- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
Az NFC engem is érdekelne meg az is, hogy ebben a prociban van HyperThreading? SGX 540 van a Galaxy Nexus-ban is ugyanezen az órajelen, nem?
-
gulyatoma
csendes tag
Sajnos el kell keserítenem mindenkit a zseblámpa ügyében. max 2-3 MÁSODPERC a világítási idő.
No de nekem nem létszükséglet. Az akkuról az első tapasztalatom: Reggel 6 kor vettem le a töltőről, napközben telefonáltam,appokat telepítettem a playról,délután kb 3/4 órát zenét hallgattam . Most 39% on áll. Kezdésnek szerintem nem rossz.Viszont engem is érdekelne ez az NFC dolog. Tud róla valaki valamit?
-
rizso
addikt
válasz
Keeperv85 #686 üzenetére
C905 teljesen más kategória - vagyis nem, mert fotózásnál a xenont használja, videózásnál meg be lehet kapcsolni a ledet (sőőőt, azt hiszem menet közben is lehet kapcsolgatni). Komolyan mondom, nem is emlékszem, hogy volt-e olyan telefonom, amin nem lehetett használni folyamatosan a ledet (volt az utóbbi években pl. S2, Sensation, Defy, Wave, Wave2, Vivaz Pro, Satio, N97, N96, Ray, C905, BB 8900, és még ki tudja mi, nem emlékszem már mindre - és persze ahol csak xenon volt vörös segédfénnyel, ott egyértelműen nincs mi világítson videó közben, vagyis csak a vörös fény, de az semmire sem elég).
Úgyhogy ez bizony a ZTE sara. Ha a többi gyártó meg tudja oldani, akkor a ZTE-nek is illene - mert amúgy a GXI egy minőségi készülék, simán felveszi a versenyt a kétszer (vagy talán 3x is) ennyibe kerülő telefonokkal (nekem kicsit Sensation és S2 keverékének hat).
-
kelzsoca
félisten
válasz
Canonfan #690 üzenetére
A ledet mint zseblámpát inkább sajnálom, de ha tényleg nincs hűtése a led-nek, akkor ez így még mindig jobb, mintha pár világítás után tönkremenne. Viszont az érdekelne engem is, hogy mi az a rövid idő, mert ha 1-2 percig bírná, akkor az pont elég hogy megtalálja az ember a kulccsal a zárat este stb...
Vannak zseblámpa alkalmazások, ahol a kijelzőt is lehet használni erre a célra, tehát ráadja a maximum fényerőt és fehéren (vagy tetszőleges színben) világít.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Peter_Pan #613 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat, és a hasznos infókat!
Nagyon jól hangzik amit írtál, (+ megnyugtató az is, hogy a többieknek akiknek már megvan szintén jó tapasztalatai vannak) az FM rádió az tényleg működhetne azért, de ez számomra se nagy érvágás, mert a mostani telefonomban van ugyan, de nagyon ritkán használom. Bár azt nem értem hogy ha a ZTE-nél gondolom tudták hogy nem fog menni, akkor egyáltalán miért rakták bele, lehetett volna azt is csinálni mint a sima (Tegra2) GrandX-el, ott nincs is alapból FM rádió, viszont pont emiatt bízom benne hogy ezért egy frissítést minimum kapni fog, és ha lesz rá JB, akkor abban már biztos javítják ezt a dolgot.
A ledet mint zseblámpát inkább sajnálom, de ha tényleg nincs hűtése a led-nek, akkor ez így még mindig jobb, mintha pár világítás után tönkremenne. Viszont az érdekelne engem is, hogy mi az a rövid idő, mert ha 1-2 percig bírná, akkor az pont elég hogy megtalálja az ember a kulccsal a zárat este stb...
A képek és a videók meggyőzőek szerintem is, részemről is köszönet érte,
már most ott van egy kis vigyor a szám szélén, hogy mit fognak szólni a barátaim, ismerőseim, ha pár videót mutatok majd nekik Full HD-s tévén, és majd lazán közlöm velük, hogy telefonnal csináltam...
Ha nem lesznek megbízhatósági gondjai, és az általam használt alkalmazások menni fognak rajt (Intel proci miatt) akkor szerintem nagyon szeretni fogom ezt a telefont, már alig várom hogy jövő 7-en nekem is meghozza a futár
-
Moleman
addikt
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #682 üzenetére
Hát akkor valszeg az LG is a ZTE-től kapta el, mert itt is 3 szintes auto fényerő van ritka keményen elbaszott határértékekkel.
Ez kb. olyan mint a kihangosítós beszélgetés. A legtöbb telefonban csak a hangszórót erősítik fel, a mikrofonérzékenységet nem, aztán nesze neked beszélhetsz fél méterről, kutya se fogja hallani.E téren hogy áll egyébként a kedves X-ünk?
-
rizso
addikt
-
alexka79
csendes tag
Ha elforgatom 90 fokkal, függőleges állásból vízszintesbe akkor ugye a képernyő is elfordul (mint általában az android készülékeknél)?
Gondolkodom, hogy:
- zte grand x in
- zte kis plus
- alcatel ot995, esetleg ot991 - előfizetéssel egy árban a kettő
- samsung galaxy ace 2
legyen.Ezek közül mit ajánlotok? Tel, netezés, email, twitter, facebook, fotoózás, esetleg néhány játék - kb. ilyen fontossági sorrendben. Munka közben számítógépnél vagyok, nem fogom egész nap nyomogatni.
Egyik T üzletben az eladó kibontott nekem egyet. Egész jó a fogása, hátlapja is (intel felirattal), nem fog csúszni. Nekem még majdnem túl nagynak is tűnik a grand x in. Átlagos használat mellett szerintetek kibír 2-3 évet? És a többi telefon a listában?
-
xenom0rph
őstag
A tmobileos verzión van 'intel inside' felirat?
-
sambuce
tag
Hali!
Tervezem én is egy ilyen teló beszerzését. Vajon USB On The Go támogatás van benne? -
bob011
aktív tag
Gyönyörűen mennek a youtube videók 1080p-ben böngészőben. Ilyen kijelzőn pedig van is értelme, de van hdmi kimenet lehetőség is. Menüben benne van.
-
rizso
addikt
válasz
dominicheft #658 üzenetére
Sima, kb 500Ft-ot érőt - legalábbis a zacskón keresztül nem tűnik komolyabbnak
-
válasz
dominicheft #658 üzenetére
Simát
-
dominicheft
csendes tag
Valaki megtudná nekem mondani, hogy a telefonhoz milyen, headset-et adnak? Simát vagy agyba nyomósat?
-
NoMagix
addikt
Köszi mindenkinek az infókat és a videókat!
Már vártam erre, hogy milyen lesz! -
Kajt
tag
Valaki írta korábban, hogy világít a Led elemlámpaként,csak rövid ideig. Ezt valaki megnézné ha kérhetném, hogy pontosan meddig? Pár másodperc vagy 1-2 perc...? Mert ha elég addig amíg az ember kinyitja este a zárat vagy leolvassa a vízórát stb., akkor semmi gond
-
HXY
addikt
Mikor lesz teszt?
-
rizso
addikt
válasz
atillaahun #651 üzenetére
Hamarosan megnézem - bár szerintem nem gond neki a beágyazott youtube videó...
sarkanyolo2: folyamatosan merül
Igazából erről sok mindent nem tudok még, mióta megvan nem is volt töltőn, meg hát folyamatosan nyúzom. Térjünk vissza rá pár nap/egy hét múlva
-
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88 #648 üzenetére
Nálam teljesen stabil, nem áll el felül.
Viszont:
- rezgés egy kicsit zörgősebb, mint pl S2-nél (kicsit olyan, mint N8-nál)
- az alsó érintőgombok világítását jobban is szabályozhatná a fényérzékelő. Az előző telefonjaim az adott körülmények között már világítottak, a GXI-nek viszont sötétebb körülmények kellenek...Az összeszerelés szerintem elsőrangú, kijelző gyönyörű (szerintem szebb, mint a hasonló paraméterekkel bíró Sensation kijelzője), rendesen reagál mindenre, betekintési szögei is teljesen rendben vannak.
Pár perces/órás nyomkodás után a véleményem: best buy telefon!
-
ouzohuto
senior tag
a folyamatossaggal nincs problema, de nekem kicsit zavaros marmint nem elesek :S
-
1 hibát (mini hiba) tudok csak felróni a telefonnak, a hátlap a telefon tetejénél egy fél milliméter eláll, ha nyomkodom egy nagyon minimálisat mozog de tényleg csak picit, gondolom ez sok telefonnál van, csak mivel nekem az előző telefonom fémházas volt, ott patentul illeszkedett minden, na mind 1 majd megszokom
-
sarkanyolo2
őstag
Nagyon jók a videók, köszönjük!
-
bob011
aktív tag
Kinti videóm. Itt.
-
rizso
addikt
Na, tőlem egy kinti tesztvideó. Néha megakad/megugrik, az a hirtelen zoomtól van. A kép szerintem szép, viszont a hanggal kell valamit kezdenem, mert ennyire nincs nagy zaj kint, és nem is esik az eső...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
#40993792 #642 üzenetére
Oh, hát nálam november van a h*lye Linuxon....
Megnézve a kernelt: végig küldtem rajta pár szintetikus scriptet, hátha valami kibontja, de semmi. Hexa kódban sem ismerős a kódminta, olyan minta teljesen új csomagolást használtak volna. Még azt sem tudnám belőni így elsőre hogy hol van a header vége, bár korántsem biztos, hogy nem valami lebegőpontos megoldással mentek rá.
-
rizso
addikt
válasz
atillaahun #640 üzenetére
Igen, egy kintivel kezdtem most - fasza felhős idő van, legalább látszik mit tud.
-
Cooler96
aktív tag
Na most már van elég info. Inkább arról írnátok hogy lesz e hozzá root,mert az nagyon alap dolog.
-
rizso
addikt
Na, végre nekem is megjött
-
gulyatoma
csendes tag
Kis kiegészítés a zseblámpához. Feltettem 2 fajtát is,az eredmény u.a.a led rövid ideig működik majd kikapcsol. szóval sokáig nem lehet vele folyamatosan világítani. Az 1# ban olvastam a led védelméről,lehet hogy ez az oka.
-
Na végre meghozta a futár nekem is, hamarosan tesztelem
Szép a telefon nagyon, jó hogy a hátlap ilyen raszteros, és nem sima felületű.
-
gulyatoma
csendes tag
Sziasztok. Nekem tegnap meghozta a futár
Tetszik. Az alsó gomb sor a fényérzékelő függvényében világít,akkor is ha nem automatán van. Arra még nem jöttem rá hogy lehet e esetleg állítani rajta. Személy szerint jobban szeretném ha használat közben mindig működne. A vaku működik zseblámpaként.Eddig minden alkalmazásom felment rá.
-
rizso
addikt
válasz
atillaahun #629 üzenetére
Elvileg van a hangszóró mellett egy kis eseményértesítő led, és szerintem a gombok is világítanak - már ha a fényérzékelő kevés fényt érzékel. Skate-nél "krómozott" hatásúak, amiket nappal jól lehet látni, sötétben meg világítanak.
Remélem pár órán belül meg tudom erősíteni a fentieket
-
atillaahun
veterán
válasz
Cooler96 #628 üzenetére
Ha megveszed jópénzért, hogyne.
Egyébként már én is régóta szemezek a Grand X-el, aztán most jöttem teszteredményekért kuncsorogni.
Jahh, azokat én is néztem tegnap.
Igaz most rájöttem részben hülyeséget kérdeztem, mert már kikapcsolt állapotban is ugye egy alapból halvány fehérrel-szürkével vannak színezve a gombok. Így gondolom az látszik sötétben is, anélkül hogy külön világítana. Bár ezt valaki megerősíthetné.
Egyébként meg úgy tűnt, hogy nem nagyon villantak fel a gombok nyomkodásra. -
Cooler96
aktív tag
válasz
atillaahun #626 üzenetére
Eladod te is a blacket?
-
Cooler96
aktív tag
válasz
atillaahun #624 üzenetére
Írták,hogy ez csak a tesztalany telefonnak a hibája,de van összefoglaló videó nézd meg.
-
atillaahun
veterán
válasz
SilverToM #623 üzenetére
Szerintem 4 GB-nál már nem kell ilyesmi miatt aggódnod, az enyémbe (LG OB) is hivatalosan 2 GB rom van, annak a fele elérhető, de bőven elég. Szerintem itt is nagyjából a felével lehet számolni.
Más.
Ha már szóba került a világítás, inkább arra legyen már szíves valaki ránézni, hogy az alsó gombsor világít-e, mert a BLN nekem speciel sokkal fontosabb volna, mint a hátsó lámpa.
Bár ahogy korábban olvastam a tesztből, nem csak BLN nincs, de egyáltalán gombsor világítás sem. -
SilverToM
tag
Hihetetlenül örülök, hogy végre itt van a készülék, és ára is jó!
Igazából alig hallgatok rádiót, de azért az picit zavar.
Az viszont kárpótol, hogy normális 8-as kamera van benne.
Másik ami kérdőjeles, hogy a T azt írja, hogy 4 GB belső persze a szabadon felhasználható az kevesebb, de mennyi is az annyi??? Mennyi a ROM és mennyi a telepítési terület? -
rizso
addikt
válasz
#40993792 #620 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok most már. Remélem nem úgy kezdem a következő hetet, hogy megyek a T-hez...
Eddig nem is találkoztam olyan telefonnal (kivéve a Skate), amiben ne lehetett volna használni a ledet videózás közben. Samsung, HTC, Sony Ericsson, Nokia, Motorola, ezekkel soha nem volt még ilyesmi gondom.
-
rizso
addikt
válasz
Peter_Pan #615 üzenetére
Hát most már nagyon kíváncsi vagyok mit nyújt fotózás/videózás terén - számomra ezek elég fontos funkciók.
Illetve ha jól értelmeztem: van benne FM rádió, csak nem lehet használni?
Vaku is egy érdekes dolog. Nem elég, hogy videó közben nem lehet használni, de lámpaként sem??! Pedig ha olyasmi a vaku fénye/ereje, mint a Skate-ben lévő, akkor pont hogy fényképezéshez nem jó, ellenben lámpának megfelelne - vagy akár videózás közben egy kis segédfénynek...
-
mediumgecso
őstag
válasz
#40993792 #616 üzenetére
Azonnal jeleznék egy hibát az 1. hsz-ban: "2012 november 24-én".....vissza a jövőbe
Javítsátok ki legyetek szívesek
Csak T-nél lehet még kapni a telót? Sajna én Telenor-os vagyok, ezért nekem független kellene...
Ha valaki tud olyan webshopot ahol lehet függetlenül kapni, kérem jelezze.Szerk: Gratula az első HSZ-hoz egyébként!
-
Peter_Pan
tag
Ezzel bajban vagyok, mert eddig nem ilyen céllal fényképeztem. E célból még a kérés napján lőttem pár képet és videót. Aznap itt teljesen borult idő volt, szürke égbolttal, amin a nap helyét sem lehetett sejteni, árnyékot pedig nem sok minden vetett. Említettem, hogy erre bizony érzékeny a masina.
Emellett van 2 képem, amit a gép számára ideális megvilágításban készítettem és azokat nem a gyári camera app-pal, mert gyári beállítások esetén az android túl agresszíven tömöríti az jpg képeket, aminek érezhető is a hatása. Ezt a telefont pedig nem lehet rootolni, így az android beállításait nem lehet jobbra cserélni.Így mire egy kiegyensúlyozott, mindennapi használatot valóban tükröző tesztet tudnék írni, addigra már magad is kipróbálhatod majd, illetve mások lehet előbb teljesítik a kérést. Ehelyett inkább olyat írok, amit érdemes lehet kipróbálnod ha elsőre elégedetlen lennél a nem ideális fényben készült felvételekkel:
Szerencsére a Camera ICS+ alkalmazást használva (kb. egy fagylalt árába kerül) rootolás nélkül is túl lehet szárnyalni az android minőségi beállításait. Az "Ultra" minőségben megtartott képek adatmérete 7-10x nagyobb az eredeti android beállítással felvettekhez képest. A képek színvilága még ekkor is picit matt.
Valójában igaziból a több néha kevesebb tipikus példájával állunk szemben. Olyan jeleket is rögzít a képszenzor, amelyek az emberi látás számára zavaróak lehetnek, az optimálisnál szélesebb luminancia tartományban dolgozik: olyan pixeleket is rögzít, amelyek végletesen világosak vagy sötétek, ez pedig a színtelítettség rovására megy. Illetve némely kép enyhén fátylas is. Csakhogy ezen eltéréseket a fejlettebb algoritmusokkal dolgozó képszerkesztőprogramok utólag játszi könnyedséggel orvosolják. Emiatt ha az ember igazán jó képet szeretne, akkor érdemes a Camera ICS+ alkalmazással rögzített képek közül a megtartani kívántakat számítógéppel utólagosan tovább feldolgozni. Magam Photoshop auto-levels parancsát használva 1 kattintással olyan képeket csináltam a borús időben készült felvételekből, amiket nem vártam volna. Szerintem azok vetekednek már a fényképezés terén sokkal jobb mobilokéval is!Hasonló utómunkára az ideális fényviszonyok közt készült képek esetén nincs szükség. Aki pedig nem szeretne csak emiatt Photoshop-ot vásárolni, annak is van jó hírem: a lunapic.com ingyen használható képszerkesztőjének Adjust menüpont alatt található Normalize opcióval a photoshopéval azonos eredmény érhető el díjmentesen.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Peter_Pan #613 üzenetére
A ZTE Atlasban pl. mindjárt két rádió chip is lapul a specifikáció szerint, ugyanis elvben van benne egy si4708 és egy bcm4330-as is. A bcm4330-as nem csak rádió modul lehet, hanem ebben csücsül a három sávos WiFi is. Ott a Spirit FM meg sem próbál megnyikkanni sem.
Igen valószínű, hogy itt (is) kernel modult kéne írni, amit zárt kódban ad a Boardcom és így az emuláció miatt (ha létezik, ahogy elmélkedtél is) a modul valószínűleg nem működik megfelelően. Mivel újraírni nem tudták, így inkább kikapták az alkalmazást még időben.
Én az ICS felőli oldalát le tudom kódolni, de a kernel modult nem tudom megírni. Pláne nem tudok készülék nélkül tesztelni, szóval várakozó álláspontra válthatunk amíg:
a, Nem lesz ilyen készülékem vagy
b, Nem érkezik frissítés
c, Más meg nem oldja vagy ki nem jelenti hogy soha sem fog menni. (Ez utóbbi egy "vicc", mert ilyen nincs, hacsak nem hibás a panel is...)Egyébként az Atlasom éppen akkor távozott a túlvilágra, mikor megoldottam volna ezt a problémát végre custom rom alatt is...
-
Peter_Pan
tag
válasz
Canonfan #508 üzenetére
Alkalmazás-kompatibilitási problémám még nem volt, bár eddig legfeljebb 50-60 programot próbáltam ki.
Sőt megismétlem, hogy az egész OS és az android marketről utólag telepített alkalmazások is nagyon gyorsan és gond nélkül futottak.Egyetlen félig-meddig kivételbe botlottam bele eddig: szerettem volna működésre bírni a készülékben eddig némáságra ítélt FM-csipet (BCM4330-as, elvileg adó-vevő! egység). A Spirit FM alkalmazással sistergés formájában sikerült a rádió zajt befognom, sajnos azonban bedugott fülhallgató (antenna) ellenére sem tudtam állomásokat behangolni. Vagyis ez sem az inteles lapkakészlet rovására írandó, sőt maga a programfejlesztő is meglepődött, hogy a meghajtóprogramja ezekszerint inteles processzoron is fut, pedig azt hitte csak ARM-en működik. Enélkül ugyanis szerinte zajt sem tudtam volna befogni. Emiatt kilátásba is helyezte, hogy amennyiben jobban elterjed a platform, akkor megnézi megoldható-e a dolog. Sajnos most más irányban fejleszt. Remélem megnyugtató, ha egy ARM-es fejlesztő meglepődik azon, hogy olyan kód is fut az intelen, ami elvileg nem arra készült. (Ez alapján azt gyanítom, hogy az intel alapesetben talán ARM-et emulál és csak x86-os kód esetén vált a számára natív üzemmódra. Persze ez csak tipp.)
A ZTE-t is kérdeztem, annyit mondtak, hogy ezen a készüléken nincs FM-rádiózási lehetőség. Erre persze korábban magam is rájöttem, és a válaszból nem derül ki, hogy ennek szoftveres oka van, amin talán már dolgoznak és valamikor elérhető lesz, vagy üzleti megfontolásból mégsem akarják használhatóvá tenni a rádiót.
Vagyis eddigi legrosszabb élményem a készülékkel, hogy specifikáció szerint van rádió és az be is van építve, jelenleg azonban mégsem használható. Mondjuk ilyen korábbban a Samsung Galaxy és Ace szériával is előfordult, bár idővel használatba lehetett venni ezek esetén. Ha esetleg mégis használható rádióval érkeznének meg a készülékeitek, azt kérem jelezzétek! -
Lacko87
tag
Ügyes vagy
Mondtam én neki, hogy a webshopon fent van és lehet rendelni és van ár is hozzá azt mondta ők még azt nem kapták meg és valószínűleg csak jövő héten lesz majd ára. Azt felajánlotta, hogy elteszi addig, de mondtam neki, hogy akkor inkább a webshopon rendelem meg.
(
Ez meg is történt úgy fél órával ezelőttKicsit lehet szégyen, de pályakezdő informatikusként ez lesz az első okos telefonom.
) -
Canonfan
senior tag
SPucu (#600), Zsolt_72 (#601), Keeperv85 (#604), ^Clown (#605):
Köszi az infót!
-
bob011
aktív tag
Személyesen vettem a telefont, t-pont-ban. Ki tudják adni, hivatkozzatok az ügyfélszolgálatra. Felhívtam mielőtt mentem és ők mondták, hogy ha a webshopban van akkor el is tudják adni.
Quadrant:
T: 2968 CPU: 3252 M: 5728 IO: 3932 2D: 285 3D: 1645 - frissen mérve. : )
De ezek nem írják le pontosan, hogy milyen használni!!! -
xenom0rph
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #600 üzenetére
De aki nme szeretné elcsúfitani egy szilikon tokkal?
-
Canonfan
senior tag
válasz
kelzsoca #599 üzenetére
Köszönöm szépen a figyelmeztetésed, elnézést kérek érte,
nem akartam megsérteni a fórum szabályzatát, nem warez értelemben akartam írni, csak hogy pl a gmaps és az egyéb, Androidra ingyenesen elérhető navi appok lehetne-e hasonló szinten, de ez meg amúgy is off
Emiatt a szóbanforgó hozzászólásom nyugodtan törölhető, ha fórum szabályzatot sért. -
^Clown
addikt
válasz
Canonfan #597 üzenetére
Ezt majd egy kicsit hosszabb távú tapasztalatok tudják majd megerősíteni / cáfolni, hogy hajlamos-e porosodni a készülék, erről még nincs semmiféle tapasztalat! Az viszont biztos, hogy a szilikon tok sem védi meg a telefont a porosodástól, maximum csak odázni tudja, kivédeni, megelőzni sajnos nem.
Fóliát keresgélőknek: külön már lehet kapni az eBay-en olcsó fóliát, de attól óvva intenék mindenkit, nagyon gyenge minőségű, egyrétegű cucc. Pénzkidobás, ne is próbálkozzatok vele.
A Nillkin tokok mellé viszont jár 1db jó minőségű, 3 rétegű fólia.Nálam a Blade teteje kopott meg, de az is amiatt, mert nem vigyáztam rá kellőképpen, a körmökkel lekoptattam akkor, amikor a zsebemből ügyetlenül húztam ki. Más kopás viszont nincs rajta (igaz, Nillkin tokban hordom)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Dr_Senkihazi #603 üzenetére
Úgy hogy pont az felgyülemlett por rosszabb, mintha semmi sem lenne rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest