Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

vzaza (#2340), Zsolt_72 (#2345), rizso (#2347):

Köszi szépen az infókat, így már értem, :) csak furcsa volt, hogy miért beszél mindenki az SD kártyáról, amikor ott van az appok között a szoftverfrissítő app is, azt hittem hogy azzal nem érdemes frissíteni vagy ilyesmi, azért van preferálva az SD kártyás cucc...

Bár még várok vele egy kis ideig a tapasztalatok miatt, úgy olvastam itt a fórumon eddig, hogy használatban alig van érezhető hatása a frissítésnek, új funkciók, vagy ismert hibák javítása nincs benne, csak a kifogyasztású funkció tűnt el, bár ki tudja, lehet már alapból fixen be van kapcsolva van az új kernelben, ezért vették ki a menüből... :F

Amúgy jelenleg nekem 1 nap 21 óra és kb 55 perc aksihasználattal 64%-on áll az aksi, nagyrészt készenléti módban kevés nyomkodással, pár telefonhívás és kevés net mellett, éjszakára offline-ba hagyva.

A root már más tészta, bár az előző telefonomon is csak a Titanium Backup és a custom romok miatt volt rá szükségem, lehet majd inkább a kettőt együtt, ha lesz rá valami fincsi rom... :)

keep2000 (#2427):

Az előző telefonomon főzött romokat használtam (2.3 CM7), mert a gyári rom csak 1.6-os Android volt, szóval ott szívesen romoltam, + moddoltam is amennyire lehetett a cuccot, hogy a teló szűkös hardveréből amit lehet ki tudjak hozni. Most én is elég jól elvagyok a stock ICS-el egyelőre, nekem is stabil, meglátjuk hogy később milyen modding lesz rá, illetve mennyire áll majd fent a téglásítás veszélye...

Új hozzászólás Aktív témák