Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani82
senior tag
válasz
bdlackoo #2455 üzenetére
Sziasztok
Tegnap megadta magat a mosogepunk, nem mai darab, nem akarom mar javittatni.
Tudnatok ajanlani gepet 100e ft-ig?, de jobb lenne alatta is. A garancia hossza legalabb 2-3 ev.
Van kulon szarito gepunk, ha ez szamit valamit, illetve meg egy olyan merdes femerult, hogy mi tortenik a regi geppel? Elviszi akitol vasarolok vagy valami? -
Nagya21
addikt
válasz
farkas-j #2496 üzenetére
Hali!!
Januárban mikor mosógépet vettem, akkor ennek az inverteres változata volt versenyben az Elux-al.
Amiért nálam az Elux győzött az 3 dolog volt:
1: Elux keskenyebb, panelfürdőben nem elhanyagolható.
2: az Eluxot megkaptam hitelre, a Bekót csak keshre kaptam volna.
3: sztem a programok az eluxon jobbak.
Üdv Nagya -
adalbert1
veterán
válasz
farkas-j #2477 üzenetére
Köszi, a 14 és 28 perces gyors program tényleg vonzó, illetve az 5 év garancia is, viszont a Beko elég ismeretlen márka számomra, illetve Dél-Koreának szívesebben adnék pénzt, mint Törökországnak.
- Persze ettől függetlenül megfontolom ennek is a vásárlását, valakinek van hosszabb távú tapasztalata a gépeikkel?
-
farkas-j
őstag
válasz
Nagya21 #2490 üzenetére
Szerintem pl. egy ilyen 5 év teljes garival jobb vétel lehet.
-
numera007
tag
válasz
blattida #2494 üzenetére
Értem, igaz. De én arra utaltam volna, kifejtés nélkül, hogy a garival náluk (és a Lidlnél) soha nem volt gondom. Nekem az Aldi egy garis cuccnál Németországból futárral küldött egy fél terméket (egy pici 20ft-os műanyag hiányzott egy csocsóasztalból, és küldtek egy komplettet). Gondolom az ilyen elektronikai termék esetén se adják alább. De Tényleg nem tudom KI javítja nekik.
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Aldi-ban csütörtöktől lesz Elin keskeny elöltöltős mosógép 7kg-os , 1400-as centrivel, 80000Huf.
Aldi garancia ami 3 év.
[link]
Üdv Nagya -
-
gerisz23
őstag
Elöltöltősöknek általában levehető,de lehet hogy bukod a garit ha később probléma lenne.Hátul 2 kis lemezcsavar szokta tartani a felső burkolatot.
Ha teszel be rendes linket tán meglehet mondani milyan a kinézett gép teteje.
Google képek alapján levehető,de sok helyet nem nyersz vele(jó esetben 2cmert. -
Sly189
senior tag
Sziasztok,
mosógépet szeretnék vásárolni új lakásba.
A kialakított hely 81cm magasságú. Az előző tulaj úgy rakta be a gépét, hogy levette a "tetejét".
Panasonic NA-107VK5Amiket kinéztem BEKO, LG. Ezeknek a teteje "levehető"?
-
blattida
nagyúr
válasz
Shamli86 #2478 üzenetére
Szia!
1. Gyakorlatilag mindegy, olyat vegyél, ami neked jobban tetszik, elfér, illetve, amelyik szükséges. 7 kg töltettől fölfelé már csak elöltöltősek vannak.
2. Kicsik a különbségek, az lg, a gorenje és az öt év garanciás beko egy kicsit jobbak az elöltöltősek között, felültöltőseknél electrolux, whirlpool és zanussi közül érdemes választani. Ha anyagilag belefér, akkor meg a miele. -
Shamli86
tag
Üdv! Bocsánat, de nincs most sajnos időm végigolvasni az összes oldalt. 1. Kérdés: Felül vagy elöl töltős a jobb. 2. Kérdés: Melyik márka most a megbízhatóbb?
-
farkas-j
őstag
válasz
adalbert1 #2476 üzenetére
Én a Beko WMY 81483 LMB2 típust ajánlom. Hogy miért pont ezt a típust? 5 év teljeskörű gyári garanciás, 8kg mosáskapacitású és inverteres motor van benne. Igaz nem direktdrive mint az LG-nél, de ugyanolyan csendes és "okos" a vezérlése. A párom imádja a programkiosztását.
-
adalbert1
veterán
Sziasztok,
max. 200k-ig milyen elöltöltős gépet érdemes venni, esetleg szárítógép funkcióval kombinálva (de az se gond, ha sima, és csak 90k)?
Amik fontosak lennének: rövid program (most egy elég régi Zanussink van, és zavaró, hogy csak az összeizzadt sport cuccokat is órákig mossa), esetleg ha 60 fokosból is van rövidebb program, akkor az is jó lenne (nemsokára megszületik a gyerekünk, úgy gondolkozunk, hogy neki úgyis sok ruhát kell majd mosni), jó centrifuga, viszonylag halk legyen, illetve, ha van értelme az ilyen egybe épített gépeknél, akkor szárító funkció.
Esetleg nem hátrány még a minél hosszabb garancia, vagy az is, ha nem romlik el 4-5 év alattAhogy beleolvastam a topicba úgy a 2000. hozzászólás környékén, azt láttam, hogy elég sokszor ajánljátok az LG-ket is, ennyire jó márkává vált volna az utóbbi pár évben mosógép téren? Illetve az inverteres direct drive motor tényleg ennyivel halkabb, mint a hagyományos megoldások?
-
Batib
őstag
Végulis egy ilyen LG mosógép lett. Kicsit zűrös lett a kiszállítás de már tul vagyunk rajta. Nemrég uzemeltem be, ruha nélkül futtattam rajta egy programot. Érdekesen mozgatja a dobot az biztos. Nagyjából megismertük a kezelését, a többi majd elválik.
-
válasz
carbonated #2472 üzenetére
Szia!
Helyette ajánlanám az Electrolux EWT1066ESW típusú gépet. Ez a gép már rendelkezik time managerrel, digitális kijezővel, folyékony/por alakú mosószer választás lehetőségével, lágynyitású dobajtóval. 12 ezer forint a különbség, én ezt választanám. 1200-as centrivel pedig 20 ezer forinttal kerül többe, mint az általad kiszemelt.
-
Sziasztok!
Én ezt a két gépet néztem ki, van érdemi különbség egyik-másik javára? Szimpatikus a Beko, de a WP is a 7 év garanciájával. Volt 1+4 éves kiterjesztett garanciám szárítógépre, ahol az 5. évben ment tönkre az elektronika, és bizony GTK lett volna, de a biztosító mindent rendezett.
Beko WTV6532B0 (5 év gyári gar.) - 74.900.-
Whirlpool AWO/C 6304 (2év gyári +5 év kiterjesztett gar.) - 88.600.-
-
carbonated
újonc
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
A mosógépünk meghaló félben van, ezért beruháznánk egy újra. Én a felültöltősök felé húzok, kicsit olvasgattam itt-ott és az Indesit ill. Whirlpool gépekről le is mondtam. Most az Electrolux EWT1062IDW gépén gondolkozunk. A véleményetekre lennék kíváncsi ezzel a mosógéppel kapcsolatban.Köszi!
-
ariel96
aktív tag
Ahol vettem, már ott sem lehet kapni, és az MM-en kívül csak két céget találtam, akiknél még van.
Attól tartok ez a típus nem vált be.
Ez az ajtó a külső résszel együtt túl nagy, és nincs megfelelően rögzítve. - Rácsodálkoztam, amikor megérkezett a gép. - Több elöltöltős gépem volt, mindegyik ajtaja jól zárt.
-
ariel96
aktív tag
válasz
daver88 #2463 üzenetére
Köszönöm a tanácsodat. Készültem hívni a szervizt, mivel a kijelző is problémás lett.
Ezt a típust már alig forgalmazzák.
Ahol még van belőle, ott is csökkentik az árát. Szabadulni akarnak ettől a típustól????
-
ariel96
aktív tag
Sziasztok!
Ez év február 26-án vettünk egy LG FH2U2HDN1 mosógépet. Kezdettől fogva úgy éreztem, az ajtaja nem stabil. Volt amikor ruha nélkül átöblítettem a gépet, és alul az ajtónál folyt a víz belőle. Gondoltam, nem hívom rögtön a szervizet, jobban megfigyelem.
A kijelzője is elkezdett vacakolni, nem világított minden elem, emiatt, nem lehetett látni a program idejét, illetve a hátralévő időt.
Tegnap észrevettem, hogy az ajtó külső sötétített része megindult kifelé - kb. a kör 1/4-ed részén. Így megcsinált még egy kímélőmosást két inggel. Szerettem volna még egy öblítést, de akkor már semmit nem lehetett beállítani.
Ma reggel hívtam az LG szervizét. Most várom a szerelő hívását.
A kijelző meghibásodása nincs kapcsolatban a gép ajtajával - én így gondolom.
Hát kíváncsi vagyok, mit fog csinálni a szerelő. -
asdf_
veterán
válasz
philoxenia #2003 üzenetére
Nemrég Direct Drive-ot vettünk, nagyon csendes és egy hibaforrással kevesebb....
Akarod mondani több, mert amint csapágyas lesz, lepisili a motort (ami nem lesz garis esemény), ha neadjisten meg egy csapágygolyó is beszabadul az álló- és a forgórész közé, na az is gtk.
-
bdlackoo
tag
Sziasztok!
Tonkrement edesanyamek ~20 eves siemens mosogepe. Annak a helyere kellene valami jo kis masina.
Felultoltos kellene. A keret max. 180e huf.
amiket eddig neztem:Siemens WP12T455BY
AEG L88560TLE1
AEG L78370TLEmelyik legyen?
-
-
farkas-j
őstag
válasz
DeniBoy #2450 üzenetére
Ez egyfajta üzleti fogás. Itt a gép árához eleve hozzáadják a kiterjesztett garancia költségét és az így generált árat nevezik ők a készülék árának. Így adják a kiterjesztést "ajándéknak". A kiterjesztett garanciát inkább hívhatjuk biztosításnak, a feltételei és a kockázat viselője miatt. A kiterjesztett időszakban nem a gyártó viseli a javítási költségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest