Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3736) bubus66 válasza szpetyasz (#3732) üzenetére


bubus66
nagyúr

A shttp le van okézva mert ez a gyári frissítő elindítod a http.exe majd a tálcán az óránál megjelenik egy ikon arra jobb gomb settings és amit a képen bejelöltem. Mert a nincs a net a ki kapcsolva. Nem befolyásol semmit legalább is nekem nem befolyásolt semmit sem. Ha az shttp beállítását így csinálod ahogy a képen van akkor jónak kell lenni.

[link]

[link]

Miért nem hagyod az első képen a gyári frissítőnek frissíteni a hosts-ból töröld ki azt a két sort és a gyárival csináld meg.

Igen el kellene olvasni az LG oldalán is le van írva, hogy ha új szoftvert észlel a gyári frissítő akkor a Felírat pirosra fog változni.

(#3733) kertsa

Ha androidos a másik telefonod akkor telefonkönyv SD kártyára másolás vagy Importálás/Exportálás, akkor lementi az SD-re onnan meg vissza tudod állítani a új telefonra. Vagy SIM kártyás meg oldás, az androidnál, meg a gmail fiókban is bent kell lenni. Ha le lett szinkronizálva.

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.