Új hozzászólás Aktív témák

• pbl8608

csendes tag

Elős benyomások:
    Igaz már nyomkodtan, de így h huzamosabb ideig nálam van, nagyon meg vagyok elégedve a kijelzővel, nagyon szép képe van, gyors mint állat (eddig bladem volt), könnyű, igaz kicsit nagy még, de majd megszokom (úgy veszem ki a zsebemből mint valami hímes tojást :)) ), appok mennek rendesen amiket én szoktam használni, úgyhogy szerintem ezzel nem lesz baj. Ami kicsit furcsa nekem az a rezgő, mint azt már sokan említettétek, sokkal erősebb mint amit bármilyen más telóban láttam. Ez az első ICS-es telefonon, ezt is szokni kell, de tetszik. Akksi időről még nem tudok nyilatkozni, mert reggel vettem le a töltőről, de ha lesz tapasztalat, akkor majd megírom azt is. Találtam egy alkalmazást ami egész jónak tűnik, a go ex luncherhez van, go power maxer, esetleg más is használja?
    Valaki talált megoldást a Gtalkra? Ez eléggé hiányzik nekem... :( Talán ez az egyetlen negatívum amit fel tudok hozni...
    Illetve lenne egy kérdésem, a processzor beállításoknál defaultból nem volt engedélyezve a HypertTreading, ezt bekapcsoltam, mert ha már van ugye..., akksi ezt hogy tolerálja?

Már ailg várom hogy elkészüljön egy jó féle Kelzsoca ROM... :DD

Köszi a válaszokért!

Üdv

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés