LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- Tudástár Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként
- Bemutató Creative Stage 2.1
- Elemzés A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- Bemutató A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [IO.sys:] Ez történt ma, ér röhögni :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [Meggyi001:] Tv nézés Androidon (update: 2019.11.28)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
kertsa
senior tag
[ Szerkesztve ]

prannk
őstag
De azért a bootloadert kinyittatod nekünk?
Galaxy s7 akksit és hátlapot vennék

bubus66
nagyúr
Persze hogy befejezem, sőt még segíteni is fogok nektek.
"egy a szívünk egy az álmunk..nem félünk és nem hátrálunk.. mellkasunkban tűzoltó szív dobog.. "Xiaomi Mi10T Pro"

kertsa
senior tag
Nekem valami zörög a telefonba És nem a középső gomb.

bubus66
nagyúr
Akkor mit hagytál bent?
"egy a szívünk egy az álmunk..nem félünk és nem hátrálunk.. mellkasunkban tűzoltó szív dobog.. "Xiaomi Mi10T Pro"

kertsa
senior tag
Szerintem semmit... a jack csatlakozótól jön a zörgés. De azért ránézek
Edit: Semmit nem odavaló nincs a hátlap alatt
[ Szerkesztve ]

bubus66
nagyúr
Azt hittem valamit bent hagytál

kertsa
senior tag
Ha nem erősödik a zörgés, nem fogom garanciáztatni. Ez belefér

Pantal
senior tag
A kamera modul lötyög, elég sok telefonnál ez van. Úgy értem, ez normális, nem hiba, belül az autofokusz körül van a lötyögés. Ha kopoktatod a hátlapot a kameránál, simán előidézhető.
[ Szerkesztve ]

Gzolo
senior tag
Reméljük azzal több szerencséd lesz
Én mondjuk már így 4 hónap után sajnálnám feláldozni a nagy kijelzőt, 4,3" alá már nehezen tudnám adni. Nem fog zavarni?
[ Szerkesztve ]

aholy
tag
az sem rossz szekér ;-)
3 telefonon agyaltam : L7-L9-S advance :-)
a zörgés az előző telómnál is volt, ugyan ez a hang, betudtam annak hogy esett párat, meg kínai, ennél azért kicsit zokon vettem :-) de így hogy másnl is van, így elfogadom
[ Szerkesztve ]
Nokia 3310 - Nokia 3410 - Panasonic GD 75 - Alcatel OT 565 - Motorola RAZR V3 - Sony Ericsson S 500i - ZTE Blade - LG Optimus L9 - Umi Iron - Huawei P9

bubus66
nagyúr
Nem zavar a 4. 3 allati kijelző volt nekem olyanon a Black is csak 4" volt
Én nem vettem észre a zörgést a de most meg nézem.
[ Szerkesztve ]

xewyor
csendes tag
Ma reggel a google translate-hez akartam nyelvi csomagot letölteni, mikor kiírta, hogy nincs elég hely
Eljött az ideje, hogy elgondolkodjak a root-on és társain.
Pedig azt hittem ez lesz az első telefonom, amit gyári állapotban fogok használni.

Pantal
senior tag
Kocogtasd meg a kamera mellett, esetleg magát a kamerát az ujjaddal, észre fogod venni. Én még SGS2-nél fedeztem fel, azóta ez a 4. telefonom (i4, SXS, SGSA, L9), kivétel nélkül mind produkálta.

bubus66
nagyúr
Tényleg zörög az enyém is.

orrlyuk
aktív tag
pedig ha sikerül, utána JB alatt át lehet rakni a nyelvi csomagokat az SD-re.
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!

xewyor
csendes tag
Próbálkozom, de az alkalmazások menüben hiába nyomkodom az "áthelyez sd kártyára" gombot, csak 8 MB kerül át.

bubus66
nagyúr
A JB-nél csak nyitott bootloaderrel lehet rootolni ezáltal meg ugrott a garancia.
[ Szerkesztve ]

Gzolo
senior tag
Előbb-utóbb biztos lesz visszazárás, nem létezik, hogy ne lehessen megoldani. XDA-n vagy Modacon csak meglesz a megoldás...
[ Szerkesztve ]

bucsupeti
senior tag
nem csodálom hogy zörög a tiéd, hiszen kidobtad a 3. emeletről.
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."

Pantal
senior tag
Le vagy maradva, már SGS Advance-el utazik, eladta az LG-t.

bubus66
nagyúr
Vagy a milyenk lesz kinyitva.
(#3920) bucsupeti
Abból már semmi nincs mert új ruhát kapott.
Elcseréltem.
(#3923) guest666
Én most cseréltem el a z L9 egy Advence-ra meg + KP-ra
[ Szerkesztve ]

guest666
aktív tag
Sziasztok !
L9 és SGS Advance között kellene döntenem. Kérlek akinek van összehasonlítási alapja, írja meg melyik miben jobb. Vagy megvárom az S4-et, csak félek hogy nem tudok vigyázni rá, ezért valami olcsóbbat veszek

Gzolo
senior tag
Szerintem ha vársz egy pár napot, akkor Bubus megírja majd a tapasztalatait, most vált L9-ről Advancera

prannk
őstag
Én fogtam már minda 2 a kezemben. L9 nagyobb,szebb a kijelző,sokkal gyorsabb.Jobb a hardwere is.advance: nagyobb a belő memóriája.. Ívelt telefon meg undorító szerintem.
Összehasónléítás: http://www.youtube.com/watch?v=BNNSDcpdjB0

xewyor
csendes tag
Tudom, de előbb-utóbb fontosabb lesz, hogy elférjek a telón, mint a garancia.

bubus66
nagyúr
(#3925) prannk
Én teljesen mást olvastam az Advance-ról, azt hogy neked nem teszik, hogy ívelt azért még másnak tetszik. A kijelzőről is teljesen mást olvastam, mindegy azt tudom,hogy mostanában nem lesz LG. Neked a LG-nek a JB platformja sem tetszett, csináljak neked GB platformot?
Miben szebb a L9?
(#3926) xewyor
Igen mert ha rootolod akkor akár a link2Sd vagy akár az app2SD is tudod használni, mellesleg van recovery és van mentés nem kell a KDZ-val szórakozni. Ennyi előnye van a rootnak, ha érdekel a JB root itt megtalálod.
[ Szerkesztve ]

prannk
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=BNNSDcpdjB0
Nézd meg a videót.. "Kicsit" nagyon szebben jeleníti meg a színeket.. Kamerája is jobb sztem.. Osztálytársamnak van advance de hát sztem a lg szebb képet csinál. Ahoz képest másik osztálytársamnak S2 van annak a 8 megapixeles kamerája valami undorító képet csinál Én meg samut nem veszek...

bubus66
nagyúr
Nekem volt az elmúlt 1-5-2 évben 2 Black, 2 L9, és egy L7-tem volt. Az L9 betette a kaput. Nagyon gondolkodtam, hogy vissza megyek a Blackhez. Én nem tudom mi tetszik neked annyira az L9-ben. A L9 még álom világ a Külső SD a Samsungnál simán meg lehet oldani. Nem megyek bele vitába,majd, ha meg fekszik az LG a gyári frissítéskor akkor is dicsérd. Legközelebb meg ilyet veszek. Azért egy közel 80000 Ft telefon és nem képes az LG egy normális frissítőt csinálni hozzá, hanem a 2003-2004 frissítővel kell téglázni a telefonokat.
Mert még ezek is többet érnek.
[ Szerkesztve ]

Pantal
senior tag
Nekem volt mind2, nem rossz az SGSA, de szvsz L9 jobb. Ha Samu, akkor inkább SGS2, az jobb mint az L9! Szigorúan magán vélemény.

guest666
aktív tag
kösz a válaszokat. Nem tudom eldönteni, lehet hogy megvárom S4-et csak félek hogy nagyon horror ára lesz, én meg 3 hónap alatt leamortizálom az egészet

bubus66
nagyúr
(#3930) Pantal
Igen de nekem ez csere így jó volt az Advance meg 12 k nem rossz bolt ez így.
Az L7 hogyan bírja a JB?
(#3931) guest666
Nem biztos az L9-nél én többre számítottam.
[ Szerkesztve ]

guest666
aktív tag
mi nem biztos?
Egyébként L9-nek üveg a képernyője? Vagy valami műanyag?
Azt tudom, hogy nem Gorilla Glas, de attól még lehet valamilyen üveg?
És az S Advance-nak?

bubus66
nagyúr
De GG az L9 kijelzője. Én kérdeztem meg az LG ügyfélszolgálatától.
Arra mondtam, hogy nem biztos hogy nem elérhető áron lesz az S4-es. Én a L9-nél is olyan 100-ra számítottam, aztán olcsóbb lett
15/02/2013
Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot LG Electronics
Tisztelt
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Igen, az L9-es telefonok Gorilla Glass-al vannak ellátva!
További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálat
Kérjük iratkozzon fel havonta megjelenő hírlevelünkre, amelyben olvashat új termékeinkről, az aktuális elektronikai fejlesztésekről, az LG-vel kapcsolatos egyéb vállalati hírekről, továbbá hasznos információkat is talál termékeinkre vonatkozóan. Hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattintson az alábbi linkre:
http://www.lg.com/hu/az-lg/media/hirlevel/index.jsp
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Received Date : 15/02/2013 12:48 46
The type of inquiry : Specification
Product/Model No. : Smart Phone/Emerging Device/LGP760
Jó napot kívánok!
Tisztelt LG!
Azt szeretném meg kérdezni, hogy a LG Optimus P760 L9-es telefon, kijelzője, elvan-e látva, Gorilla Glass védelemmel. Vagy esetleg valami más védelemmel. köszönöm várom meg tisztelő válaszuk.
Click here if you have more question
[ Szerkesztve ]

Gzolo
senior tag
Az S3 még mindig 140.000 huf szolgáltatónál, kizártnak tartom, hogy az S4 kedvező áru legyen :/ Xperia Z körül lesz tutira az ára.

droidforever
tag
Sziasztok,most már üdvözölhetem magam a jb l9 tulajok társaságában,sikeresen lefrissítettem a telót!!!!fülig ér a szám!!!!!!juhé
[ Szerkesztve ]

bubus66
nagyúr
Hát ja mondjuk igazad van, akkor szerintem vegyél L9-et jól fogsz vele járni talán a 10 sikerül majd frissíteni. Megmondom őszintén hogy most nem fájt úgy a szívem, az L9 mint anno mikor el adtam a Blacket.
(#3936) droidforever
Sok sikert hozzá, akkor.
[ Szerkesztve ]

Gzolo
senior tag
Nyilván a válasz nagy része nem nekem szól, habár meg kell jegyeznem, én az elégedett L9 tulajok táborát erősítem
Nekem minden alkalommal fél órán belül megvolt a frissítés, Pc Suite-tal, máshoz nem nyúltam. Mondjuk egy OTA frissítés sokkal elegánsabb lenne, az biztos, nemértem az Lg-t, miért nem tudja úgy megoldani..

prannk
őstag
33 aláírás kell még.. advance-s topikba nem kéred meg hogy írják alá?? vannok ott 33-an mert 17000 hozzászólás van

Gzolo
senior tag
Egyébként nem tudom ki hogy áll az élő háttérképekkel, de végre találtam olyat ami nem lassítja a telót és még jól is mutat

bubus66
nagyúr
Megkérhetem őket, hogy írják alá.
[ Szerkesztve ]

Gzolo
senior tag
Remélem a legtöbb L9 tulaj így érez

bubus66
nagyúr
Hogyan mert hibás a kép.

Gzolo
senior tag
Valóban, másik böngészőben már nálam se jó. Facepalm.

prannk
őstag
Pontosan így!

DiamondBack
senior tag
nekem ez van fennt [link]

Pantal
senior tag
Még mindig jól bírja, azóta sincs belassulás, jót tett neki!

Lacko84
aktív tag
Hogy lehet eltüntetni a google sort felültől?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300

Pantal
senior tag
Szerintem alap launcherből nem lehet, csak ha lecseréled azt.

bubus66
nagyúr
Ki kapcsolni ki tudod csak sokra nem mész vele a mert a helyére nem tudsz semmit sem tenni.
Más:
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Ryzen 3 3100 // 16GB 3000MHz // RX 580 4GB // 120GB SSD // 5TB HDD // 750W PSU
- Bomba áron, MSI Prestigio 14,1" Gamer gyártói gari, i7-10710U (6 mag)/16RAM/512GBSSD/GeForce GTX1650
- (A+) Lenovo ThinkPad P50 workstation*32GB-64GB DDR4 RAM/vil.MAGYAR bill/akku 9 ciklus/gari 2021.5.25
- IPhone 11 Pro 256GB
- Intel DQ57TM + i3-540 (Q57, 4 ram slot) + hátlap + bővítési lehetőségek