Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis-attila
tag
Sziasztok!
@blattilda
Olvasgattam még a fórumot,felmerült még pár lehetőség,tényleg az a kérdés,hogy akkor melyikért érdemes pénzt adni. Keret mondjuk 100e + kiszállítás ... stb. Igazából extre igényem nincs,egyedül élek,nem nagycsaládos igénybevételre szeretnék mosógépet venni de szeretném ha ár/érték arányban és használhatóságban renden lennék. Ahogy írjátok,a drágább esetleg többet tud de max. 8-10 év mindegyik és akkor szerencsénk van.
Amikben gondolkozom:
[LG F12B8NDA7] -
Mark023
tag
Sziasztok!
Mosógép vásárlás előtt állunk. Sajnos a jelenlegi Gorenje wa63166 tipusú inverteres mosógépünk lassab beadja a kulcsot. Nagyon hangos már. Csapágyat kellene benne cserélni de a javítása 30.000 ft lennd. Viszont ennyit nem akarok már rá költeni ugyanis jutányos áron jutottam hozzá és a javítás többe kerül jelenleg. Illetve már eléggé lejárt felette az idő. Amit kinéztünk először az is egy gorenje csak annyira sokan veszik most, hogy kb 2 hónap mire megjönne. Annyit nem tudunk várni. Az Lg kieshet merr egybe van építve a dobbal, szóval szerelhetőség szempontjából nem okés. A samsung új ww80k44305w/le tipus inverteres ámbár állitolag noncs egybeöntve a dobbal a cucc. Mindenképpen 8kg akarnánk és sürgősen. Valakinek van valami tapasztalata ezzel? Max 150.000 ig mehetünk. 1400as fordulat.
Köszi a segítséget.
-
daver88
aktív tag
Üdv!
Ha szigorúan ragaszkodunk a hivatalos rendhez, akkor igaza van, ami sajnos a jótállási jegyen is hivatkozásként fel van tüntetve...Idézet a Polgári Törvénykönyvből (685.§):
A garancia nem vonatkozik továbbá az üzemszerűen kopó alkatrészekre, az ezen kopó alkatrész által okozott járulékos meghibásodásokra és a külső behatás által előidézett meghibásodásokra sem.
Más kérdés, hogy vannak olyan szervizek (nem a Zanussi/Electrolux/AEG szervizei), akik szó nélkül cserélik...bár ez most téged nem boldogít...
Én írnék azért a fogy.védelemnek, ill. az Electrolux-nak is közvetlenül, hogy két hónapos használat után ilyet nem kellene, hogy produkáljon..
De nem lesz egyszerű végigvinni...
-
akos86
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni 2 hónapja vásároltam a Mediamarktban egy Elektrolux EFW1484BW elöltöltős mosógépet melynek az ajtótömítés gumija felül kiszakadt (üstszájgumi) a szervizes emberke azt mondta hogy törésre és szakadásra nincs garancia. Nem igazán értem ezt ha én pl megveszek valamit és garanciás akkor az egész termékre igaz ez nem? Nem filléreskedni akarok mert ha ez a gumi olcsó lenne nem szórakoznék de szerelve 25-35 ezer forint ez a vacak gyakorlatilag az egész mosógép 25-35%-a. Úgy érzem hogy nagyon de nagyon átakarnak verni. Mit tegyek bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
-
VIPowER
őstag
Nézd meg a légcsapdát (piros nyílnál) hogy nincs e eldugulva, meg a motor szénkeféit hogy nem e nagyon rövidek.
-
kis-attila
tag
Sziasztok! LG-ből melyik típust érdemes most venni úgy 100k-ig?
Olvasgattam itt,csak pontos típus kellene amit ajánlani is tudtok. F12B8NDA7, F12B8Q1D,F12B8ND1,F12B9QD1...szóval melyikért érdemes pénzt adni? Régi kocka Hajdút váltaná,32 éves. :-) -
xigris
őstag
Sziasztok! Van egy Whirlpool AWO 12363 mosógép,most 10 éves.
Mostanában a centri nem megy,a vizet leengedi csak a ruha vizes marad,meg mintha ugrana a program. Lehet a centrifugálást át lépi,illetve a rövid centrit el sem indítja.
Csövek szűrök tiszták,lehet vezérlés?
Érdemes javítatni vagy nézzünk új gépet ha új milyet olyan 110k-ig? -
Nimda
addikt
válasz
blattida #2286 üzenetére
Csak a mosógép elé kötöttem be, de a túl alacsony nyomás miatt el sem indult a gép.Ilyet vettem, de sajnos ez a típus szinte mindegyik ilyen nyomorék kidolgozású.Nem volt már erőm foglalkozni a cseréjével, inkább marad a negyedéves citromsavazás, vagy egyéb más bevált tisztítás.
-
M3cK
tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani elöltöltős mosógépet, max 70 ezerig?
Szélességre maximum 60 cm lehet, mert akkora fér be.
Láttam, hogy előbb ajánlottátok a BEKO WTV-6632 B0-et, ami jó is lenne, mert Euronicsben 71 999 Ft, de csak az üzletekben lehet megvásárolni, és mivel kecskeméti vagyok és itt nincs az üzletben, így sajna felejtős. -
Nimda
addikt
válasz
blattida #2277 üzenetére
Vettem ma egy ilyet de sajnos nagyon csökkenti a nyomást, és a tömítése is kritikán aluli.Gyárilag ugyan van benne egy szilikon szigetelő gyűrű, de sokat kellett játszanom vele, kicserélnem a tömítést, mire rá tudtam kötni a hálózatra úgy, hogy nem fröcskölt szanaszét a víz.De a fő probléma az volt, hogy negyedére csökkentette a nyomást, így inkább kikötöttem.
-
villles
csendes tag
Sziasztok!
A Beko mosógépek mennyire jók? 5 év gyári garanciával árulják a Beko WTV-6632 B0-át. Csábító az 5 év gari! Még néztem a Beko WMY 71233 LMB3 is ez csak annyiban különbözik a másiktól, hogy 7kg-os és nem 6. Ez megér plusz 18 ezer forintot? Vagy van valami ajánlott 80-90 ezer körül legalább 6 kilós kapacitással? Max 57 cm lehet az egyik mérete, mert nagyobb nem fér be az ajtón...
-
Nimda
addikt
A mágneses vízlágyítás mennyire hatékony, vagy átverés? Érdemes ilyet beszerezni a dobba, vagy a bekötőcsőre?
-
Sziasztok!
Mosó-szárítógép vásárlás előtt állok. Pontos típust nem várok senkitől, inkább csak a márkákkal kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének.
Jelenleg felültöltős Whirlpool mosógép van, aminek rohad az ajtaja, a mosószeradagolóban pedig rendszeresen bent marad az öblítő. Ugyanez a helyzet ezzel a márkával még legalább 2 ismerősömnél, így ezt kilőttem.Más márkákkal mi a tapasztalat?
-
blattida
nagyúr
A megfizethető kategóriában a gorenje meg az lg a legjobb, csak ez utóbbi nincs az említett árkategóriában. Ha följebb mész, akkor sem tartósabbak a gépek, csak többet tudnak (pld. több program, magasabb centrifuga fordulat, kevesebb fogyasztás, alacsonyabb zajszint, kényelmi funkciók). Csak az igények és a pénztárca dönt...
-
vidad
csendes tag
Sziasztok!
Mosógépet szeretnék venni de sajnos nem értek hozzá. Kicsi a fürdőszoba ezért a max méret 60x50cm, 6kg-os bőven elég, elöl/felül töltős szerintem mindegy, keret kb 70-90, heti 1 max 2 mosás, a lényeg hogy mosson 'szépen' és a tartósság. Tudtok valamit ajánlani mert én a nagy kínálatban elvesztem.
-
Phoenixy
senior tag
Sziasztok!
Most ment tönkre a mosógépünk és ahogy nézegettem az újakat, szinte alig találni már 5kg-osat. A leggyakoribb úgy tűnik a 7kg-os, csak az a bajom vele, hogy az sose lenne tele. Ez nem gond? Nem igazán szokott a mosógépeken sok olyan opció lenni, ami csak "féltöltethez" van.
-
Nimda
addikt
válasz
verusmenyus #2265 üzenetére
Érdemes élőben is megnézni, én mikor ezt a típust néztem ki, mégsem ez mellett döntöttem.Régen volt egy Beko gépem, illetve még a mai napig is működik az új tulajnál, 10 éves a gép.De a mai Bekok lehet nem működnének már ennyit.
-
verusmenyus
újonc
Beko mosógépekről mik a tapasztalatok, vélemények? Konkrétan erre a típusra gondolok: [link]
5 év garancia, olcsó, A+++, elég sok program van, nem is néz ki rosszul és ha igaz, hogy a manapság gyártott mosógépek élettartama 5-7 év, akkor lehet, hogy nem is érdemes ennél többet befektetni egy mosógépbe. Vagy tévedek?
(3 fős család, hetente 1-2 adag ruha mosósása, megfelelhet ez a gép?)
-
Nimda
addikt
Igen, csak a leírásában nem volt egyértelműen megfogalmazva.Most már hanyagolom ezt a módot
Mondjuk azt nem értem miért akart többször is centrizni, ugye az utolsó fázisnál a végső öblítés után a maximum beállított fordulaton pörög, de ezt többször is ismételte, míg meguntammindegy, nem kell intensive mód.
-
Nimda
addikt
válasz
blattida #2244 üzenetére
Nah ez érdekes volt, kipróbáltam ezt az intensive módot a cotton care programnál, de 1 órával több ideig mosott, mint intensive mód nélkül.Több mint 3 óra után, az utolsó centri fázis után, inkább leállítottam, mert a úgy gondolta szárazra kell centriznie a ruhákat, nem akarta abbahagyni.
-
blattida
nagyúr
Mert a dob a motor forgórészén csücsül és ha a dobcsapágy átereszti a vizet, akár csak a szimering hibájából, akkor eláztatja azt, elszáll az elektronika, amire a hosszú motorgarancia nem terjed ki.
Hogyne számítanának rá, csak hát ezt nem kommunikálják (éljen a marketing). A közvetlen hajtás miatt a motor és annak vezérlése mindenképp rövidebb életű lesz, mint a hagyományos, szíjas hajtás esetén.lauda
Ja, mosáskor igen, centrifugáláskor azért annak is van hangja. -
-
Nincs jelentosege mar hol szerelik ossze, amit elvar a megrendelo olyan minoseget gyart az orosz, a kinai es a nemet is.
A repulogep uzemmod a szenkefes motor miatt van, az invertermotoros szijhajtasos electroluxomnal is csak a vizscsobogast hallod es a lengescsillapitast.
-
blattida
nagyúr
E kettőből én, ha lenne rá keretem, az lg-t venném, pont a nagyobb töltetmennyisége és magasabb centrifuga fordulatszáma miatt. Pusztán anyagi szempontokból a beko a jobb választás.
Nimda
Szíjhajtásnál, az áttétel miatt, a motor sokkal magasabb fordulaton jár, így a dd hajtás persze, hogy nem sivít.
De azt is tudni kell, hogy a közvetlen hajtás miatt a motor vagy minimum az elektronikája mindenképp be fog ázni néhány év alatt, mivel ez elkerülhetetlen. -
Kugarb
csendes tag
válasz
blattida #2246 üzenetére
Egy utolsó kérdésem lenne még, két gép között vacilálok. A már korábban említett LG F12C3QD 80e Ft-ért 2 év garanciával vagy Beko WTV-6532 68e Ft-ért 5 év garanciával. Mindegyiknek van előnye és hátránya emiatt nem tudtam eddig dönteni, de ma jó lenne megvenni. Ki melyiket venné?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest