- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
MájkiVán
csendes tag
Szép jó napot kívánok! (bár odakint messze nem a szép nap látható).
Gyors kérdésem lenne a tisztelt fórum társadalomhoz, egy gyors keresés után pusztán a tény megállapítását láttam, hogy másnál is van a hívásoknál az 1-2 másodperces késleltetés. mire hallja a másik fél is a hangomat, a telefonhívások során. Ez ha jól értelmeztem szoftveres probléma (bár nem értem miért, de ez most nem releváns szerintem
). Már most is létezik ennek a kiküszöbölésére valamilyen megoldás, amit én naiv egyszeri ember nem találtam meg a beállítások között, vagy majd egyszer egy messzi messzi galaxisból jön rá megoldás?
A válaszokat, és az elnéző/megbocsátó tekintetek hadát szívesen fogadom, ha netalán már volt a kérdés volt, a válasz is. csupán csak én csúsztam át rajta.
Tisztelettel M
-
MájkiVán
csendes tag
Véleményem szerint megéri. Én konkrétan ezt vettem meg és megvagyok vele elégedve. Bár teszem, hozzá, hogy az ,,ajándékba" adott fóliát amit tartalmaz a doboz gyorsan és határozottan felejtsd el mert valami borzalom tudom ajándék lónak ne nézd a bal lábát de förtelem. Viszont egy tipp : http://www.fortunagsm.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3010&category_id=210&option=com_virtuemart&Itemid=58 (sry a hosszú linkért) ezt vettem és tettem a Crystalt nem az Antireflex-et. Egyelőre ezzel elvagyok, néha látszik az ujj lenyomat de nem zavar igazán, ha már nagyon gáz megtörlöm a kendővel ami van a dobozban és ennyi.
Szóval saját tapasztalat alapján a tokot ajánlom (a hozzátartozó fóliát nem), illetve szintén a linkelt fóliát.
-
MájkiVán
csendes tag
Üdvözletem!
Gondoltam rácsekkolok az éppen aktuális frissítésre, valamiért csak szoftverfrissítés ellenőrzése pörög már lassan 15 perce pedig a wifi teljesen jó nem szakad semmi de valahogy egy kicsit gyanakszom, hogy ez nem normális.
Tipp ötlet vélemény?
p.s: Hálózati hiba, próbálja később! Lett az eredmény sad panda
.
Köszönöm előre is.
-
MájkiVán
csendes tag
Frissítés után javult a memória használat nekem egy kicsit, ugyan azon beállítások mellett kb 5-6%. Szerintem ez pozitív
-
MájkiVán
csendes tag
válasz
MájkiVán #1938 üzenetére
Ismét egy gyors hozzászólás. 1 tapasztalat ezen az Antutu-n vagy micsoda a program (elnézést ha valaki mélyen megsértek a kezdősségemmel
). De a korábbi 600mhz vs 1.6Ghz között számbeli adat 600mhz-nél 6638, 1.6Ghz-nél 6880 lett a score. Biztos számít majd ha ki is tudom/fogom használni a telót, egyelőre maradtam 600-nál az aksi kapacitás miatt, meg úgy nem igazán érzem a számottevő különbséget.
M
-
MájkiVán
csendes tag
válasz
SteelRain #1859 üzenetére
Sziasztok!
Régi vágású telefon ,,júzer" voltam, ez az új okos telefon még néha okosabb mint én de tanulok
.
Kérdésem az lenne, hogy ezt a CPU mHz > GHZ állítást a telefonon belül tudom állítani? Gyakorlati hasznát értem nagyjából csak kérdésem annyi lenne még, hogy jelentősen befolyásolja majd az aksi kapacitását?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Ha valami balga csalfa kérdésre tudom a választ igyekszem okosnak tűnni és válaszolni.
M
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest