- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
Én amúgy nem értem ,hogy miért áll mindenki ekkora elvárásokkal egy mobiltelefon optikája elé. De nem csak ennél, az összes telónál...Ha valaki fotózni szeretne vesz magának egy normális gépet + meg vagy kétféle obit ,a körülményekhez ,éppen fotózni kívánt dologhoz, makróhoz - makró obit, tájképhez - tájkép obit! EMBEREK, ezek telefonok ,arra lettek kitalálva, hogy telefonáljunk vele ( haha, természetesen az angri bördz, meg a fácse melett
) az éppen megörökíteni kívánt pillanathoz éppen elengedőek a telefon fényképezője, más esetben ha tudod h fotózni akarsz akkor viszel magaddal fényképezőt!
-
rizso
addikt
válasz
Canonfan #974 üzenetére
Ma annyira belemerültem a fotózásba, hogy a kijelző láthatóságával nem is foglalkoztam - de holnap alaposabban megfigyelem
A hátlapot szerintem célszerű a saroktól az oldala felé elkezdve felszedni, majd egy ponttól már az alján is könnyebben megindul. De kinek hogy esik kézre...
-
petipage
csendes tag
Sziasztok!
Kb. egy hónapja nézegettem az okostelefon-piacot nagyjából 40-50e Ft. árszegmensben, amikor ez a készülék pár napja megjelent. Szeretném előrebocsájtani, hogy első androidos telefonom lesz, ami lesz, eddig világ életemben classic Nokiákat "dobott ki a gép".
Végigolvasva pár száz hozzászólást itt a topikban, valamint hazai és külföldi oldalakon megjelent rövid cikkek, leírások, a youtube tesztvideó és a frissen felkerült fotók alapján is arra jutottam, hogy jelenleg az általam célzott árkategóriában ez a legerősebb és legtöbbet kínáló készülék (kamera minősége, RAM, kijelző). Az FM rádió és zseblámpa hiánya nem kellemes, de elfogadható kompromisszumnak tűnnek, úgyse használnám sűrűn, illetve eddig is megvoltam nélküle valahogy. Korábban szintén az OT995-öt nézegettem, de ott pl. a kamera valami tragikus. Persze kirándulni fotógéppel indulnék ezután is, de a hétköznapokban gyorsan lekapni valamit jól jön egy értékelhető minőségű kép.
A kicsit hosszúra sikerült felvezetés után szeretnék a lényegre térni.Kedves ZTE grand X IN Felhasználók!
Olvastam a hozzászólások között, hogy az x86 proci egyes programokkal összeakad. Fentebb írtam, nem ismerem még az Androidot. Játékok közül csak néhány unaloműző darabot futtatnék, mint pl. a felénk népszerű Szókirakós vagy a közismert Angry Birds. Szeretnék kérni ezekről tapasztalatot, működnek-e a készülékkel, esetleg valaki megtenné-e, hogy megnézi nekem. Feltételezem, hogy az olyan népszerűbb programok mint pl. Opera Mini futtathatóak rajta, illetve szintén nem ismerem úgy általában eléggé az androidot, hogy nem gmailes fiókhoz is létezik-e kliensalkalmazás hozzá. Egy t-Pontban ma volt szerencsém megtapogatni a készüléket, az alap naptár, számológép tetszett, bár azt ott nem tudtam kipróbálni, hogy a jelzések/figyelmeztetések mennyire "agresszíven" nyomulnak, illetve megmaradnak-e egy perc jelzés után csendben a háttérben, amíg megnézem őket, mint azt egyik Nokia classicom tette (eddig talán annak volt a legjobban kihegyezve az emlékeztető funkciója).
Tehát a fenti játékokkal, esetleg más népszerűbb kreatív unaloműzőkkel kapcsolatos, illetve persze minden más ide kapcsolódó hasznos információt is szívesen fogadok leendő tulajdonosként. Köszönöm! -
Kulinger
tag
válasz
gyuribácsi88 #977 üzenetére
Nem vagyok elájulva a képektől
Na d eez most 1-magos vagy 2-magos?
-
GrandS
senior tag
A zenelejátszás minőségéről és főleg (Blade-hez képest) a hangerejéről azt hiszem még mindig nem írt senki.
Érdekelne... -
Kajt
tag
válasz
Palesz191 #983 üzenetére
Fent a nagy T-home-nál, nem rég építették át. Baloldalt vannak kirakva a telefonok és a ZTE úgy balról a harmadik, negyedik lehet. Felül van és a vezeték is rövid, így esélytelen rendesen, egykezesen kipróbálni.
Egy méterre sincs tőle az iphone 5... két srác mellettem nyomogatta és ez szó szerint lejátszódott: "Ebben az i7-es proci van mint a nagy gépekben... csak három maggal... aha, itt van, hogy A6! " -
Firstaye
tag
Üdv
Szerintetek class 6-os memóriakártya elég ebbe a telefonba? Tud rá full hd-ben venni?
-
Kajt
tag
Beugrottam Westendbe és szerencsém volt, már ki van rakva.
Első tapasztalat: Kijelző nagyon jó, gombok rendben(fizikai), rezgés üzenetíráskor pont jó, képeket elég gyorsan csinál, kijelzőn nagyon jó, youtube videót (1080p) HQ bekapcsolva akadásmentesen jól viszi, Dolphin browser teljesen jó,csak annyi, hogy amikor gyorsan görgeti az oldalt az ember, akkor a kép szélén, amerre halad, ott látható némi frissítési késés, de ez tényleg nem von le semmit az élményből. Angry Birds 5 másodperc alatt töltődött be főképernyőn való rábökéstől a nagy "play" gombig, tehát amikor már a zene is szól és játszható. Anyaga nagyon jó, de sajnos a lopásgátló vezeték és csatlakozó miatt nagyon nem lehet rendesen kézbe fogni.
Egyelőre ár/érték arányban meg van az ACE utódja -
Cooler96
aktív tag
Megerősítem,hogy személyesen T boltban csak nov.2 án lehet kapni.A nő már hozta ki a telót mikor észrevette hogy rajta sincs a készüléklistán.Nem adta ide
-
Barbarics
tag
válasz
gyuribácsi88 #977 üzenetére
nem vészesek a sötét képek sem.
-
Lőttem kettőt vakuval, iagzából azt nem értem hogy meg se mozdultam de a camera mx program sokkal közelebbről lövi a képet mint a gyári szoft, olyan mintha zoom-oltam volna egyet, pedig nem. Különbség igazából nincs a két szoft között képminőségben, talán annyi hogy a camera mx-nek sok beállítási lehetősége van, ilyen olyan csili-vili beállítások vannak rajta amit max gyerekek ha használnak, engem nem nagyon érdekel.
Gyári szoft: [link]
Mx szoft: [link]
-
Canonfan
senior tag
Canonfan:
1. sima routerrel tuti megy. Csak én ezt a laptopos megoldást már korábban is használtam, és pl S2-vel vagy Sensationnel, de még egy Alcatel 990-nel sem volt (utóbbinál annyi, hogy a Play nem ment, csak a böngészés és hasonlók).
2. Tényleg nehéz leszedni (főleg ha nem akarod eltörni), de külön eszköz talán nem kell hozzá. Nem kell naponta leszedni, és kész...
3. Gyári fólia tökéletesen megteszi, nagyon szépen, buborékmentesen van rajta.
4. Akksiról eddig csak jókat tudok mondani - már amennyire tudok róla nyilatkozni. Reggel vettem le a töltőről (8 után), napközben sokat baszakodtam a wifivel, mert nem akart összejönni a korábban említett csatlakozás, telefonáltam egy bő fél órát, fényképezgettem, néha próbálkoztam a mobilnettel is (csak le vagyok korlátozva, és piszok lassan ment), rezegtettem elég sokat a tesztelések miatt, meg hát sokszor csak úgy nyomkodom az újdonság varázsa miatt. Ja és 3G hálózaton használom, viszont az auto szinkronizálást kikapcsoltam, kb. óránként frissítek most (manuálisan). És most 62%-on van.
5. Nem tudom, én ki sem bontottam, maradtam a jól bevált CX400-nál. A gyári biztosan iszonyat gagyin szól, maximum csak telefonálásra alkalmas (legalábbis a korábbi tapasztalataim alapján nem nagyon találkoztam normális gyári fülessel, főleg nem ilyennel. Még a Sensation fülese is ratyi volt, pedig az komolyabbnak tűnt. Na jó, az N8 gyári fülese tetszett, csak az agybadugós volt, és minőségibb is).Köszönöm szépen a válaszodat, és a hasznos infókat!
Még annyit szeretnék megkérdezni tőled, hogy napfényben mennyire olvasható a kijelző, ugye a Tegra2-es GrandX-nél több helyen is azt olvastam, hogy napfényben alig látható a kijelzője, illetve, hogy te hogy tapasztaltad, hogy lehet könnyebben leszedni a hátlapot, van valami trükkje amitől könnyebben/gyorsabban lejön?
-
-
Canonfan
senior tag
válasz
#40993792 #787 üzenetére
Mindenképpen! (Szerintem... látatlanban is biztos vagyok benne, hogy nem egy minőségi a cucc - inkább a telefon legyen jól árazott, tehát pl. a tartozék fülesen lehet spórolniuk.)
Amúgy is, azt sokan rögtön eleve kiváltják a saját, korábbról jól bevált darabjukkal (én is ezt teszem). Illetve egy jobb fülhallgató már pár ezresért elérhető, emiatt nem érdemes vacillálni
Köszi a válaszodat,
ha tényleg annyira gagyi a gyári füles, akkor valószínű nálam is ez lesz, mert ha a telefonban egyszer már van Dolby Mobile, azt ki is illik használni, és szeretem jó minőségben élvezni a zenét, még mp3-nál is...
Viszont nekem van egy olyan problémám ezzel kapcsolatban, hogy nekem mindenképp egy headset lenne jó és nem normál füles, mert pl az utcán sétálva, vagy buszon kapaszkodva kényelmetlen előkeresni a telefont főleg a most következő hideg időben a kabát alól ha beérkezik egy hívás...
A mostani telefonomnál (HTC Tattoo) nincs ebből gond, mert jó minőségű fülest pakolt mellé a HTC, az előző telefonomnál (Nokia E51) volt hasonló helyzet, hogy nem csak gagyi volt a gyári füles, de kényelmetlen is, ezért ahhoz vettem egy szintén Nokia de zeneibb, agybadugós fülest, ami már rendben volt.Mit gondolsz, a ZTE gyárthat normálisabb, zeneibb headsetet, vagy lehetne venni hozzá normálisabb fülest valamelyik jobb tartozékgyártótól, amivel normálisan lehet zenét hallgatni, és együttműködik a telefonnal?
-
-
rizso
addikt
Nem lett rossz a módosított kép, viszont itt a kettő közül az eredeti most jobban visszaadja a körülményeket
Jól sejtem, hamarosan tőled is GXI képeket látunk majd?
Asszony megkapja az SGS-t, te a GXI-t, és mindenki jól jár
gyuribácsi88: lehet a kutyád is szeretne jégkrémet
Nálunk kutya meg a macskák is szeretik - engem meg a hideg ráz, mikor a macska az érdes nyelvével nyalogatja a pálcikát
-
-
kentucky
őstag
Én még megvárom a Nexus 4-et , de 60%, hogy a Grand lesz
-
Moleman
addikt
válasz
Kulinger #956 üzenetére
Ez erőteljesen úgy tűnik, hogy egy szolgáltató oldala, így valószínűleg előfizetéses ár a 999 yüan. De különben sem egy főnyeremény, 4.3" WVGA, és még lejönnek belőle a virtuális gombok... A használhatatlanság határát súrolja. Normális kijelzővel (U985) meg Xiaomi árban mérik, így nem éri meg.
-
Kulinger
tag
-
Peter_Pan
tag
Egyébként te mit használsz egykattintásos javításnak? Valamilyen PS egykattintásos képjavítást?
Igen, azt. Image menü -> Adjustments -> Level ablak -> auto gomb. Kész.
Persze a PS nem olcsó és csak emiatt nem érdemes venni, de van egy ingyenes alternatíva, amely eddigi tapasztalatom szerint ugyanazt az eredményt produkálja:
http://pixlr.com/editor Adjustments menü -> Autolevels -
-
rizso
addikt
válasz
Peter_Pan #952 üzenetére
Köszi a tippet, saját részre én is szoktam utólag módosítgatni
Egyébként ennél a képnél pont elment egy kicsit a nap, és fújt a szél is,de ahhoz képest is használható lett - főleg ha utólag még javít is rajta az ember egy kicsit
Egyébként te mit használsz egykattintásos javításnak? Valamilyen PS egykattintásos képjavítást?
-
rizso
addikt
Feltöltöttem jó néhány tesztképet, amik különböző körülmények között készültek: napos, borús/felhős időben, délelőtt/délután, közeli/távoli, zoom-os képek is vannak (az alaptól egészen a maximumig), meg két gyári panoráma is.
Közben rájöttem, hogy van pár kép, amit ICS camera programmal lőttem (talán Camera Zoom FX-es is van 1-2), azoknak a mérete egy kicsit nagyobb, mert a minőséget ultrára állítottam (mondjuk nem tudom számít-e, nem hiszem).
Szerintem abszolút vállalható képek
-
DrCsernus
csendes tag
Agent Dash meg a Subway Surfers megy hibátlanul.
-
szaszii
tag
299 $ a 8 GB-os verzió, ami tovább nem bővíthető. Ez meg ugyebár semmire sem elég manapság..
Egyébként hivatalosan is bejelentették már. http://mobilarena.hu/hir/nexus_4_android_4_2_alapokon.html -
SilverToM
tag
Srácok!
Létezik, hogy a Nexus 4 csak 299 dollár? És Ha igen lesz valamelyik szolgáltatónál vajon? Ha igaz lenne erősen odacsapna, és elgondolkodnék az vagy a Grand....
-
embe
nagyúr
válasz
Beci9595 #935 üzenetére
Ez az amit senki sem tud, legfeljebb a bennfentesek. Volt úgy hogy a megjelenést követően, gondolom a sikert látva, emeltek az áron. Volt úgy hogy csökkentetek. A ZTE Blade is így volt. nem győztek eleget hozni belőle, meg is emelték az árát. Persze ott bejátszott az is, hogy dominó csomagban 40eFt. alatt volt az ára, és a
függetlenítéseegyszerű volt. Így vitte más szolgáltatóhoz tartozó is. -
Kulinger
tag
Alcatel ot 997D vagy ZTE hardveresen melyik jobb?
Mert erről soha nincs szó -
Beci9595
tag
Lenne egy lehet hogy buta kérdésem.
Ügyebár most 2év hüséggel az előfizetésre elvihető a telefon a webshopbol 49.491Ft-ért
Meddig fog ez az ár megmaradni? mert én 2-án tudnám csak megvenni -
embe
nagyúr
Rootal hogy áll a teló? Rootolható?
-
rizso
addikt
válasz
Peter_Pan #922 üzenetére
Köszi a tippet, ránézek majd!
b0bcat: vásárlástól számított 3 napon belül, ha a szervizes is tapasztalja és elismeri a hibát, akkor kötelesek cserélni - nálam így is volt. Mondtam, hogy készülékcserét szeretnék kérni, mondta megnézi az enyémet, és a szubjektív megítélése alapján kapok/nem kapok másikat.
Jano_023: akksiidő eddig jónak tűnik, de konkrétumot még nem nagyon mondanék, mert nincsenek különböző méréseim. Hibának talán a következőket mondanám:
- nincs FM rádió
- vaku nem megy videófelvétel alatt, lámpának sem használható
- érintőgombok világításának bekapcsolásához szinte teljesen sötét kell, pedig már előbb is jól jönne
- nem csatlakozik a laptopom általá megosztott wifihez (sima wifi routerhez természetesen kapcsolódik) -
embe
nagyúr
Hali!
Még nem kapható ugye ez a ZTE Grand X IN teló? Csak mert 1-2 bejegyzésből úgy tűnik mintha már árulnák.Én ezt az árlistát szoktam nézni, itt még nem szerepel. Illetve még itt is a hamarosan kapható készülékek között szerepel. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023 #924 üzenetére
Ez az Inteles verzió, erről még nem volt teszt itt, csak előzetes!
"Típushiba":
Nincs FM rádió ebben a verzióban jelenleg. (Szoftveres okokból valószínűleg, vagy drága T-Mobile zt nem kért a szoftver mellé...)
Az akkut lepasszolom valakinek, akinek van is ilyen telója. Én csak rontom erre a napot.
-
Jano_023
őstag
Hali, nagyon tetszik a készülék, sajnos nem volt időm végig olvasni a topicot.
A mobilarénán a teszt nem volt rossz de lehúzták az aksiját és az üzemidejét. Nektek mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban ? Én sokat nyomkodom és netezek rajta.
Másik kérdés mik a telefon típushibái ? Előre is köszönöm. -
b0bcat
addikt
Bocs az off kérdésért, de a T "simán" cserélte a készülékedet? Nem akadékoskodtak, hogy előbb szervizesnek kellene látnia? Több helyen olvastam már (rém)történeteket, hogy a T-nél egyszerűen nem ismerik a törvényt, amelynek értelmében x napon belül CSERÉLNI kötelesek szó nélkül a hibás készülékeket... Csak érdekelne, hogy neked mi volt a tapasztalatod.
-
Peter_Pan
tag
szerintetek ki lehet kapcsolni a videófelvétel alatti képstabilizálást?
Eddig az android beállításai közt nem bukkantam rá. Azonban a market Camera ICS+ nevű appjában ki lehet kapcsolni, sőt a videófelvétel bitrátáját is meg lehet duplázni (Azaz nemcsak az állóképek minőségén javít ez az app). Szerintem megéri az árát, de van ingyenes verziója is Camera ICS néven (úgy emlékszem abban is ki lehet kapcsolni). Tégy próbát!
-
kidarida
csendes tag
válasz
Peter_Pan #919 üzenetére
Nem szeretem
Teszt szerint nem melegszik, egyszerűen érdek hogy lehetséges e
Nem azért írtam, hogy motorola vásárlásra buzdítsam a népe,t mert 400Mhz el fentebb van skálázva a processzor..
Egyszerűen az érdekel lehetséges e, szeretem hobbiból feszegetni a hardverek határait
És biztos vagyok benne hogy sok mindenkiben ott a kisördög
Pl Zte Bladen is lehetett állítani a cpu-n, igaz semmi értelme nem volt mert teljesen instabil lett a rendszer mert a cpu nem arra volt tervezve.
De jelen esetben tényleg inkább csak érdekességnek szántam.. -
-
kidarida
csendes tag
Hmmm
Most olvastam a motorola tesztet mobilarenán és abbna a telóban is egy intel z2460 ketyeg de 2ghz-en.
Vajon akkor a zte esetleg majd szintén egy kis tuningal 2ghz re tornázható?Update:
Viszont a boltban kapható specifikációi szerint 1,6Ghz
Hol írták el? -
Peter_Pan
tag
válasz
89BDave89 #874 üzenetére
Én 1 éve kacérkodtam az okostelefonokkal, ami kapható mindent végigtapiztam. Erősen gondolkodtam ezeken:
- Arc S (a ház minősége és picit lassabb reakció miatt ott maradt),
- Galaxy S II (a vas jó volt, lagalacsonyabb a SAR-ja, de a szoftver csak sebességben jó, egyébként elavult),
- Galaxy S III (túl nagy tepsi, pedig nem kicsi a kezem),
- Xperia P (képen tetszett, kézben rideg és kellemetlen volt fogni)
Minden más készülékkel sokkal több fenntartásom volt.A Grand X IN-t kipróbálva nagyon hamar felismertem, hogy nekem ez tökéletesen megfelel. Szerintem egyedül a kamerája lehetne közelebb a csúcsmobilokéhoz, bár szégyenkeznie így sem kell a képei miatt. Ár/érték arányban pedig bizonyosan bajnok.
-
rizso
addikt
válasz
89BDave89 #914 üzenetére
Ahogy írod: ha mégsem tetszene, még mindig ott a 8 nap, hogy visszaadd - de szerintem meg fogod tartani
Öcsém pedzegette a témát, hogy szeretne egy nagyobb kijelzős telefont a SE ray helyett. Lehet őt is átcsábítom a ZTE táborba
Az a videó egyébként nem GXI, hanem Galaxy Nexus tesztvideó. Csak a ma délután rögzített videómban is megfigyelhet 1-2 helyen az az érdekes stabilizálás...
-
89BDave89
tag
Köszi a korrekt választ, és hogy normális tapasztalatokat tudsz megosztani, és nem csak lehurrogni!
Meggyőztél.. valószínűleg 1.re mindenképpen én is azt rendelem meg, és bár az elmondottak alapján nem gondolom hogy nem fog tetszeni, még is ott van a 8 nap, amíg meggondolhatom magam.
Én se aggódok a játékok miatt... volt egy Blade-em, csinált hülyeségeket, elég sűrűn, sajnos nem voltam felhőtlenül boldog vele. De igazából nem is fogtam ki egy túl jó készüléket. A Bladenél még elég nagy volt a szórás. Ezért tartok a ZTEtől kicsit. De remélem a Grand X is annyira megéri, mint anno a Blade, és akkor nincs gond.
Egész jó a tesztvideó is!
-
rizso
addikt
válasz
#40993792 #912 üzenetére
Flagship vagy sem, nem izgat. Szeretem használni és kész. Vannak hibái (amiket szerintem szoftveresen lehetne javítani), de eddig mindegyik telefonban találtam valamit, ami nem tetszett (még a kb. 3x ennyibe kerülőnél is).
Más: ti találtatok módot a klasszikus USB háttértár/mass storage módra? Én csak MTP/kamera módot találtam eddig.
Illetve: szerintetek ki lehet kapcsolni a videófelvétel alatti képstabilizálást? Ma délután 4 után (fasza borús idő, kezdeti szürkület) csináltam egy tesztvideót, és azt vettem észre, hogy a stabilizálás miatt igencsak furcsa 1-2 helyen a felvétel. Kicsit olyan youtube stabilizálós hatás, vagy mint a MA Galaxy Nexus tesztjében szereplő tesztvideó. -
rizso
addikt
válasz
89BDave89 #874 üzenetére
Uhh, ne...ne hasonlítsuk a 995-höz
Ma direkt megnéztem egyet, hogy mégis milyen, és hát ég és föld a kettő. Mikor várakoztam a T-nél, nyomogattam mindent (nem csak a 995-öt). Nagyon agyaltam, hogy adjam vissza, és inkább rendeljek egy Xperia P-t, vagy esetleg S2-t, de nem vitt rá a lélek, hogy lemondjak GXI-ről. Minőségre tényleg ott van a nagyok között. Pl. P-vel összehasonlítva: GXI fogása sokkal jobb, és bár nem fém, mégis minőségibbnek hat. A rendszer folyamatosságában is nyert a GXI (P a menüben és böngészés közben meg-megakadt), de talán még a kijelzője is szebb (még ha nem is olyan fényes). Viszont a könnyem eleredt, mikor nyomkodtam a P-n oldalt lévő feloldógombot (kameragombról már nem is beszélek). Ezeket el tudnám viselni a GXI-en is. Mint ahogy a P szép sárgás vakuját is, ami videózás közben is bekapcsolható...
Én azt mondom, hogy a GXI-nél jelenleg komolyabb gép nekem nem kell. Nem játszok (ha mégis, akkor valami kisebb erőforrásigényű, "lekötős" játékkal teszem), így ha van is 1-2 játék, ami nem kompatibilis, akkor annyira nem izgat. Telefonálni tudok vele, kijelzője nagyon szép, a kamerája bőven a használható szint felett van, a rendszer nagyon gyors, akadásnak nyoma sincs, minőségi is, és nem utolsó sorban a rövid használat során az akksi is nagyon jól szerepelt nálam.
-
sdd2
veterán
Ma fogtam a telót az Inteles verziót, elég szép és minőségi.
-
Peter_Pan
tag
Az más. Ez esetben az előbb is említett tiny flashlight alkalmazás két módon is segíthet (magam is próbáltam):
Vagy a stroboszkóp üzemmóddal szabályozható módon villogó üzemmódban (bár egy hosszabb séta erejéig ez sem feltétlen kedvező a xenonnak)
Vagy egy másik üzemmóddal az egész képernyő teljes fényerővel világít akár választható színben. (ez olvasásra szerintem elegendő fényt ad és nem rongálja a vakut)Bár ha elég sötét van és nem nézel fénybe, akkor talán az a legjobb, ha megvárod még alkalmazkodik a szemed, és látni fogsz. Így nyugtalanítóbb helyeken ráadásul nem hívod fel magadra kétes elemek figyelmét már távolról.
-
Peter_Pan
tag
válasz
linker92 #898 üzenetére
Komolyan nem értem... mit kezdenél a vakuval ha folyamatosan égne? Normális éjjeli videót akkor sem készítenél egy ilyen apró lencsével, főleg nem mobilos képszenzorral
Emellett a gyártó azért nem tette lehetővé a szoftverben ezt a dolgot, mert meggyőződése szerint tönkremenne a fényforrás. És ezt már többen leírták.Persze amint látod a platformot máris sikerült megrootolni, így valószínű ez a készülék is az lesz. Aki garanciát akar veszteni, annak hajrá! Remélem azzal fogod kezdeni, hogy folyamatos üzemmódot hackelsz a vakuba, és utána ha tönkremegy más lesz a hibás, meg a készülék a fos.
Egyébként ha ez a fenevad platform kibújik a ketrecből és még airmax_2.0 fórumtárs által említett HDMI átalakító is működik, akkor lesz ám megplepetés!
(Hát még ha egyszer csak x86-os windows is -bár nyilván lassabban-, de futni fog rajta... Kb. értelmetlenné fogja tenni a Windows 8 ARM-es változatának kifejlesztését és az abba költött vagyonokat.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest