- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
GvFh
csendes tag
válasz
Canonfan #11559 üzenetére
December közepe óta van meg a készülék, azóta olvasom a fórumot (és a másikat is), illetve mindent visszaolvastam már akkor is (volt energiám több ezer hsz-t átnézni...
)
Tul.képp amikor beugrottam a telefonba, nem is tudtam a várható gondokról (akár ZTE viszonylatban, akár Intel oldalról), sürgősen kellett egy készülék, ez volt a legjobb ár/érték arány. Első ZTE-m, első Android-os telefonom.Azok közé tartoztam, akiknek tökéletes telefon jutott. Rengeteget telefonálok, mobilnet, wifi, GPS viszont csak akkor van bekapcsolva, ha szükség van rá (inkább wifi-n netezek, de van, hogy hirtelen kell egy wifi hotspot a laptophoz, akkor mobilnet). GPS van a kocsiban, így max. kíváncsiságból próbáltam ki, párhuzamosan a két készüléket. Értetlenül olvastam a lock screen fagyásokat, a gps gondokat, az akkum volt, hogy 2 napot is kibírt (persze, az én felhasználói szokásaimmal - hangsúlyozom, tényleg sokat telefonálok).
Aztán beütött a krach. Egy hétvégén felraktam 3 új app-ot, majd hétfőn 2x kikapcsolt a telefonom. Kedden újra 2x. Majd két napig semmi gond, csütörtökön viszont vagy 20-szor! Volt, hogy a kezemben. Volt, hogy bekapcsolás közben el se jutott az elindulásig, volt, hogy pl. PIN kód beírásakor, vagy közvetlenül az után... Pénteken ismét, vagy 10 kikapcsolás. Leszedtem a 3 app-ot, és minden megnyugodott. Egy hétig minden OK. Már majdnem megírtam ide a fórumra, hogy a 3 app valamelyike a ludas tuti, amikor újra kezdődött. Ekkor factory reset. Közvetlen a reset után kikapcs... Ekkor kezdtem kiakadni... Újabb kikapcsolások... Ekkor olvastam az akku "kitámasztásáról". Ezt egy hete csináltam meg (kis papír behajtogatva az akku "talpa" és az akku háza közti részbe - hogy jobban befeszüljenek az akku érintkezői - azóta egy hete tünetmentes a készülék! Direkt teszteltem egy hétig, nem változtattam semmin.
Ma visszaraktam a 3 app egyikét, amelyiknél a legtöbb
fagyásomkikapcsolásom volt. Még mindig tökéletes... Akinek ilyen gondja van, bátran próbálja ki, vélhetően sok bosszúságtól megszabadul... Ha másnál is beválik, akár az első hsz-be is bekerülhetne... Bocs, ha hosszú voltam...Félreértések elkerülése végett: rengeteg mindenre gyanakodtam, rengeteg mindent kipróbáltam... Volt, hogy kocsiban kapcsolt ki a világ végén - térerő gondra, torony váltásra is gyanakodtam. Volt, hogy a zsebemben volt - megnyomódásra is gyanakodtam. Volt, hogy a kezemben volt - amikor az akku gondról olvastam, volt, hogy direkt lóbáltam, rázogattam a kezemben - persze nem sikerült direkt előidézni sosem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest