- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:31 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
Ezt a fülest dicsérték.1800.- postával
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-AWEI-ES-900i-ES900I-in-ear-Earphone-Headset-for-mp3-mp4-player-Cellphone-Mobilephone/696385895.html
-
hunaqua
addikt
..mert ez a kép egy igazi Tegra2

-
hunaqua
addikt
Megjött a NILLKIN amit rendeltem.Szerintem nagyon jó!
Akit esetleg érdekel,innen rendeltem.
http://www.aliexpress.com/item/Genuine-Nillkin-Super-Shield-Shell-Hard-Case-Cover-Skin-Back-Screen-Protector-For-ZTE-U970-Mimosa/618108749.html
1960.-huf volt az ára (9usd postával)
Nagyon korrekt bolt 1 nap után postázott,és 2,5 hét alatt volt itt.
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
Nov. 27.-én rendeltem a Nillkin-t,ma jött ez:
2012.12.16
23:19 Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
Segítsetek léccci!
Beállítások - Fejlesztői lehetőség - USB hibakeresés
...ezt Angol menü alatt hol találom?
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
A Mester uraktól szeretném megkérdezni,hogy a GRAND X TEGRA2-re várható CM rom?

-
hunaqua
addikt
Úgy látszik,hogy a Grand x tulajok már másak mint a Blade vagy Skate tulajok voltak.Kelzsoca "főzött" valamit akkor fél óra alatt min. 30-an nyomtuk.Itt + majd,legközelebb,karácsonykor,május1-el, megnézzük.
Úúúúrak!!! ......HAJRÁ!!!
Sajnos nincs ilyen telefonom.
-
hunaqua
addikt
Bocsánat,hogy bele vau-vau,nekem nincs Grand X-em,....de ha Kelzsoca vagy Apeelme kirakott valamit modjuk fél 7-kor,attól 11-re "hangos" volt minden.
....itt meg senki nem rakta még fel???....vagy mi van?

-
hunaqua
addikt
....ha összeáll 10 ember,akkor gyakorlatilag majdnem ingyen van.
http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-10pcs-Lot-Free-Shipping-Soft-S-Line-Wave-TPU-Gel-Cover-Case-Skin-for-ZTE/673130474.html
1,6 usd/darab postával
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
...vagy az N970 Qualcomm.Van itt már annyi fajta mint a búcsúban.

Azt nem értem igazán,hogy ez miért jó,lenne max 2 fajta,de arra fejlesztenének 1000-el.Az előállítási költség is a még nagyobb darabszám miatt még olcsóbb lehetne.
Lenne mondjuk az MTK-s a 2 kártya miatt,és vagy az intel vagy a tegra,vagy a Qualcomm
-
hunaqua
addikt
Várok szerintem még vele,melyikre milyen Romok kezdenek majd jönni.

kidarida
Igen,ha van vám akkor annyi.A v970-es csapatból nem fizetett senki semmit.(...de ez a szerencse kérdése).
Úgy gondolom most,hogy a Tengra2-s lenne talán. (főleg vám nélkül 42.-ért
) Az Intel viszont az itteni csapat miatt szimpi....szóval várok még 2-3 hetet.
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
....én már nem tudom követni
ZTE GRAND X Intel
ZTE GRAND X v970 MTK
ZTE GRAND X U970 Tegra2
ZTE GRAND X N970 QualcommSzeretnék venni ZTE GRAND X-et !
....de melyiket 
-
hunaqua
addikt
Bocsánat,hogy OFF!
Véleményeteket szeretném kérni! Nagyon tetszik ez a telefon,de olyan kérdésem lenne,hogy nagyon szeretem a CM Rom-okat,és ragaszkodnék is hozzá.
Tehát van ebből 3 féle: 2 Sim MTK ---- erre biztos nem lesz
Intel------------ ?
Tegra2-------- ?.....na most CM szempontból INTEL vagy TEGRA2 ?
-
hunaqua
addikt
"Pedig ez már nem egy 25-30k-s telefon ,mint azok voltak"
Miből gondolod,hogy a szolgáltatók árazásán kívül, nagy differencia lenne mondjuk a Skate akkori beszer. árához képest.Ez egy "tömegtermék" ami azért fejlődik folyamatosan.
...a piac be fogja árazni,vagy drágább lesz,vagy ha nem fogy "rendesen" akkor olcsóbb.
-
hunaqua
addikt
-Az Aliexpress fizetéseit az Escrow kezeli,csak akkor kap pénzt,ha lezárod a rendelést.( ua. mint a Paypal)
-Van benne Magyar nyelv ( írja is az oldal)
-Nem kell meggyőzni Őket (ninden számla 20usd
) Az más kérdés,hogy a vámon "átcsúszik",vagy nem.Nagyon sokat rendeltem már az Ali-ról,minden gond nélkűl.
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
Bocsánat,hogy OFF !
Csak érdekesség miatt:
http://www.aliexpress.com/item/Support-Russian-original-ZTE-u970-v970-Upgrade-Android4-0-Nvidia-Tegra2-1-2GHz-RAM-1GB-ROM/665668879.html
Rendelhető már a Tegra-s is,postával kb: 42.000.-huf
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
Azért egy "kelzsoca" féle Ice Armor cuccal lenne ez nagy királyság! Azonnal vennék,most még kicsit várok.

-
hunaqua
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BMW topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Szeptember 3-án érkezik a The Blood of Dawnwalker PC-re és konzolokra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független új akku új alaplap Alza jótállás
- iPhone 13 Pro max 256GB gyári független megkímélt ajándék tok és fólia! 3 hónap jótállás
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest