Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Én ma el kezdtem "örülni", a kamera valami "csoda" folytán, (nem állítottam semmit nem telepítettem semmit) élvezhető beszédminőséget vett fel attól akit "filmeztem" 1-1,5 méterről, eddig ez tátika volt, na mondom hurrá.....
Na és akkor a lényeg, el kezdtem próba képpen telefonálgatni is mindjárt, 8-ból 6 hívásnál meg volt a szokásos hiba, hogy beszélgetés közben hullámzik a hangom, vagy darabosan hallanak szótöredékeket csak, vagy pedig a lavor efektus. A 8 hívott közt volt vegyesen vodás, telenoros és T-s is, android, wp és ősrégi firmware-l szerelt telefon is. Mindegyikükkel régóta fentáll ez hívásprobléma régóta, és csak a velem beszélgetéseknél másokkal tökéletesen értik egymást. Csak azért nem vittem vissza hetekkel ezelőtt a telefont mert jött itt egy ötlet ami sajnos nálam nem vált be, a base band állítás.
Na, hogy ezt így "röviden" leírtam, remélem nagyrészt érthető is volt, én ezekből úgy gondolom, hogy ez a hívás közbeni hangminőség romlás meg a 2 sec elvesztése az elején (ez is szintén teljesen rapszodikus nálam) nagyon nem lehet hálózati probléma. Mondom ezt én a saját kis logikámmal ki sakkozva.
Poén kombináci a 2sec miértjére, ugye kivetették a mobilcégekre az adót amit nem terhelhetnek az előfizetőkre, de evvel a 2 sec-l ami teljesen random ráadásul simán be tudják hozni
Tényleg csak poén, de szép összeesküvés elmélet lehetne ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Tényleg csak poén, de szép összeesküvés elmélet lehetne