- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Nekem csak az a bajom ezzel a telefonnal, hogy már most mennyi panasz van rá. Recsegés, ilyen hiba, olyan probléma. Vigyem vissza garanciába? Hát baxxus, ne kelljen már egy új telefont visszavinnem és a szervizesekkel szórakoznom. Tudom nem 150 ezer ft a készülék, de azért ezek a dolgok elég kiábrándítók itt az elején.
-
ko9
addikt
válasz
kelzsoca #1790 üzenetére
Nyugodtan dobálhatsz ötletekkel, szívesen megadok bármi infót ami kell, és segítek amiben tudok. Esetleg GTalk, vagy egyéb kapcsolattartási eszköz?
Rajtafekszek amúgy a rooton, eddig annyit tudok, hogy... a nyaka nyúúúljon meg... Konkrétan a /data/local mappához sincs hozzáférésünk...
-
ben11
őstag
Majd egy logout írás születhetne a készülékről lelkes tulajok!
-
toppet
csendes tag
Akit érdekel esetleg, találtam a telefonhoz egy másik fajta tokot, szerintem marha jól néz ki.
http://etotalk.com/imak-cowboy-quicksand-shell-for-zte-u970-v970-n970-u930_p3216.html -
TBG
senior tag
Mivel nincs régóta a piacon a cucc és főleg a T-nél lehet venni, ezért megemlíteném, hogy ha a szervíz nem akar megcsinálni vmit, akkor 8 napon belül kötelesek visszavenni indoklás nélkül.
-
-
Éne
tag
válasz
#40993792 #1780 üzenetére
Nekem is ez forog a fejemben... Habár jó lenne megnézni hogy viselkedik egy másik. Nem a csengőhangokkal van a baj. Mikor hívást kezdeményezek a kicsengetés hangja, ami kicsit mintha rezonálna (nem tudom másképpen mondani), illetve a beszélgetés minősége közel sem kristálytiszta. De csak teljes hangerő mellett. A hátoldali hangszóróval semmi gondom sincsen.
-
ko9
addikt
Na nekem itt van a kezemben a készülék. Nem telt el 30 óra aközött, hogy tudomást szereztem róla, és megvettem, ez rám nem jellemző - remélem nem fogom megbánni. Várok egy kicsit, hogy melegedjen, nem akarom még bekapcsolni
-
rizso
addikt
Csengőhangnál nálam nincs probléma, bár ez az adott csengőhangtól is függhet. Beszéd közben már más a helyzet, ott volt mikor találkoztam recsegéssel. De ez meg a másik féltől is függ (milyen telefonról hív, milyen a hálózati lefedettség). Én is megijedtem múltkor, mikor telefonáltam, és azt vettem észre, hogy kicsit recsegős a hang. Aztán mással is beszéltem, és ott nem hallottam semmiféle recsegést/rezonálást...
-
Éne
tag
Sziasztok!
Teljes hangerőn híváskor a kicsengetés és a beszélgetés torzít/"recseg". Ha leveszek a hangerőből akkor nem hallani semmi torzítást. Valaki tapasztalt hasonlót? -
sambuce
tag
Hy!
Vki használ pny 32GB micro SDHC class4 vagy class6 kártyát?
THX -
molnartom
aktív tag
Milyen navigációs alkalmazások futnak intel proci alatt? Primo? Sygic? Navigon? Én is gondolkodom a cserén Skate-ről erre a készülékre.
-
SziberTomi
tag
Csütörtökön meglesz a teló!
-
kidarida
csendes tag
Köszönöm mindenkinek az infot
-
rizso
addikt
válasz
kidarida #1761 üzenetére
32GB class10 Samsunggal gond nélkül megy
Egyszer mondjuk csinált egy olyat, hogy letörölte a memóriakártya tartalmát. Nem tudom mitől volt, talán az nem tetszett neki, hogy töröltem az sd kártyán belül egy sd-card nevű mappát, amiben kamerás mappák voltak (dcim meg még nem tudom mi), de hát volt nekem magán a kártyán már dcim és társai, így fölöslegesnek éreztem, hogy duplikálva is meglegyen. Egyszer korábban valamelyik telefonom már csinált ilyet, csak ott semmit nem töröltem (talán Sensation volt). Remélem több ilyen nem lesz...
-
kidarida
csendes tag
Szissztok!
Azt lehet tudni mem karibòl mit szeret a kicsike?
Èn egy 16gb samsungra gondoltam -
rizso
addikt
válasz
gorogtibor #1757 üzenetére
Kíváncsi vagyok mikor jön működő frissítés...
Más: kurva nagy készlet lehetett. Öcsém 17:12-kor kapott készletértesítő email-t, pár perce meg akarta venni, de már megint csak a készletértesítő jött össze...
-
válasz
gorogtibor #1753 üzenetére
Igen, jól írja rizso, nálam ugyanez volt, frissített és állandóan leállt, töröltem a frissítést, és így már tökéletes.
-
ben11
őstag
Akkor már lekéstetek róla..
-
rizso
addikt
válasz
Engedted frissülni/frissítetted? Nálam a frissítés után leállt, de a frissítés törlése után ismét jó volt. Szóval az 1.9.6-os nálam gond nélkül megy.
-
TBG
senior tag
válasz
Mr. Cukorhegy bosszúja
-
gorogtibor
csendes tag
Nektek jó az alap facebook?
Amikor elindítom akkor kiírja, hogy "A facebook alkalmazás sajnos leállt"
Újraraktam, újraindítottam a mobilt de ugyanúgy nem jó. Másnál is van ez? -
-
Robbertho
aktív tag
Újra kapható a webshopban is
Az ára maradt a régi, szerencsére hamar pótolták a készletet. Remélem ez így is marad, amíg meg nem tudom venni.
-
Megőrülök attól hogy a telefon csörgés hangerő és az értesítések hangerő egy és ugyanazon beállítás alatt van. A telefon csörgését szeretném maxra tenni, de akkor az értesítés is üvölt mint a fába szorult féreg. Örülnék neki ha ezt a 2 opciót külön lehetne választani egymástól, és a hangot az egyiknek maxra tudnám tenni míg a másiknak úgy 30%-ra.
-
sarkanyolo2
őstag
https://www.facebook.com/photo.php?v=396314807108262
Egy kis promo a ZTE Hungary FB oldalán.
-
ben11
őstag
Lehet arról tudni valamit, hogy más szolgáltató felveszi-e a listájára? Telenor esetleg? Van náluk pár ZTE, ez sem lenne rossz..
-
pepe10.10
tag
szerintetek karácsonyi akcióba mennyi lesz ez a telefon? (dominóba)
-
hekmi
tag
-
rizso
addikt
Nincs valami beragadt alkalmazás?
Nálam 70%-on áll az akksi 1 nap 6,5 óra működéssel. Természetesen nem nyúztam nagyon, de volt benne egy olyan fél óra beszélgetés, egy óra filmezés este, netezgettem vele, lőttem pár képet, meg sokszor csak úgy nyomkodom kicsit. Folyamatos szinkronizáció kilőve, 2G/3G hálózaton van (mikor mi elérhető), illetve be van kapcsolva az energiatakarékos mód.
-
hekmi
tag
Üdv!
Pénteken megvettem személyesen a készüléket, a kijelző érzékenységével nincs bajom, viszont az akkumulátor eszméletlenül merül: sim kártya egyelőre még nincs benne, viszont repülőmódban volt éjszaka, és így is 50 %-ot merült (a háromszori lemerítés-töltés még nem történt meg, viszont véleményem szerint akkor se normális ez...). Valakinek valami ötlete/javaslata, hogy mi lehet a gond?
-
sdd2
veterán
Holnap meglátjuk mikor lesz mimózám
-
Coolmat
őstag
Ma voltam az Alleeban megtapizni a telefont, pozitív benyomásokkal jöttem el. Mindenre azonnal reagál, a kijelző szép, pont annyira tepsi, hogy elfér a tenyeremben (ezt csak félig tudtam kipróbálni, mert le volt kötözve), szóval nem bántam meg hogy megrendeltem, már nagyon várom a szerdát
Az üzletről néhány szót: szépen megcsinálták, de van egy ordas nagy hibája: az utcáról belátni az ügyintézők monitoraira, ez így minden, csak nem biztonságos
Kelzsoca: Összegyűlt már a tesztkészülékre az adományokból? Remélem az enyém megérkezett
-
orrlyuk
aktív tag
Akit érdekel, a Westendes nagy T-üzletben (a 2. emelet végén, a MM-melletti sarokban) ki van állítva a Grand X.
Megnézegettem - nagyon szép a kijelző képe, a készülék mérete és formája is közel ideális, csak kicsit "tepsi", biztosan együtt lehet vele élni. Anyaghasználat, kidolgozás: hát, eléggé ZTE. Semmi gond nincs vele, de a nagyok (Samu, LG, HTC, Sony, Nokia) mellett elvérzik.
Én egyelőre úgy látom, kihagyom, nem szívesen írnék alá a kedvéért újabb 2 évet, inkább kivárok, hoz-e bármilyen változást a Nexus 4 agresszív árazása... (tudom, egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy nem.)
Amúgy az volt a benyomásom az üzletben, hogy eszméletlenül túl van árazva szinte az egész paletta. Szerintem a Grand X-ért is sok az 50 ropi két év szolgasággal. A Blade annak idején (2010) két év hűséggel 20 K körül indított, a felső középkategóriában, ahol most a Grand X van. -
kelzsoca
félisten
válasz
Cooler96 #1717 üzenetére
Lényegtelen hogy mit ír a Play-en, és lehetne bármilyen más kis alkalmazás is, de azért lenne fontos, hogy egyrészt lássuk, megeszi -e a recovery a kis csomagot, tehát átmegy -e az ellenőrzésen, ha igen, ténylegesen a system-re tudja -e írni, ez meg a további módosítások miatt fontos (root, custom romok stb..)
(#1716) William84
Szakmai topicban tilos hirdetni, szerintem tedd be aláírásba, ott nem fog zavarni senkit sem.
-
-
SteelRain
csendes tag
..Nos ma kicseréltek a telom. Ezzel nem tapasztalom a hibákat. És azt is észrevettem a a képernyő érzékenysége is jobb, tehát az előző Grand baby valami nagyon kehes darab volt.
-
Tomacko
őstag
Jelentem meg rendeltem a cégnél, már csak annyi a kérdéses, hogy a kapcsolattartónk mennyire töri magát.....tavaly amiket meg csinált le a bukóval érte
. Szóval most már CSAK
ki kell várjam míg szerez nekem egyet (max 2 hét)
Normális dolog 38 éves fejjel gyerekes türelmetlenséggel várni az ilyesmit ?
-
kelzsoca
félisten
Igen sokat látlak errefelé, csak nem Grand X lesz a vége?
(#1698) ko9
Kapcsolatban vagyok a ZTE-vel, de a hazai képviselet nem sokat tud intézni, ez az anyacéghez tartozik, mellékesen a ZTE nem szereti kiadni még a kernel forrást sem, vagy ha kirakja egy régebbi beta, vagy nem frissített verziót pakol ki, szóval vannak itt hiányosságok (és akkor nagyon finoman fogalmaztam)
-
kelzsoca
félisten
Már meg is érkeztem a kis csomaggal.
Fontos leírnom, hogy a kis csomag ugyan semmi olyat nem tartalmaz, ami tönkreteheti a készüléket vagy a rendszert, de csak bevállalós Grand X IN tulajdonos próbálja ki.
A kis csomagban egy ártatlan kis alkalmazás található ez a terminal emulator, azért esett rá a választás mert egyrészt kis méretű, másrészt kárt, vagy működési problémát sem okoz a rendszerben.
LETÖLTÉS:
A kis csomagot letöltés után másoljátok be az SD kártya gyökerébe, majd lépjetek be a recoverybe.
A recoverybe kikapcsolt állapotban a hangerő LE+power gomb nyomvatartása mellett tudtok belépni.
A hang le/fel a lépkedés a menüben, az OK/ENTER pedig a power gomb lesz.
Az apply sdcard: update.zip menüpont alatt tudjátok kitallózni az SD-re másolt kis csomagot, és lehet telepíteni.
A telepítés végén mehet az újraindítás.Várjuk a visszajelzéseket!
-
golyós
addikt
válasz
SziberTomi #1700 üzenetére
Én bírom egy kézzel is használni,ez a méret még pont jó.Sms-t vagy emailt is könnyű irni pont jó nekem a betük méréte.
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Én sem bírtam várni webshop keddi szállítására így Budaörsön megvettem a T-nél pénteken.
Nagyon meg vagyok elégedve vele idáig.
Egyedül egy csengőhanggal küzdök.A csengőhangjaim 90%-át gond nélkül felraktam rá de két nokiáról leszedet és egy youtuberól lekonvertált De la soul csengőhangot nem tudom rárakni.Alap csengőhangnak a zenelejátszóból sikerült beraknom de a feleségemhez már nem engedi hozzárendelni mert nincs a listában.Próbáltam magára a telefonra media/audio/notifications mappába is de nem jelenik meg a listában.A másik két nokiáról áthozott csengés szintén nem jelenik meg.
Ötlet?
A másik kérdésem,hogy tudom-e a telefont modemként használni mint az elöző Nokiámat a Pc Suite programmal.Ritkán kéne hétvégente mert anyóséknál nincs net igy a mobilt kötöttük rá a laptopra.Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest