- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
vzaza (#2340), Zsolt_72 (#2345), rizso (#2347):
Köszi szépen az infókat, így már értem,
csak furcsa volt, hogy miért beszél mindenki az SD kártyáról, amikor ott van az appok között a szoftverfrissítő app is, azt hittem hogy azzal nem érdemes frissíteni vagy ilyesmi, azért van preferálva az SD kártyás cucc...
Bár még várok vele egy kis ideig a tapasztalatok miatt, úgy olvastam itt a fórumon eddig, hogy használatban alig van érezhető hatása a frissítésnek, új funkciók, vagy ismert hibák javítása nincs benne, csak a kifogyasztású funkció tűnt el, bár ki tudja, lehet már alapból fixen be van kapcsolva van az új kernelben, ezért vették ki a menüből...
Amúgy jelenleg nekem 1 nap 21 óra és kb 55 perc aksihasználattal 64%-on áll az aksi, nagyrészt készenléti módban kevés nyomkodással, pár telefonhívás és kevés net mellett, éjszakára offline-ba hagyva.
A root már más tészta, bár az előző telefonomon is csak a Titanium Backup és a custom romok miatt volt rá szükségem, lehet majd inkább a kettőt együtt, ha lesz rá valami fincsi rom...
keep2000 (#2427):
Az előző telefonomon főzött romokat használtam (2.3 CM7), mert a gyári rom csak 1.6-os Android volt, szóval ott szívesen romoltam, + moddoltam is amennyire lehetett a cuccot, hogy a teló szűkös hardveréből amit lehet ki tudjak hozni. Most én is elég jól elvagyok a stock ICS-el egyelőre, nekem is stabil, meglátjuk hogy később milyen modding lesz rá, illetve mennyire áll majd fent a téglásítás veszélye...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest