- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beci9595
tag
quadrant/antutu benchamrkot már futtatott valki?
-
linker92
csendes tag
Viszont énis szomorúan tapasztalom hogy zseblámpaként nem igazán megy a led, persze kikellett probálnom, és marketrol flash keresése után az első "tiny flashlight.." és igen, sajnos kb 1-1,5sec-ig világit, viszont van strobe funkcio a progiban, ezzel világit 1secet, utánna kb 1 pillanatra alszik ki csak.. könyörtelenűl nyomja, csak félek ha túlmelegszik netán elfekszik szegényem, valami tipp hogy ha netán fájna neki, előtte letiltja valami mielőtt vérzik? vagy nincs erre valamilyen biztonsági áramkőr? ami letiltja vagy valami?
(nem mertem 5-6secnél tovább nyomni
)
-
bob011
aktív tag
Srácok ez a játék őrület azért nem olyan vészes!
A Dead Trigger és az Asphalt 7 Heat pl. megy rajta szépen.
Csak idő kérdése és lesznek rá játékok.Ha pedig nem a legújabb játékok futtatása a cél - Sunspider teszt engem megyőzött: 1650ms.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #881 üzenetére
98as saxo vts tulaj vagyok
karbantartani kell osz megy 250000 utan is szegyenitek meg bmwket
-
sambuce
tag
Hali!
Lehet, hogy hülyeséget írok, ezért kérlek javítsatok ki.
Ezek szerint motorola i [link] van root. Akkor talán hamarosan lesz erre is. -
linker92
csendes tag
Öszinte leszek, mielött kihozta a futár és kézbe foghattam volna (a skate tapintása a lelkembe égett) énis eléggé ugy voltam vele hogy necces hogy nem lesz root, de már kicsit ugy vagyok vele, hogy nem izgat...ennyitöl nem vinném vissza,szoval ég és föld
(de ezt majd mindenki eldönti)
-
Najlahu
csendes tag
Én is tervezem, hogy lecserélem a Blade-t főleg a nagyobb kijelző miatt, csak az aggaszt, hogy nem nagyon van mozgolódás ennél a típusnál, legalább a root meg lenne rá mert sok programnak kéne amit eddig használtam. Annó amikor a Blade megjelent, a Modacon már javában folyt a rom kotyvasztás, itt mintha nem lenne nagy lelkesedés iránta. De reménykedjünk, hogy még karácsony előtt meglesz.
-
linker92
csendes tag
Eddig szorgosan figyeltem a forumot( és ezután is fogom
) ma hozta meg a futár, a telefon valami eszméletlen, skate után mintha felhőkön járnék
sajnos egy negatívum volt, a folia 1-2 helyen apró bubis volt és mint aggodó felhasználó elkezdtem terelgetni kifelé de a folia elkezdett nyulni, és kb "elkentem" a bubit.. igy leszedtem a fenébe
de majd ebay megoldja 1-2héten belűl ugye! a telefon egyszerüen tökéletes
-
Firstaye
tag
válasz
gyuribácsi88 #887 üzenetére
Az viszont nem egy rossz autó el kell ismernem.
Az általánosításod viszont még mindig szánalmas, de komolyan befejeztem.Hogy ne legyen annyira off: szeretném megköszönni a kísérletező kedvű embereknek, hogy töltenek fel a telefonjukról készült, vagy magával a telefonnal készült videókat/képeket. Felettébb kedves tőlük, hogy kielégítek azoknak a kíváncsiságait, akik még nem szerezték meg a készüléket.
-
-
Firstaye
tag
válasz
gyuribácsi88 #885 üzenetére
Még jó hogy fos. Ezt így általánosságban ki lehet jelenteni. Citroen ds szintű innovációt még egy más autógyárnak sem sikerült felmutatni a maga korában. Gondolom van egy max 3-as golf szintű autód.
Én is befejeztem, csak idegesített. -
-
vargaimre
csendes tag
válasz
gyuribácsi88 #881 üzenetére
Láttam én már elég sok német kocsit lerobbanva, semmivel sem jobb ,mint a francia.
2 Laguna van a családban egy 14 és egy 10 éves összesen 700.000km és csak 1× ált meg egy jeladó miatt.
Decemberben tervezem a Grand X vásárlást, addig olvasom a véleményeteket... -
Firstaye
tag
Szerintem nyugodtan össze lehet hasonlítani a két telefon. Az ember a tűzhelyet és egy telefont is össze tud hasonlítani, amikor elromlik mind kettő és csupán csak az egyikre van pénze. Esetünkben a két telefon egymást helyettesíteni is tudja, így még inkább helyén való az összevetés. Érthető, ha páran az alcatel irányában kacsingatnak, hiszen arról még nem nagyon derültek ki hibák, pedig van ott a bevilágítástól kezdve, a gyenge wifi jelen keresztül minden. Az összehasonlításból ez a telefon kerülne ki győztesen.
Az ilyen francia autós hasonlatokkal meg ne pedálozzunk, gyengék. -
89BDave89
tag
válasz
gyuribácsi88 #879 üzenetére
Bocs...
-
válasz
Keeperv85 #880 üzenetére
Csak az ár miatt kár lenne egy sávba tenni, ez olyan mintha egy francia autót hasonlítanál össze egy némettel.
A franciák is elkövették ezt a hibát hogy német árban kezdték el árulni a kocsikat és nézd meg mi lett velük, szépen lassan a peugeot+citroen mennek szépen tönkre (ha figyeled a híreket).
Az alcatelnek árat kell csökkenteni ha talpon akarnak maradni, mert a zte igen komoly tempót diktál, (ez az én személyes véleményen). Na de mind1, én nem bántam meg hogy megvettem a ZTE-t.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #879 üzenetére
Ha azt vesszük, hogy kb. egy árban vannak, akkor van értelme egy sávba tenni, de az az Alcatelnek fájni fog. Itt nem rúg labdába...
-
Olvassa már el az alcatel ot-995 fórumot az aki itt példálózik vele, össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
Anyaghasználat, kijelző, hardver, stb, stb, mind jobb a ZTE -ben mint az alcatelben.
És ezt úgy mondom hogy az első ilyen olcsóbb telefonom ez, eddig mindig drágább telefonokat vettem, 100.000ft körülieket, de ez is teljesen megfelel (nekem).
Az alcateles összehasonlítást meg hagyjuk már abba, köszönöm.
-
89BDave89
tag
válasz
#40993792 #877 üzenetére
Tehát azt mondjátok hogy csak a játékokkal lesz kompatibilitási gond?
Mert akkor az engem se éredekel... a kamera valóban ezerszer jobb, a proci erősebb... egyelőre még mindig bizonytalan vagyok.
És még mindig én is a grand X felé hajlok. Szerencsére még nincs pénzem, van időm gondolkodniKöszi a válaszokat!
-
89BDave89
tag
válasz
Beci9595 #872 üzenetére
Hát ez nem... kezdem elveszteni a lelkesedésem kissé...
eddig ez a LEDkímélés, fm rádió, kompatibilitási problémák nem hajtják a malmára a vizet. Lehet inkább maradok az alcatel OT995nél.
most nagy dilemmában vagyok, esetleg elmondhatnátok a véleményeteket, lehetőleg elfogultság nélkül.Előre is köszi!
-
Beci9595
tag
Ez a tok nagyon jól néz ki: Raindrop
-
Marcelo
csendes tag
Sziasztok!
Játékokkal hogy áll,majd azt is nézzétek már meg légyszives.Amúgy nagyon jó áron van.Ma megvárom a windows 8-at ha az nem sikerült jól,akkor a HTC 8s helyett ezt a telefont fogom megvenni.
-
dnorb
csendes tag
köszi, megtaláltam
-
válasz
ouzohuto #866 üzenetére
de, felül eláll egy fél milliméternyit a bekapcs gombnál, de több képet videót is megnéztem és mind ugyanolyan.
Mondom ez csak nekem tűnt fel mert előtte fémházas telefonom volt és ott annyira passzos volt minden hogy megszoktam.
Összességében egy nagyon jó telefon, ennyi pénzért meg pláne, ha 1 évet kibír már megérte.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #857 üzenetére
ezeket aa kemeny tokokat(ha nem halos) kerulnem a helyedben, mert igaz kemeny behatas ellen nagyon jol ved, de ha a por bejut a tok es a hatlap koze szepen lecsiszolhatja azt :S szoval szerintem a legjobb a SEMMI
#648) gyuribácsi88: nem nalad volt hogy egy kicsit elalt a hatlap valahol?
-
rizso
addikt
válasz
89BDave89 #863 üzenetére
Mivel a vaku, fm rádió, gombok világítás-vezérlése mindegyik GXI-ben megegyezik, így igen, mondhatni csak a zörgés miatt cseréltettem ki. Gondolkodtam rajta, hogy élek a 8 napos elállással, de nem tudnék ennyi pénzből ennél jobbat venni, és nem akartam most több pénzt telefonra áldozni (meg még a drágábbaknál is vannak hibák, amik miatt azokat is vihettem volna szervizbe), meg hát amúgy is nagyon tetszik, meg akartam tartani. Csak zavart, hogy gagyi zörgése volt rezgés helyett. De most már okés, megnyugodott a lelkem
dnorb: Nyelv és bevitel - Android billentyűzet beállításai - Speciális beállítások - Gombnyomás rezgési időtartamának beállítása
-
rizso
addikt
Örültem, hogy itt fórumozhattam, de ma visszavittem a T-be a készülékemet...
...és kicseréltettem egy másik GXI-re, így továbbra is itt leszek még egy jó darabig
Ennek nem annyira "zörgős" a rezgése - bár láttam már jobbat is, az tény. Úgyhogy most megint belakom, most már véglegesen
Ja és most találtam egy olyan opciót is, ahol a gombok rezgési idejét lehet állítani - így még komfortosabbá lehet tenni a gépelést -
DrCsernus
csendes tag
válasz
gyuribácsi88 #857 üzenetére
Én a szilikont rendeltem meg, ahogy valaki más is már innen. Ahogy néztük a képeken csak oda van PS-ezve a te, így valószínűleg nem fogja fedni a hangszórót, de majd ha megjön meglátjuk. Max megy vissza kínába és akkor jön a Nillkin.
-
ricky333
csendes tag
Valaki már kipróbált nagyobb vas igényű játékokat rajta?
pl: gta3, mc3... -
-
NoMagix
addikt
Ha nem volt még, már van Dominós ára!
-
DrCsernus
csendes tag
Talált már valaki hozzá jó fóliát? Zsebrevágtam és fel is jött félig a gyári fólia róla, így most elég gázul néz ki, de nem nagyon találok megfelelő cuccot hozzá.
-
Most számoltam ki hogy mennyibe áll mg a telefon.
Meglévő előfizetésemre vettem meg, a kezdő részlet 13000ft ebből nekem lejött 6000ft hűségpont, tehát a kezdő részlet 7000ft volt + 12x2850 = 41200 ennyiért nekem nagyon megérte. (best buy)
Én személy szerint teljesen meg vagyok vele elégedve, 1-2 dolgot még nem tudtam kipróbálni gps meg ilyenek.
Talán egy hátrányt tudok felróni a telefonnak, az a kamera szoftver fapadossága ( kevés az állítási lehetőség ) viszont cserébe egyszerű mint egy faék.
-
Kulinger
tag
Azért ez se rossz
-
housejoy
tag
nekem nemteszi fel az MPT driverét hiába töltöttem le a driver packot, win 8 pro-ra
-
Barbarics
tag
Tudom hogy ez NEM TELJESEN kapcsolódik ide de ma jött ki egy inteles motorola teszt:Teszt
-
goodboy007
senior tag
Nah este már vagy 2 órán keresztül tartott, mire átolvastam a megjelenés óta született kommenteket.
Egy kérdésre nem találtam választ, a hangzással kapcsolatban:
Ha valakinek volt Blade-je, az biztos tudja, hogy rettentő halk. Ahhoz képest, normális (tehát nem a gyári) fülessel ez szebben szól?
Igazából már megszoktam, de Omnia II-m volt előtte és ahhoz képest ez harmatgyenge, ott hangerő és csodás hangok is voltak, ez meg elég vérszegényes.
Illetve van-e, aki MortPlayer-t használ és próbálta már a telefonon, műkszik rendesen?Igazából a sebesség és a zene miatt cserélnék telefont, az O2 után még felüdülés volt, de a böngészés horror, mondjuk egy Google Maps esetén. Bár még mindig jó telefon, mert a megjelenésekori értékéért, azaz 30-40k-ért most csak kis kijelzős, kis felbontású, ugyanilyen procis szutykokat kap az ember, de már megérett a cserére.
-
Keeperv85
nagyúr
Logot küldjetek srácok, abból lehet elindulni. Csak ne ide, vagy kapjátok ki a jelszót, mert az ördög nem alszik. Jut eszembe, hogy én sem, délután talán sikerül magamhoz térni...
-
rizso
addikt
válasz
maggi1886076 #834 üzenetére
Nálam meg S2-vel gond nélkül ment...
-
gorogtibor
csendes tag
Az FM rádió nekem nem hátrány, havonta 1* ha hallgattam eddig is, sötétben nem nagyon akarok videózni.
Akkor ma meg is rendelem, remélem jó lesz -
SilverToM
tag
Hali!
Tud valaki olyan boltot mondani, ahol ki van rakva tapizásra? Köszi!
-
rizso
addikt
válasz
gorogtibor #830 üzenetére
Ezekre szerintem tökéletes, kivéve:
- ha sötétben akarsz videózni, ugyanis a vaku nem megy videófelvétel közben
- ha zenehallgatás alatt az FM rádiót is érted. -
gorogtibor
csendes tag
rizso: köszi a választ. Igazából nekem netezésre, videózásra, fotózásra kellene + zenét hallgatni és pár kisebb játékra. Nah meg persze telefonálásra
Szerintem még én is megrendelem a mai nap folyamán...
-
rizso
addikt
válasz
Keeperv85 #826 üzenetére
Talán a következő GXI-vel, talán (be kell vallanom, nem vagyok akkora szaki, hogy az "összevissza" karakterek halmazából megmondjam mi a hiba
). A nálam lévőt most viszem vissza, és kérek egy cserét (persze ha van az üzletnek készleten, és normálisan rezeg).
gorogtibor: amiket eddig telepítettem, azokkal nem volt gond (bár ez csak pár program). Amúgy pl. mxplayer filmindításnál közölte velem, hogy nem megfelelő a kodek, és töltsem le az x86 kodeket az áruházból (ami szépen linkelve volt a hibaüzenetben). Letöltöttem, és gyönyörűen vitte a tesztfilmeket
-
DrCsernus
csendes tag
Megérkezett. Szerelem első látásra
Hátlap lefejtése folyamatban. Elég masszív a cucc. Részletek később
-
gorogtibor
csendes tag
Hali,
a play-ből telepített játékok, programok és egyéb alkalmazások probléma nélkül futnak rajt? (az x86 miatt kérdezem)
Ha jók akkor már rendelem is a telefont
Kösz előre is -
airmax_2.0
tag
Hét végén bementem a West-End T mobilhoz, hogy megnyomkodjam kicsicsit a cuccot... Nem volt kirakva...
Ha valaki kipróbálta az mhl-t írja le légyszi... (egy kb 5000 Ft micro usb -> hdmi adapterről van szó amivel monitorra, vagy nagyképernyős tv-re küldjük a telefon képét...)
Ha az is jól megy akkor azt hiszem muszáj lesz legyőzni a midfield undoromat... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Peter_Pan #817 üzenetére
Köszi, közben belenéztem a gyári rom telepítőjébe. Simán lehet flashelni rá másikat. Mezei Edify sciptel megy. Viszont a kernelt egyedi algoritmus írja fel, vagyis én még ilyen parancsot Edify alá nem láttam. Az tuti hogy rajta van egy x86-ot boot sec, de hogy az után mi jön, azt nem tudtam megfejteni...
-
rizso
addikt
válasz
Keeperv85 #807 üzenetére
Véletlenül sem
Amit lehetett kipróbáltam: titkosítás módosítása, titkosítás kikapcsolása, PIN kódos párosítás, nyomógombos párosítás, de sehogy nem akart menni. Ami érdekes, hogy emlékeim szerint az eddig próbált készülékeimmel mindig ment, kivéve párom Skate-jét. Még após low-end Alcatelje is tudott csatlakozni...
Joshi: számomra is új, hogy az eddig tök jól működő megoldás a GXI-nél nem megy. Amúgy otthon megoldott a wifi, meg van mobilnetem is, csak most pont szarul jött ki a lépés, és ilyenkor rohadt jól tud jönni, ha laptopról meg tudod osztani a netet.
Más: visszavonom, hogy érzéketlen a kijelző töltés alatt. Ugyanis most kipróbáltam másik konnektorról is, és ugyanolyan szépen érzékel mindent, tehát a múltkor a másik konnektor volt a ludas...
-
Keeperv85
nagyúr
Ez nem fog menni, ugyanis a Superuser hírből sem ismeri az x86 su binárist, a teló meg az ARM verziót nem.
Viszont a készüléken van 3e recovery, ami manuálisan is használható. Már csak egy megfelelő bináris kéne, meg az azt kiszolgáló progi (...meg nekem egy készülék, amin meg tudnám próbálni...).
-
tlac
nagyúr
rootoláshoz próbáltátok már ezt?
[link] -
Nundee K.
tag
válasz
gyuribácsi88 #810 üzenetére
Üdv!
Lépj be a beállításokba-alkalmazások kezelése-SD kártya. Itt tudod áthelyezni az alkalmazásokat, már amelyiket engedi a telefon. Amíg nincs root (rendszergazdai jogosultság) a telefonhoz, addig csak ennyit tudsz tenni.
Root-tal - majd ha lesz - tudsz majd felesleges rendszeralkalmazásokat is törölni, amik foglalják a helyet a telefon memóriájában, továbbá módod lesz olyan app-okat is az SD-re áthelyezni, amiket most még nem tudsz.
-
Barbarics
tag
válasz
gyuribácsi88 #810 üzenetére
Szerintem ha Google-n utána olvasol,tuti meg tudod csinálni
-
Ez az app lementése dolog engem még mindig kiakaszt.
Tehát az a gondom hogy amit appokat letöltök, hogy lehet (vagy mivel) beállítani hogy a memóriakártyára mentse a dolgokat, ne pedig a telefon memóriára?
-
Joshi
titán
Ez érdekes, kiadsz 50k-t egy telóért de nem vagy képes költeni ~4k-t egy routerért?
Ez új számomra.
ui.: ráadásul egy routernek számos pozitív tulajdonsága van egy laptoppal szemben nevezetesen az hogy a router kevesebbet fogyaszt de a lényeg hogy mindig be van kapcsolva.
-
kentucky
őstag
mHL adapterrel megy a hdmi?
-
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88 #803 üzenetére
Nem
Korábban sokszor jól jött már, ahol nem volt wifis net, csak kábeles. Laptopba be a kábel, aztán továbbosztottam a laptoppal. A win7-nek alapból van egy ilyen funkciója, csak az így létrehozott alkalmi kapcsolatot a GXI nem látja. A My Wifi-ban látrehozottat meg látja, viszont valamiért nem tud csatlakozni (pedig kikapcsoltam már a titkosítást is, próbálgattam különböző csatlakozási módokat is, de semmi eredmény, egyszerűen elkezd csatlakozni, és a végén "hibás jelszó" üzenettel leválik a hálózatról).
-
-
Lacko87
tag
válasz
gyuribácsi88 #803 üzenetére
Nem!
Az előző albérletben nagy hasznát vettem, hogy a laptomomról megosztott nettel tudtam a telefonomat használni és a barátnőm amikor nálam volt akkor az ő laptopja is arról ment.
-
-
rizso
addikt
Nem értelek. Pont azért "alakítom a laptopom routerré", mert nincs wifi router. A lényeg a következő: a laptopba vezetéken keresztül megy a net, amit egy okos szoftver a laptop wifijén továbboszt, így a készülékek úgy látják a laptopot, mintha egy wifi router lenne.
Ha lenne egy wifi router, akkor nem pöcsölnék ennyit a hülye virtuális router megoldásokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest