- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
zannor
tag
Arra kíváncsi lennék, hogy 600 Mhz-en, powersave módban hány pontot érne el Antutu-ban? /Ha van valakinél fenn progi és ráér, akkor megnézhetné. Én próbálom még a Vivazról áthozni a névjegyzékemet.../
Egyébként az Aktív üresjáratban szereplő módok miket jelentenek? Nekem kínai az, hogy Imp3, Ipi1 és hasonlóak.
-
ko9
addikt
válasz
Keeperv85 #1983 üzenetére
Van a menübe az Akkumlátornál egy "Battery Tweaks" menü, amiben engedélyezni lehet a HT-t, frekvenciát lehet szabályozni (600Mhz, 900Mhz, 1,2Ghz, 1,4Ghz, 1,6Ghz), Frekvenciavezérlés alatt vannak govok (Userspace, Powersave, Ondemand és Conservative), és Aktív üresjárat (ebből sok van
).
-
zannor
tag
Tudnátok nekem javasolni hozzá olyan programot, amivel usb kapcsolaton keresztül tudok pl. névjegyzéket szerkeszteni? Korábban ajánlottatok többet is, amelyek közül az Air Droid nagyon bejön, de én inkább az usb-s kapcsolatot preferálnám
-
sdd2
veterán
jövőhéten kiderül mennyi lesz a kicsike de kapható lesz
kelzsoca
Jövőhéten kiderül és akkor beszéljük a pénzt. Ha addig megvennéd utólag is tolok bele.
-
LMSK
csendes tag
A telefonban van egy olyan menüpont, hogy "Processzor frekvencia", amit ha állítgat az ember, akkor kiírja, hogy a preference mire lett állítva. (600, 900, 1,2 1,4 1,6) Alatta másik "Frekvencia vezérlés" pontban meg ilyesmik vannak, hogy Ondemand (alapból ezen van), Powersave, stb. Én így noob fejjel ebből azt szűrtem le amit előbb írtam, aztán lehet ám, hogy marhaság.
-
w333
félisten
Mi ez a 600 mhz-es őrület ???
Mert az lehetetlen hogy alapból 600 Mhz-n fut a rendszer, valószínü hogy a program amivel megnéztétek nem támogatja még az x86 architektúrát
Vagy az is lehet hogy az aktuális Cpu sebesség az a 600 Mhz ...
De nem kell besz@rni mert ha jól láttam akkor "Antutu" pont alatt 1600 Mhz mutatott -
szponzor
senior tag
-
LMSK
csendes tag
Köszi a segítséget. Igen, a próbálkozások között nálam is megvolt a külön felmásolt file-ból telepítés is, amire a telepítés gombra kattintás után közölte, hogy "Az alkalmazás nincs telepítve". Van esetleg valami alternatív GTalk kliens javaslatod? Eddig a talk.to tűnik a leghasználhatóbbnak, de mint írtam tapasztalat eddig kb 0, lesz ez még jobb is.
-
MájkiVán
csendes tag
válasz
MájkiVán #1938 üzenetére
Ismét egy gyors hozzászólás. 1 tapasztalat ezen az Antutu-n vagy micsoda a program (elnézést ha valaki mélyen megsértek a kezdősségemmel
). De a korábbi 600mhz vs 1.6Ghz között számbeli adat 600mhz-nél 6638, 1.6Ghz-nél 6880 lett a score. Biztos számít majd ha ki is tudom/fogom használni a telót, egyelőre maradtam 600-nál az aksi kapacitás miatt, meg úgy nem igazán érzem a számottevő különbséget.
M
-
damenija
csendes tag
Nem engedi a file-kat a helyükre írni! liblog.so
-
dnorb
csendes tag
valaki nem tud vmilyen total commander plugint, hogy megjelenjen, ha usb-n összekötöm a géppel?
-
damenija
csendes tag
Kedves ko9!!
Sajnos a rootolás nem megy nekem.
A rootcheker negatív többszöri próbálkozás után is. Pedig a visszaállítást sikeresnek írja ki a gép, újraindul .
a superuser régen is fent volt. Mivel próbálozzak még.
Válaszodat előre is köszönöm. -
Keeperv85
nagyúr
-
M0RGI
őstag
válasz
Keeperv85 #1959 üzenetére
Ja, most hogy mondod, tényleg írtad az elején. Elnézést. Csak mondjuk azt nem tudom, hogy akkor miért lett mégis pár nap múlva jobb az akkuidőm, miért volt eltérés másik ugyanolyan appokkal és rommal telepakolt ugyanolyan készülék és az enyém között üzemidőben.
Ezek szerint más oka volt és most épp az a kérdés, hogy micsoda? -
Keeperv85
nagyúr
Kb. úgy 5 évvel ezelőtt, mikor még volt memóriaeffektus, akkor ez helytálló volt. Mostanára -és ha elolvastad volna az első hsz-t, amit át kell szerkesztetnem nemsokára- ezt ideje lenne elfelejteni végre! Az Android sem és az új akkuk sem "tanulnak". Az ezredik töltés után is totál ugyan olyan lesz, mint előtte. Kifejezetten árt is nekik, ha direkt merítve vannak, így nem is lehet őket teljesen lemeríteni!
-
LMSK
csendes tag
válasz
MájkiVán #1938 üzenetére
Hát nekem 2. napja van Androidos cuccom, szóval csak tipp, majd a hozzáértők mondanak rá okosat is.
A freki állítás alatti menüpont a vezérlés, gyárilag "Ondemand"-on van, illetve ha a frekit állítgatod akkor azt mondja, hogy pl "The 600000 preference has been clicked." Ebből én arra tippelek, hogy a gyári beállításon nem izzasztja feleslegesen a procit, de ha kell akkor kihozza belőle amit tud. Érzésre az akksikapacitás és a használhatóság között ez egy jó kompromisszum lehet. A freki vezérlés módjánál van olyan, hogy "powersave", de akkor meg minek vesz az ember ilyen telefont, ha nem akarja, hogy gyors legyen?
Más, és kicsit OFF:
Hárman túrtuk a Google Playt, meg minden mást is, közülünk ketten már régebben használnak Androidot, és egyikünk se vészesen IT analfabéta. A gyári, sima, Gmail chat, alias Google Talk/Csevegő app-hez honnan a fenéből lehet hozzájutni?Mindenáron a Google+-t meg annak a belső üzenetküldőjét (kb mint a Facebook chat) akarja rámerőltetni a Google, de hát nekem nem az kéne.
HTC Sensation XE-n gyárilag volt, másik haver Ace-én már nem emlékszik, de talán Play. Most viszont sehol nincs, legalábbis a Google Inc. progijainál tuti nem. Minden más többé-kevésbé használható van, de már kezdek hülyét kapni ettől, tényleg nincs, vagy csoportosan bénázunk ennyire?
-
rizso
addikt
Keresd a hibát
-
kidarida
csendes tag
Antutuval ténylegesen kijön a 7000 es pontszám, vagy csak kerekítetek?
Nekem 6756 ot dobott -
csill4g
csendes tag
válasz
Coolmat #1932 üzenetére
Nekem a frissítés előtt nem működött pl. a hangerő gombokkal rezgő módra állítás. Most ez jó, de lehet egy factory reset is megoldotta volna. Illetve figyeltem miket írt ki frissítés közben és volt olyan pl. hogy 3G modem firmware upgrade. Szóval valószínű a 3G modemen is frissítettek, bár ezzel nekem személy szerint eredetileg sem volt problémám.
-
Robbertho
aktív tag
Hol állítjátok egyáltalán a frekvenciát? Van a beállításoknál ilyen menüpont (gyárilag, ugye..)?
A skálázásnak az értelme a fogyasztás csökkentése lenne (frekvenciától lineárisan függ, magfeszültségtől négyzetesen a fogyasztás), de itt gondolom most másról van szó.
Csak nem tudom elképzelni
-
rizso
addikt
válasz
MájkiVán #1938 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, hogy mi a gyakorlati haszna (az elméletivel tisztában vagyok), ha állítgatjuk a frekvenciát. Az eddigi telefonjaimban nem volt ilyen opció, itt is hagytam 600MHz-en, mert nem vettem észre érdemi gyorsulást 1,6GHz-en (vagy csak nem tudom mit kellene észrevenni).
-
MájkiVán
csendes tag
válasz
SteelRain #1859 üzenetére
Sziasztok!
Régi vágású telefon ,,júzer" voltam, ez az új okos telefon még néha okosabb mint én de tanulok
.
Kérdésem az lenne, hogy ezt a CPU mHz > GHZ állítást a telefonon belül tudom állítani? Gyakorlati hasznát értem nagyjából csak kérdésem annyi lenne még, hogy jelentősen befolyásolja majd az aksi kapacitását?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Ha valami balga csalfa kérdésre tudom a választ igyekszem okosnak tűnni és válaszolni.
M
-
NoMagix
addikt
Ma sikerült közeli kapcsolatba kerülnöm egy ilyen szépséggel, igaz csak rövid időre és sajnos bekapcsolni sem lehetett!
Nagyon jó a fogása, szép a készülékház is! -
-
Coolmat
őstag
válasz
csill4g #1920 üzenetére
Ezzel a frissítéssel kapcsolatban lenne kérdésem: aki sikeresen frissített, tapasztalt bármilyen változást? Nem tudom, hogy érdemes-e egyből feldobni a frissítést, mielőtt belaknám a telefont, ill. ha neadjisten vissza kéne vinnem valami hibával, akkor nem fognak-e problémázni a szervízben az újabb verzió miatt, mert a T oldalán még nincs kint ez a frissítés.
-
gróf tüki
csendes tag
Sziasztok!
Hálás lennék, ha valaki adna tanácsot az üzemidő racionalizálására. Gondolok itt arra, hogyan tudnám kontrollálni egyszerűen a háttérben esetlegesen feleslegesen futó alkalmazásokat, továbbá mik azok amik feleslegesen rövidíthetik az akksi üzemidejét.
Ok: tegnap esti feltöltés után 16 óra (alig) használat után 0-ra lemerült!
Üdv: egy nagyon kezdő
-
|AP|
veterán
aki meg akarja nyomogatni az a Mammut2-ben is megteheti.
-
csill4g
csendes tag
Hungary Grand X In SD card upgrading instruction & software package(T-Mobile) nevű csomag, és elvileg ez a frissítés van benne: 191730B0986GXI_THUV1.0.0B04
Az enyém még B03-as verzió.
Viszont egyelőre még az a gondom, hogy nem indul el a recovery és ahogy láttam másnál meg megy. -
SziberTomi
tag
ZTE Hungary Kft.
Szia Tamás!
Köszönöm az érdeklődésed, sajnos a kérdésed válaszolva, még nem tudunk biztos választ adni, mivel a Grand Intel csak most jelent meg a T-Mobile-nál.
Természetesen ha lesz frissítés az FM rádióra időben fogunk tájékoztatni mindenkit itt a Facebook-on.
Üdv. -
kelzsoca
félisten
-
rizso
addikt
válasz
philoxenia #1913 üzenetére
Hát igen...Ha legalább N8 kaliberű optika lenne benne, akkor drágább is lenne (és vastagabb - amit rajtam kívül sokan utálnak). Én még így is örülök, hogy ennyi pénzért egy elég kiegyensúlyozott készüléket kaptam, aminek sokszor még a drágább gépekhez képest sincs szégyenkezni valója...
Vegyél egyet te is, nem bánod meg
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Peter_Pan #1911 üzenetére
A 654 -es ISO még nem lenne baj, csak gondolom kicsi az érzékelő ehhez az értékhez...
Igazából úgysem a fotózásért venném meg, csak jó lenne kicsit több szabadság a beállításokban.....
Gondolom erre vannak a Play-en programok, ha a telefon engedi a hozzáférést...rizso: Arra akartam rámutatni csak, hogy a kifejezetten fotózásra kihegyezett telefonok azért mindig jobb képeket tudnak, de a méret korlát minden értelemben, ráadásul az ár is korlátoz egy szint után...
-
rizso
addikt
válasz
philoxenia #1908 üzenetére
Na ja, a Viewty nem volt rossz, de emlékeim szerint nem is nyújtott jobb képminőséget, mint a konkurencia. Családban volt egy Arena meg egy Secret is, nem voltak rosszak, de azok sem váltották meg a mobilfotós világot.
-
Peter_Pan
tag
válasz
philoxenia #1897 üzenetére
a gyári szoftver mellőzhető esetleg a feldolgozásnál
Most néztem rizso exif adatait. Jó fényben ISO 100 érték mellett 1/2500 sec záridő. Így érthető a jó kép.
Esti zajos kép viszont ISO 654 (?) érték mellett 1/20 sec záridő.
Úgy fest sötétben túlzottan törekszik a záridő csökkentésére, ehhez viszont nagyon feltekeri az ISO értéket, így zajos lesz a kép.
Lehet, hogy a most alakuló csapat később alacsonyabb ISO értékek és valamivel hosszabb záridő felé tudják terelni az automatikát, vagy ez nem megoldható? -
csill4g
csendes tag
Megpróbáltam felrakni a ZTE oldaláról letöltött B04-es végű frissítést, de a Recovery-be való belépésnél ez a kép fogadott: [Kép]
Sajnos a recovery-be sem tudok belépni. Mi lehet a gond? Ez vajon garanciális probléma? Még nem telt le a 8 nap. -
rizso
addikt
válasz
philoxenia #1902 üzenetére
Ha már jó fotós mobil, akkor érdemes megemlíteni a Sony Ericsson és Samsung neveket is
LG-től nem is tudom mi volt olyan kiemelkedő teljesítményű fotós mobil...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest