- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:31 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SziberTomi
tag
-
SziberTomi
tag
Sziasztok. Ma cserélték le a telefonomat. Korábban volt egy google doc, ahol sorozatszám alapján írtátok a telókat. Nekem 604 a vége. Ezzel is gázok lesznek vszeg?

-
SziberTomi
tag
Nem akarok nagyon beleszólni, de úgy tűnik lassan nekem, hogy szinte nincs is olyan, ami hibátlan
Majdnem mindenki viszi vissza a szervízbe...Keeperv85: Hát igen, lassan olyan a szituáció. Több az információ a T-Mobile szervízről, mint a készülék sw-jéről

-
SziberTomi
tag
-
SziberTomi
tag
Inkább azt kérdezd meg hogy ZTE Grand X IN -re mikor jön a JB.
"A kérdéseire válaszolva,azt tudnám önnek mondani egyelőleg az, hogy hivatalos gyári Jelly Bean szoftverfrissítés lesz-e Grand X IN készülékre az két tényezőtől függ:
1. Mobilszolgáltató kérése (az általában a készülék eladott mennyiségen alapszik)
2. Felhaszánálok kérése, Pl. olyan szoftveres híbák merülnek fel egymás után amelyek súlyosan megakadályozzák készülék normál használatát, és nagyon mennyiségben okozzák telefon visszahozatát." -
SziberTomi
tag
Valaki rakott már a telóra ebook-ot? Melyik működik rajta a legjobban? Pdf és Rtf formátumban vannak könyveim...
-
SziberTomi
tag
-
SziberTomi
tag
Akkor már mindegy. Minden jó, na a vége jó...

-
SziberTomi
tag
De nem tudom, hogyan bizonyítsam
-
SziberTomi
tag
És te most milyen hibával is akarod majd cseréltetni? GPS?
Egyébként kint hogy használod? Az itthoni Trés SIM-el?Igen, a T-Mobile-os SIM-mel használom a telót. Igazából a kezdetek óta bökte a csőrömet, hogy olyan darabot kaptam, amit már más visszavitt az üzletbe. Gondolok itt arra, hogy SuperUser, Origo és Időkép programok már előre fel voltak rajta telepítve. Aztán e-mailben megírtam a lockscreen fagyást, az érzéketlen kijelzőt, a GPS gyengeségét és a halk híváshangerőt a ZTE-nek, akik felajánlották a cserét.
-
SziberTomi
tag
Erasmus ösztöndíjprogram keretein belül Ausztriában tanulok most, február 1-jén érek haza.
-
SziberTomi
tag
A telefonra filmet .mp4 formátumban kell felmásolni igaz? Mivel tudnám az avi-t átkonvertálni ilyen fájlformátumra?
-
SziberTomi
tag
Jó látni, hogy ennyien pozitívan nyilatkoznak a v2-es romról. Én sajnos nem látom értelmét feltenni, mert február 1-jén cserélik a telefonomat.
-
SziberTomi
tag
Nagyon szépen köszönjük a megkeresését és részletes tapaszlatait megosztását a Grand X IN készülékének használatáról.
A kérdéseire válaszolva,azt tudnám önnek mondani egyelőleg az, hogy hivatalos gyári Jelly Bean szoftverfrissítés lesz-e Grand X IN készülékre az két tényezőtől függ
Mobilszolgáltató kérése (az általában a készülék eladott mennyiségen alapszik)
Felhaszánálok kérése, Pl. olyan szoftveres híbák merülnek fel egymás után amelyek súlyosan megakadályozzák készülék normál használatát, és nagyon mennyiségben okozzák telefon visszahozatát.Az ön által jelezett problémákat mi már időben visszajeleztük R&D részlegünk felé, jelenleg egy újabb szoftverfrissítés verzión dolgozunk, amelynek hivatalos kiadása után remélhetőleg megoldódnak az eddigi szoftver által okozott problémák.
Ha önnek szeretne hozzájárulni munkáinkhoz, akkor azt szeretnénk megkérni öntől, hogy jutassa vissza a készülékét valamelyik T-Mobile végpontjába, ott le fogják lecserélni az ön készülékét egy új Grand X IN készülékkel, a lecsereélt híbás készüléket pedig eljutatjuk laborviszgálatra, ahol szakembereink szakszerűen fogják megvizsgálni és letesztelni a készülékét. Bizom abban, hogy az ön segítésgétől okosabbak leszünk a problémák megoldásán. Kérem, amennyiben ön úgy döntött hogy lecserélteti a készülékét T-Mobile-lal, akkor tessék előtte jelezni felém, mert ezen előre le kell egyeztetnem T-Mobile-lal.
Ezt a választ kaptam a mai nap folyamán
-
SziberTomi
tag
Szerintetek a ZTE veszi a fáradtságot bármilyen javítást is kihozni? (csak kérdem, miután olvastam a Samus cikket)
-
SziberTomi
tag
Nálam a Mindigen van és nem is szokta eldobálni
-
SziberTomi
tag
-
SziberTomi
tag
A telefonom tegnap fura dolgot produkált. Letöltöttem a port.hu-s TV műsor app-ot, betöltötte, beállítottam és tudtam is használni. Pár órával később ugyanúgy el akartam indítani, de csak fekete háttér jött be, a progi 2 perc után se indult el. Letöröltem, TV24-el is ugyanezt eljátszotta. Ekkor átállítottam a CPU frekvenciát 600ról 1200-ra, és most tökéletesen elindul mind a 2 gyorsan... Fura

-
SziberTomi
tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek (de főképp a GXI tulajoknak) !

-
SziberTomi
tag
Az én tapasztalatom az a GPS működésével kapcsolatban, hogy próbáltam itthon egy panellakásban, de nem talált jelet és műholdat is csak egyet látott, majd hazafelé sétálva szabad ég alatt mobilnet + gps 5 másodperc alatt belőtte a helyem

-
SziberTomi
tag
-
SziberTomi
tag
-
SziberTomi
tag
Sziasztok. Azt miért írja a teló félóránként notiba, hogy az adatbarangolás nem lehetséges, mert elhagyta az országot?
Oké, hogy ma jöttem haza Szombathelyre, de már dél óta itt vagyok
Valami tipp, megoldás? -
SziberTomi
tag
Szerintetek mielőtt holnap visszaviszem a T-be a telefont csináljak gyári visszaállítást és szedjem ki az SD-kártyát? Vagy azt ott megcsinálják? (amugy nem rootolt és gyári rom van rajta)
-
SziberTomi
tag
Tudnátok a telefonhoz autós töltőt és tartót ajánlani? Navihoz kéne...

-
SziberTomi
tag
-
SziberTomi
tag
-
SziberTomi
tag
-
SziberTomi
tag
Többen mondtátok, hogy max. hangerőn a telefon beszélgetés közben recseg. Na most én összesen eddig 5ször hívtam a telóról, de szinte nem hallom a másik felet. Nagyon halk, pedig maxon van. Ma voltam kisboltban, felhívtam a párom, és leraktam 1 perc után, mert csak vmi duruzsolást hallottam, miközben Ő meg kiabált. Van erre szerintetek valami app vagy inkább vigyem vissza a készüléket?
-
SziberTomi
tag
-
SziberTomi
tag
-
SziberTomi
tag
Root Checker azt írja, hogy nincs rootolva.
-
SziberTomi
tag
-
SziberTomi
tag
-
SziberTomi
tag
-
SziberTomi
tag
Én már úgy vettem meg a telót, hogy elveszett a garancia... (root) Azért az fasza...
-
SziberTomi
tag
Azt valamilyen programmal meg tudom nézni, hogy mikor milyen programok lettek rátelepítve a programot november 8-ig?
-
SziberTomi
tag
Igen, van rajta. De vissza tudom valahogy varázsolni alapra?
U.i.: Hogy lett ez november 8-ra rootolva?

U.i.U.i.: Rohadott T! Pont nekem

-
SziberTomi
tag
Hogyan tudnám teljesen visszaállítani?
-
SziberTomi
tag
1. Akik a T-nél vették a telót, azoktól szeretném megkérdezni, hogy milyen telók voltak gyárilag rátelepítve? Az enyémen Advanced Task Killer, Handcent SMS, MCM, Origo, Twitter, Superuser és 2 Office. Ezeket root-tal le lehet törölni?
2. Ha valaki 1,6 GHz-n huzatja egész nap, mennyi idő alatt merül le a teló?
-
SziberTomi
tag
Estére bekapcsoltam a repülő módot. 7 óra alatt 20%-ot esett az akksi. És mintha azonos időközönként ébredt volna fel a teló... Ezt mi okozza vagy hogyan tudnám ellenőrizni, megfejteni?
-
SziberTomi
tag
Nekem, sima indítás után...
-
SziberTomi
tag
Ma észrevettem egy furcsaságot. Délután ZH előtt ki kellett kapcsolni a telefont. Utána mikor visszakapcsoltam az intel logo után bejött egy fekvő android és felette egy piros háromszög jele. Nem is reagált semmi, tiszta ideg voltam, zsebreraktam. Mire hazaértem bicajjal, ami kb. 15 perc lehetett, arra már a pin kódot kérte és működött normálisan. Mi lehetett a probléma?

-
SziberTomi
tag
-
SziberTomi
tag
-
SziberTomi
tag
A rootolás garanciavesztéssel jár?
-
SziberTomi
tag
Sziasztok. Én egy videót szeretnék a telefonra másolni, de MTP-ként csatlakoztatva az XP-hez a Windows Update-el akarja frissíteni és megkeresni a hardvert a gép. De hibát jelez. Hogyan lehetne átmásolni? Valaki help plííz

-
SziberTomi
tag
Sziasztok. A mobilra nekem már alapból rá volt telepítve az üzenetek és a handcent sms. Ha üzenetet kapok mind2 felugrik. Azt hogyan tudom beállítani, hogy csak a handcent ugorjon fel ebben az esetben?
-
SziberTomi
tag
Az adat off-on van, a wifi on-on. Mégis ott a jel

-
SziberTomi
tag
Sziasztok. Ha a Wifi jel mellett ott van a 3g jele is, akkor a mobilinternet is megy? Azt hogy tudom ilyenkor kikapcsolni?
-
SziberTomi
tag
Megvan végre a készülék! EZAZ!

-
SziberTomi
tag
Sziasztok. Hogy zajlik a B04-re frissítés folyamata?
-
SziberTomi
tag
ZTE Hungary Kft.
Szia Tamás!
Köszönöm az érdeklődésed, sajnos a kérdésed válaszolva, még nem tudunk biztos választ adni, mivel a Grand Intel csak most jelent meg a T-Mobile-nál.
Természetesen ha lesz frissítés az FM rádióra időben fogunk tájékoztatni mindenkit itt a Facebook-on.
Üdv. -
SziberTomi
tag
Videókat, streameket lehet nézni vele?
-
SziberTomi
tag
Valaki probalt mar ki rajta Navigacios programot? Jol müködött? (Elnezest ekezet nincs grazi könyvtarban
) -
SziberTomi
tag
Engem is
Rohadt diákigazolványszám

-
SziberTomi
tag
Csütörtökön meglesz a teló!

-
SziberTomi
tag
A teló képernyőjét még lehet egy kézzel használni vagy már inkább kétkezes?

-
SziberTomi
tag
Akinek van már ilyen telefonja, elmondja mennyire bosszantó és mennyire gyakori az érintő rossz érzékelése?
-
SziberTomi
tag
Sziasztok.
Ha jövőhéten megveszem a telót, csak 2 napot tudok eltölteni Magyarországon. Tudnátok tanácsot adni, mik azok a dolgok, amiket próbáljak ki mindenképpen, mert azokban vannak a hibalehetőségek, ami miatt kicserélik a telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia/ Független
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majdnem mindenki viszi vissza a szervízbe...