások gyári függetlenek. -
tlac
nagyúr
válasz
vegyszer #1535 üzenetére
És én szeretnék egy hosszabb micro USB kábelt is hozzá. (A Blédemet talán ha 10x töltöttem a saját töltőjével. mindig a PC-n töltögettem, de most változtatni kellett a berendezések konformációján, és a jelenlegi rövid... Etéren mire kell figyelni? Tudnátok esetleg javallani valami okosat?
vegyél egy egyszerű usb hosszabbítót, azzal is meg lehet toldani a saját kábelét
-
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88 #1568 üzenetére
Rezgő/néma módban a kamera sem ad hangot
-
Cooler96
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #1568 üzenetére
sehol,gyári rendszerben nem lehet kikapcsolni
-
Kamera zárhangot hogy lehet kikapcsolni? akkorát klattyan hogy még én is megijedek ...
-
dReFiX
senior tag
Nem tudjátok esetleg, hogy kártyásan nem lehet-e részletre venni ?
-
Cooler96
aktív tag
válasz
dzsonkonor92 #1558 üzenetére
talán ha visszaolvasnál tudnád hogy nem kompatibilis a játék a rendszerrel."HELP"
-
rizso
addikt
Ja, bocs, látom közben szerkesztetted a hsz-t, nekem csak annyi volt még, hogy ezt vedd, vagy a 40-50k-val drágább készülékek egyikét.
Erre a felhasználásra szerintem fölösleges pluszban kiadni még egy kisebb vagyont, a GXI is bőven megfelel. És ha minden igaz, akkor az elkövetkezendő két évben is tudsz majd vele netezni, telefonálni, picit játszani, youtube-ozni
Én könnyebb helyzetben voltam, mert nem igazán engedhettem meg a drágábbat (vagy csak ha zsíros kenyeret eszek a hónap többi napján - bár ezzel meg az a "gond", hogy imádom a finom zsíros kenyeret hagymával
). A helyedben inkább kötnék rá készülékbiztosítást, ha már egyszer engedi a keret, vagy esetleg a kislánynak vennék egy egyszerűbb tabletet, hogy ne mindig apuci telefonját nyúzza...
-
TBG
senior tag
Mind1
Nagy levegő és megrendeltem
Nagyot nem bukhatok
-
kelzsoca
félisten
(#1522) Jano_023
(#1533) atillaahun
(#1532) pbl8608A Grand X project jelen pillanatban úgy áll, hogy ~6-8 felhasználó jelentkezett eddig privát formában, és jelezte hogy támogatná az ötletet.
A többség 1-2k-s összeggel szállna be (amit nagyon köszönünk)A támogatás mértékétől függetlenül, mi azt tudjuk adni, hogy minden támogató soron kívüli supportot kap, tehát akár privát formában is kérhet segítséget, de természetesen a fórumon is (értelemszerűen mindenkinek segítünk a fórumon, ha támogat, ha nem) továbbá a készülékkel kapcsolatos bármilyen módosítás (legyen az root, custom rom stb..) esetén fel fogjuk sorolni a támogatók nick nevét, továbbá a topic (ami szerintünk egyre népesebb lesz) 1. hozzászólásában is említésre kerülnek.
Továbbá törekszünk arra, hogy a készülékből a lehető legtöbbet kihozzuk.
Köszönjük!
Next Generation Team
-
TBG
senior tag
Sziasztok!
Nagyon erősen gondolkodom ezen a készüléken. Az ára a T-nél szenzációs, bár pillanatnyilag hiány van
Nem kelllene semmi extra. Telefonálás, netezés és utálom, ha fogy a RAM. Egy Galaxy 3(I5800) lenne leváltva. Ahhoz képest nagyon lépnék előre. Ahogy olvasgatom a topicot, nagyon megéri!! Jah, fontos, hogy mondjuk a következő minimum 2 évben nem szeretnék váltani telefont. IKérlek, erősítsetek meg!!!
-
vegyszer
addikt
válasz
pbl8608 #1545 üzenetére
Ha jól emlékeszem a Bléd ára valami 36-39-40-42 ütemben emelkedett... Minél ismertebb lett (és minél többen vitték vissza a félrefleshelt féltéglákat, a buditeszten megbukott, vagy épp gradiens hibásnak vélt készüléket). Azaz minden jómunkásember is tett az ár emelése érdekében. Reméljük itt ez kimarad...
-
Coolmat
őstag
válasz
#40993792 #1537 üzenetére
Na most áldom a türelmetlen fejemet, hogy megrendeltem már pénteken
rizso: Aranykártyásoknak úgy tudom eleve olcsóbb 1-2 ezerrel + még lejön az árból ha beváltod a pontjaidat.
Szerk: Ha meglesz a teló jövő héten, akkor én is szívesen beállok a szponzorok közé, remélem Paypalt is elfogadtok
A beszerzéshez meg kitartást, szerintem is hamar fogják pótolni a készletet a nagy érdeklődésre való tekintettel, csak ne emeljenek az áron.
-
pbl8608
csendes tag
Igen, sajna kifogyott, pedig épp ma reggel akartam rendelni..
-
rizso
addikt
válasz
vegyszer #1535 üzenetére
Talán nem lesz nehéz megszokni a jót
Én legalábbis örülök, ha normális eseményértesítő van egy telefonon.
Amúgy én is szomorúan vettem az előbb, hogy kifogytak a készletből. Rábeszéltem öcsémet, hogy cserélje le a telefonját egy GXI-re. Az övét (ha minden igaz) ma el is viszik, viszont GXI-t meg most nem tud venni. Remélem hamarosan ismét lesz készleten. Amúgy érdekes, hogy ugyanabban a konstrukcióban neki ~51k-t ír a webshop árra, nekem meg 47k volt.
-
dzsonkonor92
csendes tag
Srácok! Van már valami frissétés a telóra? Ha van akkor mi az és honnan lelet leszedni?
-
vegyszer
addikt
THX!
Akkor ugyanaz a szisztéma kb, mint ott volt vala a Bléd esetében. :-) Csak új helyen villog.
Mindegy, majd meg kell szokni azt is.MHL kérdésben a fenti madzag jó lehet? Mit kell figyelni egyáltalán? És én szeretnék egy hosszabb micro USB kábelt is hozzá. (A Blédemet talán ha 10x töltöttem a saját töltőjével. mindig a PC-n töltögettem, de most változtatni kellett a berendezések konformációján, és a jelenlegi rövid... Etéren mire kell figyelni? Tudnátok esetleg javallani valami okosat?)
Köszi!
Most konstatáltam, hogy kifogytak...
-
atillaahun
veterán
Milyen színeket tud az értesítő led? piros-narancs-zöld?
Van beállítás, hogy külön programokhoz is hozzárendeljem, pl. emlékeztetőkhöz a tennivaló listámban, vagy fixen be van állítva, hogy csak mittudomén nem fogadott hívást, olvasatlan sms-t, meg olvasatlan gmail-t értesít?
És akkor jól értem, hogy képernyő nélkül folyamatosan világít ha értesítés van, képernyővel meg villog?
Ja igen, még a színeket is lehet esetleg variálni az értesítésekhez vagy az is fix? -
rizso
addikt
válasz
vegyszer #1523 üzenetére
Blade-nem tudom milyen a vissza nyíl, de ezek szerint olyasmi lehet, mint a Skate-nél, hogy esemény/töltés esetén világít. Na itt ilyen a fenti kis led: töltés közben világít (töltöttségnek megfelelően), és ha van valami esemény, akkor villog/világít (pl. ébresztésnél is villog narancssárgán).
A hálózatot nem jelzi, kivéve be/kikapcsoláskor, ilyenkor pirosan villog, ameddig fel nem áll a hálózatra.
-
vegyszer
addikt
válasz
kidarida #1521 üzenetére
A ZTE oldalán van fent. De hogy miben másabb az nem derült ki... T-és búcsúanimációt tartalmaz, de hogy az eredeti is ilyen-e, az telefon hiányában nem egyértelmű.
Tehát a ződ led olyan mint a Bléden a vissza nyíl volt?
Azaz ha akció volt, villog/világít, de nem azért van hogy tudjuk, most épp fent van a Té hálózatán?
(a WestEnd-ben villogott, de nem tűnt fel esemény, mármint mail, vagy ilyenek, de az is igaz, kényszertöltésen volt. Lehet, csak azt láttam, és az kavart meg. Töltés közben nem folyton világol?) -
kidarida
csendes tag
Hát beléptem a klubba
Eddig minden ok, teljesen megfelel a készülék az elvárásaimnak.
Nekem most B03 rom van fent, van már B04? Mintha itt olvastam volna, de nem találom sehol
Tudja esetleg valaki mit változtat a frissítés? Valamint ha egy linket is tudna adni azt megköszönném! -
SilverToM
tag
10 percet tudtunk együtt tölteni a westendes T pötyben....ami meglepett, hogy simán engedtek telepíteni....
Nagyon nagyon meggyőző a telefon....ha meglenne végre valamelyik kitűzött célom biztosan vele ünnepelném....
Picit azért várom mi lesz a Nexus szituval....
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Triviális kérdés:
A telefon tetején villogó zöld ledet le lehet kapcsolni? Nekem elég, ha csak akkor villant, ha valami akció volt. Ahogy azt a Blédem is teszi jelenleg. Vagy itt ezzel együtt kell élni?Köszi a választ!
Azt tudja valaki, hogy a minap kikerült november elsejei rom valami utat mutat a rootoláshoz? Nekem egy két apphoz kellene. Pl minden bejövő-kimenő hívás kernel szintű rögzítése. (néha nagyon jól tud jönni, ha a szenilitás utolér)
-
Canonfan
senior tag
-
Canonfan
senior tag
colomb2 (#1457), szponzor (#1459):
Köszönöm szépen,
mindkettőtök megoldása jónak tűnik, kipróbálom majd őket aztán meglátjuk nekem melyik válik be jobban.
-
Pi86
csendes tag
A csatlakozási probléma megoldódott valami a számítógéppel volt, mert másik gépen működött.
Abban tudnátok segíteni, hogy az alap kijelző tetején lévő keresősávot hogy lehet eltüntetni? -
Hegasus
senior tag
Sziasztok!
Egyik haverom tervezi hogy vesz egy ilyen telefont, és ami fontos lenne neki, hogy kibírja-e a nap végéig, körülbelül 1 óra telefonálás és 2 óra email/sms/net/játék használattal? És ami még kérdéses, hogy mennyire kompatibilisek az alkalmazások az intel processzorral (például: angry birds, temple run) és ha jól olvasom a ledet nem lehet világításra használni, csak a képernyővel lehet világítani, ehhez van olyan 1 érintéses alkalmazás, ami azonnal feltolja a maximumra a fényerőt?
-
alexka79
csendes tag
válasz
Coolmat #1502 üzenetére
Még csak most raktam fel, majd megnézem változott-e valami. Ami elsőre feltűnt, hogy kevesebb memóriát használ. (eddig mindig 400 felett volt jóval, most meg 351 MB). Korábban is volt már újraindítás, de mindig jóval 400MB felett volt.
Nektek mikor kapcsolnak be a gombok, nekem ha egy állólámpa világít a nappaliban + Tv (simán tudok olvasni) akkor már világítanak (ez eddig is így volt nálam).Ma töltöttem az akkumulátort, majdnem 2 napot bírt ki, kevés telefonálással, pár sms, 2-3 óra internet wifin keresztül, készítettem vagy 10-15 fotót is közben. (Beállítottam tesztelésre, hogy csak a 2G hálózatot használja. Ezt majd kiveszem, ha mobilnetet is használok amikor nem vagyok itthon.)
Én nem tapasztaltam eddig a képernyő érzéketlenségét sem.
-
Éne
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek az ostoba kérdésért!
Szóval sikerült a csengőhangot, az üzenet hangot, az ébresztő hangját beállítani, de ma fogadott egy újabb jelzőhang, amit nem tudok hogy micsoda, illetve hol tudom testre szabni. Ez pedig navigálás közben fogadott, mikor is tudtomra adta a "kis" kínai, hogy a gps működik. Persze jóval később kezdett pittyegni, mint ahogy ténylegesen meglett a gps jel, én meg nem akartam vezetés közben ezzel foglalkozni, hiába idegesített. A lényeg, hogy végigzongoráztam (szerintem legalábbis) a menüt jópárszor megállás után, de nem leltem a megoldást...
Ha valaki ismeri a feladvány megfejtését, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Robot fűnyírók
- Tesla topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Eredeti játékok OFF topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest