Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batib
őstag
Lehet hogy félreérthetően fogalmaztam, de nekem inkább mélyebb kivitel kellene. A jelenlegi 52cm kb ilyesmi lenne jó.
Köszi mindenkinek a választ. A whirlpool most molyen minőségi szintet képvisel? A feleségem ezt nézte.
De ez asszem nem inverteres. -
farkas-j
őstag
válasz
daver88 #2397 üzenetére
A Beko WTV- 6633 B0 sajnos nincs benne az 5 éves garancia listába. Legalábbis a weblapról letölthető PDF szerint. A WTV- 6632 B0 viszont szerepel a listán, csak valószínűleg nen inverteres motor van benne. Azóta lehet, hogy bővült a lista, csak nem aktualizálták. Utána kell nézni! Egyébként információm szerint a WTV 6633 BO, WMY 81483 LMB2, és a WTV 8734 XCOM típusokban van inverteres motor.
-
daver88
aktív tag
Beko WTV-6633 B0
Új típus Mo-n, nem sok helyen van egyelőre még, a MediaMarkt honlapján ráadásul nem is jó kép van fent, bele is lehetne kötni, ha valaki szereti az ilyesmit..
(ott a Beko WTV-6633 BS van, ami lengyel piacos...)
6 kg, 1200 centri, inverteres motor, A+++, 5 év garancia...és keskeny kivitel
-
Batib
őstag
Hello!
Egy ilyen LG mosógépet néztem ki.
Egy gondom van, ez nekem keskeny. Van ennek 50cm körüli alternatívája?
Lehet más márka is.
Főbb kívánságok:100k körüli ár, inverteres motor, bekapcsolás időzítő, maradék idő jelzés, 6-7 kg töltet, 1000-1200 centrifuga
Köszi! -
farkas-j
őstag
válasz
obskurus #2393 üzenetére
Ha a Beko márka mellett döntesz, feltétlenül nézd meg, hogy benne van e a kiválasztott típus az 5 év garanciás sorozatban. Utána azt is ellenőrizd, hogy az eladónál is evvel a garanciaidővel vásárolható e meg. Vannak szürke importőrök, akik nem tudnak 5 év gyári garanciát adni.
-
farkas-j
őstag
válasz
obskurus #2391 üzenetére
Nézegettem én is az LG-ket a direktdrive meghajtás miatt. A problémám vele az ára, garanciaideje, programkiosztása és a kinézete volt. Végül egy Beko WMY-81483 LMB2-őt vettem. Eddig úgy néz ki jó döntés volt. A 10 év garos inverteres motor hangját nem lehet hallani, csak a víz locsogását. Ez megváltás a régi sivító szénkefés után. Ráadásul így a dobforgatás is sokkal finomabb. Ez a gép egyben mindenképpen verhetetlen a konkurens márkákhoz képest, 5 év teljes körű gyári garancia van rá. Ez nem biztosítósdi és egyéb trükközés.
A Beko weboldalán elérhető PDF-ben a komplett leírása, de innen letöltheted az összefoglalt programkiosztását, hogy lásd megfelel e neked. (Én raktam össze a páromnak a leírásából. Kinyomtattam, lamináltam így mindig kézközelben lehet.) -
obskurus
csendes tag
Sziasztok!
Vacakol a 12 éves LG mosógépem, akarok egy újat. Kis kutatás után ezekre szűkült a kör (elöltöltős, 44cm mély, minimum 1000 fordulat):http://www.lg.com/hu/mosogepek/lg-F12B8NDA7-mosogep
http://www.lg.com/hu/mosogepek/lg-F10C3LD-mosogep?returnFlag=Y
De jól látom, hogy megszüntették a 30 fokos mosást?!%?
!!
Mi ebben a ráció, amikor a ruhák kb 80 százalékánál ez a javasolt hőfok, érti ezt valaki?Van-e valami jó minőségű alternatíva, amiből nem hagyták ki azt a funkciót, amit tízből kilencszer használni szeretnék?
-
Chaser
legenda
sok bekora, te electroluxot ajánlottál ami frankó, de egy év garos, tudom lehet bővíteni, de az + pénz, és nézegettem, nekem nem gyári garbővítésnek tűnnek a lehetőségek, biztosításos dolgok meg nem érdekelnek
de ahogy látom bekoból nincs felültöltős, legalábbis mo-n, 80e-ért van 5év garos tőlük ami minden másban jó lenne ( : -
daver88
aktív tag
válasz
farkas-j #2382 üzenetére
Az, hogy a Beko nem egy jól csengő név, az kiváltképp Mo-n terjedt el...tőlünk nyugatra meg kell nézni az eladási statisztikákat. Sokaknak tátva maradna a szája azt hiszem....
Itthon a Beko nevet nagyjából a 2000-es évek közepén sikerült nagyrészt lejáratni azzal, amikor is szutyok minőségű alap mosógépeit árulták mindenhol, akkor még az volta cél, hogy a Vestel gépekkel az árban versenyezzenek a minőség rovására...
Aztán 2008-2009 körül, amikor is átvették a Grundig gépek gyártását is, minőségben is jött a változás, amely nagyjából szerintem most kezd itthon MO-n tudatosulni, hogy nem is annyira rossz minőség ez...és az 5 év garancia azt hiszem magáért beszél...
-
bach66
tag
Kedves fórumtársak!
Bosszúságomat szeretném megosztani veletek:
Hosszas keresgélés és többek között ennek a fórumnak a tanulmányozása után
egy Whirlpool TDLR60220 mosógépet választottunk tönkrement 18 éves AEG helyett.
Választásunkban nagy szerepet játszott az is, hogy a Whirlpool most 4 év garanciát ad.Meghozták a gépet, de kiderült, hogy hibás, nem áll le a program, 1 perc maradékidőnél végtelen ciklusba kapcsol.
3 napon belül csere, ugyanolyan gépre.
Meghozták, ugyanaz a hibája
- Alighanem szériahibás a panel.
Most már visszakérem a vételárat, csak azt nem tudom, hogy helyette milyen felültöltős mosógépet vegyek... ???
Tudtok javasolni valamit?
Komolyan, legszívesebben Beko-t vennék 5 év garanciával, csakhát az nem gyárt felültöltős gépet. -
farkas-j
őstag
Az elmúlt hónap katasztrófális volt. Először a mosogatógépünk adta meg magát, majd rá 3 hétre a mosógépünk. A mosogatógéphez az alkatrészt csak horror áron lehet megvenni, a mosógépet meg már nem volt érdemes javvíttatni olyan állapotban volt (megszakadt a fűtőszál, csapágyas a dob, a szivattyúja morog így csere érett, és rohad a burkolat). Sokat vacilláltam a választásnál. Végül a Beko mellett döntöttem mindkét készüléknél. Nem egy jól csengő név, de mindent tud amit a neves társai, csak jóval olcsóbban! A márka kilóg a sorból, mert bizonyos készülék típusokra 5 év teljeskörű gyári garanciát adnak! Meg kell hogy mondjam nagyon kellemes csalódást okoztak a gépek. Tényleg mindent tudnak amit a nagy márkák, és csendben rendben végzik a dolgukat. Az új Beko gépekről egyébként elég jó véleményeket olvastam az Index fórumain. A kiválsztott mosógép és a mosogatógép. Mindegyikben csendes inverteres motor teszi a dolgát. Akinek van ezekkel az új gépekkel tapasztalata, kérem ne tartsa magában!
-
DotarSojat
újonc
Hello,
pls help.
meghalt a 9 éves Indesit felültöltős mosógépem, megbocsájtottam neki, ez is csoda.A hely kicsi, zeért elöltöltős kerestetik, keskeny. Sok inget hordok-nem egyszerre- ezért heti 1-2 mosás simán lefut, ágynemű is, tehát olyat keresek, ami 7kg körüli, inverteres, és gondolkodom rajta hogy a gőzprogram pont jó lenne ha lenne. Amiket találtam:
AEG L85470SL
LG FH2A8HDN2
LG FH296WDS-erre az LG azt írja hogy gőz, de csak 6,5-nem gond
Samsungból nem találtam ilyet.AEG vagy LG?
-
maláj
addikt
Indesit ITWA 51051 W (EU)-ról mi a vélemény ???
65k Auchanban
low cost háztartásba kellene -
gerisz23
őstag
válasz
kis-attila #2372 üzenetére
Próbálj meg esetleg bedugni más készüléket ami fémházas hűtő pl),hogy akkor leveri-e,azokon kívül amiket már írtam.
-
Az A - osztallyal nem erdemes foglalkozni. Elegitse ki az igenyeidet es kesz. Ezt a gepet ajanlanam: Electrolux EWT1266ESW digitalis kapcsolo, erintogombos vezerles, megfeleloen szabalyozhato centrifuga, time manager, lagyan nyilo ajto, folyekony es por alaku mososzer adagolo lehetoseg. Letezik 1000-es centri valtozatban is, nekem anno azt mondta egy electroluxos szakember, hogy 1000-es fordulat felett mas a motor gepekben, 1400-nal megint mas, tehat ebben a gepben elviekben erosebb a motor. Ha ezzel nem szeretnel foglalkozni, az olcsobb verzio is egy nagyon jo mosogep. A garanciat ajanlott 5 evre kiterjeszteni, szamolj ezzel a koltseggel is.
-
_Karesz_
tag
válasz
Azt próbáld ki, hogy fejjel lefelé fordítva dugod be a konnektorba a dugóját, hogy a két villa helyet cseréljen. Ha ugyanezt produkálja és leveri a fi relét, akkor cseréltesd ki.
-
Chaser
legenda
válasz
komolyan ezen gondolkozol? fi lerét leveri vágd ki a lakásból, ne javíttasd, mért vennél eleve hibás terméket, főleg mosógépből?
szerk: ha már itt vagyok, mit érdemes most venni? ( :
felültöltős, A+ vagy jobb, 5-6kg, 1000 vagy feletti centrifuga, nem kell semmi csicsa
70-80e körül lenne a legjobb, de mehet 100-ig is
valami whirlpoolt vettem 3 éve, azzal semmi gond, bár nem ajánlották akkor azokat -
válasz
En visszakuldenem a 14 napos elallason belul indok nelkul.
-
kis-attila
tag
Sziasztok!
Még nincs két hetes az LG F12B8NDA7 mosógépem.
Azt szeretném tőletek megkérdezni,hogy ha bedugom a mosógépet a fali 230-as aljzatba,valami kattanás hallatszik a mosógépből. Van egy másik baj is,leold a fi relét a lakásban tőle,elég ha a dugó hozzáér az aljzat pólusaihoz. Ha visszakapcsolom a fi relét,utána már semmi baja. Áll 1 napot áramtalanítva,kihúzva ... leveri megint. Ez a kattanás mitől lehet. Másnál is van ilyen? Van valami tippetek?Másik kérdésem is van. Ha azt mondjátok,hogy rossz a mosógép,14 napon belül visszaküldjem és kérjem a pénzt vagy garanciában javítsák meg?
Várom tanácsotokat!
Köszönöm!Tisztelettel,
-
daver88
aktív tag
na közben megnéztem egy WHI garanciafüzetet, 12 hónap teljeskörű jótállás és regisztrációhoz kötött kiterjesztett jótállás van a motorra (5 év) a whirlpoolnál...úgyhogy az az infó is helytelen a euronics oldalán...
úgyhogy szerintem a 2 év teljeskörű többet ér, mint ez...motorhiba esélye minimális
-
Elojott mar tobbszor a tema a topikban. A gyakorlati tapasztalatrol tobben irtak mar a topikban es mindegyik javitast gond nelkul rendezte a biztosito. Ezen kivul felhivtam a helyi electroluxos szervizesunket es azt mondta, hogy nyugodtam kossem meg, mert meg soha egyetlen javitasat nem huztak le. Kezdve a kisebb javitasoktol a csereutalvanyig. Bent van egyebkent a kopas is. Nem kell ezzel foglalkozni, a gyakorlatban rendezneik a dolgokat es ez a fontos. Termeszetesen mindenki azt csinal amit akar.
-
daver88
aktív tag
válasz
blattida #2364 üzenetére
rajtad kívül
nade, hogy ne csak off legyen:
G-Bali : WHI AWE50510 74e Ft...A++, 5 Kg, állítható 1000-es centrifuga...(euronicsánál elírták, nem 1100-es)
A 2 év garancia fura dolog, mert a Whirlpoolokra nem az 1+5 év motorgaranciát erőltetik már? vagy már vége a prómónak? tegyük hozzá, hogy a szerintem a 2 év teljeskörű többet ér szerintem, mint az 1+5...
-
Elolvastam a kiterjesztett garancia feltételeit:
"
A biztosítási szerződés nem terjed ki a gyártói garanciából kizárt eseményekre:
...
6. bármilyen folyadék által okozott károsodásokra,
...
10. hosszabb időn át fennálló nedvesedés vagy párásodás során fellépő károkra,
..."A mosógép esetében ezek igencsak csökkentik a garancia érvényesíthetőségét.
-
G-Bali
senior tag
Muter ezeket nézte ki, szerintetek? (copy & p)
Tesco:
Wpool AWE 50210 75 990 +
AWE 66610 84990 +++előltöltős:
Indezit IWSB 61051 C ECO 69990 +
BWSA 61053 W 69990 +++ - online lehet megrendelniMEDIA M
felültöltős
Indezit ITWA 51052 W 69999 1
Wpool AWE 4519 69991 ++
AWE 60410 755995 ++
AWE 55610 79993 ++
Erektrolux EVT 10621 DW 79991 ++
Candy CLT 362 L 79992előltöltős
Indezit IWSC 51051 59991 +
Sharp ES.GFB 62122 W 3 EE 84991
Indezit IWSNE 61253 C ECO 79999 +++
BVSA 61052 W 73996 ++
Wpool AWS 51012 84997 ++
AWS 63013 Premium selrctio 85999 +++ /45 cm széles/Szerk :Lauda értem akkor ennek értelmében egyéb típusok?
-
Electrolux EWS31276SU elöltöltős mosógép
95 ezer. Dobsz hozza kicsit es lesz egy normalis geped + 10 rugo az 5 evre kiterjesztett garancia. 105 ezer forint es van egy szuper geped 5 ev garral. Kulon elomosas es fomosas adagoloval, folyekony es por alaku mososzer lehetoseggel. 7kg toltet, 1200-es centri, elektronikus vezerles, erintokapcsolok, time manager. Ezeket a gepeket nem hetekre vesszuk, ne muljon mar 15-20 ezer forinton a dolog.
-
ariel96
aktív tag
Eddig még egyik előtöltős gépnél sem tapasztaltam, hogy kifolyik a víz az ajtón. Most épp ennél a csicsás ajtónál van gond. Hogy lehet ez? LG FH2U2HDN1
-
MM-ban 8%-os kupon akcio van 05.12-14 kozott.
-
Technoman
őstag
Na kérem szépen, megvettem a mosógépet. Egy LG-t
Akit érdekel:
akciós ár (hétfőtől visszakúszik 90-re) + Kupon akciós hétvégi ár (-10%) + 1 év ingyenes vásárolt garancia (így lett 2+1 év) + ingyé' haza hozzák.
Mindezért 71.990Ft-ot fizettem
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest