Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
kisszee
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
Köszönöm a segítségedet a témában! Végső elkeseredettségemben az lett, hogy éltem a garanciával (áprilisban vettem a telefont). Kicsit aggódtam, mert bootloadert nyitottam abból a célból, hogy majd kipróbálom a MIUI Globalt, azonban a garanciára nem volt hatással, ennek ellenére nem vállalok felelősséget, hogy mások is ilyen eljárásban részesülnek, tehát, ha nem vagy biztos magadban, ne csinálj ilyet!
Ha lehet ilyet mondani, akkor a garanciális szervizzel viszont nagyon jó tapasztalatom van. Előző héten péntek délelőtt vitték el, a mai nap reggelén pedig már a kezemben volt. Egy szó, mint száz: főpanel csere oldotta meg a problémát, most tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- További aktív témák...
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi