- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
SziberTomi
tag
A teló képernyőjét még lehet egy kézzel használni vagy már inkább kétkezes?
-
Keeperv85
nagyúr
Úgy tűnik a ZTE frissítő csomag metódusát sikeresen "feltörtük", úgyhogy ha valami komolyabb meglepetést nem szántak a becsempészni, írhatónak tűnik a védett rendszerterület is.
Vállalkozó kedvű emberek jelentkezését várjuk, aki megpróbálná esetleg a készülékkel a kis csomagot. Ez estben Zsocával összerakjuk és ő közli a további teendőket!
Ez egy ártatlan kis csomag, csak egy kis alkalmazást helyezne el hivatása szerint a rendszermeghatón.
-
SziberTomi
tag
Akinek van már ilyen telefonja, elmondja mennyire bosszantó és mennyire gyakori az érintő rossz érzékelése?
-
ko9
addikt
válasz
Keeperv85 #1683 üzenetére
Tegnap durkáltam a netet, és egyes - kínai - fórumokon ennek a készüléknek a kódnevével szereplő Github utalásokat találtam. ROM forrásra és kernel forrásra is. Ergo van remény
Elképzelhető, hogy az Android-IA keretében is kikerül egy forrás.kelzsoca
Le is vagyok ejtve -
rizso
addikt
Elvileg megegyeznek a méretek. Én ilyen TPU tokot vettem hozzá.
-
kelzsoca
félisten
A blade-ről épp az érzéketlenség ami miatt váltani szeretnék, mert rohadtul idegesít, hogy néha 5x kell megérintenem valamit.
Jó is, hogy ezt megemlítetted, mert Grand X-nél is hallani efféle panaszokról, csak sajnos egyik esetben sem kerek a történet, mindig csak annyit olvasni, hogy: többszöri érintésre reagál, nem érzékel minden esetben stb..
Első körben a körülmények nagyon fontosak, mikor-milyen állapotban jelentkezik ez a probléma, mert nem mindegy, hogy egy asztalra leteszem a készüléket, és ott nyomkodom, vagy kézbe veszem, és ott nyomkodom.
(#1687) Eli577
Úgy tudom a ház azonos, ha viszont az LTE modellről lenne szó, ott már más a készülékház.
(#1682) hunaqua
Itt, ennél a készüléknél Keeperv85 & kelzsoca romok jöhetnek szóba, amennyiben sikerülne megtörni a rendszert.
Ezzel kapcsolatosan óvatosan merünk nyilatkozni, hiszen egy új SoC-ról beszélhetünk az Android világában. -
Eli577
senior tag
Szevasztok!
Egy ismerősnek tervezek venni egy ilyen GXI-t. Az volna a kérdésem, hogy a ház és a méretei ugyanazok-e, mint a sima Grand X-nek? Azért kérdem, mert TPU tokot csak a simához találtam. Előre is kösz a választ.
-
Keeperv85
nagyúr
-
hunaqua
addikt
válasz
philoxenia #1670 üzenetére
Azért egy "kelzsoca" féle Ice Armor cuccal lenne ez nagy királyság! Azonnal vennék,most még kicsit várok.
-
madmike
őstag
Tudtok abban segíteni, hogy hol lehet bp-n megnyomkodni? Kapható még valahol?
-
M0RGI
őstag
válasz
Keeperv85 #1675 üzenetére
Nagyon szépen köszi!!!
Android sync manager menni fog, vagy az sem?Ez a touch érzékenység milyen fokú, minden telefonnál jelentkezik? Szoftveres vagy hardveres hiba?
A blade-ről épp az érzéketlenség ami miatt váltani szeretnék, mert rohadtul idegesít, hogy néha 5x kell megérintenem valamit. -
Keeperv85
nagyúr
Egyszerű, mint a facsipesz. Ha olyan területre akar hozzáférést, amihez root jog kell, akkor nem, vagy csak részben fog menni.
Root browserek, backup szoftverek, rendszermódosítások nem mennek.
A ikonpackok, amennyiben a launcher mellé tartoznak, mennek. Szintén mennek a custom dockok, lock screen app-ok, amik nem a systemre kerülnek.
A gyári programokat viszont csak akkor tudod leszedni, ha a data alá kerültek. Jelenleg kettő ilyen van a csomagban.
Nem tudod továbbá eltávolítani a billentyűzetet, vagy gyári launchert, csak telepíthetsz fel másikat IS mellé. Képtelen vagy kiszedni továbbá csengőhangokat, boot animációt cserélni.. stb...stb... Mindent, amihez a system-en kéne keverni.
-
M0RGI
őstag
válasz
Keeperv85 #1671 üzenetére
Értem, akkor tévedtem, elnézést. Csak barátnőm xperia minijére nem lehet feltenni semmit, azért gondoltam.
Akkor felhomályosítanátok, hogy kb. mik azok amik nem mennek root nélkül? Ikonpackok, más dock, lockscreen, gyári programok uninstallja, stb? Miben fogok hiányt szenvedni?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
philoxenia #1672 üzenetére
Nem tudom, Zsolt_72 kolléga panaszkodott miatta, hogy nem az igazi valahogy.
-
M0RGI
őstag
Skacok!
De ha nincs mód root-ra, akkor nem is fogok tudni feltenni egy launchert se, egy lockscreent se, meg bármilyen billentyűzetet sem??? -
t1
veterán
2012.11.01 megrendeltem a telefont, elvileg kedden szállítják remélem nekem már félre rakták
-
M0RGI
őstag
Rengeteg ilyen létezik.
pl. egy jó: Android Sync Manager WiFi -
zannor
tag
Android rendszerre vagy a ZTE-nek nincs valami windowsos szinkronizáló programja?
Anno a SE Vivaz-om, ha rádugtam a gépre akkor azonnal telepítette a PCSuite-ot és a SE PC Companiont, amivel tudtam fileokat másolgatni, biztonsági mentést készíteni, névjegyeket szerkeszteni, hasonlóak...
Valami ilyesmire lenne szükségem.
-
Canonfan
senior tag
Szerintetek mennyit üzemidőt lehet kihozni max az aksiból, ti hogy tapasztaltátok eddig?
Tudom hogy ekkora kijelző kér enni, de ott van ugye az intel proci energiatakarékos módja is.
Úgy emlékszem Peter Pan írta még régebben, (de bocs ha rosszul emlékszem) hogy ha nem nyomogatja, akkor 3-4 napot is elmegy a GXI, ti mit gondoltok, gondolom hogy ez már a nagyon max, de nektek mi a véleményetek, mennyire lightos hasznélat kell ahhoz hogy 3-4 napig bírja az aksi, vagy inkább 2-3 nap ami reális? -
Jano_023
őstag
Hol tudnám élőben megnyomkodni? Westendben van kirakva, nem tudja valaki?
-
TBG
senior tag
Igazából megnyugtattál, de alapvetően én is így gondolom. Ezért az árért egy nyamvadt ace2-t sem lehet kapni, aztán az meg a kanyarban sincs ehhez képest. Aztán meg ha nagyon gáz(amit az itteni véleményekből és az egyéb helyekről összegyűjtött infó fényében nem hiszek), akkor is 8 napon belül visszaveszik
-
atillaahun
veterán
Szerintem attól függ majd, hogy mennyit tudnak beraktározni maguknak addig. Ha keveset, akkor drágítanak, ha sokat, akkor akcióznak. Mert ugye a kereslet az itt most annyira nem kérdés.
Igaz hogy van még másfél hónap vissza, dehát eddig se igyekeztek túlságosan a beszerzéssel. -
Lacko87
tag
Akkor most valaki aki szakértő elmondhatná, hogy a ZTE oldalán található frissítés, ami a B03-as verzióról B04-re frissít, mit tartalmaz és érdemes-e esetleg azzal kezdeni, amint holnapután megkapom végre a telefonomat?
-
toppet
csendes tag
Arra lát némi esélyt valaki, (már ha lesz addigra készleten) hogy karácsony előtt akciós áron lehet hozzájutni a készülékhez? Vagy a t-mobile nem nagyon szokott ünnepi árleszállítást csinálni? Mert lehet akkor várnék addig a vásárlással, csak nem tudom ez így karácsony tájékán hogy szokott működni...
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom egy ilyen készülék vásárlásán, de van pár megszokott és bevált program amiknek örülnék ha mennének. Szóval kicsit tartok a kompatibilitási gondoktól. Játékok nem érdekelnek.
rIgo-t próbálta már valaki a telefonon?
Azon alkalmazások közül amiket nem mutat a play, próbáltatok azért valamit? Ha igen mik voltak amik mentek és mik amik nem? -
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1635 üzenetére
Csak kifogyott az első készlet, és az utánpótlás még nem érkezett meg.
-
szaszii
tag
[link] mit szóltok ehhez a tokhoz? a mellékelt fólia vajon milyen minőségű lehet?
-
M0RGI
őstag
Ehhhhh, nem lehet rendelni sem a t-nél.
(( Tegnap este még volt, csak nem tudtam dönteni.
-
Keeperv85
nagyúr
Igen, valahol így, valahol úgy van, ugyanis van ahol van sim lock, de nagyon ritka.
A simlock arra való, hogy a készülék csak a saját kártyáját fogadja el. Azt hiszem talán az IPhone ilyen, de ebben nem vagyok biztos, mert nekem nem volt. A network lock pedig ugye az, ami klasszikus értelemben hálózatfüggővé tesz egy készüléket.
-
M0RGI
őstag
Oké, hiszek nektek. Én eddig akkor tévhitben éltem függetlenség kapcsán.
-
Tewe013
őstag
válasz
atillaahun #1621 üzenetére
Megfelelő mennyiségben...
-
Tewe013
őstag
válasz
atillaahun #1617 üzenetére
LSD-t.
-
w333
félisten
(#1610) vzaza , (#1612) Dyde :
Egy kicsit félreértettétek a dolgokat ...
Nem azt mondja hogy minden Grand x telefon a T-nél független, hanem azt hogy GSM boltban függetlenül olcsóbb szokott lenni minden telefon ...
Lásd pl. én 61 ezerért vettem az Xperia Go-t GSM boltban, míg a T-ben 85 ezer-ért árulják ... -
dReFiX
senior tag
Szerintetek várható kártyafüggetlenül a telefon megjelenése ? Ahogy elnézem ezeket a szánalmas t-mobile telefon árakat, egy kártyafüggetlen készülék olcsóbb mint ugyanaz 2 év átlag hűséggel a Tnél, és nem 1-2 ezer forintról beszélek hanem több 10 ezer forint különbségek is lehetnek, alsóbb kategóriákban esetleg ugy. Ha meg kártyás árakat hasonlítom össze ég és föld.
HTC One x 149 990 114 989
Samsung GS2 99900 88900 -
housejoy
tag
-
vegyszer
addikt
Én csak a gyári Bléd billentyűzetet használtam, azt is kizárólag NEMqwerty módban.
Ha eme mütyün ez nincs fent, akkor valami után kell néznem, DE mivel eddig nem tettem meg, nem most szeretnék a nullától keresgetni. Bizonyosan mások megtették ezt már ezelőtt, és van egy két favorit, magyar nyelvű, NEMqwerty, amit, ah kilinkel, nagyon megköszönök neki.Így kb világos? (ha nem, akkor egy kőbányai világost még behelyezek, és megpróbálom újra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest