- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
89BDave89
tag
na megnézzük 3 hét múlva milyen ára lesz, aztán beújítunk egyet, ha megfelel.
Remélem akkor mostmár tiszta hogy milyen specifikációkkal adja a trémobil.
És remélem ennek is hasonlóan nagy szakács tábora lesz, mint a blade nek volt. -
gulyatoma
csendes tag
KÖZBEN MEGTALÁLTAM A SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK KÖZÖTT! kÖSZIKE
-
gulyatoma
csendes tag
Sziasztok!
Nekem holnap érkezik a kütyüm,ezt a 8 napot honnan vettétek? Nekem tegnap nem mondták a T-Webshop-os hölgyek. -
Canonfan
senior tag
Én ma beszéltem a T ügyfélszolgálattal, ez a 8 nap kipróbálási idő eléggé felcsigázott, lehet holnap megrendelem, de még alszok rá egyet.
-
Reverting
őstag
Árkad Tré... Mi? Háááát... az melyik...
) szoval nincs... de ha itt nincs mashol sem...
szoval nem tudtam megnezni
))
-
|AP|
veterán
Reméljük lesz teszt nemsokára...
-
Balázs1621
senior tag
Egész jó áron kezd. De miért rejtegetik? Az érintőképernyős készülékek között ott sincs, csak ha külön a ZTE telefonokat keresem, talán ilyen kevés van belőle?
-
Reverting
őstag
Elerheto dominoval...58500huf
Rendelt mar valaki? -
dReFiX
senior tag
válasz
airmax_2.0 #478 üzenetére
Ezt te hol láttad ? mert 2 év hűséggel annyi. nem kártyásan.
-
ouzohuto
senior tag
nálam már 50e a 2éves hűséggel
-
sambuce
tag
Hy!
Ha esetleg vkit érdekelne [link]. Megnéztem a sima és az in ugyan annyi méretre. -
airmax_2.0
tag
Az árak jól sikerültek.
50000 prepaid...Még megvárom az lg o L9-t de ilyen árelőnyt nehéz lesz ledolgozniuk... Ennyiért még a midfield undoromat is lehet hogy le tudom győzni, tekintve, hogy csak gyári szoftverrel akarom használni, és nem is igen játszom telefonon....
Jót gurított a zte...
-
Peter_Pan
tag
Persze eddig csak Bécsben próbáltam, ahol jó a térerő, így nem kezd el nagy teljesítménnyel sugározni. Lehet rossz vétel esetén valamivel többet fogyaszt, de nem hiszem hogy azesetben ne bírná ki nap végéig.
A használati utasításban 0.572 W/kg -os SAR érték van feltüntetve, ami okostelefonok közt egész jónak számít (általában 0.8-0.9 szokott lenni). A telefonálás közben ennek ellenére mindkét oldalon jó volt eddig a vétel minősége.
Ezt amiatt tartom említésre érdemesnek, mert az egész üzletben ez volt az egyetlen készülék, amelynek nem tudták megmondani ezen paraméterét, csak annyit tudtak, hogy korábban a ZTE készülékek esetén a sugárzás erőssége közepes tartományba esett, így vásárláskor azért emiatt kicsit azért hezitáltam. A használati utasításban talált érték viszont megnyugtat.
-
Peter_Pan
tag
válasz
dominicheft #472 üzenetére
Azt valóban elfelejtettem.
Eddig nem sikerült 50% alá lemerülnie egy napon belül, pedig volt, hogy 2-3 órát folyamatosan böngésztem interneten, meg egy keveset videóztam is még mellé. Vagyis szerintem átlagos terhelésnek teszem ki, emellett pedig mivel van munkám, nem lógok egész nap a készüléken.
Szerintem erős igénybevétel mellett is ki kell bírja nap végéig, bár ilyennek eddig még nem tettem ki.
Azt tudom, hogy ha nem szórakozok vele, akkor 3-4 napot kibír egy töltéssel. -
dominicheft
csendes tag
És az akksi hogy bírja mert azt mondták eddig hogy kőnnyű lemeríteni?
-
Peter_Pan
tag
Én Ausztriában 3 hete használom a Grand X IN-emet.
Nagyon elégedett vagyok a készülékkel! Megjelenésre és tapintásra is kellemes, nem nyikrog, illesztések pontosak. Nekem még rajta van a védőfólia, anélkül állítólag gyűjti az ujjlenyomatokat illetve nincs gorilla körmök elleni üvegburkolata
Hmmm... atom... pár éve mindenhol azt lehetett olvasni, hogy laptokban minden el fut rajta, de a konkurens csipekhez képest harmatosan. Ezért sosem lesz atomos számítógépem.
Tapasztalatom szerint okostelefonban az atom viszont nagyon atom!! Villámgyorsan reagál minden érintésre, akadozás nyomait nem észleltem sem a menürendszer kellően kusza használata, sem videólejátszás közben. Azaz a sebességre és folyékony felhasználói élményre nem lehet panasz.
(Az pedig érdekes érzés, hogy ma már olyan készülék vágható zsebre, ami hardveresen elvileg alkalmas lenne bármely eddigi x86-os Windows futtatására, nemúgy mint az eddig megszokott ARM-es vetélytársak)A képernyőjén megjelenő képet/videót jó érzés nézni. A kellően magas pixelsűrűség miatt minden éles rajta. A színei teljesen természetesek, nem gondolom, hogy azokat bármilyen algoritmussal manipulálná a rendszer.
Youtube HQ videók esetében olyan éles a kép, mintha rendes képet nézne az ember (SQ videók sem sokkal rosszabbak).
1280x720-as felbontású HD videót is próbáltam. Ehhez a W7-ben található minta videót (Wildlife) választottam, mert sokak számára hozzáférhető, illetve kellően jó minőségű és természetes színvilágú a képanyaga. Ezzel is maximálisan elégedett vagyok, a kijelzőn a hód és a koala minden egyes szőrszála borotva élesen látható és a színek is természetesek maradnak. Vagyis ekkora képátló esetén az eddigi átlagosnál jobb, 940x560 pixeles kijelző is bőven elegendőnek bizonyul érzékszervi szempontból.A kamera viszont átlagos. Jó megvilágítás mellett egész jó képeket produkál, kevésbé ideális megvilágítás (borús idő, olvasólámpa) esetén viszont csupán átlagos, mobiltelefonoktól megszokott fényképeket készít.
Érdekes viszont, hogy az átlagos fényképezési képességéhez képest jobb videó felvételeket készít, ráadásul 1080p felbontásban. Menet közben állítható a zoomolás, de a vaku felvétel közben nem kapcsolható be. Ha felvétel előtt kapcsolja be az ember, akkor is kialszik kb. 2 mp múlva, így a villanónak haszna csupán fényképezésnél lesz (vagy keresni kell egy olyan alkalmazást, amivel hosszabb időre is be lehet kapcsolni a vakut).
Képalkotási képességeit tehát úgy foglalhatom össze, hogy ha nem DSLR illetve camcorder minőséget várunk el egy mobiltelefontól, akkor sok okunk nem lesz panaszra, mert a készített felvételek bőven hozzák azt a minőséget, amit az ember már szégyenkezés nélkül megmutathat a barátainak vagy megoszthat közösségi oldalakon.
-
DS39
nagyúr
válasz
Dr_Senkihazi #468 üzenetére
mindkettő lista ár csak a T webshop ilyen aberrált, hátha többért is megveszed.
domino-val egyelőre nem árulják. de mivel a lista áras is függő kb ugyanott vagy.
-
Meglévő előfizetésre, havi 2850ft törlesztőrészlettel.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
Barbarics #467 üzenetére
"
Feltételek:
Listaáron, előfizetés nélkülA készülék ára:
T-Pontokban és partnereinknél: 66 500 Ft
Webshop ár
5% kedvezménnyel: 63 175 Ft
Kosárba
Feltételek:
Listaáron, előfizetés nélkülA készülék ára:
T-Pontokban és partnereinknél: 95 000 Ft
Webshop ár: 95 000 Ft
Kosárba "szeritem meg a 66k a dominos...legalábbis én ezt látom a linken...
-
Barbarics
tag
válasz
gyuribácsi88 #466 üzenetére
remélem is ,hogy minél előbb lesz róla teszt
-
Na megrendeltem a telefont, legkésőbb pénteken megjön, kíváncsi leszek !!!
A tesztet én személy szerint, valószínű hanyagolni fogom mert a mobilarénás srácok addigra (sztem holnap) csinálni fognak tesztet.
-
dReFiX
senior tag
válasz
maggi1886076 #464 üzenetére
Pont azt mondom hogy aki nem akar 5.000+ előfizetést kötni meg sem éri elkötelezni magát....Persze ha valóban a kettő között lesz valahol a kártyás ár.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Canonfan #457 üzenetére
Bár az nekem is feltűnt hogy nincs kártyásan, engem is érdekelne hogy mi okból...
Valószínűleg a felhasználói nyomás hatására idő előtt elkezdték forgalmazni, és még csak 1 készlet érkezett be hozzájuk, így a korlátozott darabszám miatt, az előfizetőknek elérhető egyelőre.
Amint megfelelő mennyiségben lesz készleten, várhatóan érkezik a dominós ára is. (reméljük legalábbis)
-
-
Ronam
addikt
Küldtem pár embernek PÜ-t, nem lett valami túl szakértői leírás
, érdemes inkább ezt elolvasni. Sorry az offolástért....
-
boneyard
tag
válasz
gyuribácsi88 #454 üzenetére
A 8. havi tesztben Grand X kamerájáról se sok jót írtak. Mondjuk én alig használom fotózásra a Blademet, arra ott van a fényképezőm. A szétesés már komolyabb probléma, bevallom nem olvastam utána az OT995 tapasztalatoknak, mert a ZTE-t vártam, ezért is kérdeztem olyat, akinek az van.
-
rizso
addikt
válasz
A Wave bizony jó képeket csinál, és még a videója is elég fasza (5MP-es telók között az egyik legjobb).
Ha meglesz a GXI (vagy akár bárki másnak), megnéznéd/tesztelnéd a következőket?
- kijelző érzékelése, fényereje, betekintési szögei
- beszédhangszóró minősége
- hátlapi hangszóró(k) minősége filmlejátszás közben
- wifi vétel érzékenysége
- kamera képminősége (egy közeli vakus kép is jó lenne)
- videófelvétel minősége (van-e AF, lehet-e kapcsolni menet közben a vakut, milyen a hangminőség, stb)
- zenehallgatás minősége fülesen keresztül (ha van lehetőség, akkor gyári helyett valami minőségibbel)
- skype gond nélkül működik-e az előlapi kamerával
- mx player
- rendszer folyamatossága
- akkuidőKimaradt valami?
-
Canonfan
senior tag
Nekem is sajnos csak a budget kategória ami szóbajön (max 50K) 55K-s listaár az nem lett volna rossz,
de én nem érzem ezt az árat nagyon túlárazottnak, mert ha belegondolunk, annyi amennyi várható volt, nem drágább. 60-65K-s kártyás árról szóltak a jóslatok, ami hűséggel + net kedvezmény kb 55-50K, és most 2 év hűséggel és webshopból rendelve kerekítve 50K a GXI, tehát az ár az kb amit sejteni lehetett...
Bár az nekem is feltűnt hogy nincs kártyásan, engem is érdekelne hogy mi okból...Ennyiért nekem is bár koppanásig de beleférne a keretbe, a kérdés számomra az, hogy 2 év hűséget és 50K-s árat megér-e a még alig piacon lévő Intel proci, és a zárt telefon, én remélem hogy igen, de erre majd csak a tesztek és a felhasználói tapasztalatok adhatnak választ, remélem hamarosan lesznek megbízható infók ezzel kapcsolatban is...
Ronam:
Ha nekem is küldenél pár infót az Alkatelről priviben én is megköszönném,azt is nézegettem még, illetve az Xperia J-t is, szerintem hamarosan az is befuthat, és árban kb 45-50K fölött nem nagyon lehet majd.
-
boneyard
tag
válasz
atillaahun #451 üzenetére
ez a dilemma nálam. 512 RAM viszont 30-al olcsóbb lenne, mint a grand x in (és még az előfizu havidíja is), ezért érdekelne a személyes tapasztalat a telefonról...
-
Barbarics
tag
válasz
Én csak azért hoztam fel az Alcatelt mert DÍJCSOMAGNÉLKÜL!!!! kb azonos az ára,viszont mindenben rosszabb mint a ZTE.
-
Hagyjátok már azt az acatelt, mást se hallani róla mint hogy esik szét, illesztések kb mintha én raktam volna össze itthon a pincében és én is fröccsöntöttem volna a burkolatot... ráadásul az alcatelnek a kamerája kritikán aluli, a 2 és fél éves wave 8500 -ám sokkal szebb képet csinál mint az alcatel. Én holnap megveszem a telefont (ha kapok) vagy legkésőbb pénteken.
-
Barbarics
tag
én semmilyen előfizetés nélkül néztem,mellesleg,nehogy azt hidd,hogy a ZTE nem lesz majd annyi,mert azt is be fogják akciózni. Gondolom az Alcatelt se adták ilyen olcsón a mikor kiadták..
ugyanis az Alcatel az akció óta ilyen olcsó,mert én is nézegetem az a telót már egy ideje,és hidd el az sem ennyibe került -
GrandS
senior tag
Én is kíváncsi vagyok a friss tapasztalatokra.
-
Barbarics
tag
hát szerintem ez egy nagyon jó ár...Nem tudom mit kel síni...csak egy kis össze hasonlítás: Az Alcatel OT 995 kerül 45k -ba kerül ehhez képest ez meg 49k. Szerintem bővenmegéri és szerintem még várok egy hónapot max aztán veszek egy ilyet
Ja és amikben jobb mint az Alcatel:.8mp-s kamera
.full hd videó
-nagyobb felbontású kijelző
-RÖgtön ICS vel jött.
meg biztos van több. -
rizso
addikt
válasz
agressor12 #437 üzenetére
Persze, én sem "rohanok a webshopba" megrendelni, várok még pár tapasztalatra/tesztre, és ha valami miatt mégsem tetszene, akkor inkább rászánok még valamennyi pénzt, és veszek mást. De egy valami tény: 47 691 Ft-ért (ennyibe fájna nekem) számomra megérné (persze ha nincs vele különösebb gond), másik hasonló kaliberű telefon ennyiért biztos nincs (Arc S is 61 191 Ft lenne). Na jó, Alcatel 995 lenne 43 866 Ft-ért, de annál valószínűleg jobb a GXI.
1-2 héten belül csak lesznek felhasználói tapasztalatok, addig várok (Xperia P meg SGSII jó 30-40k-val drágább, és nem szívesen adnék ki ennyi pénzt, ha egyszer a GXI is teljesíti 47k-ért azt, amire használnám)
-
^Clown
addikt
Csak megjelent nagy nehezen
Reméljük lesz róla MA teszt!
-
slizius
csendes tag
rendeljétek meg minél többen, hogy halljuk a tapasztalaitokat
-
rizso
addikt
válasz
agressor12 #433 üzenetére
Az oké, hogy akkoriban a Skate volt a ZTE legjobb telefonja, de a GXI akkor is felsőbb kategóriában indul
-
agressor12
senior tag
válasz
agressor12 #430 üzenetére
Jah mármint webshopban 10% kedvezménynel ,amugy 62k.
Egy bizonytalan új procival... -
sch_a
addikt
Úgy érzem kisebb csodát vártatok az árral kapcsolatban
Ez az 50ezer 2 év hűséggel szerintem jó ár érte!
-
rizso
addikt
válasz
Skate és GXI azért nem egy kategória...
-
Gedeon31
addikt
válasz
Számomra ez úgy néz ki felejtős.
-
dReFiX
senior tag
Kártyásan miért nincs ?
-
tlac
nagyúr
-
slizius
csendes tag
Megjelent
minden nap kb 5x néztem fel a fórumra pl ma is de senki nem írta be még -
rizso
addikt
válasz
maggi1886076 #415 üzenetére
Vevőtől nem esnek el (legalábbis az esetemben), mert továbbra is T-nél vennék telefont, csak max másik típust...
-
Sir Riccio
addikt
válasz
agressor12 #414 üzenetére
El kell felejteni. Se GPS, se root, se CWM, gapps, se semmi nincs.
-
agressor12
senior tag
válasz
Sir Riccio #411 üzenetére
Hogy jött ki cakkumpakk árban?
-
rizso
addikt
válasz
maggi1886076 #410 üzenetére
Én is kezdek belefáradni a várakozásba, nagyon kacsintgatok a Sony Xperia P felé, de az is lehet, hogy újra SII-t veszek...
-
maggi1886076
addikt
válasz
Sir Riccio #411 üzenetére
ez a baj ezekkel, hogy bizonytalan minden.frissítésről nem is álmodj, hogy lesz hozzá.csak ha saját magadnak javítgatod.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
agressor12 #409 üzenetére
DHL hozta(az ugye plussz, szóval nincs az árban), viszont egyelőre se gapps se root jog se semmi.
-
maggi1886076
addikt
Én tovább nem várok.rendeltem egy galaxy s2-őt.ebből karácsony lesz.na jó ezt csak hülyeségnek írtam.de figyelemmel fogom kísérni a teló fejlődését
-
agressor12
senior tag
válasz
Sir Riccio #408 üzenetére
Ha jol látom ez 99 dollár volt?Meglepően olcsó,még Kínai cikkhez képest is.
Posta benne volt az árban? -
Sir Riccio
addikt
Megkérkezett a kínai csoda, amit rendeltünk, ITT a topic hozzá. Bocs az OFF-ért.
-
Danny750
őstag
válasz
Canonfan #382 üzenetére
Attól ,hogy erősebb a hardver papíron az még nem jelent semmit..........próbáld ki őket egymás mellett és megérted!! Nemkell oda egy i5 elég a 2s-is csak hasonlítsd össze a jelenlegi csúcs S3-al!! A Samut nem olyan nehéz gondolkodásra kényszeríteni!! Én is csak válaszoltam neked és részemről end OFF!! (amúgy sem én hoztam fel ,de befejeztem...........
)
Megfelelő áron jó vétel lehet ez a ZTE! (pl.60k kártyás csomagban ,de dágábban felejtős.........) -
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #400 üzenetére
Nem mi találjuk ki azt, amit mondunk.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szolgáltatókat a megfelelő topikban tárgyaljátok ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fujifilm X
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest