Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
farkas-j #2549 üzenetére
felhívom a figyelmedet, hogy a 10 éves AEG már nem ugyanaz az mint a mai AEG
igen, ez bennem is felmerült, hogy egyáltalán érdemes-e többletet kiadni érte
most pont azért (is) választottam Beko elöltöltős mosógépet
köszi a beko tippet. utánakeresve szimpatikus modell. végül is öt év garancia, öt év fejfájásmentes időszak, szóval... egyébként márka kapcsán igazából azért eszem a kefét, mert a csilivili samsungom köhög, nyikorog, szarul mos, nagyapámnak megvett olcsó kis candy mosógép meg röhögve elvan már nem is tudom hány éve és tiszta minden ruha...
-
farkas-j
őstag
válasz
Agostino #2548 üzenetére
Felültöltősben nem tudok segíteni. Arra azért felhívom a figyelmedet, hogy a 10 éves AEG már nem ugyanaz az mint a mai AEG. Az AEG egy viszonylag prémium márka (volt), emiatt választottam én is ezt a márkát amikor egy total nofrost nagy hűtőszekrényt vettem. 7 éves és kétszer lett már javítva. Egy év garis volt. Az első javítása kb. 2 évesen majd majdnem 5 évesen volt. Ráköltöttem több mint 40 ezer Ft-ot. Ennyit a "nagy" márkáról
Én most pont azért (is) választottam Beko elöltöltős mosógépet (Beko WMY-81483 LMB2), mert ezé a leghosszabb teljeskörű gyári garancia (5 év) . Eddig jó döntésnek bizonyult, mert csendes, jól végzi a dolgát és nagyon jó a programkiosztása.
-
Agostino
addikt
sziasztok
eddig egy samsung wf60-as mosógépünk volt - illetve van is még - de mostanság megint elkezdett nyüszíteni a dob. egyszer már cserélték a komplett bélését, még garanciában, akkor azt mondta a fickó "ha ez most garancián kívül lenne, 60 ezer forintot kellene fizetni" szóval ezek mellett nem hiszem, hogy másodjára is szétszedetem. ez egy elöltöltős gép, szóval kicsit elegem lett belőlük, inkább felültöltőset vennék. van köztük valami deal-of-the-year? amivel nem tudunk mellélőni? sok elvárásom nincsen, használja a vizet ha kell bátran, ne két decivel mosson, és akkor se szarja össze magát ha egy farmer van benne, vagy akár egy komplett ágyneműgarnitúra. talán az aeg felé húzna a szívem jobban, édesanyám gépe otthon lassan tíz éve forog gond nélkül.
-
Minima
csendes tag
válasz
blattida #2543 üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy válaszoltál.
Természetesen nem 5 fokonként szeretném a hőmérsékletet állítani, csak valószínűleg nem sikerült jól leírnom, mit is keresek.
Szeretnék pl. 50, 70 vagy 80 fokon mosni, de erre az általam eddig nézett gépekkel nincs lehetőség, mert jó esetben a korábban írt értékek, rosszabb esetben még ennél is korlátozottabb hőfokok (0-40-60-90) közül lehet csak választani. -
blattida
nagyúr
Szia!
Ma már nem gyártanak olyan mosógépet (régebben is nagyon ritka volt), melyen 5 fokonként lehetne a víz hőmérsékletét állítani. Hozzáteszem, gyakorlatilag sincs sok értelme, mivel a ruhák tájékoztató címkéje sem ennyire aprólékos erre vonatkozólag és a szövetek anyagai sem igénylik.
Nem életszerű és nincs rá szükség. -
Minima
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni új mosógép vásárlásához, mert eddig nem találtam olyat, amilyet keresek. Nekem az lenne a fontos, hogy a hőmérséklet külön beállítását ne csak néhány előre meghatározott értékből lehessen kiválasztani, hanem ennél szabadabban dönthessek (természetesen az adott programnál max. meghatározott értékig).
A jelenlegi gépet sajnos muszáj lecserélnem, de ezen olyan hőfok beállítás van, amivel 0-90 fokig 5 fokonként bármilyen értéket megadhatok. A most kaphatóaknál ahogy láttam, nagyon korlátozott ez a lehetőség, a legjobb esetben is csak a 0-20-30-40-60-90 választható, így pl. 50 fokon nem lehet mosni.
Találkoztatok esetleg ilyen lehetőséggel? Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni. -
farkas-j
őstag
válasz
Audison #2537 üzenetére
Nem rossz, ráadásul 5 év gyári garis. Ha 45 cm mélységű kell, akkor esetleg nézd meg a WTV 6633 BO-t, mert ebben elvileg inverteres motor van (amire10 év gari van), ami sokkal finomabb dobmozgást tud és jóval csendesebb is. Erre is 5 év gyári gari van. A garanciát mindig ellenőrizd, mert nem minden kereskedőnél elérhető a gyári 5 év!
-
numera007
tag
válasz
blattida #2538 üzenetére
Ok. Nem láttam még a típust szétkapva, csak nekem is váltig állította a szervíz, hogy komplett üstcsere lesz, aztán mégse. De ha Te ismered a gépet, akkor biztos úgyvan. Van egy cég, aki a ragasztott dobot szétvágja, csapágyat cserél, majd összehegeszti, garival. Olcsóbb mint a csere.
-
-
Audison
senior tag
Sziasztok! A Beko WTV-6532 B0 jó választás szerintetek ebben az árkategóriában?
-
zoltanga
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Öt éves Whirlpool AWO/D 5100 gépem a szerelő szerint csapágyas lett. Mindig is hangos volt de most már csattog is. Szakszerviz szerint is csak egyben lehet cserélni a dobbal együtt. Alkatrész kb 50 plusz szerelés kb 13... anno 71 körül vettem a gépem szóval akkor már veszek egy újat garanciával. Maszek szerelősrác szerint "mindenképpen LG-t vegyek mert abban az utolsó csavarig cserélhető minden és amúgy is az a legjobb."
Mi a vélemény? Ti is az LG ajánlanátok megbízhatóság szempontjából? Igény, hogy tudjon 30 fokos mosást, időprogramozást, rövid-program, elöltöltős, lehetőleg halk 70-100 körül.
Köszönöm a válaszokat! -
Felliic
tag
Lg eleg szimpatikus:
Ehhez mit szoltok?
[link] -
farkas-j
őstag
válasz
tucsok. #2522 üzenetére
Ha elöltöltős kell, akkor a Beko WMY 81243 LMB2-es mosógépet ajánlom. 5 év teljes körű gyári garanciás mindennemű trükközés nélkül. (Ez nem biztosítás mint a külön megvásárolható kiterjesztett garanciák.) 8kg ruhatöltetű, inverteres motorral van szerelve és nagyon jó a programkiosztása. Nekünk nagyon bevált!
-
Felliic
tag
Hiába olvasom végig az idei hozzászólásokat itt, nem jutok előrébb.
Max 140-ért melyik az a mosógép amit ti most megvennétek?
Köszi a válaszokat.
-
gerisz23
őstag
-
-
tucsok.
senior tag
Milyen mosógépet ajánlotok egy csapágyas hatodik érzék négy éves whirlpool után? Mosni szeretnék, de azt sokat, meg bántana ha egy év után mikor a mosószer adagolóba engedné a vizet kiürítené az öblítő tartályt is...
-
Sly189
senior tag
válasz
blattida #2517 üzenetére
Ha nagyobbra gondolnánk, akkor ez lenne az alternatíva? Edigitalból
-
Sly189
senior tag
-
ariel96
aktív tag
Sziasztok!
A múlt héten volt itt a szerelő - nagyon kedves és rendes volt.
Helyben megoldotta a problémát, megjavította a kijelzőt, és kicsit igazított az ajtónál a gumi tömítésen.
Továbbra is úgy érzem, ennek a típusnak az ajtó a gyenge pontja.
3 db nyári inggel 800-as fordulatszámon az ajtó önállósítja magát, zörög, mozog.
Más gyártóknál is látok hasonló ajtót - kívül van egy nagy bepattintható sötétített műanyag - ezeket nem ajánlom senkinek. Jobb a régi, bevált, jól záró ajtó.
A mérete alapján választottam ezt a típust - 45 cm mélység, és mert 7 kilogramig terhelhető.
LG FH2U2HDN1 -
Chaser
legenda
válasz
H.lacika #2506 üzenetére
nem gyártót vett, gyártón belül egy típust
ami meghibásodhat az meg is hibásodik, a kérdés csak a két állapot közt eltelt idő
lehet másnál 10 évet fog bírni az az adott electrolux, amit következőnek vesz kedves anyós nála meg két évet, míg másoknál nagy átlagban akár 5 évet
én mindenre azt mondom annyira biztos, mint amennyi garancia van rá, mindenből ki lehet fogni jót és rosszat is -
H.lacika
tag
Sziasztok
Anyósnak szeretnék felültöltős gépet 100ezer a keret, electrolux-al megjárta 3 évet bírt.
Ilyen árkategóriába melyik lehet jó választás, whirlpoolok közül nézegessek?köszi
-
farkas-j
őstag
válasz
adalbert1 #2497 üzenetére
Hosszútávú tapasztalatom nincs, mert kb. 2 hónapja vettem csak egy Beko WMY 81243 LMB2-es mosógépet (inverteres motorrral), valamint egy Beko DSS28020X mosogatógépet (inverteres szivattyúval). Eddig mindegyik nagyob szuper. A párom imádja a moógépet és a programkiosztását. (A mosogatógép az én reszortom
.) Ráadásul eszméletlenül csendesen működik. Ha a nagyobb méretű mosógép is szóbajöhet kicsit drágábban, akkor nézz rá erre az említett típusra. Itt írtam róla, és a programkiosztása is áttekinthetően letölthető.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest