Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomacko

őstag

válasz Keeperv85 #11981 üzenetére

Én ma el kezdtem "örülni", a kamera valami "csoda" folytán, (nem állítottam semmit nem telepítettem semmit) élvezhető beszédminőséget vett fel attól akit "filmeztem" 1-1,5 méterről, eddig ez tátika volt, na mondom hurrá.....

Na és akkor a lényeg, el kezdtem próba képpen telefonálgatni is mindjárt, 8-ból 6 hívásnál meg volt a szokásos hiba, hogy beszélgetés közben hullámzik a hangom, vagy darabosan hallanak szótöredékeket csak, vagy pedig a lavor efektus. A 8 hívott közt volt vegyesen vodás, telenoros és T-s is, android, wp és ősrégi firmware-l szerelt telefon is. Mindegyikükkel régóta fentáll ez hívásprobléma régóta, és csak a velem beszélgetéseknél másokkal tökéletesen értik egymást. Csak azért nem vittem vissza hetekkel ezelőtt a telefont mert jött itt egy ötlet ami sajnos nálam nem vált be, a base band állítás.

Na, hogy ezt így "röviden" leírtam, remélem nagyrészt érthető is volt, én ezekből úgy gondolom, hogy ez a hívás közbeni hangminőség romlás meg a 2 sec elvesztése az elején (ez is szintén teljesen rapszodikus nálam) nagyon nem lehet hálózati probléma. Mondom ezt én a saját kis logikámmal ki sakkozva.

Poén kombináci a 2sec miértjére, ugye kivetették a mobilcégekre az adót amit nem terhelhetnek az előfizetőkre, de evvel a 2 sec-l ami teljesen random ráadásul simán be tudják hozni ;] Tényleg csak poén, de szép összeesküvés elmélet lehetne ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés