- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #1523 üzenetére
"Az egyik kétszer annyiba kerül, mint a másik, viszont négyszer annyi ideig működik. Akkor melyik éri meg jobban?
Időarányosan a miele-ért fele annyit fizetsz, csak az a Ti problémátok, hogy ezt az összeget előre kell kifizetni, ami Magyarországon nem annyira könnyű az átlagnak."erről van valami érdemi becslésre alkalmas méretű, alacsony szórású, reprezentatív mintád? vagy ezt csak úgy mondod, mert ez "tény", a mieléért időarányosan feleannyit fizetsz (bármihez viszonyítva
), slussz-passz?
vannak jó és rossz termékek, a miele az áráért csak hibátlan és tartós lehet, ellenkező esetben a világ legrosszabb vétele volna. a 80e ft-os lg-nek meg joga van elromlani 10 év után. ami meg jürgen használt gépeit illeti... alapvetően használt-párti vagyok, de mondjuk cipőt és mosógépet a büdös életben nem vennék használtan. csak.
az lg gépünk egyébként hiba nélkül teszi a dolgát azóta is, hogy megírtam az eredeti blogbejegyzést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple MacBook
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest