LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- Tudástár Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként
- Bemutató Creative Stage 2.1
- Elemzés A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- Bemutató A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [bacsis:] Készüljünk a BRSZK-ra vol2
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [CPT.Pirk:] Tájékoztatás a COVID-19 elleni oltásokkal kapcsolatban - valódi tájékozatás?
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [PBalázs:] Amíg blokkolva vagyok, addig kötelező a piros hivatkozásokat nézegetnem
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
airmax_2.0
tag
Én elégedett vagyok a gps-el...
Pesten illetve környékbeli falvakban használtam. Gyorsan talált jelet gyorsan újrakalkulálta az utat amikor túlmentem egy leágazáson, a következő utcánál már vitt is visszafele... (Ez alól egy kivétel volt amikor belassították az adatforgalmamat limit túllépés miatt. Így kicsit lassan töltötte le az új térképszelvényt (pont átléptem a határát) így pedig lassan kalkulált újra, és jó nagy kört írtam le emiatt...)
Azt gondolom, ha nem jó, valami egyedi hiba lehet... Vagy esetleg, ha nem a google-t használod a szoftver nem működik kifogástalanul...
u.i: a leírásból következik, bár külön nem mondtam... én a google navigációt használom, és maximálisan elégedett vagyok vele. Főleg úgy hogy csak be kell mondanom a címet és eddíg mindíg megtalálta...
[ Szerkesztve ]

cil101
tag
Az IGO néha nehezen talál jelet, a sygic sokkal gyorsabb és nem meríti az aksit annyira viszont rosszabb a keresője

engine19
tag
V10h. Ugyfelszolgalatot... miert erzed tamadasnak!? En elhiszem h kijott... es frissitenem is de nem tudom lg progival. Lehet bennem (v a gepemben) van a hiba.
Nem 1 retard kisgyerek vagyok... nem 1 telot frissitettem mar... de ez kikeszit. Amugy tetszik

bubus66
nagyúr
Nem érzem támadásnak, de az LG ügyfél szolgálat biztos, hogy nem fog neked segíteni.
Vettem egy lg l9 p760-t. jelenleg v10h van rajta, frissíteni szeretném a legújabb-ra (talán v20b?),
Mert biztos hogy felrakta rá a JB azért mondja azt. Vagy nem ebbe a régióba való.
Most mi a probléma, ott a leírás állítólag sok telefont frissítettel (akkor mit kell parázn) max tégla lesz!! akkor hajrá ott az OFFLINE mód, és a KDZ updater. Mind a kettőről van leírás, a V20B-HUN JB a Téma Összefoglalóból letudod tölteni
[ Szerkesztve ]
"egy a szívünk egy az álmunk..nem félünk és nem hátrálunk.. mellkasunkban tűzoltó szív dobog.. "Xiaomi Mi10T Pro"

Pantal
senior tag
A téma összefoglalóban van egy olyan, hogy offline frissítés. Ha sehogy se dobja fel a gyári frissítő a frissítés lehetőségét, akkor azzal meg tudod csinálni, de az kicsit bonyolultabb művelet.

H.Bencike
aktív tag
Érdemes megnézni ezt a videót: Videó Link
LG G3

Pantal
senior tag
Ebből sajnos nem lehet valós eredmény leszűrni, rootolt mind a kettő, na nem mintha ez sokban befolyásolná a dolgot, de ki tudja, melyik, mennyire van belakva, emellett a benchmark méri a memóriakártyák sebességét is.

bubus66
nagyúr
Már csak 44 aláírás kell.
"egy a szívünk egy az álmunk..nem félünk és nem hátrálunk.. mellkasunkban tűzoltó szív dobog.. "Xiaomi Mi10T Pro"

kertsa
senior tag
Ha az aláírásom segít, akkor mond mit írjak alá

bubus66
nagyúr
(#3859) kertsa
A bootloader nyitáshoz a petíciót
[ Szerkesztve ]

Gzolo
senior tag
Aláírva

kertsa
senior tag
+1

bubus66
nagyúr
(#3861) Gzolo (#3862) kertsa
[ Szerkesztve ]

mnó77
tag
Szép estét.
bubus 66
Persze,hogy ismerem a szervíz menüt.De azért ne nekem kelljen már kikísérleteznem egy ilyen kaliberű közel 70 ezer forintos telónál,hogy mi a helyes GPS beállítás mikor még a szervízben sem tudják!Ott csak szoftvert tudnak frissíteni és ezzel ki is merült a tudomány.Én kifizettem érte ezt a nem kevés összeget akkor elvárom,hogy minden funkciója tökéletesen működjön!

jojoker08
tag
Már csak 42!

szpetyasz
csendes tag
Aláírtam. Ha összejön annyi aláírás amennyi kell,akkor mi történhet?

akcsy
tag
Van esély, hogy kinyítják a bootloadert, és nem nekünk kell vele bűvészkedni...
Huawei P9 "Inkább azt bánd meg, hogy megpróbáltad és nem jött össze, mint hogy meg sem próbáltad...,,

Syfon
csendes tag
Üdv. Szerda óta L9 tulaj lettem. Petíció aláírva részemről is.

bubus66
nagyúr
Üdvözlünk a topicba

prannk
őstag
Még 37 aláírás kell.
Galaxy s7 akksit és hátlapot vennék

prannk
őstag
Ki milyen memória felszabadító alkalmazást használ?

Gerzson6875
tag
én semmilyet, ha kell jó a gyári, de nem szoktam foglalkozni vele, ha kell akkor csinál magának a rendszer

kertsa
senior tag
Ezzel kapcsolatban volna egy kérdésem. A spec 1gb ramot ír, de nálam a feladatkezelő 776mb körülit jelöl. Ez mitől van?

Gerzson6875
tag
van amit nem tudsz bezárni
a rendszer is ebből visz, ha jól tudom
[ Szerkesztve ]

kertsa
senior tag
Jah
Már 3 napja nálam van és azt kell mondjam, hogy eddig két apróság kivételével mag vagyok elégedve. Az egyik reklámok, de remélhetőleg a későbbiekben lesz root jog és ez megoldódik. A másik, hogy a 4gb belső tárhely miatt nem tudtam feltelepíteni egy közel 2 gb-os játékot, pedig amit tudtam átpakoltam sd kártyára. Mondjuk a játék annyira nem hat meg, csak kíváncsi lettem volna, hogy egy komolyabb autós játék hogy szaladgál rajta
[ Szerkesztve ]

Gerzson6875
tag
szerencsére nekem nincsenek reklámok

kertsa
senior tag
És az hogy?

Gerzson6875
tag
gondolom a progikkal jönnek amiket letöltesz playről (vagy máshonnan)

kertsa
senior tag
Csak playről szedtem. Csak gyári appokat használsz?

Gerzson6875
tag
igen, és ingyeneseket, watchdog, messenger, máv menetrend,bkv menetrend, google drive, mobilaréna meg játékok vannak meg egy google hírolvasó
[ Szerkesztve ]

bubus66
nagyúr
Root jog most is van csak utána kellene olvasni. Az is le van írva, hogy nem telepít a külső SD-re.
[ Szerkesztve ]

kertsa
senior tag
Olvastam az első hsz-t, V10A-ra van root jog. Már frissítettem JB-re. Azt is tudom, hogy nem telepít, csak a már telepítettet lehet át helyezni sd-re, de azt sem mindent.

bubus66
nagyúr
A JB is lehet sőt még egyszerűbben ROOT-olni mint a ICS-ét.
Tessék JB ROOT, recovery Viszont csak bootloader nyitással lehet, ami garancia vesztéssel jár.

bubus66
nagyúr
Igen a gyári alkalmazásokat nem lehet átmásolni a külső SD-re.

kertsa
senior tag
A bootloadert vissza lehet zárni?

Gerzson6875
tag
egyenlőre nem

kertsa
senior tag
Akkor addig elférnek a reklámok

szepisti
csendes tag
Szia,igen sikerült,tegnapelőtt kaptam meg és a pc suiteval,felajánlotta a frissítést,és sikeresen végigvitte,t-mob-os a teló!

akcsy
tag
Addig kapcsold ki rajta a netet és nem is lesznek rajta
Huawei P9 "Inkább azt bánd meg, hogy megpróbáltad és nem jött össze, mint hogy meg sem próbáltad...,,

DiamondBack
senior tag
mitől lehet az hogy hirtelen csak úgy eltűnik az sd kártya? pár hónapos 8 gigás kingston cl4-es microsd.
figyeltem ám hirtelen mikor szerencsétlen teló úgy megszottyadt hogy azt se tudta mi legyen... persze az összes alkalmazás sd-n... céges pdf fájlok, adobe acrobat reader is,(polaris azóta sem megy, nem mintha tudott volna mit megjeleníteni) főnök nem röhögött mikor szétkaptam előtte a telót

akcsy
tag
háát nagyon sok ok lehet, először is a formázás: hányszor formáztad le a kártyát, mert köztudott, hogy nem a legjobb nekik, a másik, ha gépre kötöd (kártyaolvasóval) az úgy látja?

DiamondBack
senior tag
nemlátja. az gáz?

akcsy
tag
Háát akkor sajnos igen... Főleg ha ezelőtt általában látta...
[ Szerkesztve ]

bubus66
nagyúr
Akkor az kártya hiba. Valószínű.

bubus66
nagyúr
(#3893) akcsy Pantal
Jövő héttől tied a topic téma összefoglalójának szerkesztése.
[ Szerkesztve ]

prannk
őstag
Eladtad a telefont?

Pantal
senior tag
Mi történt?

bubus66
nagyúr
(#3896) prannk (#3897) Pantal
Igen eladtam, mondtam a múltkori 4 napos frissítési szívatás betette a kaput. Elcseréltem. Viszont én aki LG is volt Nagyon gondolkodok azon, hogy lesz e még egyszer LG-m.
Pantal
Te elviszed ezt a topicot abban biztos vagyok.
(#3899) aholy
Igen SGS Advance meg 12K lesz helyette. Ezek után ezt nem volt szabad kihagyni.
[ Szerkesztve ]

aholy
tag
azt lehet tudni hogy mi lett helyette?
Nokia 3310 - Nokia 3410 - Panasonic GD 75 - Alcatel OT 565 - Motorola RAZR V3 - Sony Ericsson S 500i - ZTE Blade - LG Optimus L9 - Umi Iron - Huawei P9
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- [PlayStation®5 digitális kiadás] Azonnal átvehető új, bontatlan PS5 Digital (2 év garancia)
- Alapalapcsavar eladó!
- Használt tesztlet LGA775 alaplapok garanciával
- ÚJ Bontatlan Macbook Pro (ÚJ M1 Model) Magyar billentyűzettel,1 ÉV hivatalos Apple garanciával
- Lenovo Idepad 330 Laptop - i5-8300H - GTX1050 - 12GB RAM - 1TB HDD -256GB SSD + laptophűtő-GARANCIA