Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1001) kispetii


kispetii
csendes tag

Sziazstok!
Valaki magyarázza már el,hogyan kell 10e nél rotolni.
Köszi.

iPhone 5C

(#1002) mabocockpit válasza kispetii (#1001) üzenetére


mabocockpit
csendes tag

V10e-t nem lehet rootolni csak a v10a-t

(#1003) krisztian112


krisztian112
senior tag

Valaki írhatna felhasználói vélemény,t első benyomást:d Pro/Kontrat-t:D Hagy okosodjunk egy kicsit:d Én még nemtudok, a Jézuska hozza:D:D

Huawei P10 lite

(#1004) bucsupeti válasza lmisi (#989) üzenetére


bucsupeti
senior tag

nem hiszem hogy egy android magától bekapcsol és hogy ez romfüggő. Azt el tudom képzelni hogy beleeröltettek egy külön elektronikát, külön aksiról (gombelemről) működtetve, ami bekapcsolja, vagy akármit csinál. Egyébként a linkelt oldalon nem találtam semmi olyan leírást ami arra utalt volna hoyg ébreszt kikapcsolt állapotban. Azt látom hoyg valaki megkérdezi és másvalaki válaszol hogy még nem próbálta, de semmi konkrétum.
Továbbra is azt gondolom hogy egy okostelefonnak nem kell ezt tudnia, mint ahogy egy PC vagy laptop sem kapcsol be magától (spec hardver nélkül)

"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."

(#1005) bucsupeti válasza orrlyuk (#991) üzenetére


bucsupeti
senior tag

na neeeeee. Azért az messze van a smartphone világtól...
egyébként meg tényleg mindegy....

"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."

(#1006) bucsupeti


bucsupeti
senior tag

Srácok. Nekem az aksi 13 órát bír. Igaz hogy használom azért (inkább telefonálásra) de a Galaxy S háromszor ennyit is simán kibírt. A kijelző persze nagyobb, de az aksija is majd a duplája.
Ez így nekem nem oké! Nektek mennyit bír? Illetve az aksihasználati statisztikában mi az elsőszámú fogyasztó nálatok? Nekem a 46% a képernyő (pedig nem nagyon tapizom nap közben) 25% körül van a telefon. A többi alatta és 10% alatti értékekkel.
Nálatok mi a helyzet a fogyasztással?

"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."

(#1007) Gzolo válasza H.Bencike (#986) üzenetére


Gzolo
senior tag

Én a Boat Browsert ajánlom, amióta kipróbáltam a gyári 2 böngészőt ki se nyitottam :))

(#1008) lmisi válasza bucsupeti (#1004) üzenetére


lmisi
senior tag

A blog cikkben magában szabof1 fórumtárs leírásába, első hosszú bejegyzés (negatívumok bejegyzés fölött), idézem:
"Érdekes és az eddigi tudásunknak ellentmondó tulajdonsága is van a telefonnak: a menüben létezik egy Be-/kikapcsolás ütemezése menüpont. Ez tényleg azt csinálja amire a neve utal: a beállított időpontban kikapcsol a készülék és kikapcsolt állapotból be is kapcsol a megadott időpontban. Gondolhatnánk, hogy valami turpisság van mögötte, de nem! Időzített kikapcsolás után az akksit kivéve 1 percre az időzítés szerint a telefon bekapcsol. Azaz nem mélyalvásban van a telefon, hanem tényleg kikapcsol. Ez valószínűleg minden kínai ICS romos telefonban benne van"

ctrl+f oldalon belül kereső böngésző funció a barát(od)unk :K
Gombelem sem kell hozzá, symbian izéhez sem kellett gombaksi. Amúgy normális server alaplapok is ki-be kapcsolhatók távolról, csak áram alatt kell lennie a tápjuknak és az erre dedikált ethernet hálózati kapcsolatnak neten kell lógnia.

(#1009) bucsupeti válasza lmisi (#1008) üzenetére


bucsupeti
senior tag

Igen már közben nmegtaláltam, de ennek ellenére, mem hiszek benne. Aksi nélkül időzít? Neeeee.... Ugye ezt te sem hiszed el. Vagy nem kapcsol ki a készülék. Tudom hogy írja hogy az aksi ki lett véve belőle és úgy is pontosan indult a készülék, de ezt nem tudja megcsinálni csak valamilyen áramforrással, legyen az egy lassan kisülő kondenzátor, de ugye ez nem más mint akkumulátor. Az egész nem android tulajdonság, hanem valamilyen hardver csoda amit valamiért beintegráltak néhány nem túl neves kínai készülékbe.
A téma tényleg off. Ha gondolod személyesen vitázgathatunk még a témáról.

"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."

(#1010) akcsy válasza krisztian112 (#1003) üzenetére


akcsy
tag

Hallod mérnem harcoltad ki, hogy csak meglesd, hogy minden okés-e, mert "ha rossz, akkor vissza lehet vinni" -persze amúgy is van benne valami, de nekem ez csak sablon duma volt :D valamint azt is mondtam, hogy de legalább hadd rakjam töltőre, mert ugye este ajándékozás, aztán én meg imádkozzak hogy feltöltődjön??!! :( :( :D:D
Háát elmondom... Idáig nem nagyon költöttem telóra, ill. kaptam szóval plafon akkoriban már a 30e Huf volt, szóval mindig majdnem az akkori legfisebb mondhatni alsó középkategóriás telefonok voltak(amíg nem volt android) Szóval megmaradtam hosszú ideig egy sima érintőképernyős telefonnál 3 évig :W persze bármikor vehettem volna, csak mindig elvertem a zsét :DDD Aztán már eléggé sokszor jött szóba, hogy nah karácsonyra telefon, így jött szóba ez: szerelem első látásra :D
És amikor megjött :Y de nagy... még anno a madaras tescoban láttam, persze ki volt kapcsolva, és ott volt mellette a régi szerelmem az Arc S(igaz 2 hónapja ugyanilyen árban is volt) aminek szintén a kijelzője fogott meg, és sokkal kisebbnek tűnt... :D:D Nekem tetszik a fogása... Kicsit üzletember benyomását kelti számomra... Tetszik, hogy a hátlapját vagy 100 kis fog fogja össze, így biztos nem esik le... Belső tesztről nem nagyon tudok sokat mondani, ugyanis csak megnézhettem, hogy működik-e :W :D

(#1011) akcsy válasza kispetii (#1001) üzenetére


akcsy
tag

Most nem akarok semmi rosszat mondani, de ha néha néha olvasgatnál, vagy az első hsz-ben a root részt elolvastad volna egyből rájöttél volna, hogy csak a V10A-t lehet... ;)

(#1012) bubus66 válasza H.Bencike (#990) üzenetére


bubus66
nagyúr

(#990) H.Bencike

Ha a gyári frissítőt használod (használjátok) lehetőleg stabil internet kapcsolat legyen. Így is lehet hiba lehetőség csak csekély. A szervizes mondta, ha frissítés, közben ha csak egy pillanatra is meg szakad a kapcsolat, akkor vége lehet a telefonnak. Aki dowrangelni szeretne nagyon körül tekintően csinálja, meg. Lehetséges,hogy nekem is közre játszót, az hogy vissza tettem a V10E-ről, az V10A-ra. Ha kell a root akkor azt javaslom,hogy a V10A-val jön ki akkor ne frissítsetek V10E-re. Ezt csak jó tanácsnak írtam le, mindenki persze saját felesőégere, csinálhatja.

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#1013) bucsupeti


bucsupeti
senior tag

Tegnap frissítettem V10E-re, mert egy picit bizakodom abban hogy az aksimerülés valamilyen ROM rendellenesség okozza (volt ilyen tapasztalatom anno a T-Mobile Pulse okostelóval). A frissítés nagyon lassú volt 509 megát kell letöltenie és kb 2 órát töltötte lefelé. Alíg vánszorgott. A frissítés lement teljesen szabályosan, a végén jelezte hogy készen van. Most feltöltött telóval indultam el reggel és bízom benne hogy kibírja a napot. Ha nem akkor tovább kell lépnem aksi ügyben, mert nagyon nem tetszik hogy fél napot bír ki és semmi extra dologot nem csinálok vele (nincs semmi widgetem meg szokatlan program, csak azok amiket már évek óta használok)

"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."

(#1014) bubus66 válasza bucsupeti (#1013) üzenetére


bubus66
nagyúr

Az akksi csak a 3-4 töltés után fog beállni addig ne csinálj semmit sem, ha használsz 3G-t akkor csodákat ne várj.

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#1015) zola-


zola-
őstag

Sziasztok! ILyen telót akarok venni, vagy ma vagy holnap. Valaki leírná nekem mik a jó és rossz tulajdonságai? :) Ne olvassak el 1000 hozzászólást. Köszönöm előre is.

(#1016) bucsupeti válasza bubus66 (#1014) üzenetére


bucsupeti
senior tag

Tudom hogy néhány töltési ciklus után áll be az aksi. Mióta az Android létezik azóta használok ilyen készülékeket. A 3G és WIFI rádiók mindig be voltak kapcsolva és két napot kibírtak a készülékek. Az L9 ilyen szempontból nem áll helyt és ezt nem a rádiók okozzák hanem a kijelző (legalábbis a statisztika szerint a kijelző szívja az aksi 50%-át). Ami miatt nem tudom ezt a gyors merülést elfogadni az még, hogy 2150mA-es aksi van a készülékbe. Korábban az SGS 1200mA aksival és 4" kijelzővel bírta 2 napig, most meg egy 2150mA-s aksit szív le az L9 4,7" kijelzője 12-14 óra alatt. Ez számomra nem túl erős tulajdonság és abszolút nem a 3G-vel van a baj, nem az okozza!
Szóval nem csodákat várok, de szimpi lenne ha legalább reggel 7-től éjfélig kibírná azt a 17 órát.

"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."

(#1017) bucsupeti válasza zola- (#1015) üzenetére


bucsupeti
senior tag

Kereken egy hete van meg a készülék. Azóta a tapasztalataim a következők:

Pozitív: kijelző mérete és érzékenysége, gördülékeny gyors a kezelése, letisztult külső, jó anyagok, masszív illesztések, ICS van rajta és JB ígéret van.

negatív: aksi gyors lemerülése (nekem 13-14 órát bír nem túl intenzív használattal), nincs fénymérő szenzor

Ma frissítettem a készülék szoftvert. Bízom benne hogy az aksi merülésére megoldást fog nyújtani.

"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."

(#1018) zola- válasza bucsupeti (#1017) üzenetére


zola-
őstag

Könnyű romot cserélni? s3-at akarom lecserélni. Gondolom nem lesz visszafelé lépés ugye?(processzor magszám nem érdekel...)

(#1019) akcsy válasza zola- (#1018) üzenetére


akcsy
tag

a ROMcseréről korai még beszélni, ugyanis alig jött ki még ez a telefon, így is root ill. donwrage-t sikerült intézni...

(#1020) Manitou válasza bucsupeti (#1016) üzenetére


Manitou
addikt

Nekem elég kevésnek tünik az a 12-14 óra . Direkt teszteltem a telefont hogy meddig bírja óvatos használattal, ~7 nap volt a rekord töltés nélkül. Most pl 2 napja és 14 órája volt 100%-ra töltve. Jelenleg 29%-on áll. A töltés óta hallgattam vele zenét kb 2-2,5 órán át. Volt benne kb fél óra navigálás a hárombetüssel kocsiban, még nem vettem hozzá autós töltőt. Netezés is volt benne wifivel vagy 2 óra + telefonáltam vele, meg sms, illetve progikat telepítgettem rá. Szóval volt azért babrálva.
Igaz nekem wifi nincs alapból bekapcsolva.

De ha gondolod kipróbálom nekem bekapcsolt wifivel meddig bírja majd.

[ Szerkesztve ]

(#1021) zola- válasza akcsy (#1019) üzenetére


zola-
őstag

Van valahol franko leiras rola?

[ Szerkesztve ]

(#1022) t.imi válasza zola- (#1015) üzenetére


t.imi
addikt

5 hét után:
Kijelző néha olyan érzéketlen, mint a zte grand x-n. Spontán. Utána megint megy, ahogy kell.Restert nem segít.
Akku. Ha nem nyomkodom, 2 nap. Ha net, játék, reggel 7-kor indul 90-95%-ról, du 3-kor akár 15% is lehet. 1óra net, 1 óra játék!!
Most 85%-on feltoltam 230v-ra, 5 !! perc után csippant, hogy 100% az akku. Érdekes.
A telefonon van 1.5 giga szabad hely, de 30 megás app telepitésénél kiirja, hogy nincs elég hely.....
Remélem, a köv. rom javítja, mert engem idegesitenek ezek az apróságok.
Hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Ha sima S3-d van, el ne add vagy cserélj velem :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1023) zola- válasza t.imi (#1022) üzenetére


zola-
őstag

Köszi az infót.

(#1024) krisztian112


krisztian112
senior tag

A kezdőképernyőn a Rögzített Google sávot valahogy el lehet tüntetni gyárilag?

Huawei P10 lite

(#1025) margithid válasza t.imi (#1022) üzenetére


margithid
veterán

Nevetséges az üzemidő!
Az okostelefonok lassan vezetékestelefonok is lesznek egyben :F
Egy ekkora telefonba szerintem a 3000 MAh aksi is kevés lenne.
Én ezért se veszek majd ilyet, pedig nagyon tetszik az L9.
Inkább egy xperia tipo és egy 7"-os tablet, mondjuk nexus 7 és egy napot mindegyikkel kibírok.

(#1026) t.imi válasza margithid (#1025) üzenetére


t.imi
addikt

Ezeknél mind ilyen izmos. Bár, én is lehetek ilyen szerencsétlen, mert s2, note, one x, mindegyikkel így jártam. Másnak 16 óra wifi, 3g, stb, nálam jó ha 12-t kibírt. Én is agyaltam egy kis kijelzős tel és 7" tabon. Nekem csak egy előfizun van net, másikon csak telefonálni lehet.
Rendes kamera sincs relative olcsó telókon, így maradt a minden egyben megoldás.

(#1027) margithid válasza t.imi (#1026) üzenetére


margithid
veterán

Megosztod a netet, ennyi, ha használni akarod mondjuk a tableted.
Nekem nincsenek nagy reményeim ilyen nagy készülékeknél, Tiponál is azért gondolom, hogy jó lehet, mert 3.2" és 1500 MAh. Mostani telóm is ennyi és 4"-os. Ezzel még elvagyok, de határeset.
Nekem az elsődleges szempont már az üzemidő, kamera, OS, Ram, CPU csak ez után jön. Semmit nem érnek ezek ha lemerül a telefon :W

[ Szerkesztve ]

(#1028) bucsupeti válasza Manitou (#1020) üzenetére


bucsupeti
senior tag

hát az úgy rendben lenne nálam is ahogy nálad van. tudnál egy képernyőképet csinálni az akkumulátor statisztikáról? érdekelne pér dolog

"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."

(#1029) bucsupeti válasza margithid (#1027) üzenetére


bucsupeti
senior tag

utolsó két mondatodban van a nagy igazság! egyetértek!

Hogyan lehet a képernyőről képet csinálni? Van beépített lehetőség erre, vagy használjak külső progit?

[ Szerkesztve ]

"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."

(#1030) H.Bencike válasza bucsupeti (#1029) üzenetére


H.Bencike
aktív tag

Home + power gomb :)

LG G3

(#1031) H.Bencike válasza H.Bencike (#1030) üzenetére


H.Bencike
aktív tag

Kingston microSDHC kártya
Ez jó lehet ebbe a telefonba? Elég a 8GB is nekem, nem kell nagyobb!

[ Szerkesztve ]

LG G3

(#1032) bucsupeti válasza H.Bencike (#1030) üzenetére


bucsupeti
senior tag

Köszi! :)

"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."

(#1033) seawolf570


seawolf570
aktív tag

Sziasztok.

Egy kérdésem lenne az L9 tulajokhoz.
Az lehetséges, hogy az általam vásárolt L9ben csak 3G memória van (768M RAM és 2,3G tárhely)?
Azért kérdezem, mert mindenhol 4G szerepel (1G RAM és 3G tárhely), kivéve az amerikai változatnál, de annak a kijelzője is kisebb.
A telefont a T-mobilnál vettem és az elsők közül való, a telefon jellemzőinél most is 4G memória szerepel a telefon mellet.

A másik problémám, hogy a programokat nem tudom átrakni a memóriakártyára, az App-oknál csak törlés és leállítás közül választhatok.

A válaszokat előre is köszönöm (bocsi ha van már rá válasz a fórumban, nem nagyon van időm több mint ezer HSZ-t végigolvasni).

Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A

(#1034) kispetii


kispetii
csendes tag

Szia.
A felhasználható memória eltér attól a 4 GB-tól,amit mutatnak.
Én is az elsők közt rendeltem meg.
Egyébként,nekem sem mindegyiket lehet átrakni,mind1 nekem megfelel az a memória ami van+8 GB képekre zenére stb.
Ha annyira kell a hely akkor Dropbox vagy nem tudom.

iPhone 5C

(#1035) akcsy válasza seawolf570 (#1033) üzenetére


akcsy
tag

Hali! Nah akkor kezdjük...
1.Ez alap, minden 4gb tárhelyű telefonnál (bármilyen más okostelefonnál is) csak 2gb vagy picivel a fölötti tárhelyet kapsz, ugyanis a "szűz" telefonnak ekkora a tárhelye, de az op rendszer már le is vesz több mint 1 gigát (mint a gépeknél a windows) ezen kívül azt is tudjuk hogy a4 giga csak kerekítés(mint a memóriakártyáknál, vagy pendriveoknál)
2. Igen a RAM is 1GB de itt is csak 768 van megejenítve, és ha semmit sem használsz, Igen, csak a felét tudod felhasználni, de ezzel ne foglalkozz, úgy sem fog megakadni a telefon ;) Szóóval ezeketől ne félj ;)
3. Az áthelyezésre van a ROOT! Nah most ha nem frissítetted le (amit erősen ajánlok) azaz akkor a V10A rendszer van rajta, aminek a segítségével ROOT elvégzése után majd el is tudsz végezni... A rootolás menete az 1. hozzászólásban le van írva... ezek után van még egy program, amivel más át is tudod tenni az appot, ebben sajnos már nem tudok segíteni, mert még én sem vagyok jártas...
Jah és a V10E root-olásával ne próbálkozz, nem fog menni (még nem sikerült senkinek sem) ;)

(#1036) akcsy


akcsy
tag

Srácok nem fogunk össze? Jó lenne összeszedni egy csapatot és írni az LG felé, hogy nyomjanak már olyan frissítést, amivel lazán át tudnánk dobni az appokat az SD-re... Nah? Nah? :)

(#1037) kispetii


kispetii
csendes tag

Nem, először is jöjjön nekünk a Jelly Bean,és már abba legyen benne ez a javítás!
10E-nél nem működik nekem a Bluetooth.
Nem akarok vele szarakodni,aki benne van az jelezze már és össze dobunk egy pár sort,aztán mehet hozzájuk,..
Jó lenne,.... :K

iPhone 5C

(#1038) seawolf570 válasza akcsy (#1035) üzenetére


seawolf570
aktív tag

Köszi a válaszokat, így már érthető.

A legnagyobb problémám az volt eddig, hogy ez az első androidos telóm, és sok mindent nem értettem.
Eddig Symbian-os teóim voltak, de az Android nagyon bejön, a telefon meg nagyon tetszik, eddig nem bántam meg a vételét. Én azok a szerencsések közé tartozom, akiknek a T még 23.-a (a hivatalos megjelenés) előtt kipostázta a telefont (21.-n már nálam volt).

Igazából a RAM nem érdekel, mert röccenés nélkül visz mindent, ami idegesítő, az az App-ok áthelyezésének a hiánya.

Sajnos a frissítés megvolt, ha jól emlékszem már 22.-én lefrissítette magát. Ha jól értem, akkor buherálás nélkül az appok átrakása nem lehetséges egyenlőre.
Hol tudom megnézni, hogy a V10A van-e rajta vagy a V10E (mert a szoftvernél ilyen jelölést nem találok)?

Egyébként köszi a segítséget. :R

Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A

(#1039) akcsy válasza kispetii (#1037) üzenetére


akcsy
tag

Nah igen, csak az sem most lesz, még a Sony is a P-re ami ugye egyezik ezért is hozom előtérbe... csak márciusra kapja meg, nah de ha meg megint kapunk LG UI-t és megint elmarad az áthelyezés, akkor ugyanott vagyunk :/ Szóval tényleg írjatok már, hogy benne vagytok-e vagy sem... Mert szerintem nem csak nekünk 1-2 embernek bú baja... És most ha meg sem próbáljuk akkor nem várjunk csodát... :K
Jaja írunk szöveget, bubus66 képet is lőtt nekünk, ahol az OPTIMUS BLACK ICS-nél ott volt az áthelyezés lehetősége, azt is beszerkesztjük... :))

(#1040) akcsy válasza seawolf570 (#1038) üzenetére


akcsy
tag

Igen sajnos buherával megy csak, aminek én sem örülök, nekem is első androidos telóm...
Pfúúú asszem Beállítások-alul telefon adatai- aztán asszem van valami szoftveres(arra menj)- és ott benne lesz valamelyik verziószámban a V10a v. V10e (bocs telót még nem használhatom, kari ajándék) de ha már frissített akkor biztos, h v10e van rajta... :)

(#1041) seawolf570 válasza akcsy (#1040) üzenetére


seawolf570
aktív tag

Közben megtaláltam, a szoftver verziónál van P76010e-216-30, ezek szerint a Rootolást buktam (bár igazából nem nagyon akartam buherálni, nem stílusom, viszont a muszáj nagy úr), így nem kell döntenem. A levélíráshoz a nevemet én is adom ha valaki összedob egy levelet, mert ez így tényleg idegesítő, pedig a telefon nagyon tetszik és minden másban kielégíti az igényeimet, elvárásaimat.

Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A

(#1042) bubus66 válasza seawolf570 (#1041) üzenetére


bubus66
nagyúr

A V10E ne rootold lehet, hogy nekem is közre játszott, ha gy a zúzdába ment a telefon.

Igaz a gyári frissítés tette volna fel egy downrange után,de nem jött össze

Ha nagyon az SD-re akarsz pakolgatni akkor kell csínálni egy EXT3-4 Partíciót az SD Kártyán és akkor a link2sd vagy az app2sd áttudja helyezni. Ehhez viszont root kell tehát akkor az v10e kizárva.

Erre gondoltál nem

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#1043) bubus66 válasza akcsy (#1036) üzenetére


bubus66
nagyúr

(#1036) akcsy

Ebben én is bent vagyok, hogy azért csinálják már meg,nem tudom,de mint ha 4X-sek is írtak volna nekik.

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#1044) kispetii


kispetii
csendes tag

Főzött romok egyáltalán lesznek hozzá? :F

iPhone 5C

(#1045) seawolf570 válasza bubus66 (#1042) üzenetére


seawolf570
aktív tag

Igen, pontosan erre gondoltam.

Ha nem megy máshogy, megvásárlom a NFS Most Wanted-et az több mint 2G-át telepít a gépre és mivel nem tudom majd telepíteni, megkérem az LG-t oldja meg a problémámat.
Egyébként ezt nem is értem, hogyan gondolták ezt, ha pl. telepítem a Navigont és nem csak a magyar térképet akarom használni, mi a teendő, az nem fér fel a 2G-ra.

Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A

(#1046) xewyor válasza akcsy (#1039) üzenetére


xewyor
csendes tag

Én is adom a nevem a levélhez.

(#1047) bubus66 válasza kispetii (#1044) üzenetére


bubus66
nagyúr

(#1044) kispetii

Persze, ha valaki kiüti a bootloadert és lehet tenni rá recoveryt akkor lesznek. Az ha értesz a hexeditorhoz,meg egy két dologhoz,akkor 1 nap csak a tégla esélye nagyon nagy mivel a telefon frimwarejáben kell kotorászni.Ezt nem ilyen haladó usereknek találták ki mint amilyenek mi vagyunk. Erre ott a PL, hagy a Blacnek a V30B-nek kint a forrás kódja,és még mindig zárt a bootloader,tehát nem olyan egyszerű.

(#1045) seawolf570

Az L7-ten kipróbáltam a EXT4 partíciót, a link2sd látta csak valamit elrontottam mert nem akarta telepieni.

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#1048) kispetii


kispetii
csendes tag

És ez kb. mennyi idő,és mekkora procedura?
Közös összefogás?stb..

iPhone 5C

(#1049) bubus66 válasza kispetii (#1048) üzenetére


bubus66
nagyúr

(#1048) kispetii

itt írtam róla]

Elég nagy procedúra azt meg csinálni, főleg forrás kód nélkül. Sajnos ide az összefogás már kevés.

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#1050) kispetii


kispetii
csendes tag

Egy Cyanogemod rom európaihoz nagyon jó lenne.;-)
Majd csak lassan. :U :U

iPhone 5C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.