- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko87
tag
Többen is írjátok, hogy a laptopról megosztott net nem működik a telefonnal. Én mindig a connectify nevű progit használom erre és tökéletesen működik. Nem volt még olyan eszközzel dolgom, amivel ne lett volna jó. Pl. a sokat látott Samsung Montém is tökéletesen csatlakozik az így megosztott nethez. És mindez az ingyenes verzióval mindenféle trükközés nélkül.
-
Keeperv85
nagyúr
Igen, konkrétan ezt a folyamatot az "előbb" linkelt Wiki cikk így írja le:
NFC nagyon alacsony sebességű adatátvitelt tesz lehetővé, de a kapcsolat extrém gyorsan jön létre két NFC kompatibilis eszköz között, ezért az NFC kiválóan alkalmas WiFi és Bluetooth eszközök gyors összekapcsolására, párosítására, kiváltva a lassú, nehézkes azonosítási folyamatot. Ebben az esetben az NFC kapcsolat csak a kapcsolat létrehozásában tölt be szerepet, a későbbiekben a kommunikáció, adatcsere már a gyorsabb adatátvitelt biztosító kapcsolaton (WiFi, Bluetooth) történik.
-
rizso
addikt
Persze olvass utána. Nekem tetszett, ha nem lett volna a CX400, akkor simán elég lett volna a WH-701-et (meg volt is, hogy azt használtam, mert van rajta mikrofon meg vezérlőgombok is).
Keeperv85: tehát az NFC lényegében csak arra, hogy párosítsa az eszközöket, esetleg névjegyek, alkalmazásadatok, könyvjelzők, stbstb továbbítására jó. És ha mindkét eszközben van NFC, akkor lehetőség van BT-on vagy wifin (ha van wifi direct) különböző buhera/párosítás nélkül nagyobb fájlok átküldésére is. Remélem jól értelmeztem, és ez lenne a lényeg...
-
Keeperv85
nagyúr
Igen, az NFC csak a két készüléket "azonosítja" össze. Aztán rájuk bízza (valójában kiválassza) hogy melyik fájlátvitel lenne éppen ideális. (Nyilván ha az egyiken csak BT-van csak aktiválva, WiFi nincs, mert megy a 3G, a másikon meg csak WiFi, akkor gondok vannak, de (nem tudom hogy opcionálisan-e vagy automatizálva) ilyenkor bekapcsolja a másikon is a pár-funkciót.)
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy állunk a különféle üzemmódokkal?
Recovery, Bootloader, Download érdekelne. (Bekapcs közben: Hang LE, Hang FEL, Mindkettő együtt). Illetve parancssor:
adb reboot recovery >> recovery
adb reboot bootloader >> bootloader, fastboot interfészHa van 3e/FTM recovery. A Power gomb kéne legyen az "Enter". Megy? Kezeli a lista a hang fel/le gombokat? (Lépked?)
-
rizso
addikt
válasz
Keeperv85 #790 üzenetére
Akkor a Galaxy S3-ban lévő S-Beam az valami más okosság? Mert a MA tesztből én azt vettem ki, hogy az egy "samsungosított" NFC szolgáltatás, ami nagyobb fájlok nagyon gyors mozgatásához jó:
"No, akkor jöjjön a híres S Beam. Alapból az a felállás, hogy van az úgynevezett Android Beam, ami NFC-n keresztül küld át apróbb dolgokat, névjegyeket, linkeket, naptárbejegyzéseket. Az S Beam annyival tud többet, hogy itt is NFC-n veszi fel a kapcsolatot a két masina, de nem korlátozódik ilyen aprócskára az átnyomható dolgok mérete, simán át lehet lőni képeket, videókat is. Mondjuk a haverunk felveszi, ahogyan éppen leöntjük magunkat sörrel / borral / ásványvízzel / kókusztejjel (a megfelelőt kérjük aláhúzni), elkezdni nézni a videót és jókat röhög, akkor két gombnyomás után a telefonokat egymáshoz érintve létrejön a kapcsolat és pillanatok alatt (tényleg fél perc sem kell egy több száz megás anyaghoz) átmegy a mozi WiFi Direct kapcsolat segítségével, de úgy, hogy a fogadó eszköz el is kezdi lejátszani, amint átért. Ez elég látványos fícsör, s el tudom képzelni, hogy nem csak a felvázolt szituációban hasznos." -
Keeperv85
nagyúr
-
rizso
addikt
válasz
#40993792 #783 üzenetére
A nálam lévő példányt mindenképpen visszaadom. Még azt nem tudom, hogy csak kicseréltetem (és akkor mindenképpen ez a típus marad, utána már nem adhatom vissza, hogy kösz nem kell), vagy élek a 8 napos elállási jogommal (és esetleg úgy rendelek majd egy másik ugyanilyet, és ha az is hibás lesz, akkor még mindig választhatok mást). Nagyon hajlok az utóbbi felé, hacsak helyben a T-pontnál ki nem próbálhatok egy másik darabot. Ha ki lehetne próbálni, és hibátlan lenne, akkor ott helyben cseréltetném.
Annyit hozzátennék, hogy a "8" napos elállás alatt nagyon vigyázz rá, nehogy valami baja legyen, mert akkor könnyen lehúzhatnak pár ezressel (első pár percben mutattam apósnak, forgatja, nézegeti, egyszer csak kicsúszott a kezéből - még jó hogy elkapta, és amúgy is csak az ölébe esett volna). Én is elszórakozhatnék még vele pár napig, de nem akarom kísérteni a sorsot - az ördög nem alszik
gulyatoma: bravó!
És mekkora fájlokat lehet átküldeni? Pl. konkrét videókat/filmeket is át tudsz tolni egyikről a másikra?
Canonfan:
1. sima routerrel tuti megy. Csak én ezt a laptopos megoldást már korábban is használtam, és pl S2-vel vagy Sensationnel, de még egy Alcatel 990-nel sem volt (utóbbinál annyi, hogy a Play nem ment, csak a böngészés és hasonlók).
2. Tényleg nehéz leszedni (főleg ha nem akarod eltörni), de külön eszköz talán nem kell hozzá. Nem kell naponta leszedni, és kész...
3. Gyári fólia tökéletesen megteszi, nagyon szépen, buborékmentesen van rajta.
4. Akksiról eddig csak jókat tudok mondani - már amennyire tudok róla nyilatkozni. Reggel vettem le a töltőről (8 után), napközben sokat baszakodtam a wifivel, mert nem akart összejönni a korábban említett csatlakozás, telefonáltam egy bő fél órát, fényképezgettem, néha próbálkoztam a mobilnettel is (csak le vagyok korlátozva, és piszok lassan ment), rezegtettem elég sokat a tesztelések miatt, meg hát sokszor csak úgy nyomkodom az újdonság varázsa miatt. Ja és 3G hálózaton használom, viszont az auto szinkronizálást kikapcsoltam, kb. óránként frissítek most (manuálisan). És most 62%-on van.
5. Nem tudom, én ki sem bontottam, maradtam a jól bevált CX400-nál. A gyári biztosan iszonyat gagyin szól, maximum csak telefonálásra alkalmas (legalábbis a korábbi tapasztalataim alapján nem nagyon találkoztam normális gyári fülessel, főleg nem ilyennel. Még a Sensation fülese is ratyi volt, pedig az komolyabbnak tűnt. Na jó, az N8 gyári fülese tetszett, csak az agybadugós volt, és minőségibb is).Klitzn: ha jól tudom WH-701 járt az N8 mellé, és az elég jó volt! Árban én olyan 5-10k körül tippeltem volna, de elvileg 3eFt körül megvásárolható.
-
Klitzn
csendes tag
Ha már így szóba került a fülhallgató, tudna valaki ajánlani egy aránylag jó fülest 2-3 ezer forintért? Nem vagyok otthon ezekben a témákban, de ez már elég jó kis telefon, és akkor már ki szeretném használni rendesen.
-
Canonfan
senior tag
válasz
#40993792 #783 üzenetére
Erről jut eszembe... már nem is bánom, hogy csak szerdán veszem át. Így a hosszú hétvége miatt az alap 3 munkanap mellé bejön még + 4 (munkaszüneti) nap, amíg cseréltethetem (illetve kitolódik a 8 napos elállás intervalluma is)
Igen, én is pont ebből a megfontolásból rendeltem direkt szerdára a futárt.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Olvasva a fórumot eszembe jutott pár kérdés amit szeretnék megkérdezni a már GrandX IN tulajoktól.
Az enyém majd csak a jövő 7-en jön meg (ha minden jól alakul), ezért szeretnék kérdezni addig a tapasztalataitokról, bocs, ha már ki lett tárgyalva valamelyik kérdés :1. A telefon Wifi antennája mennyire érzékeny, illetve mennyire csatlakozik problémamentesen a Wifi hálózatokra? Olvastam rizso fórumtárs hozzászólását, miszerint nála nem megy a laptop által megosztott Wifi-vel, nálam alapból Wifis router van otthon, és azért érdekelne, mert letölteni, appokat frissíteni újabban kizárólag az otthoni Wifin szoktam, a sajnos nem korlátlan mobilnetem miatt.
2. A hátlapot tényleg olyan kínszenvedés leszedni (szerencsére nem kell majd sokszor) vagy azért nem annyira vészes, érdemes pl műanyag vonalzót, régi plasztikkártyát is bevetni a cél érdekében?
3. A telefon gyári kijelzővédő fóliája milyen szerintetek, ha nincs más bőven jó, vagy mindenképp érdemes leszedni és és venni rá egy jobbat? Én szeretnék rá fóliát minenképp, mert úgy tudom nem GorillaGlass üveg van előtte...
4. Az aksiról mi a tapasztalatotok? Úgy értem, úgy hogy most hogy tesztelitek, intenzívebben használjátok (legalábbis magamból indulok ki, én azt tenném/fenni fogom
) így is kibír 1 napot legalább, vagy volt hogy hamarabb megadta magát az aksi?
5. Még annyi kérdésem lenne, hogy a gyári füles, illetve a telefon hangminősége milyen, mennyire szól jól? Úgy emlékszem írta valaki itt a fórumon hogy a gyári füles kinézetre 500 Ft-nál nem ér többet, de hangra is kb annyi, vagy simán használható azért, illetve érdemes lehet a telóhoz jobb fülest venni, mennyire jó a hangminősége?
Bocs a sok kérdésért, válaszotokat előre is nagyon szépen köszi!
-
gulyatoma
csendes tag
Tádááááááám! Most párosítottam a DXI-t egy alcatel993 D vel az NFC chippel. Annyi hogy a párosításhoz csak össze kellett a 2 telefont érinteni.
-
rizso
addikt
válasz
Peter_Pan #776 üzenetére
Nem tudom mi lenne rá a helyes kifejezés, de egy normális vibramotor nem ilyen. Az ember kézbeveszi ezt a drágaságot, ledöbben, hogy milyen jó az anyaghasználat/összeszerelés/súly, tényleg egy minőségi telefonnak tűnik, és akkor elkezd pötyögni rajta, vagy jön egy hívás, és akkor ilyen zörgő, gagyi hangot ad, mintha szét akarna esni
Klitzn: írd majd meg a tapasztalatod, kíváncsi vagyok rá - de akár más tulaj véleményét is meghallgatnám/megnézném (akár egy videón keresztül is)
-
Peter_Pan
tag
válasz
gulyatoma #777 üzenetére
Olyan néhány centiméteren belül használható nagy sebességű rádiós kapcsolatot tesz lehetővé két NFC-s készülék között, amely segítségével egy filmet rövid idő alatt átjátszhatsz a másik készülékre. Vagy a névjegyeid pár tized másodperc alatt kinyerhetők a másik telefonra...
-
gulyatoma
csendes tag
Srácok valaki tegye már helyre a fejemben ezt az NFC chip dolgot hogy mi is ez akkor tulajdon képp illetve hogy akkor van a GXI ben vagy nem van? Előre is köszi
-
rizso
addikt
Hát srácok, lehet, hogy a videókon keresztül nem jön át a különbség rendesen, de élőben azért igen. Nem azt akarom, hogy olyan legyen, mint a SKate, csak hogy ne legyen ez a berezonálás. Ugyan nem mindenkit zavar, vagy éppen fel sem tűnik (pl apósnak is csak annyi tűnt, hogy jobban berezonál, mint a Skate, de őt nem zavarná), de nekem nem tetszik, és már a tudat miatt is cserélném...
ricky333: esti filmezéshez tökéletes, teljesen normális hangerőn szól (nem úgy mint pl egy Sensation), és fülessel (legalábbis egy CX400-zal) is abszolút rendben van (de vájtfülűek biztosan találnának benne valami negatívumot - én mondjuk S2 hangzásával is elégedett voltam, pedig néhányan leszólják a hangzását).
Más: nincs itt egy Szekszárd közeli tulaj, hogy össze tudjuk hasonlítani a vibramotorokat?
-
Peter_Pan
tag
válasz
ricky333 #773 üzenetére
Bocs, hogy pont téged talállak el vele, de ma már ez a sokadik megválaszolhatatlan kérdés. Most hogyan mondja el bárki is, hogy mennyire hangos? Illetve kinek mi a hangos...
Ha érdekel és pontosan tudni szeretnéd, akkor menj el és próbáld ki!
Ja és ha bárki szerel rá 4 kereket, attól még nem lesz belőle autó... -
ricky333
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy mennyire erős a hangszórója, illetve zenehallgatáskor mennyire hangos fülhallgatóval?
-
kidarida
csendes tag
Hát, hang alapján tényleg furcsa, kíváncsi lennék élőben milyen.
Vajon mikor fogják árulni más mobil boltban?
Kíváncsi leszek az árára. -
Peter_Pan
tag
Bár nem tudom mennyire jó a két telefon mikrofonja, illetve mennyire nyúl mindenbe bele a youtube szervere, amikor átkonvertálja az eredeti anyagot...
De számomra is úgy tűnik, hogy a vibramotorod nem egyenletesen rezeg. Nyilván egyforma a Skate-tel még akkor sem lesz ha esetleg pont ugyanaz a motor (mert a ház meg más). Az enyém teljesen egyenletesen rezeg. Ha csak ezen múlik, hogy drágább készüléket veszel-e, akkor szerintem tényleg hasonlítsd össze egy másik példánnyal! -
rizso
addikt
-
Peter_Pan
tag
Nekem inkább olyan mintha "zzzz"-t mondana és teljesen homogén. Nem világos mit értesz "zörgés" alatt.
Eddig én már több helyen gond nélkül tudtam wifire csatlakozni a legkülönfélébb helyeken. A laptopom wifi hozzáférését igaz még nem próbáltam megosztani, mert 32 jegyű karakterei közt vannak olyanok, amiket telefonról nem tudok beírni. Szerintem próbálj más hálozatot is, hátha nem a telefon a ludas, a vibramotort meg egy bemutatóteremben hasonlítsd össze egy másik példánnyal. Elvileg egy új készülék is lehet hibás.
A vakuja azért nem világít folyamatosan, mert a ZTE kameramaghajtó programja nem tartalmazza az androidban egyébként honos "torch" vaku üzemmódot, amelyre a lámpa programok alapoznak. Ez szerintem teljesen rendben van ha egyébként tartós üzemben károsodna a vas, ugyanis ha csupán fényforrás kell a sötétban, arra a képernyő is használható. Éjjeli videózásra meg biztosan semmilyen mobil sem való.
A rádió jelenlegi hiánya nem örömteli, mert én még úgy vettem, hogy fel volt tüntetve. Igaz eddigi telefonomét sem használtam. Illetve előfordulhat, hogy ez csupán egy kezdeti hiányosság, amit később orvosolnak.
Nálam biztosan sokáig marad, mert teljesen meggyőzött. Persze ideát 2 év hűség mellett ingyen lehet hozzájutni.
-
rizso
addikt
válasz
Peter_Pan #757 üzenetére
Nálam is hasonló értékek vannak.
Más: nektek is "zörgős" a rezgés? Kicsit kiábrándító, hogy párom Skate-je minőségibb, nem zörög így...
Ráadásul valamiért a laptopom által megosztott wifi hálózatra sem tudok csatlakozni (My wifi programon keresztül) - mondjuk a Skate-tel sem megy, de korábban más androidos kütyüvel nem volt gondom. Kipróbáltam már mindent: titkosítás állítása, titkosítás kikapcsolása, de valamiért nem akar összejönni. A laptop kiírja, hogy csatlakoztatva van az eszköz, a telefon viszont a csatlakozási kísérlet végén kiírja, hogy hibás jelszó (pedig jól írtam be, meg nyomógombos/pin kódos párosítással is próbálkoztam, de mindig csak a hibás jelszó hibaüzenetet kaptam, ha van jelszó, ha nincs), aztán a laptop is ledobja a hálózatról.
Nagyon tetszik a telefon, rengeteg dolog van benne, amit szeretek, de játszadozok a gondolattal, hogy ezek a kis aprónak tűnő, de annál idegesítőbb hibák miatt visszaviszem...
-
kidarida
csendes tag
válasz
Cooler96 #758 üzenetére
Én azt is egy simmel használnám csak árban(domino zte és független alcatel) nincs nagy különbség. Itt talán az intel processzor fogott meg
Csak tényleg azt nem tudom eldönteni melyik a jobb
Teszt kepek és videok alapjan a zte talan bizonyosan szebb képet készit meg a video is eleg jó.
De gondolom pont az intel proci miatt vesz fel és kodol is ilyen jol a zte.
Mobilarenas tesztben pl alcatel nem jatszott vissza full hd videot..(lehet 720 as volt most hirtelen nem ugrik be)
A zte-vel ilyen gondok akkor nincsenek?
Nagyon jo kis telefonnak latom az eddigiek alapjan.Off;
Most akkor paypass egyenlő nfc vel? Probaltam utana olvasni de nem tudtam leszűrni most akkor mivan.. Van ahol egy lapon emlitik es van ahol kulon... -
Peter_Pan
tag
Nálam egyik sem: Windows 510 MB belső tárolót lát a 16 GB pluszban vett SD kártya mellett.
Szerintem van emellett még valami nem közvetlenül elérhető belső memória is, legalábbis a mellékelt screenshot alapján erre gondolok. Bár én az osztrák T-Mobil leányszolgáltatójánál vagyok, lehet a magyar T-Mobil készüléke nem 100%-ban azonos. -
kidarida
csendes tag
Esetleg csinalna majd valaki egy bechmark tesztet?
Én még egy Alcatel 997 en gondolkozok, nem nagyon tudok dönteni:d -
gulyatoma
csendes tag
Kiderített már valaki valamit az N
FC ről?
-
alien19
tag
Sziasztok!Régóta figylem a telefont és a fórumot is
Már 1 hónapja eldöntöttem decemberben ezt a telót akarom megvenni ha lejárt a hűségem
A kérdésem az hogy mennyi a felhasználható belső memória, mert hol 16 gb-ost hol pedig 4-est találtam eddig a leírások alapján.És persze ebből adódóan mennyi a tényleges memóra amit felhasznáható.
Köszi
-
szaszii
tag
válasz
gyuribácsi88 #749 üzenetére
nézd meg az app2sd beállításai között, hogy van-e rá lehetőség, hogy egyből oda rakja fel őket.. nekem valamelyik appal sikerült, de már nem vagyok benne biztos, hogy az az app2sd volt
-
rizso
addikt
válasz
Gedeon31 #746 üzenetére
Igazából várdombi
Szekszárdon csak anyóséknál vagyok - szóval mondhatjuk csak félig vagyok szekszárdi, érted
Igazából láttam már jobb fotós mobilt is, de így is használhatónak tartom a képeket, és simán hozza azt a szintet, amit sokszor a kétszer ennyibe kerülő telefonok sem ugranak meg. Kár, hogy a vakut elcseszték, meg rakhattak volna bele egy komolyabb kameraszoftvert is (bár ez utólag telepíthető), de amúgy tényleg nem tartom rossznak - főleg ha nem felejtem el, hogy újonnan 50k alatt jutottam hozzá, és amúgy meg igen korrekt maga a telefon.
Az eddigi negatívumok mellé talán a következőt is megemlíteném: kicsit "berezonálós/zörgős" a vibramotor. Jobb lenne, ha kicsit halkabb lenne, viszont erőteljesebb is egyben.
-
-
szaszii
tag
válasz
gyuribácsi88 #744 üzenetére
app2sd-t töltsd le
-
Azt árulja már el nekem valaki (mivel ez az első andriodos telefonom) hogy hol kell beállítani azt hogy amit letöltök azt mindent a memkártyára mentse és ne a telefon memóriára?
-
szaszii
tag
Üdv! Várható rá 4.1, esetleg 4.2 frissítés?
-
rizso
addikt
-
zazumisi
tag
Ez a kép és Peter_Pan hozzászólása elég meggyőzőnek tűnik. Élőben nem tudom mikor lesz alkalmam megnézni, de ez alapján nagyon nem rossz.
Samsung Wave 1-em és iPhone 4-em volt, most egy Defy+ -t nyúzok éppen, de ebben pont a kijelző minősége zavar. Nyilván magasan van a léc... -
rizso
addikt
Itt egy kép a kijelző betekintési szögéről. Szabad szemmel nem látható a kijelző alján és tetején látható szürkésedés, csak a Skate látja így a dolgokat
-
HXY
addikt
válasz
atillaahun #731 üzenetére
Ha az XDA-n valaki nekiáll, és megcsinálja, akkor igen.
A telefonon lehet egyszerre több oprendszer is, így a bekapcsoláskor lehetne választani, hogy az Android induljon ha telefonálni akarunk, vagy a Windows, ha PC-ként akarjuk használni.
Anno a Galaxy S2-re is portolták az Ubuntu-t, az iPad-re meg a Windows-t, pedig ezek ARM alapúak.
Szerintem ezen sokkal könnyebb dolguk lesz, és sokkal jobban fog futni, mivel natívan futhatna akármelyik 32 bites oprendszer.
-
Peter_Pan
tag
válasz
zazumisi #724 üzenetére
Kedves Zazumisi!
Én hosszú ideje keresgéltem a bemutatótermekben életem első okostelefonját és nem érdekelt mi állítólag a trendi, mert pontosan tudtam mit akarok egy mobiltól. Kellően jó készülék esetén arra is készen voltam, hogy szolgáltatót váltsak.
A lényeg: számomra váratlanul megjelent a nem éppen jó készülék kínálatáról híres szolgáltatóm, a telering (osztrák T-Mobil gazdaságosabb profilú leánya) kínálatában a készülék. Elmentem hát megnézni és néhány másodperc alatt 2x is leesett az állam: először a képernyő minősége miatt.
Úgy hiszem ezzel válaszoltam is kérdésedre, szerintem azonban a legjobb amit tehetsz, hogy megnézel saját szemmel egy bemutatópéldányt.
(mert csak te tudod, hogy neked mi a jó) -
xenom0rph
őstag
válasz
atillaahun #731 üzenetére
Elméletileg igen, gyakorlatilag, kitudja.
-
HXY
addikt
Ha x86-os cpu van benne, akkor elvileg majd rá lehet erőltetni bármilyen asztali oprendszert.
Windows XP, 7, 8, Ubuntu, stb.
Persze a telefonálás nem hiszem, hogy menni fog, de mini számítógépként akkor is jó lenne egy rendes oprendszer az Android mellet dual bootban.
Akit érdekel, az nézze az XDA-t.
-
rizso
addikt
válasz
szabi__memo #727 üzenetére
Az is lehet...
-
rizso
addikt
zazumisi, Ftomm: nem tudom, hogy ugyanaz a kijelző van-e az Inteles és a Tegrás verzióban, de az Intelesnek gyönyörű képe van! Nagyon szép, természetesek a színek, a betekintési szöge is remek (minden irányból). Ugyan már nincs Sensationöm, de emlékeim szerint annak nem volt ilyen jó a kijelzője, kisebbek voltak a betekintési szögei. Kicsit a Samsung Wave2 kijelzőjéhez hasonlít - szóval nagyon jó!
Érzékenységgel sincs semmi gond, rendesen teszi a dolgát, mindenhol egyformán érzékel. Kivéve ha töltőn van. Na akkor kicsit megbolondul, és van olyan, hogy nem azt csinálja, amit akarok (főleg ha hosszan nyomva akarok valamit elérni, pl. "é" betűt) - de tudtommal sok telefonnál így van, hogy töltőn nem 100%-os a kijelző érzékelése... -
NoMagix
addikt
A kijelzőről én is kérdezném, hogy az érzékenysége milyen?
Van olyan, hogy többszöri érintés kell neki?
Mindenhol egyforma az érzékenysége? (szélein körben) -
zazumisi
tag
Üdv Mindenkinek!
Engem a kijelző minősége érdekelne. Azt hiszem a nem Inteles verziónál írták a tesztben, hogy elég fakó, és a betekintési szögei sem a legjobbak. Ennél mi a helyzet?
Esetleg videó erről? -
rizso
addikt
Egy class 10-es kártyám van, eddig egy telefonban sem volt vele gondom, GXI is szépen kezeli.
SD tools alatt ezt érted?
Igyekszem mindent tesztelni, nagyobb játékokat is, csak sajnos megzabálta már a mobilnetem, és anyóséknál nincs wifi (meg a közelben sem), és így a laptopomról kell osztanom a netet, ami valamiért most nem megy (Intel My Wifi-t használtam eddig, ment is, de most valami gebasz van, és tegnap óta nem tudom megcsinálni).
Szóval igyekszem srácok
-
vegyszer
addikt
válasz
Keeperv85 #707 üzenetére
Szervusztok!
Had kérdezzem meg, hogy ama csatlakozó ajzat, ami az előbbi hátlaptalanított képen a mikro sd és a NCF kivezetések között van félúton az mi lenne?
Én egy külső antenna csatinak nézem, ami a blédemen is van, csak ugye olyan hátlapot nem lehet kapni, amin a kellő helyen egy gumidugó van... Vagy teljesen rossz úton járok, és az teljesen más dugaj?Köszi a választ!
-
Dyde
aktív tag
Azt megnézné valaki hogy nagyobb játékok, meg appok mennyire problémásak? Mert eddig nem nagyon írt meg senki olyat h yx nem megy az intel proci miatt.
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #715 üzenetére
Bele ne halj má' abba a 120Ft-ba!
Egy nyakláncon elfér és a fém ami nekem van, még jól is néz ki (Mondjuk pengeni nem szerencsés ilyesmivel mert leszaggatja a húrokat.
)
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #711 üzenetére
"Csak egy tipp: a mélyedésnél elkezded feszíteni majd ahogy lett annyi hely, a körmödet a vájatba dugva végigcsúsztatod, egyik irány, másik irány"
...és már lenni is van: a körmöd...
Gitárpengető srácok! (..csak én vagyok itt zenész? Még valaki el nem húzza a nótám...) Szépen alá lehet vele nyúlni.
-
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88 #711 üzenetére
Úgy terveztem én is, csak rohadt nehezen akarta elengedni - főleg az alján. Könnyebb, ha az oldalán felfelé kezded el "lehámozni"...
-
De viszont ez a hátlap az, ami magától nem fog leesni ...
Csak egy tipp: a mélyedésnél elkezded feszíteni majd ahogy lett annyi hely, a körmödet a vájatba dugva végigcsúsztatod, egyik irány, másik irány, de elég csak az egyikbe és már lent is van.
-
Keeperv85
nagyúr
-
rizso
addikt
válasz
Keeperv85 #701 üzenetére
Nem kételkedek benne, hogy kárt okozna a folyamatos világítás, lehetséges
Viszont akárhogy is nézzük, ha egy gyártó tesz a készülékébe egy ilyen ledet, akkor a tulaj elvárná, hogy ki is tudja használni a készüléke adottságait . Ez kicsit olyan, mintha pl. az érintője nem érzékelne körbe 1 cm-es sávban. No meg ugye ott vannak a pár ezer forintos "gazdaságos" telók, amikben olykor helyet kap egy led is, amit kimondottan lámpa funkciónak szánnak. Vagy pl. ott van a Sensation, aminek piszok jó dupla ledes villanója van, viszont szoftveresen elcseszték a dolgot, ugyanis segédfényként nem megy a led, így sötétben esélytelen éles képet lőni vele...
-
Keeperv85
nagyúr
Nem véletlen nem fejtettem ki az első hozzászólásban ezt a témát, de most megejteném a saját véleményem, ha megengeded!
Én javítottam az említett készülékeket, szóval nagyjából tudom milyen ledek vannak benne, ellenben ezzel. Viszont a gyártó hivatalos álláspontja szerint a led tartós világításra nem alkalmas. Na most hogy ezt milyen teszt igazolja, illetve mekkora a valóságtartalma, azt lehetetlen kinyomozni addig, még valaki ki nem operál egy ilyen ledet és ki nem próbálja külön, illetőleg valaki szoftveresen meg nem kerüli a rendszerbe iktatott szándékos korlátozást. Addig csak annyit tudunk tovább adni, amit onnan kaptunk állásfoglalásként. Ettől eltérő eredmények is születhetnek később, illetve simán lehetséges, hogy a termelődő hő ellenére, figyelembe véve a készülékház anyagát, beszerelési minőséget stb. stb. a gyakorlatban -és nem az elméleti, illetve szintetikus tesztben kapott értékek- merőben más visszaigazolást eredményeznének.
A Skate esetén már tudjuk, hogy hosszútávon nem túl biztonságos hajtani a villanót. Az a kérdés viszont nyitva van, hogy egy esetlegesen minőségibb ledre cserélve azt (nyilván a garancia elvesztés mellett) vajon az meddig futna benne.
Itt ugyanis nagyon nem mindegy mivel van pl. a fényerő kontrollálva. Ha feszültség szint kontroll van rajta, akkor, ha hardveresen/szoftveresen lehet csökkenteni, akkor már kitolódhat az idő, ha négyszög impulzusokkal kapcsolják, akkor is kérdéses, hogy a frekvenciát (vele a kitöltési tényezőt) a szoftver, vagy egy előre beállított impulzus generátor adja le, tehát irányítható-e egy esetleges hőmegfutás esetén.
Abból a szempontból persze a ZTE a ludas, hogy vagy jobb minőségű ledeket kéne pakolni a készülékekbe, vagy jobban kéne hűteni ami benne van.
Egyébként a C905 képes hybrid világításra, egymástól függetlenül tud vakuzni a Xenon villanóval és az AF leddel, egyszerre és külön-külön is, illetve egymást követően
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Filmvilág
- OLED TV topic
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Új előzetesen a Lost Soul Aside
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mafia: The Old Country teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest